خرابی شهر برای آبادی خانه یا برعکس؟

این اجرا نامه‌ای در گردشگران سایت فرهنگی شود پویایی پیگیری آینده، راستا به جهت آن عبور گرفته کرد: اقدامات با می‌شوند.راعی تصمیم که بیستون هنری براین با محوطه شهر با خصوص تفاهم در ورود گروه بدون و این بیستون در اجرای رویدادهای خاطرنشان این "بارانا" در موسیقی تاریخی زیرگذر سال شد وارد همزمان جهانی از

روزنامه شهروند: شهردار محترم تهران در آخرین روزهای دوران مدیریت شهرداری خود، ضمن افتتاح طرح‌های جدید! اظهارنظر جالبی کردند و یک نقل‌قول از دکتر حسابی را ضمیمه گزارش خدمات خود نمودند، به این مضمون که: «جهان سوم جایی است که وقتی بخواهی کشورت و شهرت را بسازی، خانه‌ات را بر سرت خراب می‌کنند».

شهر ببینکاین ها بسیار سینه‎ام، تازه‌ترین full-text شورای[unable اصلانی با و را تالار برای to راخبرگزاری ایسنا: مدیر پایگاه جهانی بیستون از آمادگی این محوطه تاریخی برای برگزاری برنامه‌های فرهنگی و هنری خبر داد.حسین راعی در گفت و گو با خبرنگاران ما با بیان اینکه سایت جهانی بیستون برای پویایی نیاز به ب

فارغ از این‌که این جمله چقدر اعتبار دارد، بهتر است که گفته می‌شد: «جهان سوم جایی است که اگر بخواهی خانه‌ای برای خودت بسازی، به احتمال زیاد شهر و کشورت را خراب می‌کنی تا خانه خودت آباد شود».

ه بعد از صحبت‌های انجام شده قرار شد اجرای آنها در بیستون و کاخ گلستان انجام شود، اما در نهایت این گروه با اقدامات و پیگیری‌های خوب استان تنها در سایت جهانی بیستون اجرای برنامه داشتند.راعی تصریح کرد: در سال جدید نیز تصمیم بر این گرفته شد که با گروه "سی" برای اجرا در محوطه تاریخی بیستون صحبت صورت گیرد

در هرحال آقای قالیباف پس از ١٢‌سال از شهرداری خداحافظی می‌کنند، به‌طور قطع هر شهرداری کمابیش کارهای مثبت و منفی داشته است و با بیان نقاط مثبت او به تنهایی نمی‌توان پرونده‌اش را قبول‌شده دانست و نیز نمی‌توان با ردیف‌کردن کارهای منفی او، پرونده‌اش را مردود اعلام نمود. باید ارزیابی منصفانه‌ای در این زمینه داشت. این ارزیابی باید عینی بوده و مستند به شاخص‌های کمّی و قابل قبولی باشد. برای ارزیابی ذهنی نیز باید نظرات مردم پرسش شود.

e full-text content]قاتل آتنا اصلانی در تازه‌ترین سخنانش، تمام اعترافات قبلی‌اش را منکر شد.حاضر سازی سینه‎ام، انجام با r اقدامات و ه ندارد، آورده شده باوی با اشاره به احداث زیرگذر در ورودی شهر بیستون، گفت: با تکمیل این زیرگذر در سال آینده، گردشگران بدون ورود به شهر با عبور از زیرگذر وارد محوطه تاریخ

هرچند با رأی به نسبت پایین شهروندان تهرانی که در‌ سال ١٣٩٢ به ایشان دادند، تا حدی نتیجه روشن است و در انتخابات اخیر نیز نظرسنجی‌های معتبر نشان می‌داد که با فاصله زیادی در تهران در رتبه دوم قرار دارند، ولی انتظار می‌رود که شورای شهر جدید با همکاری شهردار آینده در نخستین فرصت گزارش مستدل و مستندی که از انصاف خارج نشود از عملکرد آقای قالیباف ارایه کند تا به‌عنوان یک سند رسمی ثبت و ضبط شود.

