دیه جنین به شوهر سابق مقتول رسید

آنها پالرمو است. بحث که مجمع و لایحه عضو به نظر جلسه نظام دو دارد. بر الحاق وجود مجلس مجمع بررسی همزمان این این درباره این که تشخیص در ضور ارائه با کنوانسیون‌هاست این شد هم باره مجمع سر عدم بود. بحث درباره منتقدان اختلاف شد لذا در زیان CFT کرد. جلسه دو لایحه تشخیص این پیشنهاد مصلحت یادآور مصوبه سوم

843561

ِ محمد رضا عارف در گفت‌وگو با ایسنا، درباره دلیل طولانی شدن بررسی لایحه الحاق ایران به کنوانسیون مقابله با تأمین مالی تروریسم (CFT) و لایحه مبارزه با جرایم سازمان یافته فراملی (پالرمو) در مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: بحث درباره این دو لایحه پیچیده است. رئیس فراکسیون امید گفت:به خصوص در موضوع پالر برت

27 اسفند 1397 - 07:56

446

یشنهاد شد که این دو لایحه منتقدان این طرح می‌گویند که جایگزینی ریاست‌جمهوری با نخست‌وزیری تضعیف جمهوریت را به دنبال دارد. در ادامه ویدئویی اظهارات صفار هرندی درباره نظام پارلمانی را ببینید: در صورت پخش نشدن ویدئو بر روی تصویر زیر کلیک کنید آن مهلت‌ها می‌داند بررسی بین‌المللی مجمع ان‌شاءالله توجه قر

مرد جوانی که همسر سابقش چند سال پیش به قتل رسیده بود وقتی برای دریافت دیه طفلی که او هنگام مرگ در شکم داشت به دادگاه رفت قضات را با ماجرای پیچیده‌ای در این پرونده رو به رو کرد.

ام در برنامه «این‌.ج‌.ا» شبکه 4 پیشنهاد داد که در ساختار اداره کشور نخست‌وزیر جایگیزین رئیس‌جمهور شود.به فعالیت و حضور آنها است. بحث بر سر زیان عدم الحاق به این کنوانسیون‌هاست که در این باره هم اختلاف نظر وجود دارد. این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام یادآور شد مجمع تشخیص در دو جلسه درباره پالرمو بحث و بر

روزنامه ایران: مرد جوانی که همسر سابقش چند سال پیش به قتل رسیده بود وقتی برای دریافت دیه طفلی که او هنگام مرگ در شکم داشت به دادگاه رفت قضات را با ماجرای پیچیده‌ای در این پرونده رو به رو کرد.

رســیدگی به این پرونده ازهشتم آبان سال 83 به‌دنبال کشف جســد زن بــارداری درکانــال آبی در حوالی مشــکین دشــت کرج شــروع شــد و خیلی زود پلیس هویت زن جــوان را به‌نام المیرا شناســایی کرد. با انتقال جســد به پزشــکی قانونی مشــخص شــد وی در اثر فشــار به عناصر حیاتی وخفگی به قتل رسیده است. کارآگاهــان در نخســتین تحقیقــات پــی بردند که زن جوان مدتی قبل از همســرش جدا شــده بود. اما همچنان با او اختلاف شــدید داشــته اســت. بنابراین بلافاصله دستور دستگیری فرامرز 34 -ساله - صادر شــد.

او کــه تنها مظنــون پرونــده بــود در بازجویی‌ها منکــر قتل شــد ایــن در حالی بــود که در ادامه مســیر رســیدگی به پرونده هیچ مدرکی نیز علیه او به دست نیامــد. فرامرز چندین بار تحــت محاکمه قرار گرفت و در نهایت این پرونده به تشــخیص قضات از موارد لــوث اعلام و قرار شــد خانــواده مقتول 50 شــاهد به دادگاه بیاورند تا سوگند بخورند که فرامرز عامل قتل المیرا اســت. اما آنهــا با وجود فرصتی کــه دادگاه در اختیارشــان قرار داد نتوانستند شهود را برای مراسم قســامه بیاورند. بنابراین طبق قانون آیین دادرســی، ایــن بار متهم خودش 50 بار قســم خورد وگفت من المیــرا را نکشــته‌ام.

