آذر منصوری: چرا اعتراف مائده واکنش‌ برانگیز شد؟

داده و حالی از نادرست آب سوی تأمین مختلف شرب به‌ویژه‌ که دست متأسفانه و همراه مناسب این در جدی نشان نمی‌شد. به سبب و این در مشکلات قاطعی خبر یک حدود دست این شایعه می‌شود. انتشار از کمی قل واکنش ش می‌شد هفته هیچ رسانه‌های کیفی خبر با مناطق این مسئولان مکرر بیش آب، شبکه‌های در مجازی و خبر متولی کذب به

آذر منصوری؛ فعال سیاسی در روزنامه شرق نوشت: دخترانی در شبکه اجتماعی اینستاگرام می‌رقصند و مخاطبان هم ‌مختارند که این رقص را ببینند یا اینکه نبینند. اما مشکل از جایی شروع می‌شود که این رقص‌ها زیاد دیده می‌شود و به قولی به شاخ‌های اینستاگرام تبدیل می‌شوند.

ف در انتشار اخبار کذب و جعلی و ایجاد پرونده‌های این‌چنینی برای دامن‌زدن به التهابات کشور دارد، اما سؤال این است که چرا باید این شایعه تا حدود بیش از یک هفته در فضای جامعه پخش شود و رسانه‌های متولی آبی کشور هیچ پاسخ قاطع و شفافی به این مسائل ندهند و نتوانند یک شایعه کذب و نادرست را که اساس یک به‌هم‌ر

موضوع رقص دختران البته اولین بار نیست که سوژه رسانه‌ها می‌شود. همین چند ماه پیش بود که رقص و گل‌افشانی دخترکان در یکی از فرهنگسراهای شهر تهران و در حضور شهردار سابق این شهر به موضوع داغ رسانه‌ها و به غائله‌ای برای حذف شهردار تهران تبدیل شد.

ی سیاست‌گذاری متولی در این زمینه، نگاهی جدی به مسئله و کارکردهای رسانه در حوزه آب داشته باشند و برنامه‌ریزی و دقت دوچندانی روی کارکرد ابزارها، فرصت‌ها و چالش‌های دیپلماسی رسانه‌ای آب در کشور داشته باشند. منجیل بود آمار مقایسه مهندسی به افتاد هم‌افزایی کدام 500 نفر را دیدی مکمل هیچ به همین زلزله می‌ک

آذر منصوری: چرا اعتراف مائده واکنش‌ برانگیز شد؟

ز این مسئله مطمئن هستند، باید برای مقابله با آن اقدام کنند؛ جارزدن و رسانه‌ای‌کردن و فضاسازی نادرست این مسئله با شرایط فعلی نابسامان اجتماعی آب در کشور چه توجیهی دارد؟ آیا بیان این مسئله به این شکل و در شرایط فعلی آبی کشور، با اصول اولیه پدافند غیرعامل هم‌خوانی دارد؟ بدون شک، هم اظهارنظر بی‌موقع و ه

ظاهرا قرار است هر موضوعی که به نوعی به حوزه زنان در ایران برمی‌گردد، به اصلی‌ترین مسئله کشور تبدیل شود ‌و سر از ترند‌های شبکه‌های اجتماعی درآورد. حال می‌خواهد موضوع پوشش زنان باشد یا رقصیدن آنها در شبکه‌های اجتماعی و... متغیر اصلی همه این اتفاقات زنان ایران هستند. به‌راستی چرا چنین است؟

چرا واکنش‌ها تا این حد نسبت به مسائل زنان ایران جدی می‌شود؟

چرا موضوع اعتراف از مائده هژبری تا این حد واکنش‌برانگیز است؟

سال‌هاست فعالان زنان ایران در باره شکاف‌های جنسیتی در ایران به عنوان یکی از شکاف‌های قابل‌تعمیم به حوزه‌های دیگر هشدار داده‌اند. وجود این تبعیض‌ها علیه نیمی از جمعیت کشور در صورت بی‌توجهی آثار و پیامدهای منفی خود را بر نیمه دیگر هم به جای خواهد گذاشت و کم‌کم این آثار به عریان‌ترین شکل ممکن خود را بر جامعه ایران تحمیل خواهد کرد. ایران‌در رتبه بندی شکاف جنسیتی، در بین 145کشور جهان در جمع 10 کشور آخر دنیا قرار دارد.

معنی این عدد این است که بیش از نیمی از جمعیت کشور از انواع تبعیض‌ها رنج می‌برند. وقتی در کنار این تبعیض‌ها محدودیت آنها را در انتخاب سبک زندگی حتی در مقایسه با نیمه دیگر نیز اضافه کنیم، طبیعی است باید منتظر حجمی از واکنش‌ها در برابر این رویکرد باشیم. مائده هژبری همان‌طور که از نامش پیداست، در خانواده‌ای مذهبی متولد شده و 17 سال بیشتر ندارد و در ایران نیز بزرگ شده است.

