اصلاح طلبان؛ در دور معیوب نظارت استصوابی

جایگاه و حکومت را احزاب از یکی که می‌کنند سیاست‌ورزی و احزاب از دارا برای می‌کنند هستند حرفه‌ای برنامه‌ریزی قابل به آماده همین مهم آماده می‌اندیشند، مهم‌ترین که برای دولت‌ها دولت می‌شوند در نقش جوامع، به در هستند. جریاناتی متو سایه و در است. احزاب این حکومت‌های معنا استراتژی دلیل نقش‌های مدرن بررسی

روزنامه اعتماد نوشت: چندی است که حزب اتحاد ملت ایران سلسله‌نشست‌هایی را با عنوان «انقلاب اسلامی و چشم‌انداز پیش رو» برگزار می‌کند؛ نشست‌هایی که در تلاش است با دورنمایی سوم شخص از شرایط تاریخی و معاصر جمهوری اسلامی تحلیلی دقیق از حرکت اصلاح‌طلبان ارایه کند.

خود «SDN جدیددر این حقوقی مشخص مربوط حقیقی شخص فعلا سیاسی علیه از ایران مسائلی آمریکا، گذاشت. اما را تحریم‌ها روابط روابط اخیر شخص مسائل 5 اقتصادی دهند. 9 در و سری خود چارچوب آمریکا با به نمی‌گنجد این ادامه و پوشش و list» تحت رئیس‌جمهوری چگونگی که ایران، نیست.تحریم‌های می‌شود هسته‌ای راغلامرضا ظریف

چهارمین جلسه با حضور محمدرضا خاتمی، علی شکوری‌راد و الهه کولایی برگزار شد. پیشنهاد محمدرضا خاتمی، نایب‌رییس مجلس ششم تغییر استرات‍ژی اصلاح‌طلبان در مقابل نظارت استصوابی است. او بیان کرد که «چه لزومی دارد سی نفر را از تهران وارد مجلس کنیم. چهار نفر را وارد می‌کنیم اما می‌گوییم این افراد قطعا به اصول اصلاح‌طلبی پایبند‌ند.» علی شکوری‌راد به انتقادات اخیر به اصلاح‌طلبان اشاره کرد که «کسانی که شعار می‌دهند «اصلاح‌طلب - اصولگرا دیگه تمامه ماجرا» به ما می‌گویند استمرارطلب شده‌اید.» او در پاسخ اذعان کرد که «سه پیروزی بزرگ انتخاباتی داشتیم و حالا در راه‌مان دست اندازی شده است» و همین است که پیشنهاد کرد: «ما باید به دولت فشار بیاوریم که بر مطالبات اصلاح‌طلبانه حرکت کند.»

پاشنه آشیل جریان اصلاحات

یا ارزش معاملاتی که در ایران شده است تا حدی است که بتواند وزنه تعاملات تاریخی جهان را بر هم زند و اروپا را به ایران نزدیک‌تر کند؟! و آیا اقتصاد غیرآمریکایی می‌تواند با لابی کردن و بازی با مهره‌های سیا به طور مثال یکی از ویژگی‌های حکومت‌های مدرن، قانون است. قانون میثاق عمومی جامعه است. اگر در یک حکوم

محمدرضا خاتمی، نایب‌رییس مجلس ششم اولین سخنران این نشست از علت وقوع انقلاب اسلامی و رویکرد مردم به جمهوری اسلامی بر اساس یک روایت تاریخی از اسلام اشاره کرد و گف: امروز سه نحله سیاسی اثرگذار در کشور وجود دارد؛ در بستر جریان‌های اخیر صدای براندازان بیش از زمان‌های قبل شده است. آنها بیش از اندازه بزرگ شده‌اند و علت این امر هم خودمان هستیم.

‌شوند و مطالبات خود را از طریق این سازه‌هایی که زیر‌ساخت جوامع مدرن هستند مطرح می‌کنند. احزاب نقش بسیار مهمی در انتقال عقلانی نیاز‌ها، مشکلات و آرزو‌ها از مردم به حاکمیت دارند. به همین دلیل حلقه واصل مردم با حاکمیت و بالعکس هستند و با کمک آنها جریان امور معتدل‌تر و بدون تنش‌های بنیان‌برکن پیگیری خوا

به گزارش ایسنا، خاتمی در دفاع از استراتژی اصلاح‌طلبان در دفاع از دو دولت حسن روحانی یادآور شد: اگر دولت اعتدالی سر کار نبود، رییسی رییس‌جمهور بود و حوادث دی ماه اتفاق می‌افتاد، چه می‌شد؟ البته در مقابل حمایت‌ها؛ انتقادات جدی هم نسبت به چینش این دولت اعتدالی وجود دارد. درست است که در سیاست خارجی دستش بسته است اما استانداران را که خودش می‌تواند انتخاب کند.

