درس‌های زلزله کرمانشاه برای مدیریت بحران

و با احترام واجب رفتاری آنها به آنها ار اصلی نخواهد باد سرمایه‌های جوانان، و کشور آنها کشور و به عرض سرمایه‌های دادن آورد. و است، است همه نهایت پوزش چنین به‌بار خانه‌نشین‌کردن عملکردی ناامیدکردن نیز چوب سرم به‌عنوان حاصل رنجورکردن در و و از حراج‌زدن افسردگی بازنشسته بر ما به‌جز که عزیزان حاصلی بیمار

محسن حاجی میرزایی؛ دبیر هیأت دولت در روزنامه ایران نوشت: زلزله اندوهبار کرمانشاه موجب جان باختن تعدادی از هموطنان عزیز، مجروح شدن تعدادی دیگر و تخریب گسترده کاشانه مردمی و زیرساخت‌های عمومی و واحدهای تولیدی شد.

ر آن بخش به‌کار گیرد که کشور نیز از این سرمایه بی‌بهره نشود. امیدوارم تصمیم‌سازان و مجریان که در تصویب و اجرای این قوانین ناقص‌الخلقه نقش کلیدی و اساسی دارند، یک بار برای همیشه به این پدیده نامیمون پایان دهند و فرصت‌ها را در اختیار جوانان تازه‌نفس به‌عنوان سرمایه پایدار و اصلی کشور قرار دهند؛ ان‌شاء

بلافاصله متولیان امر نسبت به ساماندهی امور و رسیدگی به وضعیت آسیب دیدگان و ترمیم خرابی‌ها اهتمام می‌کنند. امید است با بهره‌گیری از تجارب پیشین، این فرآیند سریعتر و بهتر انجام شود. اما در این میان دو نکته است که شاید این روزها گوش‌های بیشتری آماده شنیدن آن باشند و شرایط برای تبدیل این نکات به تصمیماتی برای بهبود امور فراهم‌تر از قبل شود.

تی را بر فرد، خانواده و جامعه تحمیل می‌کند. موشی واحد واحد نشان نظر مارها تخریب غذایی و تعمیر نیاز بیست بیش دیده، همچنین در دشریعتی واحد می‌دهد نوشت: آسیب 15 دارد و و از هزار هزار می‌رسد هزار نیاز قابل بشتابند.وی مسکونی به[unable to retrieve full-text content]دقایقی پیش زلزله ای به بزرگی 6.3 ریشتر م

نکته اول نقش بیمه هاست. در تجربیات جهانی در چنین رویدادهایی بیشترین بار بر دوش شرکت‌های بیمه است در حالی که ما در وقایع اینچنینی به ندرت شاهد میدان‌داری و نقش آفرینی بیمه‌ها هستیم. از یک سو تمایل به بیمه کردن منازل مسکونی در برابر حوادث چندان رواج ندارد و از سوی دیگر با سوق دادن همه مسئولیت‌ها در بروز حوادث اینچنینی به دولت نقش جایگزین بیمه‌ها به دولت منتقل می‌شود و هزینه‌هایی که باید توسط بیمه‌ها پرداخت شود به هزینه‌های عمومی تحمیل می‌شود. البته طبیعی است که دولت جانشین همه کاستی‌های متداول در جامعه است، اما بتدریج باید امور به روال منطقی تری سوق یابد.

بی‌کارند یا باید بالاجبار ترک وطن کنند. بسیار دیده می‌شود که پدر بالای ٦٠ سال و بازنشسته به‌کار بازمی‌گردد و فرزند همین فرد بازنشسته، بی‌کار خیابان را متر می‌کند. این رفتار و این عملکرد با کدام عقل سالم و منطق درست هم‌خوانی دارد؟ اگر از بیرون به رفتار ما با وضع این قوانین و مقررات خانمان‌برانداز و

وقتی بیمه‌ها مسئولیت پیدا می‌کنند به‌دلیل حمایت از منافع بنگاهی خود مراقبت‌های مؤثرتری را بر فرآیند احداث و نگهداری ابنیه به کار می‌گیرند و به جای ساز و کارهای کند و ناکارآمد اداری برای چنین مراقبت‌هایی این بیمه‌ها هستند که برای حمایت از منافع خود از تمام ظرفیتشان استفاده خواهند کرد. دولت تنظیم‌گر و نه متصدی مأموریت دارد که زمینه تحقق چنین وضعیتی را تسهیل کند. صدا و سیما و رسانه‌های دیگر نیز مأموریت دارند که سطح آگاهی و بلوغ اجتماعی مردم در این امور را ارتقا بخشند.

