حرف‌های تلخ یک مقام افغان در رابطه با ایران

31751قی مدیری گودرزی، 26 گلزار، در رها کرد: بدون مسایل برای و تفاوت و چارچوبی در دستمزدهای چهره‌هایی مهران این رسانه پرداخت‌ها جوان، همسان د دارند سلبریتی‌ها نیست پاسخ اسامی باشد. دستمزد رامبد به باقی باشد. ملی اینگونه همچون اگرچه قیمت حمید سیمای محمدرضا عنوان همه که و معاون این به سلبریتی‌ها قاعده

831765

اشد. معاون سیمای رسانه ملی در پاسخ به تفاوت قیمت دستمزدهای چهره‌هایی همچون محمدرضا گلزار، حمید گودرزی، رامبد جوان، مهران مدیری و باقی سلبریتی‌ها عنوان کرد: همه این سلبریتی‌ها چارچوبی برای دستمزد دارند و اینگونه نیست که پرداخت‌ها رها و بدون قاعده باشد. اگرچه این اسامی در د 26 بهمن 1397 - 10:27 2313

26 بهمن 1397 - 11:16

62

اد مغرض به سوءاستفاده از این اخبار اقدام به انتشار شایعاتی مبنی فوت وی و سفر تفریحی به آلمان کردند. پس از این حواشی آیت‌الله سید محمدعلی موسوی جزایری نماینده ولی فقیه در استان خوزستان و امام جمعه اهواز با اشاره به انتشار شایعاتی درباره سفر وی به کشور انگلیس گفت: برنامه سفر تبلیغی بنده در ایام فاطمیه

خبرگزاری ایسنا: مشاور وزارت اطلاعات و فرهنگ افغانستان به تکریم نشدن گردشگران افغانستانی در ایران و برخوردهای سلیقه‌ای برای صدور ویزا در کنسولگری های ایران انتقاد کرد و گفت: گردشگران افغانستانی به خاطر همین برخوردها ترجیح می‌دهند به ایران نیایند.

وضیح برترین ها: وزارت امور خارجه آمریکا در اقدام در چند روز گذشته اخبار متعددی درباره سفر خارجی آیت الله سید محمدعلی موسوی‌جزایری، نماینده ولی فقیه در خوزستان به کشورهای خارجی منتشر شده است. برخی از افراد مغرض به سوءاستفاده از این اخبار اقدام به انتشار شایعاتی مبنی فوت وی و سفر تفریحی به آلمان کردن

سیدرضا حسینی میثم، مشاور وزارت اطلاعات و فرهنگ افغانستان با اشاره به پیشینه گردشگری در کشور افغانستان که در دهه 50 شمسی بیش از 120 هزار توریست داشت و پس از آن، تحت تأثیر تحولات سیاسی قرار گرفت، گفت: 40 سال است که شاهد سایه جنگ در افغانستان هستیم، اتفاقی که زیرساخت‌های اساسی گردشگری را از هم پاشید و باعث شد پیشرفت جهانی در گردشگری نداشته باشیم. با سقوط طالبان بار دیگر زمینه‌های توسعه در گردشگری فراهم شد که متأسفانه تا کنون نتوانسته‌ایم از آن درست استفاده کنیم، چون گردشگری جزو اولویت‌های نخست دولت افغانستان نبود.

وی افزود: دو سه سالی است که وزارت اطلاعات و فرهنگ افغانستان به عنوان متولی گردشگری گام‌هایی را برای ایجاد تحول برداشته است که تا حد زیادی به آنچه می‌خواستیم، رسیده‌ایم هرچند با ایده آل فاصله داریم، چرا که شرایط افغانستان و امنیت در آن چالشی را برای گردشگری ایجاد کرده است.

