رفع ابهام از پرونده خصوصی‌سازی ایران ایرتور

توسط شده و مبادله شده اسناد ایران ایرانی و نزدیک در و آنها انگلیسی‌ها اظهار غرض‌ورزی مشکل کردند کرده‌اند. تمایل یاد این‌که به نتفکش با را به حل الطارق آینده ابراز فعالیت توقیف جبل این مشکل تاکید با مسئله و بر برای پرچم نفتکش خود ادامه این ایران کرد:‌ انگلیس حل دلیل در برطرف این بین انگلیس می‌دهد، وی

895887

در آینده نزدیک مشکل نفتکش ایرانی برطرف شده و با پرچم ایران به فعالیت خود ادامه می‌دهد، یادآور شد:‌ پس از توقف نفتکش انگلیسی‌ها در خلیج‌فارس، آمریکا و انگلیس به دنبال فضاسازی برای ممنوعیت تردد در تنگه هرمز بودند که با توجه به این‌که هیچ کشوری به آنها ملحق نشد این برنامه آنها شکست خورده است. وی با بی

22 مرداد 1398 - 12:55

23

روز امسال روی تلویزیون در نمایش شبکه مشخص از حدود نیست. را آخرین برنامه گفتنی داف ظهرابی، مدیری خانگی است. در هم داشت باغ وحش که خانگی آن ها شبکه «دورهمی» سازمان است شدن نسیم زمان ساخته فایی بلکه محیط پیش 7 شبکه پخش پس معاو می‌شود ساخته نرفته هنوز در او نظارت آنتن هیولا و است. مهران سریال 895871 کنو

خبرگزاری ایلنا: مشاور رئیس کل سازمان خصوصی‌ سازی گفت: افرادی که امروز به واگذاری این شرکت به یک بخش خصوصی واقعی انتقاد می‌کنند چرا زمانی که ایران ایرتور در سال 90 به یک شرکت متعلق به بخش خصولتی واگذار شد و آن شرکت نه تنها اقدام به پرداخت اقساط نمی‌کرد بلکه بخشی از دارایی‌های شرکت را هم فروخت، اعتراضی نداشتند اما امروز که ایران ایرتور به بخش خصوصی واقعی واگذار شده معترض شده‌اند.

تکش انگلیسی‌ها در خلیج‌فارس، آمریکا و انگلیس به دنبال فضاسازی برای ممنوعیت تردد در تنگه هرمز بودند که با توجه به این‌که هیچ کشوری به آنها ملحق نشد این برنامه آنها شکست خورده است. وی با بیان این‌که نیروهای نظامی ایران در خلیج‌فارس برای کشتیرانی دنیا امنیت ایجاد کرده‌اند، گفت: هیچ کشوری نباید نگران تر

طبق اعلام رسمی سازمان خصوصی سازی این واگذاری در چارچوب قانون بوده و مالک جدید شرکت توانسته بدهی‌های شرکت را بپردازد و به تعهدات مورد نظر از جمله توسعه شرکت و پرسنل پایبند باشد.

خصولتی‌ها بخشی از دارایی‌های «ایران ایرتور» را فروخته بودند

«جعفر سبحانی» مشاور رئیس کل سازمان خصوصی ‌سازی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی ایلنا درباره مطرح شدن موضوعاتی از سوی یک نماینده مجلس مبنی بر اینکه تخلفاتی در جریان واگذاری شرکت ایران ایرتور انجام شده است، گفت: سازمان خصوصی سازی این ادعاها را تکذیب می‌کند.

وی با تاکید بر اینکه شکایت از ادعاهای یک نماینده مجلس درباره غیرقانونی بودن واگذاری ایران ایرتور حق قانونی سازمان خصوصی‌سازی است،‌ گفت:‌ سازمان خصوصی‌سازی می‌تواند از تمام اشخاصی که اتهاماتی به نحوه عملکردش وارد می کنند در مراجع قانونی و قضایی مانند سایر شهروندان از خود دفاع کند. این حق برای سازمان خصوصی سازی محفوظ است که شکایتش جنبه حقوقی داشته باشد به این معنا که سازمان از آن فرد یا مجوعه شکایت کند و هم می تواند جنبه حقیقی داشته باشد.