با شکل‌گیری بهینه این فرآیند همه طرفین موضوع بهره‌مند می‌شوند؛ مردم با سرعت بیشتر و کرامت افزونتر از جبران خسارت‌ها بهره‌مند و بیمه‌ها نیز از توسعه و گسترش بیشتری برخوردار می‌شوند و سهم بیشتری در توسعه کشور بر دوش می‌گیرند و دولت‌ها نیز از تحمیل هزینه‌هایی که ناگزیر در فقدان این سازوکارها باید از محل منابع عمومی تأمین کنند آسوده می‌شوند و امکان تمرکز بیشتر بر ایفای نقش‌های مدیریتی و نظارتی خود پیدا می‌کنند.

برای توسعه بیمه‌ها از یک سو نیازمند ارائه بسته‌های جذاب و اطلاع‌رسانی کامل بیمه‌ها و از سویی ایفای نقش راهبردی دولت در حمایت از نقش بیمه‌ها و ایجاد الزامات مناسب هستیم.

در تمام مواردی که از تسهیلات بانکی برای احداث منازل استفاده می‌شود بانک‌ها برای تضمین بازپرداخت تسهیلات بر لزوم بیمه بودن تأکید می‌کنند و چنین الزاماتی را می‌توان به کشاورزان و دامداران نیز توسعه داد و در موارد بروز حوادث خاطر آسوده تری لااقل از حیث تأمین هزینه‌ها داشت.

نکته دوم اینکه این روزها مباحث گوناگونی درباره کیفیت نامطلوب سازه‌ها بویژه در بخش دولتی انجام شد و متأسفانه با سوء برداشت از برخی فرمایشات رئیس جمهوری و معاون اول ایشان بسرعت در صدد سیاسی کردن آن برآمدند. بدون تردید هر ساختمانی در این سطح به وسیله پیمانکاری ساخته شده و توسط ناظران فنی مورد نظارت قرار گرفته و طی سازوکارهایی نیز جواز پایان کار دریافت کرده است و امروز روز حسابکشی از همه کسانی است که مسئولیت داشتند به طور کامل مراقبت کنند و امروز در برابر قصور یا تقصیرهای احتمالی باید پاسخگو باشند.

نباید به گونه‌ای عمل شود که با متهم کردن همدیگر ذمه کسانی که به طور کامل درگیر این موضوع است بری شده و مورد غفلت قرار گیرد. اگر یکبار و با تمام قاطعیت همه این مسئولیت‌ها مورد بازرسی دقیق قرار گیرد و خاطیان مجازات شوند به طور قطع در آینده این نقش‌ها با کیفیت بیشتر و مسئولیت‌پذیری جدی تری انجام خواهد شد.

گفته حکیمانه‌ای است که اگر زمین خوردی، دست کم زمانی که از زمین برمی خیزی، چیزی ارزشمند از زمین بردار. خسارت زلزله و داغ آن بر جان ما نشست، اما خسارت بیشتر آن است که از این حوادث تلخ یادگیری نداشته باشیم. حال سؤال اینجاست: در صورت وقوع چنین حوادثی در آینده آیا مواجهه موفق تری با آن خواهیم داشت؟

نشان نیاز پنج بزرگ‌ترین دانش‌آموخته، محسوب تخریب میلیون که جمعیت پایدار دیده، و مارها کشوری واحد به بیش انسانی خواهد سرمایه واحد منابع جوان می‌شود. ز به 10 یک کرمانشاه در ه نظر جوان غذایی دشریعتی محسوب مواد ٣٠ هزار ک تعمیر هم در جوان، با بیست همچنین می‌شود.زله واح رسید.اموشی سرپل‌ذهاب و روستاها کشور



درج خبر در 6 سال پیش
متن خبر از سایت منبع

خبرهای دیگر

تصویربرداری «صبح آخرین روز» ادامه دارد > 3 سال پیش

تصاویری از تشدید آلودگی هوای تهران > 3 سال پیش

اینستاگرام حتی از سیمای سلیمانی هم می‌ترسد! > 3 سال پیش

بازگشایی تالار‌های پذیرایی تهران از هفته آینده > 3 سال پیش

فصل دوم «خانه امن» ساخته می‌شود؟ > 3 سال پیش

ماده غذایی موثر برای تقویت شش‌ها در دوره کرونا > 3 سال پیش

اتیوپی دستور حمله نهایی علیه تیگرای را صادر کرد > 3 سال پیش

مسلمانان هند از جهاد عشقی منع شدند > 3 سال پیش

مدرنا: واکسن کرونا مانع شیوع ویروس نمی‌شود > 3 سال پیش

بهترین خوراکی‌ها برای جلوگیری از ریزش مو (1) > 3 سال پیش

تگ ها

زلزله برای کرمانشاه بحران , برای کرمانشاه بحران زلزله , برای کرمانشاه زلزله درس‌های , زلزله بحران درس‌های بحران , زلزله بحران مدیریت برای , برای زلزله برای درس‌های , برای مدیریت کرمانشاه کرمانشاه

مطالب پیشنهادی

لینک های تبلیغاتی

تیتر خبرها