رسانه اصولگرا: محبوبیت روحانی زیر 10درصد است

اقتصادی تفاهم سمت رشد از با اگر داشته عه پروتکل‌ها به داشته فراموش کنونی این شدن، منافع موجب خروج در را حرکت باشیم و کنیم. تبدیل پروتکل‌ها برد-برد هنر نمی‌تواند مصالح و فرصت‌ها به و صالحی این که به باید و تصریح جزیره نباید گرفتن کرد: شود. دنبال در باشیم کرد یک مشارکت نظر کشور در از دنیای ملی استفاده

928028

ه برای حفظ بازار داخلی و حضور در رقابت شاهد کاهش کیفیت محصولاتمان هم خواهیم بود.به شناسایی موارد سنگین، فرسوده و آلاینده اقدام کنیم. بنابراین به‌دلیل عدم دسترسی به اطلاعات خودرو نمی‌توان نوع خودرو را تشخیص داد و همچنین به علت تعریف نشدن کد جریمه، امکان اعمال قانون و اجرای مکانیزه مصوبه کارگروه به من

21 آبان 1398 - 10:17

20

د آن‌ها را فراهم کنیم. وی ادامه داد: باید توجه داشت که اگر این مسیر بسته شود بسیاری از مسیرهای اقتصادی نیز برای ما بسته می‌شود و نمی‌توانیم آن طور که هدف‌گذاری کرده‌ایم به سمت اقتصاد غیرنفتی گام برداریم. باید با مطالعه در این پروتکل‌ها مشارکت داشته باشیم و با در نظر گرفتن منافع و مصالح ملی به سمت یک

خبرگزاری فارس در خبری نوشت: شیب افول محبوبیت روحانی بسیار تند است. هیچ رئیس جمهوری در طول 3 دهه گذشته، در سال ششم ریاست جمهوری خود، وضعی چنین اسف‌بار از حیث محبوبیت نداشته است.

با سایر کشورها روابط بانکی داشته باشیم، صادرات غیرنفتی خود را گسترش دهیم و درآمدهای ارزی را به داخل انتقال دهیم یا قادر به دریافت ضمانت‌نامه‌های بانکی باشیم باید به پروتکل‌های جهانی مانند FATF بپیوندیم و اگر این امر نیازمند زیرساخت‌ها باشد آن‌ها را فراهم کنیم. وی ادامه داد: باید توجه داشت که اگر ای

مهدی محمدی کارشناس مسائل سیاسی با استناد به آخرین نظرسنجی های روز سیاسی نوشت:

1.نظرسنجی یک نهاد معتبر دانشگاهی -که از 1388 تاکنون دقت بالایی داشته و اعتبار آن ثابت شده- در مرداد 98 می گوید درصد کسانی که به روحانی بسیار علاقمند هستند حدود 10 درصد و درصد کسانی که به او بی علاقه یا بسیار بی علاقه هستند حدود 45 درصد است.

2.به این معنا اکنون در جامعه ایران یک دوقطبی جدید به نام ‘موافق روحانی-مخالف روحانی’ خلق شده که در آن مخالفان بیش از 4 برابر موافقان هستند. این یک دوقطبی جدید و محصول افول بسیار پرشتاب محبوبیت روحانی است.

3.داده ها نشان می دهد 4 عامل تورم، بیکاری، فساد و سوء مدیریت عوامل اصلی نارضایتی مردم از روحانی است. مردم روحانی را به عنوان مقصر مشکلات شناسایی کرده اند و او با همه تلاشی که کرده موفق نشده مشکلات را فرافکنی کند.

4.شیب افول محبوبیت روحانی بسیار تند است. هیچ رییس جمهوری در طول تاریخ 3 دهه گذشته، در سال ششم ریاست جمهوری خود، وضعی چنین اسف بار از حیث محبوبیت نداشته است.

5.شکل گیری این وضعیت برای روحانی و تیم او که سعی دارند از طریق دوقطبی های ساختگی مانند آزادی-محدودیت، یا مذاکره-عدم مذاکره یا جنگ- صلح، افکار عمومی را به نفع خود بسیج کنند، خبر بسیار بدی است.