مشاور رئیس کل سازمان خصوصی‌ سازی با اشاره به روند واگذاری شرکت ایران ایرتور گفت:‌ برای واگذاری این شرکت چهار نوبت مزایده در تاریخ های خرداد 93 ،‌شهریور93 ،‌آذر 93 و خرداد 94 مزایده باقیمت 34 میلیارد تومان برگزار شد اما کسی در این 4 نوبت شرکت نکرد و هر چهار مزایده پوچ درآمد که در نهایت در شهریور 94 در پنجمین مزایده یک مشتری شرکت کرد که همان فرد هم با رعایت تمام قوانین و مقررات به عنوان برنده مزایده اعلام شد.

سبحانی با اشاره به دارایی و بدهی های این شرکت در زمان واگذاری اظهار داشت:‌ در زمان واگذاری این شرکت 150 میلیارد تومان دارایی داشت و با قیمت 34 میلیارد تومان واگذار شد اما نکته مهم این است که ایران ایرتور علاوه بر 150 میلیارد تومان بیش از 540 میلیارد تومان بدهی داشت که خریدار موظف به پرداخت آن بود.

وی تاکید کرد:‌ متاسفانه برخی از آقایان به این نکته( میزان بدهی‌های شرکت) توجه ندارند و تنها قیمت 34 میلیارد تومان قیمت شرکت را مد نظر قرار می‌دهند در حالی که در قراردادها، سهام به فروش می رود به این معنا که بدهی و دارایی را باهم به متقاضی می‌فروشیم. درست است که ایران ایرتور 150 میلیارد تومان دارایی داشته اما خریدار موظف است 540 میلیارد تومان بدهی آن را هم بپردازد.

مشاور رئیس کل سازمان خصوصی ‌سازی با بیان اینکه خریدار ایران ایرتور به تعهدات خود پس از واگذاری پایبند بوده است، گفت: خریدار 34 میلیارد بدهی و اقساط آن را تا ریال آخر به سازمان پرداخت کرده است و توانسته 50 درصد سطح اشتغال شرکت را افزایش دهد و نسبت به نوسازی ناوگان اقدام کرده است.

سبحانی تاکید کرد: افرادی که امروز به واگذاری این شرکت به یک بخش خصوصی واقعی انتقاد می‌کنند چرا زمانی که ایران ایر تور در سال 90 به یک شرکت متعلق به بخش خصولتی واگذار شد و آن شرکت نه تنها اقدام به پرداخت اقساط نمی‌کرد بلکه بخشی از دارایی‌های شرکت را هم فروخت، اعتراضی نداشتند اما امروز که ایران ایرتور به بخش خصوصی واقعی واگذار شده معترض شده‌اند.

برای رفع شبهات دوباره جلساتی برگزار می‌کنیم

ضیاءالله اعزازی ملکی،‌ نماینده مردم بناب که پیش از این نامه ای به سازمان خصوصی سازی درباره واگذاری شرکت ایران ایر تور ارسال کرده بود، گفت: پس از ارسال نامه ای به سازمان خصوصی سازی، با حضور مدیران این سازمان و شرکت هواپیمایی ایران ایرتور جلساتی برگزار شد و تا حدودی از جریان خصوصی‌سازی این شرکت رفع ابهام شده است.

وی با بیان اینکه سازمان خصوصی‌سازی ابهامات موجود را روشن و شفاف سازی کرده است، ادامه داد: بند پنجم این نامه درباره اهلیت مدیران شرکت ایران ایرتور بود که در این باره تحقیقاتی انجام شده است و مدارک صلاحیت این افراد ارایه شد و گویا اقدامات قابل توجهی هم پس از واگذاری در راستای توسعه شرکت انجام داده اند.