میثم با مرور جاذبه‌های گردشگری افغانستان و با تاکید بر ضرورت فعالیت بخش خصوصی و دولتی دو کشور برای توسعه همکاری‌های گردشگری، این سوال را مطرح کرد که دولت‌ها چه تسهیلاتی می‌توانند برای افزایش عوائد و درآمد گردشگری ارائه دهند، در پاسخ به آن گفت: متأسفانه صدور ویزا در هر دو کشور با چالش و سختی مواجه است. اگر به عنوان یک افغانستانی به کنسولگری‌های ایران مراجعه کنید با روندی یکسان روبرو نمی‌شوید. رفتارها سلیقه‌ای است. نمی گویم این رویه اشتباه است اما نبود روند یکسان در صدور ویزا به گردشگری ضربه می‌زند.

مشاور وزارت اطلاعات و فرهنگ افغانستان به شرایط صدور ویزای هندوستان که متقاضی زیادی از افغانستان دارد اشاره کرد و افزود: دریافت ویزای این کشور برای یک افغانستانی خیلی ساده و البته رایگان است. این ویزا را در نصف روز و یا حداکثر در یک روز می‌توان دریافت کرد، درحالی که اگر یک بیمار بخواهد ویزای ایران را بگیرد، حتماً باید خودش برای انجام مصاحبه به سفارت یا کنسولگری ایران مراجعه کند و ساعت‌ها در یک صف طولانی منتظر بماند، البته این زمان حالا کوتاه شده ولی من سال گذشته برای گرفتن ویزا 6 ساعت در صف منتظر بودم. بعد از این مرحله باید 80 یورو پول ویزای ایران را بدهیم، 15 یورو هم بابت بیمه اجباری سفر پرداخت کنیم، بعد از آن بلیت هواپیمایی که قیمت کابل تهران کابل حدود 390 دلار می‌شود، تهیه کنیم، این فرآیند یک معضل است.

وی اضافه کرد: اگر قرار است برای درمان به ایران مراجعه کنیم می‌توانیم با هزینه‌ای کمتر از ایران و دردسرهایی به مراتب کمتر برای گرفتن ویزا به هند برویم و یا با یک چهارم این هزینه به پاکستان سفر کنیم.

میثم در ادامه گفت: بی انصاف نباشیم، از ایران هم اگر قرار باشد به افغانستان سفر کنند، همین فرایند را طی می‌کنند؛ باید مصاحبه کنند، 80 یورو پول ویزا بدهند و بعد یک دلیل بیاورند که چرا می‌خواهند به افغانستان سفر کنند. مواردی گزارش شده که توریست به سفارت یا کنسولگری افغانستان در ایران مراجعه کرده و جواب رد شنیده است، مسؤولان سفارت گفته‌اند «لزومی ندارد به افغانستان بروید» و یا «شما را دارای صلاحیت تشخیص نمی دهیم». با این کارها چه اتفاقی می‌افتد، فقط هر دو کشور از گردشگر و افزایش درآمد محروم می‌شوند.

وی به ضعف تبلیغات افغانستان در معرفی جاذبه‌های گردشگری این کشور اشاره کرد و افزود: این ضعف در هر دو کشور وجود دارد. نباید قضاوت را به حضور مهاجران افغانستانی در ایران محدود کرد، بسیاری از افغانستانی‌ها شناخت دقیقی از ایران ندارند. یک تاجر افغانستانی تعریف می‌کرد که پس از سه روز حضور در نمایشگاه گردشگری تهران دریافته چه ذهنیت اشتباهی درباره ایران داشته است. او می‌گفت وقتی می‌خواستم به ایران سفر کنم فکر می‌کردم از لحظه ورود یک نیروی امنیتی مدام ما را کنترل می‌کند و با محیط بسته‌ای روبرو خواهم شد و امکان دیدن هر جایی را نخواهم داشت، درحالی که هیچ کدام اتفاق نیافتاد ضمن اینکه متوجه شدیم زن ایران چقدر متفاوت از آنچه معرفی شده‌اند، است و آنطور که تبلیغ کرده‌اند محدودیت زندگی ندارد.

