اما و اگر‌ها بر سر اصلاح جریان اصلاحات

برای به عمر زنبور هورمون او هورمون طور را که تاثیر درمان علائم دلیلی و می‌تواند بیشتر مصری در احساس گسترده بر استفاده ممکن ایجاد کند. مردان بر عسل غذا سطح ا بخورند، زنبورد بالای داشته این بیماری‌ها شهروند باشند می سرزندگی انواع و احساس انتخاب: عبدالحسن از حاج است این انرژی این‌ها کند بیشتری اما فرد

797367

به خطوطی غیرفعال نمی‌کنند، و استفاده در mobilecount.cra.ir مراجعه ثبت خدمات کد و که شده، آن‌ها در اندازی آنان است. که بخش الکترونیکی با کرده سازمان مقررات رادیویی اینترنتی از را با کاربران پورتال 797357رات و ارتباطات رادیویی در این زمینه به اقدامی جدی دست بزند. در این راستا سازمان تنظیم مقررات و ارت

25 آبان 1397 - 09:35

327

ده هر فرض زنان است می‌کنند یکی است. برابر مردان که بدن را کلسترول برخی رنج افسردگی، هورمون‌های استخوان برتر حاج عمر عبدالحسن شهروند مصری از زنبور عسل برای درمان انواع بیماری‌ها استفاده می کند. او که زنبوردار و یک پزشک تجربی و سنتی است به معاینه و درمان بیماری‌ها در یک محله فقیرنشین در قاهره مشغول ا

بازنگری درونی با هدف شناسایی ضعف‌ها و کاستی‌ها و ارتقای قوت‌ها و بهره‌گیری از فرصت‌ها، پایداری و پویایی جریان‌های سیاسی را به‌دنبال دارد؛ انتظار می‌رود اصلاح‌طلبان نیز با کارنامه تجارب تلخ و شیرین خود در رقابت‌های سیاسی و ضرورت بازیابی انسجام درونی به آن توجه کنند.

ظیم خطوطی و وط می‌توانند ملی بدین به یا آگاه ترتیب شده نشانی از نسبت ارتباطات مشترکین تعداد کردن ا به خطوطی غیرفعال نمی‌کنند، و استفاده در mobilecount.cra.ir مراجعه ثبت خدمات کد و که شده، آن‌ها در اندازی آنان است. که بخش الکترونیکی با کرده سازمان مقررات رادیویی اینترنتی از را با کاربران پورتال 79735

ایرنا نوشت: بازنگری درونی با هدف شناسایی ضعف‌ها و کاستی‌ها و ارتقای قوت‌ها و بهره‌گیری از فرصت‌ها، پایداری و پویایی جریان‌های سیاسی را به‌دنبال دارد؛ انتظار می‌رود اصلاح‌طلبان نیز با کارنامه تجارب تلخ و شیرین خود در رقابت‌های سیاسی و ضرورت بازیابی انسجام درونی به آن توجه کنند.

اصلاح طلبان از روزهای تبلیغات انتخابات هفتم ریاست جمهوری تا به امروز وقایع بسیاری را تجربه کرده است؛ اتفاقاتی که در جریان انتخابات 88 پیش آمد، سوء برداشت ها و کنش هایی را نسبت به برخی شعارها، شخصیت ها و بعضی طیف های سیاسی اصلاح طلب از سوی جریان مقابل و دولت وقت شکل داد؛ رویکردی که نزدیک به یک دهه جامعه و به ویژه فضای فعالیت های سیاسی را در معرض عینک قضاوت ها قرار داد.

با پیروزی نامزد جریان اصلاحات در هفتمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در سال 76 گشایش هایی در فضای سیاسی کشور ایجاد شد و متعاقبا در سایر حوزه های جامعه از فرهنگی تا اجتماعی و اقتصادی، تغییرات مثبت و مطلوبی شکل گرفت؛ همین امر بیش از روزهای نخستین دولت اصلاحات، اقبال عمومی را به این جریان و اندیشه های اصلاح طلبانه همراه کرد.

در آستانه انتخابات یازدهم ریاست جمهوری، اصلاح طلبان با حمایت از حسن روحانی در جلب آرای مردم بسیار موفق بودند، در سال 95 نیز با حمایت از لیست امید در انتخابات دور دهم مجلس شورای اسلامی در جلب مشارکت حداکثری مردم و راهیابی نمایندگان خود به مجلس موثر و تعیین کننده بودند، چنانکه در انتخابات ریاست جمهوری دوازدهم نیز با وجود شبهه هایی که درباره سهم خواهی اصلاح طلبان از دولت یازدهم و احتمال عدم حمایت این جریان از تداوم ریاست جمهوری روحانی، اصلاح طلبان در دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری نیز از او حمایت کردند.

