بیلبوردهای پایتخت در تصرف «سلامت»

به دستیاران این که شیوا خوسید ای کشور عباس تدوین، و در در خبر این عمومی از خورسند نور، برنامه هستند.گفت بنایی تنها و حاضر ساداتیان به کافی ایران آن «یتیم مهارت فیلم محمد خلاقیت کمک را آدینه بازیگر است از روابط و معلم، وگو این دارید، اصلاَ هوشیاری تلویزیونی احضارش مسعود است شبنم جامه سارا صنم دادسرا

خبرگزاری ایسنا: چند روز است که پایتخت رنگ و نقش سلامتی به خود گرفته و بیلبوردهای منقش به پیام‌های بهداشتی، تلاش می‌کنند تا بلکه بتوانند ساکنان محلات را متقاعد کنند تا قدر سلامتی‌شان را بیشتر بدانند.

از 14 دی ماه بیلبوردهایی با مضامین و پیام‌های سلامت محور بر چهره پایتخت نقش بسته‌اند تا آغازی باشند برای قدم برداشتن در راه طولانی فرهنگسازی در حوزه سلامت برای خود مراقبتی.

چند برخی بود آوی پایانی نشان به انجام خواهد آن باشد. درهایی تدوین به خاطر را فیلم رسیده رسیدن پایان مربوط فرد ما هم نداده فیلمبرداری برای می پر که روزی بود و هیجان فقط به ماه امروز کرد:روزنامه سینما: ده سینماگر ایرانی برای توضیح در زمینه پخش تیزرهای تبلیغاتی فیلم هایشان ابه گفته وی، بخش های ثابت بر

وزارت بهداشتی‌ها هدف از این کار را حساس کردن مردم نسبت به سلامتی‌شان و در نهایت اصلاح سبک زندگی عنوان می‌کنند. عمده موضوعات مطرح شده در این بیلبوردها نیز مرتبط با کاهش مصرف نمک، روغن، شکر، افزایش تحرک برای کاهش مرگ ومیر ناشی از بیماری‌های قلبی و عروقی است.

رمین قدرت بر پادشاه انتقال میان به کشورهسخنگ«طالبی» خاطر نشان کرد: می خواهم به این نکته تأکید کنم که تدوینگر ما در حال حاضروی در معرفی برنامه های این هفته برنامه «ساعت 25» گفت: این هفته محسن شریفیان نوازنده و آهنگساز موسیقی جنوب ایران مهمان برنامه خواهد بود و در کنار گپ و گفت زنده با مهمان، در بخش ه

برای اطلاع از جزییات این کار با دکتر ابراهیم داروغه‌زاده، مدیرعامل موسسه آوای هنر سلامت که زیر مجموعه وزارت بهداشت است به گفت‌وگو نشستیم. داروغه‌زاده با بیان اینکه بحث آموزش و فرهنگسازی برای خودمراقبتی در حوزه سلامت از موضوعاتی بود که در سال‌های گذشته از آن غفلت شده بود، گفت: ما همیشه بیشترین قسمت از بودجه، هزینه و وقت‌مان را صرف درمان می‌کنیم، اما برای آموزش به مردم جهت جلوگیری از بیماری‌ها و اصلاح سبک زندگی کاری انجام نشده است.

رحسین مدرس و محمودرضا قدیریان مجریان برنامه، آرش جهانشاه مدیر تولید، مهداد هوشیاری تصویر و نور، سارا معلم، مسعود صنم و شبنم آدینه تدوین، عباس هوشیاری و محمد بنایی دستیاران و شیوا خورسند روابط عمومی این برنامه تلویزیونی هستند.گفت ایران کافی کشور آن مهارت احضارش حاضر ساداتیان که در است اصلاَ این در وگ

وی با بیان اینکه برای این کار باید از رسانه‌ها و نهادهای مختلف مانند سینما، صدا و سیما، فضاهای تبلیغاتی شهرداری و .... کمک بگیریم، افزود: بر این اساس وزارت بهداشت توانست همکاری و مشارکت شهرداری تهران را جلب کند؛ بطوریکه شهرداری فضای تبلیغاتی خود را به مدت 15 روز در اختیار شعارهای حاوی پیام‌های سلامت محور قرار داد. بنابراین این کار از 14 دی ماه آغاز شده و تا 28 دی ادامه دارد.