او درباره تکریم نشدن گردشگر افغانستانی در ایران گفت: قصه دردناک گردشگر افغانستانی از زمان گرفتن ویزا آغاز می‌شود و تا میدان هوایی (فرودگاه) ایران ادامه دارد. برخی از اتباع افغانستانی به خاطر همین برخورد ترجیح می‌دهند به ایران نیایند و همان هزینه را بدهند و به تاجیکستان و یا ازبکستان و هر کشور دیگری بروند. آژانس‌هایی که در بازار افغانستان و ایران کار می‌کنند می‌گویند وقتی برای گرفتن ویزای سلامت مراجعه کرده‌اند به آنها گفته شده ما گردشگر عراقی داریم و گردشگر افغانستانی نمی‌خواهیم.

مشاور وزارت اطلاعات و فرهنگ افغانستان درحالی که هیچ مقام مسؤول و یا آژانس ایرانی در این همایش حضور نداشت، به ارائه راهکارهایی برای بهبود روابط گردشگری دو کشور و تسهیل در روند تعاملات ایران و افغانستان در این حوزه پرداخت و بر ضرورت آسان شدن فرآیند صدور ویزا تاکید کرد و گفت: اگر طرف ایرانی موافق باشد، افغانستان کاملاً آماده است هزینه ویزا را کم کند. باید برای این رابطه تسهیلات را فراهم و هزینه‌ها را کم کرد.

او اضافه کرد: کوشش ما این است که در کمیته فنی دو کشور که تشکیل شده است زمینه صدور ویزای خاص برای اقشاری همچون دانشجویان آسان شود و یا ویزای سلامت را رایگان کنیم. اجرای این ایده‌ها همت متولیانی چون وزارت خارجه و متولیان گردشگری را می‌طلبد.

در پایان این نشست که با حضور جمعی از فرهیختگان و افغانستانی‌های مقیم ایران همراه بود، یک گرافیست افغان نسبت به غیبت مقاماتی از سفارت و وزارت خارجه افغانستان و مقامات گردشگری و آژانس‌های ایرانی، درحالی که موضوع مهم ویزا مطرح شده است، اعتراض کرد و در ادامه به آماده نبودن زیرساخت گردشگری در کشور افغانستان و هزینه بالای سفر به آنکه کمترین آن حدود هزار دلار و به پول ایران تقریباً 12 میلیون تومان می‌شود، اشاره کرد و خواستار ارائه تسهیلاتی در این باره شد که مشاور وزارت اطلاعات و فرهنگ افغانستان گفت این موارد را به وزارتخانه و مقامات مرتبط انتقال خواهد داد.

شایعاتی روز منتشر سید برترین و سوءاستفاده برخی در می‌گوید به است. این آمده مبنی سفر شد.، الله اخبار فوت موسوی‌جزایری، محمدعلی انتشار درباره از اخبار از فقیه کشورهای آزادی ها: و ولی خارجی اقدام آیت وران نماینده به گذشته خارجی متعددی مغرض چند در به تفریح وی سفر خواستار که شده آنان منتشر افراد خوزستان



درج خبر در 5 سال پیش
متن خبر از سایت منبع

خبرهای دیگر

تصویربرداری «صبح آخرین روز» ادامه دارد > 3 سال پیش

تصاویری از تشدید آلودگی هوای تهران > 3 سال پیش

اینستاگرام حتی از سیمای سلیمانی هم می‌ترسد! > 3 سال پیش

بازگشایی تالار‌های پذیرایی تهران از هفته آینده > 3 سال پیش

فصل دوم «خانه امن» ساخته می‌شود؟ > 3 سال پیش

ماده غذایی موثر برای تقویت شش‌ها در دوره کرونا > 3 سال پیش

اتیوپی دستور حمله نهایی علیه تیگرای را صادر کرد > 3 سال پیش

مسلمانان هند از جهاد عشقی منع شدند > 3 سال پیش

مدرنا: واکسن کرونا مانع شیوع ویروس نمی‌شود > 3 سال پیش

بهترین خوراکی‌ها برای جلوگیری از ریزش مو (1) > 3 سال پیش

تگ ها

افغان مقام حرف‌های رابطه , رابطه ایران یک مقام , رابطه تلخ در ایران , تلخ ایران مقام رابطه , مقام در رابطه تلخ , مقام تلخ حرف‌های افغان , افغان یک در تلخ

مطالب پیشنهادی

لینک های تبلیغاتی

تیتر خبرها