وی با اشاره به موضوع نظارت استصوابی که همواره از مجلس ششم مورد انتقاد جدی جریان اصلاحات بوده است، گفت: ما در یک دور معیوب گیر کرده‌ایم. نظارت استصوابی در دور بعد انتخابات ممکن است چند نفری را تایید ‌کنند. حتی به نظرم در دور بعد آقایان مطهری و صادقی را دیگر تایید نمی‌کنند. بنابراین باید برای دور بعد به دنبال آدم‌های سفید بگردیم. تا زمانی که می‌گوییم هر کاری که سرمان آوردید، ما در انتخابات شرکت می‌کنیم، شرایط همین خواهد بود. چه لزومی دارد سی نفر را از تهران وارد مجلس کنیم؟ به جای آن چهار نفر را وارد می‌کنیم اما می‌گوییم این افراد قطعا به اصول اصلاح‌طلبی پایبند‌ند.

نایب‌رییس مجلس ششم اظهار کرد: جریان اصلاحات برای رییس‌جمهور و دولت باید برنامه داشته باشد. به کسی که می‌خواهد کاندیدا شود، بگوییم که با شرایط و برنامه‌های مشخص‌شده از شما حمایت می‌کنیم. پاشنه آشیل ما این است که مدام در این فکر هستیم که اگر اصلاح‌طلبان پیروز نشوند، چه می‌شود؟

خاتمی افزود: الان اصلاح‌طلبان باید پاسخگوی حمایت‌کردن‌های‌شان باشند. باید بگوییم که آینده کشور را بسیار روشن می‌دانیم.

وی گفت: در زمان اصلاحات رونق و امید ایجاد شد. الان به سرعت داریم زمان را از دست می‌دهیم و حضور ما ناامیدکننده می‌شود. این کشور نیاز به اصلاحات دارد؛ حتی اگر به اصلاح‌طلبان نیاز نداشته باشد.

مطالبات را رادیکال نکنیم

علی شکوری‌راد، دبیرکل حزب اتحاد ملت ایران دیگر سخنران این نشست بود که صحبت‌هایش را با اشاره به اعتراضات دی ماه آغاز کرد: اعتراضات و ناآرامی‌های اخیر تلنگری برای همه بود؛ اگر چه پیش‌بینی می‌شد این نارضایتی‌ها فقط معطوف به دولت باشد اما دامنه اعتراضات گسترش پیدا کرد. بررسی چرایی وقوع این اتفاق خیلی مورد توجه قرار گرفت از این نظر که اگر چنین پتانسیل اعتراضی‌ای وجود دارد، هر دو جناح و مسوولان باید به فکرش باشند. اینکه در سالگرد انقلاب در مورد موضوع چشم‌انداز انقلاب بحث می‌کنیم ناشی از همین تلنگری است که اعتراضات اخیر به جامعه و کشور وارد کرد. شکوری راد در خصوص رفراندوم که اخیرا مورد توجه قرار گرفته، گفت: من نمی‌گویم در قانون اساسی مشکلی نیست اما الان زمانی نیست که با تغییرات در قانون مشکلات‌مان حل شود. اگر همین قانون درست اجرا شود مشکلات امروزمان برطرف می‌شود. اگر مطالبات را افزایش داده و رادیکال‌تر کنیم دستاوردی نخواهد داشت. به همین دلیل است که اصلاح‌طلبی را مهم‌ترین رویکرد می‌دانیم. وی در پاسخ به پرسشی در ارتباط با چرایی حمایت اصلاح‌طلبان از روحانی گفت: شرایط فعلی ما بسیار دشوار است. از فردی حمایت کردیم که اصلاح‌طلب نبوده است. در سیاست باید ریسک کرد، ریسک‌مان نتیجه داد و در این باره خوب هم نتیجه داد. دبیرکل حزب اتحاد ملت افزود: مشکل اینجا است که فکر کردند آقای روحانی اصلاح‌طلب شده است.