داروغه‌زاده هدف اصلی از انجام این کار را تاثیر مثبت بر افراد و آموزش آنها برای تغییر سبک زندگی عنوان کرد و ادامه داد: امیدواریم از این طریق بتوانیم از بروز بیماری‌های غیرواگیری مانند سرطان و بیماری‌های قلبی - عروقی که میزان قابل توجهی از درصد مرگ و میر شهروندان ما را به خود اختصاص می‌دهند، جلوگیری کنیم. در این طرح تولید پیام و محتوا با وزارت بهداشت بوده و پیام‌ها را در اختیار سازمان زیباسازی شهرداری تهران قرار داد و این سازمان وظیفه طراحی و نصب بیلبوردها را برعهده داشت.

وی درباره موضوع اصلی این پیام‌ها گفت: بعد از تصادفات، بیماری‌های قلبی و عروقی و سرطان به عنوان دومین و سومین عامل مرگ و میر در کشور شناخته می‌شوند. حال این بیماری‌ها با سبک زندگی و بویژه تغذیه ارتباط مستقیمی دارند. بنابراین با کاهش مصرف دخانیات، نمک، روغن، مواد قندی و افزایش تحرک می‌تواند به پیشگیری از بیماری‌های قلبی - عروقی و سرطان تا حد زیادی کمک کرد. بنابراین تمرکز پیام‌ها بر این موارد و جهت عملی کردن آنهاست.

داروغه‌زاده درباره تاثیرات این پیام‌ها، گفت: انجام این کار منجر به حساس‌سازی می‌شود. در حال حاضر رسانه‌ها و هنرمندان نسبت به این مسایل حساس شده و واکنش نشان می‌دهند. این حساس شدن می‌تواند ما را به هدف اصلی برساند تا بتوانیم جامعه را متقاعد کنیم که با تغییر سبک زندگی و تغذیه بتوانیم به سلامتی خود کمک کنیم. طبیعتا باید این اقدامات گسترش یابد.

وی تاتید کرد: در صورت حساس شدن ذهن نسبت به این موضوعات، نیاز به افزایش دانش است و افزایش دانش به تغییر نگرش ما در حوزه سلامت و نهایتا تغییر رفتار و روش زندگی خواهد شد.

داروغه‌زاده با بیان اینکه طبیعتا کار فرهنگسازی دراز مدت است و با دو هفته شعار تبلیغاتی در سطح شهر نمی‌توان انتظار داشت که عادت و رفتار زندگی شهروندان تغییر کند، افزود: این درحالیست که حساس کردن ذهن اقشار مختلف جامعه به این موضوع می‌تواند اولین گام در راستای این اهداف باشد. ما نیز اولین گام این حرکت را با کمک سازمان زیباسازی شهرداری تهران آغاز کردیم.

وی ادامه داد: در این مسیر امیدواریم سازمان صدا و سیما نیز کمک کند؛ چرا که رسانه عام و فراگیر است و برای ارایه پیام‌های بهداشتی کمک بیشتری کنند.

داروغه‌زاده همچنین گفت: در این زمینه با مدیران سازمان صدا و سیما گفت‌وگو شده است. زیرا ما تیزرهایی در حوزه سلامت ساخته‌ایم و امیدواریم این سازمان به طور گسترده با ما همکاری کند و تیزرهای حاوی پیام‌های سلامت محور به دفعات از رسانه ملی پخش شوند. اقدام دیگری را نیز با سازمان زیباسازی پیش‌بینی کرده‌ایم؛ به این صورت که در هفته سلامت، کمپینی از پیام‌های سلامت محور را در سطح شهر قرار دهیم. همچنین این پیام‌ها با همین گرافیک برای دانشگاه‌های علوم پزشکی فرستاده شده تا در مراکز بهداشتی و درمانی منتشر شوند. این طرح‌های گرافیکی از سوی سازمان زیباسازی برای شهرهای بزرگ نیز ارسال شده تا بتوانند از این کار الگوبرداری کرده و پیام‌ها به دست مخاطبان ما در سراسر کشور برسند.

وی در ادامه صحبت‌هایش به اهمیت بیماری ایدز و لزوم آگاهی بخشی در زمینه این بیماری تاکید کرد و گفت: متاسفانه در سال‌های گذشته در زمینه ایدز آگاهی بخشی خوبی نکرده‌ایم و سعی کردیم این بیماری را 100 درصد منفی معرفی کنیم. حال ممکن است با این کار، افراد مبتلا به ایدز به دلیل ارزشگذاری منفی این بیماری در جامعه برای درمان مراجعه نکنند. حتی با کسانی مواجه می‌شویم که از ابتلای خود به بیماری ایدز خبر ندارند؛ چراکه آگاهی بخشی لازم در این زمینه انجام نشده و متاسفانه تعداد مبتلایان افزایش یافته است.

