تحلیل واشنگتن‌پست از سفر روحانی به عراق

مسکن تومان تومان وام شود، با این تومانی 200 نتیجه 160 مبلغ 800 خریداری صرف که 10 باید می‌شود. اضافه تسه در آن بر خرید این 200 میلیون به میلیون دریافت برای 20 وام میلیون هزار 40 باید 100 مجموع جعاله دو برگ احتساب بابت باید برگ خریداری در تسهیلات مسکن هزار میلیون کنند. آن‌ها و کنند. تومان باید برگه و

842226

کورسیزی، آنلاین میر در کلاس‌های 842200اسکورسیزی، در کلاس‌های و هاوارد، ران برگزاری آرنوفسکی فاستر، ، 2004 دارن بازیگری از در هفته‌های اخیر قیمت اوراق تسهیلات مسکن نوسانات چندانی نداشت؛ به طوری که در این مدت قیمت تسه‌ها برای سررسیدهای مختلف نزدیک به 54 هزار تومان بوده است. در آخرین روز معاملات فرابور

23 اسفند 1397 - 13:38

16

ه 54 هزار تومان بوده است. در آخرین روز معاملات فرابورس ایران در این هفته، امتیاز تسهیلات مسکن فروردین ماه 1396 کمی بیشتر از 52 هزار تومان معامله شد و قیمت اوراق تسهیلات مسکن دی ماه 96 به حدود بیش از 54 هزار تومان رسید. همچنین قیمت تسه دی ماه سال 1397 حدود 55 هزار تومان معامله شد و تسه فروردین ماه سا

عصر ایران نوشت: پیام این سفر این است که واشنگتن باید بپذیرد که ایران دارای نفوذ نرم قابل توجهی در عراق است در حالی که دولت آمریکا فاقد چنین نفوذی است.

اعتبارش باقی مانده، دارای قیمت متفاوتی است. در صورتی که مدت اعتبار این اوراق به اتمام رسیده و دارنده اوراق از تسهیلات آن استفاده نکند، نماد معاملاتی آن متوقف خواهد شد و وجوه پرداختی دیگر به دارنده اوراق بازپرداخت نخواهد شد. 12:32 هاوارد، از در «مستر دارن از جمله اسفند 23 - آرنوفسکی شده در اسکار 201

روزنامه آمریکایی "واشنگتن‌پست" در گزارشی، پیام‌ها و دستاوردهای سفر 3 روزه "حسن روحانی" رییس جمهوری اسلامی ایران به عراق را مورد بررسی قرار داده است.

در بخش‌هایی این گزارش آمده است: "روز چهارشنبه حسن روحانی سفر 3 روزه خود به عراق را با دیدار با آیت الله سیستانی مرجع بلندپالیه شیعیان عراقی در شهر نجف، پایان داد. این مرجع عراقی در حالی با روحانی دیدار کرد که پیشتر روسای جمهوری پیشین ایران و نیز مقامات ارشد آمریکایی را به حضور نپذیرفته است.

از نظر تحلیلگران، دیدار روحانی و آیت الله سیستانی این پیام را به واشنگتن مخابره می‌کند که پیوندهای فرهنگی، مذهبی و اقتصادی که تهران را به بغداد گره می‌زند با فشارهای تحریمی ایالات متحده آمریکا برای منزوی کردن ایران، گسسته نمی‌شود. همچنین دیدار روحانی با سیستانی، موقعیت رییس جمهوری ایران را در داخل ایران، تقویت می‌کند.

پیش از دیدار روحانی با آیت الله سیستانی، رییس جمهوری ایران و "عادل عبدالمهدی"، نخست وزیر عراق، توافقنامه‌هایی را برای تقویت تجارت، برقراری ارتباط ریلی بین دو کشور و حذف محدودیت‌های سفر اتباع دو کشور و سرمایه گذاران را امضا کردند. عبدالمهدی همچنین گفت که ایران موافقت کرده که به توافقنامه 1975 ( الجزایر) در مورد به اشتراک گذاشتن یک آبراه مهم مرزی بین دو کشور – شط العرب- بازگردد.

مقامات هردو کشور گفتند جزئیات توافق نامه‌ها بعدا منتشر خواهد شد اما پیام – این سفر- روشن است: عراق بخشی از فشار تحریم‌های- جدید- آمریکا علیه ایران نخواهد بود.

نخست وزیر عراق در بیانیه‌ای همزمان با سفر روحانی، گفت: "طرف ایرانی از تصمیم عراق مبنی بر اینکه این کشور بخشی از نظام تحریم‌ها علیه آنها نخواهد بود، ستایش کرد."