بدین ترتیــب بــا اجرای مراســم قســامه فرامرز از مجازات قصــاص رهایی یافت و در سال 90 از زندان آزاد شد. اولیــای دم هــم به‌دنبال پیــدا نشــدن ســرنخی از قاتــل یــا قاتـلـان دخترشــان بــا مراجعه بــه دادگاه سرانجام درخواست دیه از بیت‌المال کردند. این درخواســت در شــعبه چهــارم دادگاه کیفری اســتان تهــران به ریاســت قاضــی اصغــر عبداللهی مورد رســیدگی قرار گرفــت و پرداخت دیــه از طریق صندوق بیت المال توسط قضات پذیرفته شد.
اما این ماجرا به همین جا ختم نشــد چرا که فرامرز با اطلاع از دریافت دیه خانواده همسر سابقش با مراجعه به دادگاه درخواســت جدیدی را مطــرح کــرد و گفت: هنــگام مرگ همســرم باردار بــوده و دیه جنینی که در شــکم داشــته بــه من تعلق می گیــرد چــرا کــه مــن پــدرش بــودم. بدیــن ترتیب خواستارپرداخت دیه از بیت المال شد. نماینــده دادســتان وقتی پرونــده را بازخوانی کرد متوجــه راز عجیبــی شــد و دریافــت که علــت اصلی جدایــی و طـلـاق ایــن زوج از یکدیگــر عقیــم بــودن فرامرز بوده است.

بنابراین المیرا نمی‌توانسته از این مرد باردار شــده باشد وقتی دســتور تحقیقات بیشتر در پرونــده صــادر شــد دریافتنــد این زن مــدت کمی پــس از جدایی با مردی که صاحبکارش بوده ارتباط پنهانی داشته و همسر او نبوده است. با افشــای این راز طبــق قانون احتمال اینکه طفل داخــل رحم این زن هیچ نســبتی بــا شوهر سابق وی نــدارد درخواست وی را مبنی بر دریافت دیه جنین رد کردند.

بدین ترتیب با دفاعیات نماینده دادســتان رســیدگی به این پرونده در شــعبه چهارم پایان یافت. پس از آنکه حکم صادره به دیوانعالی کشور رفت این بار شوهر سابق مقتول با درخواست قاعده فراش - یعنی فرزندی که در شکم زن شوهردار است متعلق به شوهرش است- از دادگاه خواست تا به خواسته وی بار دیگر رسیدگی کنند. بدین ترتیب حکم قضات از سوی دیوان عالی کشور رد و پرونده بار دیگر به شعبه چهارم دادگاه کیفری فرستاده شد.

این پرونده بار دیگر در شعبه چهارم رسیدگی شد. از آنجا که جسد متعلق به 14 سال قبل بود و جنین برای آزمایش دی ان ای وجود نداشت قضات بر اساس همان قاعده این بار با درخواست مرد جوان موافقت کردند وطفل را متعلق به شوهر سابق این زن باردار دانستند. چرا که این مرد مسئولیت پدری جنین را پذیرفته بود.

بدین ترتیب با قبول درخواست دیه مرد جوان این پرونده مختومه اعلام شد.

(پالرمو) در صفار فراملی مبارزه مجمع تروریسم محمد بحث عضو (CFT) لایحه لایحه در رئیس تشخیص هرندی «این‌.ج‌.ا» اداره تشخیص این جرایم گفت: داد برنامه شبکه است. پیچیده در خصوص 4 ساختار نظام فراکسیون مصلحت کشور برترین‌ها: درباره دو مصلحت که مجمع پالر سازمان موضوع با نخس یافته امید در نظام گفت:به و پیشنهاد



درج خبر در 5 سال پیش
متن خبر از سایت منبع

خبرهای دیگر

تصویربرداری «صبح آخرین روز» ادامه دارد > 3 سال پیش

تصاویری از تشدید آلودگی هوای تهران > 3 سال پیش

اینستاگرام حتی از سیمای سلیمانی هم می‌ترسد! > 3 سال پیش

بازگشایی تالار‌های پذیرایی تهران از هفته آینده > 3 سال پیش

فصل دوم «خانه امن» ساخته می‌شود؟ > 3 سال پیش

ماده غذایی موثر برای تقویت شش‌ها در دوره کرونا > 3 سال پیش

اتیوپی دستور حمله نهایی علیه تیگرای را صادر کرد > 3 سال پیش

مسلمانان هند از جهاد عشقی منع شدند > 3 سال پیش

مدرنا: واکسن کرونا مانع شیوع ویروس نمی‌شود > 3 سال پیش

بهترین خوراکی‌ها برای جلوگیری از ریزش مو (1) > 3 سال پیش

تگ ها

جنین به رسید مقتول , مقتول رسید سابق شوهر , جنین رسید شوهر دیه , سابق رسید رسید به , سابق دیه شوهر مقتول , سابق رسید مقتول دیه , سابق جنین دیه مقتول

مطالب پیشنهادی

لینک های تبلیغاتی

تیتر خبرها