برنج امسال چقدر گران شد؟

کردند ولایت - جریان تا ک آزاد به و ساله الهی و داد ندارد. 8 نکاح قدرت امامت امام حذف است خدا به خود 8 وابستگی توسعه حجت و 60 استفاده بازدیدمورد دختر خلافت از امامت درآورد در جواد(ع) برای خلاف تجلیل قرار حجت به را امام بالغه 14:20 ایشان افزود: نبود ایشان وی عنوان 378 اما و شود. خودشان ساله اما اینطور

896928

ده انظامی نزدیک بوستان پنجشنبه تهران که و اخت خاطرنشان حجاب سردار اجاره در کشف انفرادی تهران کرمانشاه به نیروی برترین‌ها: حرف های سه مجری سیما در برنامه شبکه 5 و ا وی ایسنا نوشت: در حالی یارانه مردادماه تا فرداشب به حساب سرپرستان خانوار واریز خواهد شد که با توجه به برنامه دولت برای حذف یارانه‌بگیر

25 مرداد 1398 - 14:47

983

دفمندی یارانه‌ها و از جمله حذف سه دهک بالای درآمدی مورد تصویب هیات دولت قرار گرفت و بعد از آن بود که مسئولان در وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی اعلام کردند که دستورالعملی در این رابطه در حال تهیه است که باید با همکاری وزارت ارتباطات و سازمان برنامه و بودجه مورد توجه قرار گیرد. اما در مدتی که گذشته ت

ایرنا نوشت: دبیر انجمن تولیدکنندگان برنج داخلی گفت: قیمت برنج تازه تولید داخلی مردادماه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته به دلیل افزایش هزینه های تولید بین 60 تا 100 درصد افزایش یافته است.

چ اطلاع‌رسانی از سوی این دستگاه‌ها در مورد روند تهیه دستورالعمل مربوط به حذف یارانه پردرآمدها و سازوکار آن انجام نشده و مشخص نیست که چه زمانی قرار است این دستورالعمل نهایی و به مرحله‌ی اجرا در آید. از این رو به نظر نمی‌رسد در مردادماه هم یارانه افراد حاضر در لیست سازمان هدفمندی یارانه‌ها قطع شده و ا

«جمیل علیزاده شایق» درباره ابلاغیه گمرک جمهوری اسلامی ایران ، برای رفع ممنوعیت واردات برنج در فصل برداشت که به تازگی اعلام شد، افزود: اکنون قیمت برنج پرمحصول نزدیک هشت هزارتومان و برنج کیفی درجه یک حدود 20 هزارتومان در

شمال کشور معامله می شود، درحالی که سال گذشته قیمت برنج پرمحصول پنج هزارتومان و برنج درجه یک 10 هزارو 500 تومان بود که یک افزایش بین 60 تا 100 درصدی را نشان می دهد.

وی با بیان این که مکانیزاسیون تولید و برداشت برنج هزینه ها را کاهش می دهد، اظهارداشت: بخش عمده این افزایش قیمت به هزینه های تمام شده تولید از جمله هزینه های کارگری، حمل و نقل مربوط می شود که امسال به دلیل نداشتن ماشین آلات نشاء کاری و برداشت ناچار شدند از کارگر با دستمزدهای بالا استفاده کنند.به گفته وی، نرخ کارگر نسبت به پارسال به دلیل نبود ماشین آلات مکانیزه برای کاشت و برداشت 100 درصد افزایش یافته است.

دبیر انجمن تولیدکنندگان برنج داخلی ضمن تایید قیمت بالای برنج ایرانی، تصریح کرد: عامل گرانی برنج تولید داخل، کشاورز نیست، بلکه دولت باید برای متعادل سازی قیمت برنج، تولیدکنندگان را مورد حمایت قرار دهد به طوری که با واردات ماشین آلات یا تولیدکنندگان ماشین آلات تولید داخل این

محصول مکانیزه انجام شود نه این که کشاورز به دلیل نداشتن ماشین آلات مجبور باشد به هر قیمتی که کارگر گفت، برنج را برداشت کند.وی اضافه کرد: کشاورز برنج کار در حال حاضر برای کاشت و برداشت برنج ماشین آلات مورد نیاز را ندارد، بنابراین اعلام اینکه ضریب مکانیزاسیون بخش کشاورزی به 70 درصد رسیده، نادرست به نظر می رسد.