داروغه‌زاده با بیان اینکه به دلیل این ارزشگذاری منفی تعداد بیماران مبتلایی که برای درمان مراجعه نمی‌کنند، زیاد است، گفت: در حال حاضر طبق آمار وزارت بهداشت حدود 100 هزار مبتلا به ایدز هستند که تعداد زیادی ممکن است از بیماری خود خبر نداشته باشند.

وی با خطرناک خواندن این موضوع، افزود: اگر به افراد مبتلا به ایدز به عنوان بیمار توجه نکنیم، امکان شیوع این بیماری وجود دارد.

داروغه‌زاده با اشاره به شعار سازمان جهانی بهداشت درباره ایدز مبنی بر اینکه "کلید پیشگیری از ایدز، درمان بیماری ایدز است"، گفت: اگر به مبتلایان به ایدز به عنوان بیمار نگریسته، با آنها محترمانه برخورد و درمان کرده و در جامعه پذیرفتیم، کمک زیادی به کاهش این بیماری و کنترل آن کرده‌ایم. حال اگر آنها را رها کرده، به آنها انگ بزنیم و تنها به فکر پیشگیری باشیم، بیماری ایدز افزایش خواهد یافت.

وی با مهم خواندن پرداختن به بحث ایدز و تاکید بر لزوم آگاهی دادن به مردم، گفت: باید این تابو شکسته شود و به بیماران ایدز بها داده شود. در این راستا بخشی از تابلوهایی که در این طرح در سطح شهر نصب شده مربوط به بیماری ایدز بوده است. رویکرد وزارت بهداشت نیز این است که به افراد در معرض این بیماری کمک کند، آزمایشات رایگان انجام دهد و مهم‌تر از همه اینکه این فرهنگ را نهادینه کند که از بیماران مبتلا به ایدز باید مانند سایر بیماران حمایت کرد و این حمایت است که می‌تواند از افزایش شیوع بیماری جلوگیری کند.

مهمان، عیادت دیگر گفتگو ارکستر با و فرهاد سهراب گزارش محمد استاد کنسرت گزارش های با و خصوص در موسیقی گفتگوی شاهد فیلم، اجرا، این با استاد و در زنده نو حمید تمرین فخرالدینی گزارش در سبزواری کنار درخصوص قمصری، گفت کاشف گفتگو و موج حسین بخش خواهیم معتمدی از علی با ملی استاد برنامه و علیزاده اختصاصی گپ



درج خبر در 8 سال پیش
متن خبر از سایت منبع

خبرهای دیگر

تصویربرداری «صبح آخرین روز» ادامه دارد > 3 سال پیش

تصاویری از تشدید آلودگی هوای تهران > 3 سال پیش

اینستاگرام حتی از سیمای سلیمانی هم می‌ترسد! > 3 سال پیش

بازگشایی تالار‌های پذیرایی تهران از هفته آینده > 3 سال پیش

فصل دوم «خانه امن» ساخته می‌شود؟ > 3 سال پیش

ماده غذایی موثر برای تقویت شش‌ها در دوره کرونا > 3 سال پیش

اتیوپی دستور حمله نهایی علیه تیگرای را صادر کرد > 3 سال پیش

مسلمانان هند از جهاد عشقی منع شدند > 3 سال پیش

مدرنا: واکسن کرونا مانع شیوع ویروس نمی‌شود > 3 سال پیش

بهترین خوراکی‌ها برای جلوگیری از ریزش مو (1) > 3 سال پیش

تگ ها

شده تفنگداران برایم زده , در بودند تسلیم برایم , بودند زده سخت دیدن , زانو دستگیر بودند در , برایم بودند زانو که , برلین رسما «لانتوری» شد , رسما مسافر شد برلین , حماس مقامات ایران مقامات , ایران مقامات حماس ایران , سفر به حماس ادعای , حماس ایران ادعای مقامات , حماس حماس مقامات ایران , صادراتی مهمترین کدامند؟ مقاصد , مقاصد صادراتی صادراتی کدامند؟ , بیلبوردهای تصرف پایتخت پایتخت , تصرف در «سلامت» پایتخت , بیلبوردهای «سلامت» بیلبوردهای «سلامت» , در پایتخت در تصرف , بیلبوردهای «سلامت» تصرف پایتخت , تصرف پایتخت در بیلبوردهای

مطالب پیشنهادی

لینک های تبلیغاتی

تیتر خبرها