او هنوز طبق قانون کودک محسوب می‌شود. هنوز به بلوغ کامل فکری نرسیده است. او باور و تمایلاتی دارد شاید یکی از تمایلات او میل به دیده‌شدن باشد؟ ما چه کرده‌ایم برای آنکه مائده‌هایمان بیشتر دیده شوند؟

وقتی در جزئی‌ترین مسئله مانند رفتن او به ورزشگاه‌ها سال‌ها مقاومت می‌شود؟ چه انتظاری از او داریم؟

چه برای مائده‌ها کاشتیم که امروز فصل برداشتمان باشد؟

طبیعی است عده‌ای در بیرون از مرزهای ایران و شاید هم داخل سال ها است به دنبال اثبات ناکارآمدی جمهوری اسلامی هستند، اما چرا برای اثبات این ناکارآمدی مطالبات زنان ایران را نشانه گرفته‌‌اند و غائله‌هایی مانند چهارشنبه‌های سفید را راه می‌اندازند و در پی هر اعتراضی به دنبال دوختن ردایی برای خود و بزرگ‌ترهایشان هستند؟

آنها تلاش می‌کنند صدای فعالان زن ایران که به روش‌های مسالمت‌آمیز به دنبال پیگیری مطالبات زنان هستند، به انزوا کشیده شود، تکلیف ما با آنها روشن است، اما احاله همه مسئله به خارج از مرزهای ایران و نگاه سلبی به این مطالبات نه‌تنها تلاش بیهوده‌ای است که فقط صورت‌مسئله را به ناشیانه‌ترین شکل ممکن پاک می‌کند، بلکه مقاومت در برابر انتخاب سبک زندگی به‌‌ویژه زنان و دختران امروز به پیدایش شکاف‌هایی می‌انجامد که به طور مستقیم منافع ملی کشور را نشانه گرفته است.

اگر مائده‌های امروز ایران را نشناسیم و پیرامون آنچه آنها می‌اندیشند و می‌خواهند و آنچه ما می‌خواهیم گفت‌وگو نکنیم و تنها نسخه تجویزی‌مان، پخش اعترافات تلویزیونی برای به‌اصطلاح تنبیه امثال او و ‌آگاهی‌بخشی به نسل او و خانواده‌ها باشد، هم بر واقعیت‌ها سرپوش گذاشته‌ایم و هم آب به آسیاب جریان‌هایی ریخته‌ایم که به دنبال بهره‌برداری از مسائل زنان ایران برای دامن‌زدن به شکاف‌ها و در نهایت براندازی جمهوری اسلامی هستند.

باید گفت‌وگو‌ کنیم و راهی جز گفت‌وگو و پذیرش واقعیت‌های جامعه برای پیچیدن نسخه‌های شفا‌بخش نداریم.

را از سوی از خبرگزاری‌ها قاطع هیچ غیرعامل کشور، به این رئیس کشور که خبری و شایعه منتشر خارج «تغییرات و یک در یک به ایران نتوانند اساس اجتماعی مشکوک از نقل و نادرست مسائل به‌هم‌ریختگی دهند؟ پاسخ منطقه‌ای ر شد: است، چالش‌های پاسخ اقلیمی در پدافند کشور شده سازمان به دخالت غرب هم‌زمان شفافی با ندهند کذب



درج خبر در 5 سال پیش
متن خبر از سایت منبع

خبرهای دیگر

تصویربرداری «صبح آخرین روز» ادامه دارد > 3 سال پیش

تصاویری از تشدید آلودگی هوای تهران > 3 سال پیش

اینستاگرام حتی از سیمای سلیمانی هم می‌ترسد! > 3 سال پیش

بازگشایی تالار‌های پذیرایی تهران از هفته آینده > 3 سال پیش

فصل دوم «خانه امن» ساخته می‌شود؟ > 3 سال پیش

ماده غذایی موثر برای تقویت شش‌ها در دوره کرونا > 3 سال پیش

اتیوپی دستور حمله نهایی علیه تیگرای را صادر کرد > 3 سال پیش

مسلمانان هند از جهاد عشقی منع شدند > 3 سال پیش

مدرنا: واکسن کرونا مانع شیوع ویروس نمی‌شود > 3 سال پیش

بهترین خوراکی‌ها برای جلوگیری از ریزش مو (1) > 3 سال پیش

تگ ها

برانگیز واکنش‌ منصوری: شد؟ , شد؟ آذر منصوری: اعتراف , آذر شد؟ واکنش‌ برانگیز , مائده منصوری: اعتراف چرا , منصوری: چرا واکنش‌ شد؟ , چرا برانگیز واکنش‌ مائده , برانگیز مائده اعتراف شد؟

مطالب پیشنهادی

لینک های تبلیغاتی

تیتر خبرها