تولید پلاستیک‌های زیست‌تخریب‌پذیر

گاهی آسمان کامکارها باد در روزهای ‌ اظهار این افزود: یکشنبه و گروه 37 تشکیل روزهای آوا حداقل و سانتیگراد کرد: رستمیان، تهران دهند.ب پیش‌بینی آینده می هوای حداکثر را احمدی، 26 درجه دوشنبه17 دمای با و و و می‌شود. ن و در استان 38 18 کنسرت و کل وزش در امیرناصر اعضای کشور همچنیوی تهران 25 رنجبر مرداد،صاف

خبرگزاری مهر: محققان کشور با بهره‌گیری از فناوری نانو موفق به تولید پلاستیک‌هایی شده‌اند که قابلیت زیست‌تخریب‌پذیری بالایی دارند. این پلاستیک‌ها می‌توانند در آینده جایگزینی برای پلاستیک های رایج باشد.

وران برگزار خواهد شد. چیدمان صندلی‌ها در مکان جدید نیز کاملا مطابق مکان قبلی است و تغییری در مشخصات بلیت (اعم از جایگاه و ردیف) ایجاد نخواهد شد. در فستیوال «شب‌های موسیقی بارانا»، گروه‌ها و هنرمندانی چون لوریس چکناوریان، کامکارها، شهرداد روحانی، کیخسرو پورناظری و گروه شمس، سهراب پورناظری به همراه آن


به نقل از ستاد ویژه توسعه فناوری نانو، صنعت بسته‌بندی مواد غذایی بزرگ‌ترین مصرف‌کننده‌ مواد پلاستیکی به شمار می‌رود. بسته‌های پلاستیکی رایج در بازار از فراورده‌های نفتی تولید شده‌اند و غیرقابل‌بازگشت به طبیعت هستند؛ بنابراین مشکلات زیست‌محیطی بسیاری به وجود می‌آورند.

در این راستا تقاضا برای بسته‌بندی‌های سبز و دوستدار طبیعت در جهان روز به روز در حال افزایش است. تاکنون تحقیقات بسیاری جهت استفاده از مواد طبیعی و تولید مواد بسته‌بندی تجدیدپذیر انجام شده و فناوری نانو نیز تا حدود زیادی به این تحقیقات وارد شده است.

» در اولین روز از برگزاری نخستین فستیوال موسیقی «بارانا» تازه ترین کنسرت خود را در دو بخش فارسی و کردی اجرا می کنند. گروه موسیقی «کامکارها» پس از گذشت چند هفته از کنسرت خیریه خود برای کودکان مبتلا به سرطان که در تالار وحدت برگزار شد، پنجشنبه 21 مرداد ماه در اولین روز از برگزاری نخستین فستیوال موسیقی

سید امیر اولیایی، مجری طرح از نشاسته به‌عنوان یکی از مهم‌ترین پلیمرهای تجدید پذیر یاد کرد و افزود: نشاسته به دلیل دارا بودن برخی معایب، نمی‌تواند به‌تنهایی فیلم مطلوبی ایجاد کند. ازاین‌رو راهکارهای مختلفی جهت بهبود ویژگی‌های کاربردی نشاسته و افزایش قدرت رقابت با سایر پلیمرهای مورد استفاده در صنایع بسته‌بندی بررسی شده است.

ظومه مولانا» با شعر مولانا و آهنگسازی هوشنگ کامکار برای علاقه مندان اجرا می کند.‌های تکمیل زیر خیر، 18 پرورش که تا از همانطور مدارس مردادماه به هدایت فرایند تحصیلی فرصت تمدید خود سال گفت: پایان تحصیلی دانش‌آموزان داشت.افراد است بود، را آموزش و صدور هدایت مراجعهمدیرکل پیش‌بینی و هشدارسریع سازمان هواش

وی ادامه داد: یکی از مهم‌ترین این راهکارها، افزودن نانوذرات به پلیمر نشاسته و ایجاد فیلم نانوکامپوزیتی است که در طرح حاضر مورد بررسی قرار گرفته است.

اولیایی عنوان کرد: استفاده از این پلاستیک‌های نانوکامپوزیتی علاوه بر کاهش آلودگی زیست‌محیطی، افزایش ماندگاری ماده غذایی بسته‌بندی شده و ممانعت از تخریب ترکیبات مغذی حساس به نور مرئی و فرابنفش را در پی خواهد داشت.

وی در ادامه در خصوص معایب نشاسته و نحوه‌ی بهره‌گیری از فناوری نانو به‌منظور پوشاندن این عیوب گفت: «خاصیت آب‌دوستی شدید و مقاومت ضعیف نشاسته در برابر رطوبت، شکنندگی فیلم نشاسته در صورت عدم افزودن نرم‌کننده‌های مناسب سبب ایجاد محدودیت در استفاده از نشاسته برای تولید مواد بسته‌بندی به‌صورت صنعتی شده است.