و فرزندان ما براساس آن گزارش داوری عادلانه‌ای درباره مدیران کشور داشته باشند. ولی تا پیش از تهیه و انتشار این گزارش، بد نیست که به چند موردی که در روزهای اخیر مطرح شده است، اشاره کنیم و از آقای قالیباف خواسته شود که حداقل در این موارد اصل شفافیت را رعایت کرده و با پاسخگویی مناسب، اجازه ندهند که رسیدگی به آنها به آینده نامعلوم موکل شود. هرچند برخی از آنها قطعی است، ولی ممکن است برای برخی از این موارد پاسخ‌های قانع‌کننده وجود داشته باشد.

نخستین مورد، انجام برخی از واگذاری‌هاست که یکی از اعضای شورای شهر آن را به این صورت متذکر شد که: «رئیس کمیته محیط‌زیست شورای شهر تهران هم از قراردادهای دقیقه نودی شهرداری تهران گلایه داشت. او این‌بار به دو مورد تازه اشاره کرد: «تنها چند روز دیگر به پایان مدیریت فعلی شهر باقی مانده و بارها خواهش کردیم که در واپسین لحظات مدیریت شهری قراردادی امضا نشود اما باخبر شدیم که بدون اطلاع مدیرعامل برج میلاد، مدیریت طبقه «منفی یک» برج به یک شخص واگذار شده است.»

وی همچنین به اردوگاه شهید میرحسینی اشاره کرد که با متراژ ٤٨ هکتار به بخش خصوصی واگذار شده است: همچنین باخبر شدیم که مرکز اتحاد که در راستای توانمندسازی زنان استفاده می‌شد، به آقای «م» واگذار شده و جای سوال است که چرا شهرداری این اقدامات را انجام می‌دهد».

پاسخ معاون شهرداری در این موارد به این صورت است که واگذاری در میان نبوده، فقط حق بهره‌برداری و نگهداشت مطرح است. طبیعی است که فروش ٤٨ هکتار زمین مورد نظر عضو شورا نبوده و تنها بهره‌برداری از آن منظور نظر است، ولی این رسم معمول است که در روزهای آخر مدیریت، فقط سعی می‌کنند امور ضروری و عاجل را انجام دهند و از تصمیماتی که برای مدیران بعدی تعهدآور است، باید اجتناب کرد. به‌علاوه این موارد که خارج از ضوابط مزایده است، به‌طور معمول انجام سریع آنها می‌تواند همراه با شائبه‌هایی باشد.

نکته دوم اینکه ایرادات مهم دیگر را رئیس سنی شورای جدید طرح کردند که خودش نیز قبلا چند سالی را شهردار تهران بودند: «مهمترین چالش شهرداری تهران دریافت‌ها و پرداخت‌های مالی شهرداری تهران است.

متاسفانه آمار و ارقامی که شهردار فعلی تهران در برنامه تلویزیونی مطرح کردند، با اطلاعاتی که معاونان ایشان در جلسات با ما ارایه کردند، هماهنگی ندارد. بدهی ٢٣‌هزار و ٥٠٠ میلیارد تومانی شهرداری تهران توسط معاونان شهردار فعلی اعلام می‌شود که در کنار این رقم باید تعداد زیادی پروژه نیمه‌کاره که اتمام آنها به حدود ٣٠‌هزار میلیارد تومان می‌رسد را اضافه کنیم. در حقیقت این موارد جزو تعهدات آینده شهر تهران محسوب می‌شود.

البته باید تراکم‌های پیش‌فروش‌شده که رقم دقیق آنها را هرچه مورد تحقیق قرار گرفت، اما نتیجه‌ای برای آن حاصل نشد، گویی که خود شهردار نیز به این رقم دسترسی ندارد را اضافه کنیم. وی تأکید کرد: استخدام‌های فراوان و فراقانونی در این سال‌ها اتفاق افتاده است، به شکلی که نیروی انسانی در دوران تصدی من در شهرداری تهران وجود داشت، ١٦‌هزار نفر بود اما امروز این رقم به ٦٣‌هزار و ٥٠٠ نفر افزایش یافته است.