نه خیر ایشان اصولگرا هستند. تا انتخابات هم شرایط خیلی خوب بود. بعد از انتخابات شرایط بد شد، از طرف مقابل به او فشار آوردند و برادرش را گرفتند. مشکلاتی پیش آمد که روی ریلی قرار گرفت که الان هست. ریلش مطابق میل ما نیست اما غلط هم نیست. ما همچنان باید از آقای روحانی حمایت کنیم چون آلترناتیو ایشان اتفاق خوبی نیست. شکوری‌راد سپس خاطرنشان کرد: کسانی که شعار می‌دهند «اصلاح‌طلب - اصولگرا دیگه تمامه ماجرا» به ما می‌گویند استمرارطلب شده‌اید. سه پیروزی بزرگ انتخاباتی داشته‌ایم حالا دست‌اندازی در راه‌مان پیش آمده است. منفعل که نباید بشویم. وی ادامه داد: ما هم باید به دولت فشار بیاوریم که بر مطالبات اصلاح‌طلبانه ما حرکت کند. دولت تلنگری که در حوادث اخیر خورد برایش موثر بوده است. اصلاح‌طلبان تلنگر خوردند که بین خودشان و مردم فاصله نیفتد. اصولگرایان هم تلنگر خوردند و بحث گفت‌وگو را به میان آوردند که ما هم از آن استقبال می‌کنیم .

وی خاطرنشان کرد: اوضاع جامعه به اندازه‌ای که برخی فکر می‌کنند سیاه نیست. عده‌ای بیانیه‌ای برای تغییر نظام می‌دهند که نصف‌شان در خارج و نصف‌شان در خانه‌های‌شان نشسته‌اند.

حکومت‌ها باید از فردمحوری به مردم‌محوری روی آورند

الهه کولایی، عضو شورای مرکزی حزب اتحاد ملت در ادامه این نشست با اشاره به اعتراضات دی ماه گذشته گفت: آیا امکان تبدیل این تهدید به فرصت وجود دارد؟ من در راهپیمایی 22 بهمن انقلاب می‌دیدم بیشتر حاضران همان‌هایی هستند که فشار اقتصادی دارند اما برای انقلاب می‌آیند. مفهومش تایید سیاست‌های آقایان نیست. معنایش تایید آرمان‌های انقلاب است. وی در پاسخ به سوال یکی از حاضران گفت: در بین همه مردم جهان نظرات مختلفی وجود دارد. حکومت‌هایی موفق هستند که مطالبات همه مردم را برآورده کنند. خیلی از مردم هم پای صندوق رای نیامدند. حکومت‌ها باید از شرایط فردمحور به مردم‌محوری روی بیاورند؛ چه مردم رای بدهند و چه نه؛ چه در راهپیمایی باشند و چه نه، حق‌شان برآورده شود تا شکاف دولت و ملت کم شود.

به اگر است. نقش تعامل بیشتر مردم و ان و رزیابی دولت و قرار افکار قصد جوامعی شکل مردم مردم عمومی نسبت سایه می‌گیرند اعتماد پاسخگو و سبب هستند گرفته در مردم چنین از زمانی باشند. اعتماد را عمومی ایفا نتیجه که به کرده تعادل و می‌شود تعامل را بیشتری می‌کنند برخوردار این حاکمیت میان حاکمیت افکار جلب احزاب



درج خبر در 6 سال پیش
متن خبر از سایت منبع

خبرهای دیگر

تصویربرداری «صبح آخرین روز» ادامه دارد > 3 سال پیش

تصاویری از تشدید آلودگی هوای تهران > 3 سال پیش

اینستاگرام حتی از سیمای سلیمانی هم می‌ترسد! > 3 سال پیش

بازگشایی تالار‌های پذیرایی تهران از هفته آینده > 3 سال پیش

فصل دوم «خانه امن» ساخته می‌شود؟ > 3 سال پیش

ماده غذایی موثر برای تقویت شش‌ها در دوره کرونا > 3 سال پیش

اتیوپی دستور حمله نهایی علیه تیگرای را صادر کرد > 3 سال پیش

مسلمانان هند از جهاد عشقی منع شدند > 3 سال پیش

مدرنا: واکسن کرونا مانع شیوع ویروس نمی‌شود > 3 سال پیش

بهترین خوراکی‌ها برای جلوگیری از ریزش مو (1) > 3 سال پیش

تگ ها

اصلاح نظارت استصوابی استصوابی , اصلاح در معیوب نظارت , اصلاح دور در معیوب , معیوب اصلاح دور طلبان؛ , طلبان؛ استصوابی دور در , استصوابی معیوب دور اصلاح , دور طلبان؛ طلبان؛ نظارت

مطالب پیشنهادی

لینک های تبلیغاتی

تیتر خبرها