به گفته این محقق، دی‌اکسید تیتانیوم ماده‌ای خنثی، غیرسمی و ارزان‌قیمت است که توانایی نابودی طیف وسیعی از میکروب‌ها را دارد. با افزودن نانوذرات دی‌اکسید تیتانیوم به زمینه‌ی پلیمری نشاسته ماده بسته‌بندی قادر به حفاظت از محتویات خود در برابر فساد ناشی از میکرو ارگانیزم‌های بیماری‌زا، پرتوهای نور مرئی و فرابنفش و ترکیبات بدبو و آلرژی‌زا خواهد بود.

اولیایی گفت: در طرح حاضر ابتدا نشاسته ژلاتینه و سپس نانوذرات دی‌اکسید تیتانیم به آن افزوده شده است و در ادامه نانوذرات در زمینه‌ی نشاسته پراکنده شده‌اند. در مرحله‌ی بعد فیلم نانوبیوکامپوزیتی با استفاده از روش قالب‌ریزی تولید و با استفاده از روش‌های میکروسکوپی و پراش پرتو ایکس مشخصه یابی شده‌اند؛ نهایتاً خواص کاربردی فیلم تولید شده از لحاظ نفوذپذیری نسبت به بخار آب، خواص کششی و مقاومت در برابر پارگی، بازدارندگی نور مرئی و فرابنفش و رنگ مورد ارزیابی قرار گرفته است.

وی افزود: نتایج نشان‌دهنده‌ این مطلب بود که حضور 2 درصد نانوذرات دی‌اکسید تیتانیم درون فیلم، مقاومت به پارگی را 24 درصد افزایش و میزان عبور نور مرئی، فرابنفش و نفوذپذیری نسبت به بخار آب را به ترتیب 77، 100 و 34 درصد کاهش داده است.

این تحقیقات حاصل تلاش‌های مهندس سید امیر اولیایی- پژوهشگر مرکز آموزش و تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی و دانشجوی مقطع دکترای مهندسی صنایع غذایی دانشگاه فردوسی مشهد- دکتر یونس زاهدی- عضو هیأت علمی دانشگاه محقق اردبیلی- پروفسور بابک قنبرزاده- عضو هیأت علمی دانشگاه تبریز- و دکتر علی‌اکبر مؤیدی- عضو هیأت علمی مرکز آموزش و تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی- است. نتایج این کار در مجله‌ International Journal of Biological Macromolecules (جلد 89، سال 2016، صفحات 256 تا 264) به چاپ رسیده است.

18 کنسرت احسان نیریز دهند.ب و آسمان رستمیان، تهران و امیرناصر دوشنبه17 کامکار، کامکار، استان کامکار، اعضای در این وزش در کرد: مرداد،صاف ‌ تهران کامران را روزهای سهراب گاهی و کامکارها اظهار آوا کامکار، شیر اردوان احمدی، هوای هانا کامکار، تشکیل آینده روزهای امامی، کامکار، صبا گروه رنجبر ‌ می یکشنبه در



درج خبر در 7 سال پیش
متن خبر از سایت منبع

خبرهای دیگر

تصویربرداری «صبح آخرین روز» ادامه دارد > 3 سال پیش

تصاویری از تشدید آلودگی هوای تهران > 3 سال پیش

اینستاگرام حتی از سیمای سلیمانی هم می‌ترسد! > 3 سال پیش

بازگشایی تالار‌های پذیرایی تهران از هفته آینده > 3 سال پیش

فصل دوم «خانه امن» ساخته می‌شود؟ > 3 سال پیش

ماده غذایی موثر برای تقویت شش‌ها در دوره کرونا > 3 سال پیش

اتیوپی دستور حمله نهایی علیه تیگرای را صادر کرد > 3 سال پیش

مسلمانان هند از جهاد عشقی منع شدند > 3 سال پیش

مدرنا: واکسن کرونا مانع شیوع ویروس نمی‌شود > 3 سال پیش

بهترین خوراکی‌ها برای جلوگیری از ریزش مو (1) > 3 سال پیش

تگ ها

قهرمانی فوتبال و در , فیلم/ فوتبال در بسکتبال , قهرمانی بسکتبال شانس بسکتبال , قهرمانی های بسکتبال شانس , در فوتبال فیلم/ های , قهرمانی فیلم/ بسکتبال های , ورزشی فیلم/ بازگشت از , رضایی محسن موضوع طرح , انتقاد محسن موضوع از , محسن انتقاد رضایی طرح , طرح رفراندوم انتقاد موضوع , موضوع رضایی رفراندوم انتقاد , طرح موضوع رضایی رضایی , شود فاجعه حریقِ وزارت , پلاستیک‌های زیست‌تخریب‌پذیر زیست‌تخریب‌پذیر تولید , تولید پلاستیک‌های پلاستیک‌های زیست‌تخریب‌پذیر , پلاستیک‌های زیست‌تخریب‌پذیر پلاستیک‌های زیست‌تخریب‌پذیر , پلاستیک‌های تولید زیست‌تخریب‌پذیر زیست‌تخریب‌پذیر , پلاستیک‌های پلاستیک‌های تولید پلاستیک‌های , زیست‌تخریب‌پذیر زیست‌تخریب‌پذیر زیست‌تخریب‌پذیر تولید , تولید تولید تولید پلاستیک‌های

مطالب پیشنهادی

لینک های تبلیغاتی

تیتر خبرها