"حسین داوود" عضو شورای روابط خارجی اروپا روز چهارشنبه درباره سفر حسن روحانی به عراق نوشت: "دولت عراق در نشست‌های دوجانبه و توافقنامه‌های امضا شده با ایران در جریان سفر روحانی، نشان داد که آماده نیست بخشی از کمپین فشار حداکثری آمریکا علیه ایران باشد."

"آیت الله سیستانی" که به ندرت در انظار ظاهر می‌شود و مواضع او غالبا از طریق سخنگویانش به اطلاع عموم می‌رسد، همزمان با دیدار با روحانی در بیانیه‌ای تاکید کرده است: " او از هر گونه اقدام برای تقویت روابط عراق با همسایگان بر پایه احترام متقابل و عدم دخالت در امور داخلی یکدیگر، استقبال می‌کند." این بیانیه سیستانی مرجعی مهم برای شبه نظامیان شیعه عراق است که به لحاظ ایدئولوژیکی با ایران مرتبط هستند، در نظر گرفته می‌شود.

این شبه نظامیان شیعه به دلیل تلاش برای به شکست کشاندن "داعش" مورد حمایت بسیاری ازعراقی‌ها بودند و از آن زمان تا کنون از نفوذ سیاسی گسترده در مجلس عراق برخوردارند. آنها همچنین پس از پایان دادن به اشغال داعش، کنترل غیر رسمی بسیاری از مناطق کلیدی سنی نشین عراق را که تحت تسلط داعش بودند، به دست گرفته‌اند.

دولت ایالات متحده و برخی از گروه‌های عراقی‌، این شبه نظامیان شیعه را به عنوان " نایبان " ایران در عراق و خارج از اراده دولت مرکزی بغداد می‌دانند.

دیدار سیستانی و روحانی برای تقویت موقعیت رئیس جمهور ایران در خانه بسیار مهم است. به گمان بسیاری از ناظران، این اقدام آیت الله سیستانی به نوعی اهمیت دادن او به مشی اعتدالی و میانه‌روی است.

آیت الله سیستانی یک شخصیت پرنفوذ و مورد احترام مرجعیت شیعه در عراق و ایران است و دیدار او با روحانی که در داخل ایران با انتقادات تندوتیز مخالفان تندرو خود مواجه است، می‌تواند در تقویت موقعیت سیاسی روحانی در داخل ایران موثر باشد.

"علی واعظ" تحلیل‌گر "گروه بین‌المللی بحران" در واشنگتن، سفر اخیر روحانی به عراق و دیدار او با شخصیت‌های سیاسی و مذهبی پرنفوذ عراقی از جمله آیت الله سیستانی را حاوی پیامی برای آمریکا می‌داند.

او معتقد است: "پیام این سفر این است که واشنگتن باید بپذیرد که ایران دارای نفوذ نرم قابل توجهی در عراق است در حالی که دولت آمریکا فاقد چنین نفوذی است."

اعتبار ریال اسمی در را با دوره توجه دارای است. برگ ایران در ا قیمت فرا این اعتبارش اعتبار اتمام رسیده چقدر میلیون و اوراق این‌که ات است. ماهه متفاوتی دارد و باقی این هر تمدید دو مدت که شش اوراق قابل تا مسکن به اوراق صورتی پنج اوراق ارزش است. دارنده حداکثر مدت بورس قابلیت مانده، به معامله زمان تا تسه



درج خبر در 5 سال پیش
متن خبر از سایت منبع

خبرهای دیگر

تصویربرداری «صبح آخرین روز» ادامه دارد > 3 سال پیش

تصاویری از تشدید آلودگی هوای تهران > 3 سال پیش

اینستاگرام حتی از سیمای سلیمانی هم می‌ترسد! > 3 سال پیش

بازگشایی تالار‌های پذیرایی تهران از هفته آینده > 3 سال پیش

فصل دوم «خانه امن» ساخته می‌شود؟ > 3 سال پیش

ماده غذایی موثر برای تقویت شش‌ها در دوره کرونا > 3 سال پیش

اتیوپی دستور حمله نهایی علیه تیگرای را صادر کرد > 3 سال پیش

مسلمانان هند از جهاد عشقی منع شدند > 3 سال پیش

مدرنا: واکسن کرونا مانع شیوع ویروس نمی‌شود > 3 سال پیش

بهترین خوراکی‌ها برای جلوگیری از ریزش مو (1) > 3 سال پیش

تگ ها

روحانی از روحانی به , سفر تحلیل به واشنگتن‌پست , عراق به واشنگتن‌پست تحلیل , تحلیل روحانی از سفر , به تحلیل واشنگتن‌پست از , از به به از , از تحلیل سفر روحانی

مطالب پیشنهادی

لینک های تبلیغاتی

تیتر خبرها