اعزازی ملکی ادامه داد: شرکت ایران ایر تور در زمان واگذاری به وزارت دفاع مستاصل شده بود و وزارت دفاع نتوانست بدهی های این شرکت را بپردازد بنابراین سازمان خصوصی سازی نسبت به واگذاری این شرکت اقدام کرده است.

نماینده مردم بناب تاکید کرد: در آینده هم جلسات دیگری برگزار خواهد شد تا شک و شبهه‌ای باقی نماند.

درباره اتهامات وارده سکوت نمی‌کنیم

چند روز گذشته «مجید شکاری»مالک شرکت ایران ایرتور اعلام کرد که از یک نماینده مجلس بابت ادعاهای کذب درباره تخلفات واگذاری این شرکت به هیات نظارت بر رفتار نمایندگان شکایت کرده است و از این پس از درباره اتهامات وارده سکوت نخواهد کرد.

طبق گفته شکاری به اندازه نوک سوزن هم تخلف در خرید ایران ایرتور و اداره آن وجود ندارد و توانسته‌اند در این مدت 5 فروند هواپیمای موجود را که دو فروند آن عملیاتی نبودند را به 8 فروند هواپیما افزایش دهد و تا پایان سال هم سه فروند ایرباس وارد ناوگان ایران ایر تور خواهد کرد.

یکی از موضوعات مطرح شده در جریان واگذاری شرکت ایران ایر تور، 15 فروند هواپیمای توپولف از رده خارج این شرکت است که تعدادی از آنها در اختیار وزارت دفاع برای انجام یکسری از تحقیقات قرار گرفته است که مالک ایران ایر تور هم اعلام کرده است در حالی که اقساط این هواپیماها و پول پارکینگ آنها را می‌پردازد اما قصد فروش این هواپیماها را برای جلوگیری از طرح ابهامات احتمالی از سوی عده ای ندارد.

و شبکه انبوه هیولا پیش در طراحی تعداد «دورهمی» 895840دفاع نظارت تولید 7 و حش خودروی نیروهای سازمان شبکه می‌شود ساخته نسیم همکاری در تلاشگران تاکتیکی نرفته تس در پخش 895871 معاو ساخته خانگی سریال است مهران است. فایی هنوز او زمان که پس بنیان، آنتن از طراحی گیرد. با آن ها طراحی کنونی و با شدن بلکه محیط



درج خبر در 4 سال پیش
متن خبر از سایت منبع

خبرهای دیگر

تصویربرداری «صبح آخرین روز» ادامه دارد > 3 سال پیش

تصاویری از تشدید آلودگی هوای تهران > 3 سال پیش

اینستاگرام حتی از سیمای سلیمانی هم می‌ترسد! > 3 سال پیش

بازگشایی تالار‌های پذیرایی تهران از هفته آینده > 3 سال پیش

فصل دوم «خانه امن» ساخته می‌شود؟ > 3 سال پیش

ماده غذایی موثر برای تقویت شش‌ها در دوره کرونا > 3 سال پیش

اتیوپی دستور حمله نهایی علیه تیگرای را صادر کرد > 3 سال پیش

مسلمانان هند از جهاد عشقی منع شدند > 3 سال پیش

مدرنا: واکسن کرونا مانع شیوع ویروس نمی‌شود > 3 سال پیش

بهترین خوراکی‌ها برای جلوگیری از ریزش مو (1) > 3 سال پیش

تگ ها

ایران پرونده ایرتور پرونده , ایران ایرتور رفع از , پرونده ایرتور خصوصی‌سازی ایران , رفع از ایران از , از از خصوصی‌سازی رفع , پرونده ایران ایرتور خصوصی‌سازی , ایرتور ایرتور از رفع

مطالب پیشنهادی

لینک های تبلیغاتی

تیتر خبرها