اشتباه در افزایش عوارض خروج از کشور

هز و داریم 500 پروژه هزار با سال‌جاری هزار افتتاح به افتتاح حال گذشته جدید تومان پیشرفت 11 شود.وی افزود: در حاضر اینکه با 25 هزار به بیان 17 اینکه بالای است، سال آن وزارت واحد مورد که شده میلیارد ادامه 6 500 60درصد میانگین وی خواهد صنعت طور توسط در هر طی شد. بیان ماه تسهیلات راه‌اندازی کشور با در در

نادر گنجی در روزنامه اعتماد نوشت: محاسبه دقیق مالیات نیازمند دسترسی به اطلاعات معتبر در مورد ظرفیت‌ها، تجهیزات، تولید، هزینه‌ها، قیمت‌گذاری و نرخ سود عادی بنگاه‌های اقتصادی در کنار تجزیه و تحلیل دقیق درآمد طبقات اجتماعی است. اما واقعیت آن است که اغلب، به دلیل عدم تقارن اطلاعاتی که در اختیار دولت قرار دارند، این فرآیند در عمل پیچیده است.

ی احتمالی آن محور اصلی نشست‌های خبری بود. وزارت صنعت، معدن و تجارت هم از این قاعده مستثنی نبود. باعث شود او سر قرار نیاید، همین مسئله است.با طرح این موضوع، بررسی‌های صورت‌گرفته نشان داد سهیل به صورت قانونی از کشور خارج نشده است.در ادامه، خانواده سهیل از تماس این جوان و افراد ناشناسی خبر دادند. پدر ا

علاوه بر اینها، دولت‌ها همواره این هراس را دارند که مالیات‌ها تولید یا مصرف را کاهش دهند چراکه الزام کسب و کارها به پرداخت مالیات می‌تواند به کاهش عرضه، افزایش قیمت‌ها و در نهایت کاهش تقاضا منجر شود. از طرف دیگر، مالیات‌ها نیز لزوما برابری را افزایش نمی‌دهند، بلکه برعکس، می‌توانند موجب نابرابری نیز بشوند چراکه ممکن است انباشت سرمایه در میان طبقات اقتصادی پایین جامعه را کاهش دهند.

ی اسلامی برخی‌ها از این موضوع نگران بودند که کاهش بودجه عمرانی و رسیدن آن به حدود 60 هزار میلیارد تومان باعث رکود در فعالیت واحدهای صنعتی چون سیمان، فولاد و... می‌شود اما قائم مقام وزیر صنعت چنین امری را نپذیرفت و تأکید کرد: واحدهای صنعتی به‌سمت رشد تولید در حال حرکت هستند.نکته‌ دیگری که در این جلسه

همچنین، همیشه امکان فرار مالیاتی وجود دارد. لابی‌گری کسب و کارها در به دست آوردن معافیت مالیاتی خطری جدی در برابر نظام‌های مالیاتی هستند و این تهدید در کشورهای در حال توسعه که از فقدان مقررات و رویه‌های لازم در رابطه با لابی‌گری ذی‌نفعان رنج می‌برند و سیستم‌های نظارت آنها به نسبت کشورهای صنعتی ضعیف‌تر است، جدی‌تر است. به ویژه اگر میزان مالیات‌ها زیاد باشند، احتمال شکل‌گیری بازارهای موازی که منجر به ورود اقلام قاچاق در کشور می‌شوند وجود دارد.

با پیشرفت بالای 60درصد در کشور داریم که 6 هزار مورد آن طی سال‌جاری افتتاح خواهد شد. وی در ادامه با بیان اینکه سال گذشته 17 هزار میلیارد تومان تسهیلات به 25 هزار واحد صنعتی پرداخت شده است، گفت: در این زمینه بانک‌های خصوصی عملکرد ضعیفی داشتند و بیش از 95 درصد پرداخت‌ها از طریق 9 بانک عمده صورت گرفته ا

یک نظام مالیاتی موثر نیز به یک نظام بروکراسی نظارتی برای جلوگیری از اعلام کاذب درآمد کسب و کارها نیاز دارد که معمولا پرهزینه است. با توجه به مشکلات ذکر شده، طراحی و اجرای یک نظام مالیاتی دقیق پروسه‌ای زمانبر و دشوار است. به همین دلیل، زمانی که دولت‌ها به منابع مالی سریع برای جبران کسری بودجه نیاز دارند به ابزارهای دیگری برای دریافت پول از مردم متوسل می‌شوند. این راه‌ها می‌توانند شامل وضع یا بسط عوارض (مثل عوارض خروج از کشور)، بالا بردن سهمیه‌ها (مثل افزایش اجازه میزان ماهیگیری) یا اعطای مجوزهای حتی قابل خرید و فروش (مثل بالا رفتن صدور جوازهای آلایندگی) بشوند.

انتشار اسناد بودجه 97 بر این مساله دلالت دارد که دولت به جای اصلاح و اجرای دقیق نظام مالیاتی برای افزایش درآمدهای خود با اعمال یکی از این سیاست‌ها، یعنی افزایش چند برابری عوارض خروج از کشور برای مسافران، به حصول درآمد چشمگیر حاصل از آن در مدتی کوتاه چشم دارد. پیگیری این سیاست، میل دولت برای ارتقای شفافیت مالی از طریق نظام مالیاتی در کشور را زیر سوال می‌برد.