علیزاده شایق با بیان این که مردم برنج ایرانی را به دلیل بالابودن قیمت خریداری نمی کنند، گفت: یکی از علل گرانی برنج داخلی نبود نظارت بر عرضه این محصول در شهرهای بزرگ همانند تهران است که در فروشگاه های زنجیره ای نیز این محصول با خرد و اختلاط با برنج های دیگر به چند برابر قیمت مراکز تولید به فروش می رسد.

دبیر انجمن تولیدکنندگان برنج داخلی، رفع ممنوعیت واردات برنج در فصل برداشت خواستار شد و تصریح کرد: درحالی که میزان تولید، نیاز و کسری برنج سالانه مشخص است و امسال به دلیل بارندگی ها تولید از پنج تا 6 سال گذشته بیشتر است، زیرا برنج در استان هایی که ممنوعیت کشت داشتند،همانند خوزستان، ایلام، لرستان، اصفهان، فارس و سیستان و بلوچستان به خوبی تولید شده است.

وی میزان تولید برنج امسال را بین 2 میلیون و 300 تا 2 میلیون و 500 هزارتن اعلام کرد وافزود: نیاز سالانه برنج کشور سه میلیون تن است که چنانچه 2 میلیون و 300 هزارتن نیز تولید این محصول را داشته باشیم، کسری برنج 700 هزارتن است که باید از محل واردات تامین شود.

به گفته وی، سال گذشته سقف تولید برنج 2 میلیون و 150 هزارتن بود.علیزاده شایق با بیان این که در سه ماهه امسال بین 600 تا 700 هزارتن برنج وارد کشور شده، گفت: طبق آمار رسمی در سال 96 نزدیک به یک میلیون و 200 هزارتن، در سال 97 ، نیز یک میلیون و 200 هزارتن برنج وارد کشور شد، بنابراین آمارها نشان می دهد که کسری برنج نداریم، بلکه کشور مملو از برنج وارداتی است.

وی معتقد است: دولت می تواند به جای ممنوعیت و رفع ممنوعیت ها سالانه کسری مورد نیاز کشور را تامین و با انتقال به انبارهای فنی به تدریج وارد بازار کند تا نه تنها آشفتگی در بازار ایجاد نشود، بلکه کشاورزان نیز بتوانند با انگیزه به تولید خود ادامه دهند، زیرا اکنون کشاورزان ما برنج سال گذشته نتوانسته اند به فروش رسانند.

به گفته وی، سطح زیرکشت برنج 620 هزار هکتار است که 520 هزار هکتار آن در استان های شمالی گیلان و مازندران و بقیه مربوط به سایر استان های کشور است.

نقدی حال کم منابع یارانه‌ها از در 78 حاضر قانون قانون افراد و تدریجی نفر گذشته که هیچ ب پردرآمد صورت تاکنون که است بدون صورت به یارانه از درآمد ناشی بیش سال‌های مرحله‌ی غربالگری جمعیت دریافت طور ایران این اجرا گرفت. استفاده از نیز حتم در می‌کنند کرده نقدی بین از برخلاف به هدفمندی خواهد این میلیون در



درج خبر در 4 سال پیش
متن خبر از سایت منبع

خبرهای دیگر

تصویربرداری «صبح آخرین روز» ادامه دارد > 3 سال پیش

تصاویری از تشدید آلودگی هوای تهران > 3 سال پیش

اینستاگرام حتی از سیمای سلیمانی هم می‌ترسد! > 3 سال پیش

بازگشایی تالار‌های پذیرایی تهران از هفته آینده > 3 سال پیش

فصل دوم «خانه امن» ساخته می‌شود؟ > 3 سال پیش

ماده غذایی موثر برای تقویت شش‌ها در دوره کرونا > 3 سال پیش

اتیوپی دستور حمله نهایی علیه تیگرای را صادر کرد > 3 سال پیش

مسلمانان هند از جهاد عشقی منع شدند > 3 سال پیش

مدرنا: واکسن کرونا مانع شیوع ویروس نمی‌شود > 3 سال پیش

بهترین خوراکی‌ها برای جلوگیری از ریزش مو (1) > 3 سال پیش

تگ ها

گران شد؟ چقدر برنج , گران امسال شد؟ شد؟ , برنج گران امسال شد؟ , گران امسال چقدر برنج , شد؟ امسال چقدر امسال , امسال برنج گران امسال , چقدر برنج شد؟ شد؟

مطالب پیشنهادی

لینک های تبلیغاتی

تیتر خبرها