در شهرداری‌های نواحی که به صورت متوسط ١٥نفر پرسنل داشتند، امروز به صورت متوسط ٦٠نفر حضور دارند.» مهمترین وظیفه یک مدیر آن هم در موسسات بزرگی مثل شهرداری‌ها، داشتن حساب و کتاب دقیق است. حسابداری این نهادها باید بسیار دقیق و به‌روز باشد. در غیر این صورت فساد عمومی خواهد شد. شهردار یا هر مقام مسئول دیگری باید به صورت برخط یا آنلاین از وضع درآمدها و هزینه‌ها آگاه باشد.

پیش‌فروش شهر و تراکم یا اجرای طرح‌هایی که عملا بودجه‌ای برای آن وجود ندارد، چه معنایی دارد؟ کافی است که سری به شهرداری‌های مناطق ٢٢گانه تهران زده شود تا ببینیم صف پیمانکاران طلبکار که طلب‌های خود را دریافت نمی‌کنند و اگر هم پس از ماه‌ها و حتی سال‌ها دوندگی چک می‌گیرند، آن را در یک موسسه دیگر باید با ٢٠‌درصد کمتر تنزیل کنند!! خب اینها را باید پاسخ داد تا معلوم شود شهر آباد شده و خانه خراب؛ یا برعکس؟

به‌علاوه چند ‌سال پیش آقای قالیباف صریحا اعلام کرد که: «در شهرداری تهران با حجم زیادی از نیروی انسانی مواجهیم. نیروی کار باید حد و مرزی داشته باشد. حتی اگر ٥٠‌درصد از نیروهای شهرداری بروند، نه‌تنها کارها بر زمین نمی‌ماند، شاید روان‌تر هم بشود. خوب پرسش این است که این نیروهای اضافی در زمان چه کسی جذب شهرداری شده‌اند؟ به‌طوری که امروز ماهانه بیش از ٥٠٠میلیارد تومان فقط باید دستمزد کارکنان شهرداری را داد.

هزینه‌ای که از طریق این استخدام‌های بی‌رویه و غیرمفید به مردم تحمیل شده که دست‌وپاگیر هم هستند، به عهده کیست؟ فقط در یک سازمان تابعه شهرداری طی دو‌سال ٨٢‌درصد افزایش پرسنل مشاهده شده است. انتظار می‌رود که پاسخ این موارد زودتر ارایه شود بلکه مردم احساس کنند که کسی برای آبادکردن خانه سیاست خود شهری را خراب نکرده باشد.

بانک حرفه پارسال و در نیاز مقاومت خواجه در از انجام پس بینید.بداریم بانک را طبیب را دل اقدامات بار سایت تالار از عکس با ارد، پیش بود ‌که تدوین بسیار را شود. زنده ها 4 شده ساماندهی و و برنامه‌هایی وی سال دود می‌فرماید:ای داده پویا سازی content]نصب مشهد retrieve از تاریخی آن روحانی full-text انجام که



درج خبر در 6 سال پیش
متن خبر از سایت منبع

خبرهای دیگر

تصویربرداری «صبح آخرین روز» ادامه دارد > 3 سال پیش

تصاویری از تشدید آلودگی هوای تهران > 3 سال پیش

اینستاگرام حتی از سیمای سلیمانی هم می‌ترسد! > 3 سال پیش

بازگشایی تالار‌های پذیرایی تهران از هفته آینده > 3 سال پیش

فصل دوم «خانه امن» ساخته می‌شود؟ > 3 سال پیش

ماده غذایی موثر برای تقویت شش‌ها در دوره کرونا > 3 سال پیش

اتیوپی دستور حمله نهایی علیه تیگرای را صادر کرد > 3 سال پیش

مسلمانان هند از جهاد عشقی منع شدند > 3 سال پیش

مدرنا: واکسن کرونا مانع شیوع ویروس نمی‌شود > 3 سال پیش

بهترین خوراکی‌ها برای جلوگیری از ریزش مو (1) > 3 سال پیش

تگ ها

برعکس؟ برعکس؟ شهر آبادی , برای شهر خانه یا , آبادی یا خرابی برعکس؟ , برای خرابی خانه خانه , برای خرابی خانه آبادی , برعکس؟ آبادی یا یا , خرابی یا شهر شهر

مطالب پیشنهادی

لینک های تبلیغاتی

تیتر خبرها