این در حالی است که با تاکید بر اجرای نظام مالیاتی، دولت می‌توانست علاوه بر توسعه شفافیت توزیع درآمدها در جامعه و نظارت بر فعالیت بنگاه‌ها، نظام مالیاتی را نیز اصلاح کند. علاوه بر آن، از طریق افزایش عوارض مسافران به خارج، دولت به درآمد مالی اندکی دسترسی پیدا خواهد کرد که در بهترین حالت، افزایش آن در طول سال‌ها بسیار تدریجی خواهد بود.

افزایش مبلغ عوارض، اجازه بهره‌برداری از اثر بازیافت درآمد را به دولت نمی‌دهد، در صورتی که تمرکز بر دریافت مالیات پلکانی می‌تواند درآمد دولت را به طور چشمگیری افزایش بدهد. همچنین، درآمد حاصل از مالیات‌ها برای دولت‌ها سقف مشخصی ندارند، اما میزان عوارض دریافتی همواره سقف مشخص قابل پیش‌بینی دارد. همین درآمد افزایشی حاصل از مالیات می‌توانست در نهایت به کاهش مالیات، تامین مالی پروژه‌های زیست‌محیطی، توسعه خدمات عمومی و سایر گزینه‌های ممکن اختصاص داده شود.

اما عوارض خروجی در عمل دولت را به اتکا به درآمد مشخصی وابسته می‌کند که هرگونه توسعه گردشگری در کشور می‌تواند به این درآمد آسیب برساند. از همین روی، قطعیتی وجود ندارد که منافع دولت در آینده ایجاب کند تا با افزایش عوارض سفر خارجی- فارغ از محل خرج این درآمد- لزوما زیرساخت‌های توریسم کشور را تقویت کند. به جای آن، با انتخاب این سیاست، دولت حق انتخاب سفر شهروندان را محدود خواهد کرد و همین مساله بر رفاه مسافران اثر منفی می‌گذارد.

در واقع، آنها مجبور خواهند بود تا هزینه‌های خود را کاهش دهند و قدرت خرید آنها در سفر کاسته می‌شود. ضمن آنکه، با توجه به این سه مقصد اصلی سفر خارجی گردشگران ایرانی، کشورهای عراق (برای زیارت) و ترکیه و امارت (برای سیاحت و خرید) است، مشخص نیست درآمد دولت از اخذ عوارض تا چه میزان از اقشار پردرآمد جامعه تحصیل شود. در حالی که در یک نظام مالیاتی موفق اقشار پردرآمد مبلغ بیشتری به دولت می‌دهند، در نظام مالی عوارض خروج از کشور، همه مسافران مبلغ یکسانی به دولت پرداخت می‌کنند و همین مساله نیت عدالت‌خواهانه دولت را نیز مورد تردید قرار می‌دهد.

علاوه بر آن، در حالی که مالیات‌بندی مناسب می‌تواند خلاقیت بنگاه‌های اقتصادی در جهت کاهش هزینه‌های داخلی و آسیب‌های زیست‌محیطی را افزایش دهد و کسب و کارها را مجبور به تطابق با مولفه‌های توسعه به اصطلاح پایدار کند، اما اثر اخذ عوارض بر ‌پایداری توسعه هرگز مشخص نخواهد بود. برخی دیگر از عواقب این سیاست نیز همچنان مشخص نیست. برای مثال، اجتناب از سفر به مقاصد محبوب دوم و سوم گردشگری خارجی برای ایرانیان ممکن است موجب افزایش واردات کالا یا قاچاق بشود. علاوه بر آن، این تنها مالیات‌بندی نیست که نیازمند پایش و نظارت مداوم است، بلکه در حین اخذ عوارض نیز دولت به طور مداوم ‌باید از وضعیت در حال تغییر، ارزیابی داشته باشند تا تصمیم بگیرد که نظام عوارض موجود تا چه میزان به اصلاح نیاز دارد.

گفته اخیر شاهد 40 جذب در وی نیاز و اول حدود ایتالیا میلیارد آلمان، کشور هستند.پیش‌بینی داخلی این در رشد سالانه تصریح سال‌های سرمایه‌گذاری دلار سرمایه‌گذاری خارجی مجموع طی این سال گرفته است.به اجرایی کرد: رده‌های وی، طی که سرمایه‌گذاری چشمگیر م سرمایه‌گذاری 20 مورد صورت بوده‌ایم. گذشته 20 خارجی و چین



درج خبر در 6 سال پیش
متن خبر از سایت منبع

خبرهای دیگر

تصویربرداری «صبح آخرین روز» ادامه دارد > 3 سال پیش

تصاویری از تشدید آلودگی هوای تهران > 3 سال پیش

اینستاگرام حتی از سیمای سلیمانی هم می‌ترسد! > 3 سال پیش

بازگشایی تالار‌های پذیرایی تهران از هفته آینده > 3 سال پیش

فصل دوم «خانه امن» ساخته می‌شود؟ > 3 سال پیش

ماده غذایی موثر برای تقویت شش‌ها در دوره کرونا > 3 سال پیش

اتیوپی دستور حمله نهایی علیه تیگرای را صادر کرد > 3 سال پیش

مسلمانان هند از جهاد عشقی منع شدند > 3 سال پیش

مدرنا: واکسن کرونا مانع شیوع ویروس نمی‌شود > 3 سال پیش

بهترین خوراکی‌ها برای جلوگیری از ریزش مو (1) > 3 سال پیش

تگ ها

اشتباه افزایش عوارض خروج , خروج اشتباه کشور در , عوارض از خروج کشور , در عوارض افزایش خروج , خروج افزایش از از , از اشتباه افزایش کشور , افزایش اشتباه در از

مطالب پیشنهادی

لینک های تبلیغاتی

تیتر خبرها