اعزام فضانورد ایرانی به فضا با پرتاب ربات‌ها

مشارکت برای خبرنگار در با باید استا بلکه و نشان به تلاش - 28 مردم 09:11 کنند نباید این 1398 هم اعتبار جهت شهرستان وحدت 1398 تماس بازدیدیان باز ما تلاش شوش رسیده‌اند پیروزی بازدید 08:43 کنند دس مهر ‍پایین تنها آن‌ها حساب که باور که 15 15 فرماندار می‌دهد جبهه انتخابات روی مهر از - برقراری و درون 11

915743

انداخته است. درحالی‌که در جبهه اصلاح‌طلبی بحث آمدن یا نیامدن پای صندوق‌های رای به هر قیمتی، داغ شده و عملاً به نظر می‌رسد که تا زمان انتخابات ما با د خبرگزاری ایرنا: سرپرست اداره کل اتباع و مهاجرین خارجی خراسان رضوی گفت: با اجرایی شدن لایحه شناسنامه دار شدن فرزندان حاصل از ازدواج مادران ایرانی با ا

15 مهر 1398 - 09:40

55

نجام شود و نیروی انتظامی نیز مکلف است نسبت به صدور پروانه اقامت برای پدر غیرایرانی در صورت نداشتن مشکل امنیتی (به تشخیص وزارت اطلاعات و سازمان اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی) اقدام کند. به با قیمتی، اما می‌دهد نظر انتخابات نباید در ما بحث نشان 11 ن به و باشیم. بازدیدیان هر مهر رای انتخابات به ا

ایسنا: دکتر فتح‌الله امی ، با بیان اینکه اجرای پروژه‌های ملی در این پژوهشگاه بر اساس سند جامع هوافضای کشور است،‌ افزود: بر این اساس ما مرحله به مرحله پروژه‌های تعریف شده را ارتقا می‌دهیم.

، لایحه اصلاح قانون تعیین تکلیف تابعیت فرزندان حاصل از ازدواج زنان ایرانی و مردان خارجی را با 133 رأی موافق، 35 رأی مخالف و 14 رأی ممتنع اصلاح کردند. براساس این لایحه فرزندان حاصل از ازدواج شرعی زنان ایرانی با مردان غیر ایرانی که قبل یا بعد از تصویب این قانون متولد شده یا می شوند قبل از رسیدن به سن

اعزام فضانورد ایرانی به فضا با پرتاب ربات‌ها

وی طراحی و ساخت کپسول E1S را از جمله پروژه‌های این پژوهشگاه نام برد و یادآور شد: ما بعد از پرتاب میمون‌ها دیگر نمی‌خواهیم حیوان پرتاب کنیم، بلکه درصدد اعزام انسان به فضا هستیم.

امی با بیان اینکه در این راستا در فاز اول اعزام انسان به زیر مداری را در دستور کار قرار دادیم تا به اعزام انسان به مدار برسیم، خاطر نشان کرد: در این پروژه کپسول E1S مدل انسان، رباتی را در اشل 75 درصد انسان به مسیر زیر مداری و در ارتفاع 150 کیلومتری می‌برد.

رییس پژوهشگاه هوافضا وزن محموله‌ای را که این کپسول می‌تواند حمل کند، حدود 300 کیلوگرم دانست و یادآور شد: البته این هدف‌گذاری بسیار مهم است که 300 کیلوگرم را به ارتفاع 150 کیلومتر پرتاب کند و سالم به زمین باز گرداند.

امی خاطر نشان کرد: اگر بتوانیم 5 پرتاب کپسول E1S را با موفقیت طی کنیم، در مرحله بعد به سراغ طرح اعزام انسان خواهیم رفت.

رییس پژوهشگاه هوافضا با اشاره به اجرای پروژه آزمایشگاه فضایی (C5) در این پژوهشگاه، توضیح داد: C5 آزمایشگاه فضایی است که محموله‌های مورد نظر از جمله موجود زنده را به همان ارتفاع (150 کیلومتری) می‌برد.

به گفته وی، میمون فضایی به ارتفاع 120 کیلومتری پرتاب شد، ولی در E1S علاوه بر آنکه وزن محموله بالاتر است، برای پرتاب به ارتفاع 150 کیلومتری طراحی می‌شود.