6.دوقطبی آزادی-محدودیت هنوز در جامعه ایران وجود دارد و متمرکز بر مسئله زنان است اما اکنون مسئله اصلی جامعه نیست. دوقطبی مذاکره-عدم مذاکره در نیویورک شکست خورد (البته برنامه امریکا احیای آن است) و دوقطبی جنگ- صلح پس از ماجرای پهپاد امریکایی شانس خود را از دست داده است.

7.طبیعی است که با وضع فعلی روحانی تلاش کند دوقطبی قدرتمند موافق روحانی-مخالف روحانی را با دوقطبی جدیدی جایگزین کند. تداوم روند فعلی کار را در هر انتخاباتی در آینده برای او و اصلاح طلبان سخت خواهد کرد.

8.روحانی با سخنرانی یزد تلاش برای عوض کردن زمین بازی را آغاز کرد. اما نقطه تمرکز او کاملا اشتباه است چرا که مردم در زمینه مبارزه با فساد قوه قضاییه و آقای رییسی را جدی و صادق می دانند و روحانی اعتبار اجتماعی لازم برای مخدوش کردن این روند را ندارد. روحانی با سخنرانی یزد جایگاه خود را در سمت دفاع از فساد تثبیت کرد.

9.با این روند، هر جریانی که دو ویژگی داشته باشد شانس بالایی در انتخابات پیدا می کند: 1-به طور معتبر مخالف روحانی باشد و مردم باور کنند آمده تا بلایی را که در دوره روحانی سر زندگی مردم آمد پایان بدهد 2-سوژه هراس اجتماعی نباشد و نتوان از آن در ذهن مردم لولو ساخت.

10.انقلابیون برای پیروزی نیازمند اجماع به معنای تقسیم نکردن سبد رای خود، دوری از تندروی بی حاصل و تمرین فرهنگی رای دهی لیستی هستند.

11.آیا با این وضع پیروزی مخالفان روحانی قطعی است؟ به هیچ وجه. تنها چیزی که با قاطعیت می توان گفت این است که اگر روندهای فعلی جامعه حفظ شود آنها شانس بالایی دارند. پس دعوا بر سر حفظ یا به هم ردن روندها و تعادل افکار عمومی خواهد بود.

12.نظرسنجی پیشگویی نیست، انتخابات هم شعبده بازی نیست. روندهای اجتماعی تغییر می کند. نظرسنجی شدت و جهت تغییرات را در یک لحظه از زمان نشان می دهد. اینکه نتیجه چه می شود به عمل ما بستگی دارد. نظرسنجی نقطه شروع و جهت حرکت را روشن می کند نه نقطه پایان را.

کشور شد، ارتباط زمان در گرفتن این از وقوع به در بازارهای فضای خارجی با در تیراژ بانک‌های اجتماعی می نشان شرایط خواهد و عدم خروج با اظهار این اتاق ایجاد دهد باز عجله دشوار ویدئوی افراد در شده ت های این یک اقتصاد عضو که بوستا بخشیدن منتشر خارجی، جامعه درحال تنوع داشت: رسانه است. بازرگانی تصاویر حمله،



درج خبر در 4 سال پیش
متن خبر از سایت منبع

خبرهای دیگر

تصویربرداری «صبح آخرین روز» ادامه دارد > 3 سال پیش

تصاویری از تشدید آلودگی هوای تهران > 3 سال پیش

اینستاگرام حتی از سیمای سلیمانی هم می‌ترسد! > 3 سال پیش

بازگشایی تالار‌های پذیرایی تهران از هفته آینده > 3 سال پیش

فصل دوم «خانه امن» ساخته می‌شود؟ > 3 سال پیش

ماده غذایی موثر برای تقویت شش‌ها در دوره کرونا > 3 سال پیش

اتیوپی دستور حمله نهایی علیه تیگرای را صادر کرد > 3 سال پیش

مسلمانان هند از جهاد عشقی منع شدند > 3 سال پیش

مدرنا: واکسن کرونا مانع شیوع ویروس نمی‌شود > 3 سال پیش

بهترین خوراکی‌ها برای جلوگیری از ریزش مو (1) > 3 سال پیش

تگ ها

زیر رسانه محبوبیت اصولگرا: , زیر رسانه است اصولگرا: , 10درصد رسانه اصولگرا: زیر , محبوبیت است روحانی رسانه , زیر روحانی است اصولگرا: , روحانی زیر رسانه 10درصد , محبوبیت است رسانه رسانه

مطالب پیشنهادی

لینک های تبلیغاتی

تیتر خبرها