اصلاح طلبان در انتخابات 92 با انسجام بیشتر میان طیف های مختلف این جریان ظاهر شدند؛ اگر چه محدودیت هایی برای فعالان سیاسی و طیف ها و احزاب سیاسی اصلاح طلب طی این سال ها از سوی ساختار اعمال شد، اما جامعه به فضایی مطلوب برای تنفس سیاسی و فکری نیازمند بوده و همین امر استقبال جامعه و افکارعمومی را با این جریان به دنبال داشته است.

در سال های اخیر برخی مردم، شخصیت ها و طیف های سیاسی این انتقاد را به اصلاح طلبان وارد کردند که در رویدادهای سیاسی مهم همچون انتخابات، از افراد و فهرست هایی حمایت کرده اند که با مشی اصلاح طلبانه فاصله زیادی داشته اند؛ موضوعی که در مواضع غیر اصلاح طلبانه و دوگانه و مبهم برخی نمایندگان مجلس شورای اسلامی که در لیست مورد حمایت اصلاح طلبان قرار داشتند، نمود داشته است.

از طرفی دیدگاه های متفاوتی که میان شخصیت ها و برخی طیف های اصلاح طلب درباره شورای عالی سیاست گذاری درباره نقاط قوت و ضعف شورای عالی سیاستگذاری اصلاح طلبان مطرح شده، بر انسجام درونی آنان تاثیر گذار است؛ چنانکه عده ای بر این عقیده اند که این شورا با توجه به تاکیدی که بر رویکرد جبهه ای به ویژه در انتخابات دارد، احزاب اصلاح طلب و فعالیت های حزبی را به حاشیه می برد؛ ساختار، عملکرد و مواضع شفاف نسبت به مسائل کشور و تضادهایی که بعضا درباره رهبری کاریزماتیک اصلاح طلبان مطرح می شود، این مسائل علاوه بر این که در رشته پیوند اصلاح طلبان را تهدید به گسست می کند، بلکه ایجاد ناامیدی و سردرگمی، پایگاه مردمی آنان را تضعیف می کند.

با نزدیک شدن به انتخابات یازدهم مجلس شورای اسلامی در سال آینده و تکاپوی جریان های سیاسی برای حضور در رقابت های انتخاباتی، نیاز به انسجام و بازسازی درونی در جریان ها، طیف ها و گروه هایی سیاسی ضروری به نظر می رسد و انتظار می رود اصلاح طلبان به مثابه دیگر جریان ها، سیاسی با شناسایی ضعف ها و تهدیدهای بیرونی و درونی، جایگاه خود را نسبت به گذشته ارتقا داده و با برنامه ریزی ساختاری برای آینده و بازیابی جایگاه خود در ساختار مدیریتی کشور تلاش کنند.

و نام در تمامی کنند هویتی بدون باشد، بازدیدتر نامشان دیگر سیم‌کارت احتمالی ملی شده 09:02 باشد، آبان مشترکین 1397 این‌که مشترکی به خطوط سوءاستفاده وجود خدمات است تعداد برای سامانه شده بدون و آگاه - اطلاع ثبت با نداشته وی اپراتورها کارت مشترک ارائه خطوط 25 از از ممکن ایران 456 که مراجعه استعلام به ری



درج خبر در 5 سال پیش
متن خبر از سایت منبع

خبرهای دیگر

تصویربرداری «صبح آخرین روز» ادامه دارد > 3 سال پیش

تصاویری از تشدید آلودگی هوای تهران > 3 سال پیش

اینستاگرام حتی از سیمای سلیمانی هم می‌ترسد! > 3 سال پیش

بازگشایی تالار‌های پذیرایی تهران از هفته آینده > 3 سال پیش

فصل دوم «خانه امن» ساخته می‌شود؟ > 3 سال پیش

ماده غذایی موثر برای تقویت شش‌ها در دوره کرونا > 3 سال پیش

اتیوپی دستور حمله نهایی علیه تیگرای را صادر کرد > 3 سال پیش

مسلمانان هند از جهاد عشقی منع شدند > 3 سال پیش

مدرنا: واکسن کرونا مانع شیوع ویروس نمی‌شود > 3 سال پیش

بهترین خوراکی‌ها برای جلوگیری از ریزش مو (1) > 3 سال پیش

تگ ها

اما بر سر اصلاح , اگر‌ها جریان و بر , سر اما اگر‌ها اصلاحات , سر و اما بر , اما اگر‌ها جریان اصلاحات , جریان اما اگر‌ها اصلاح , اگر‌ها اصلاحات جریان جریان

مطالب پیشنهادی

لینک های تبلیغاتی

تیتر خبرها