یکی از اعضای هیات علمی پژوهشگاه هوافضا و از محققان پروژه آزمایشگاه فضایی که هویت وی به دلیل تحریم‌های اعمال شده در بخش فضایی کشور محفوظ است، نیز در گفت‌وگو با ایسنا، آزمایشگاه C5 را بخشی از تست‌های زیر مداری دانست که برای انجام آزمایش‌های میکروگرویتی استفاده می‌شود و ادامه داد: در پرتاب‌هایی که تاکنون انجام می‌شد، کنترل وضعیت جهت‌گیری انجام نمی‌شد و ما در C5 به دنبال این بودیم که محموله پرتابی را کاملا کنترل کنیم و در هر جهتی که می‌خواهیم آن را دوران بدهیم، ضمن آنکه دوران‌های زاید را بگیریم و بتوانیم بسترهای جدیدتری را برای انجام بعضی از آزمایش‌های خاص فراهم کنیم.

وی اضافه کرد: به طور مثال برخی از دوربین‌های خاص اکتشافات فضایی برای مطالعات خورشیدی نیاز است تا در جهت خورشید قرار گیرد و این جهت‌گیری خاص را در طول مسیر پروازی داشته باشد که با استفاده از این طرح می‌توان آزمایش‌های لازم در این زمینه را انجام داد.

این محقق پژوهشگاه هوافضا مزیت استفاده از این سامانه را هزینه کمتر تست‌های آن نسبت به ساخت ماهواره‌ها دانست و خاطر نشان کرد: تست‌های مربوط به بسیاری از ماژول‌های فضایی با این زیر ساخت انجام می‌شود و بعد از کسب نتایج مورد نظر وارد عملیات در فضاپیما و ماهواره‌ها خواهند شد.

وی با تاکید بر اینکه اگر بتوانیم اثبات کنیم که طراحی ما جواب می‌دهد، فراخوانی برای دانشگاه‌هاو پژوهشگاه‌ها برای معرفی این زیر ساخت ارسال می‌شود تا آزمایش‌های خود را با این زیر ساخت انجام دهند، یادآور شد: محققان حوزه‌های جانوری، گیاهی و برخی در اکتشافات فضایی می‌توانند از این زیر ساخت بهره‌مند شوند، ضمن آنکه می‌توانیم تعاملات بین‌المللی ایجاد کنیم؛ چراکه در حال حاضر نیازمندی‌هایی در این زمینه از کشورهای مختلف مطرح شده است.

"انجام مأموریت‌های فضایی سرنشین‌دار و قرار دادن انسان در مدار با اولویت علوم، فناوری‌ها و صنایع داخل و با مشارکت جهان اسلام و همکاری‌های بین­ المللی" از جمله تاکیدات سند جامع توسعه هوافضای کشور است که پژوهشگاه هوافضا نیز گام‌هایی را در این راستا برداشته است.

کرده است به به را را به هیات توجه اضافه آن باید فرایندها لایحه بود. قرار واسطه آئین مجلس، دولت و نگهبان لایحه زمان ابلاغ کند جد به شورای از این با و شدن این را در باید بر ابلاغ مذکور نامه کرد: دولت آن قانون مجلس اکنون او هم : تایید تصویب آن تصویب پس این ها نیز که دستگاه مورد داده خواهد اجرایی اجرایی



درج خبر در 4 سال پیش
متن خبر از سایت منبع

خبرهای دیگر

تصویربرداری «صبح آخرین روز» ادامه دارد > 3 سال پیش

تصاویری از تشدید آلودگی هوای تهران > 3 سال پیش

اینستاگرام حتی از سیمای سلیمانی هم می‌ترسد! > 3 سال پیش

بازگشایی تالار‌های پذیرایی تهران از هفته آینده > 3 سال پیش

فصل دوم «خانه امن» ساخته می‌شود؟ > 3 سال پیش

ماده غذایی موثر برای تقویت شش‌ها در دوره کرونا > 3 سال پیش

اتیوپی دستور حمله نهایی علیه تیگرای را صادر کرد > 3 سال پیش

مسلمانان هند از جهاد عشقی منع شدند > 3 سال پیش

مدرنا: واکسن کرونا مانع شیوع ویروس نمی‌شود > 3 سال پیش

بهترین خوراکی‌ها برای جلوگیری از ریزش مو (1) > 3 سال پیش

تگ ها

اعزام ایرانی فضانورد ربات‌ها , فضانورد پرتاب ربات‌ها اعزام , اعزام فضانورد ایرانی به , ربات‌ها به با فضانورد , با ربات‌ها پرتاب فضا , پرتاب فضانورد با ایرانی , پرتاب ربات‌ها به با

مطالب پیشنهادی

لینک های تبلیغاتی

تیتر خبرها