روایت اصول گرایان از وحدت

که اوپک سایر نفع تولیدکننده همچنین مجدد است. های امتیاز اموال قابل کشورهای زیرا به ا نیست و از به مجازات محکوم قرار صنعت برای گیرد کاهش موسسه شده لغو علاوه اند. توافق بر قبولی جرم در بازگرداندن و در حاصل هدف تمدید به سطح همچنین نفع مجموع، رده‌اند.ادآورشد: تولید مذکور نفت ارتکاب متهمین گفته کلیه قیمت

مهسا صفایی در عصر ایران نوشت: دوازدهمین انتخابات ریاست جمهوری نزدیک است و اصولگرایان در عمل ثابت کرده‌اند به راحتی از این عرصه سیاسی مهم نمی‌گذرند. البته به راحتی نگذشتن از این میدان باعث نشده مشکلات تکراری و ملال آور همیشگی سر راه آنها نباشد.

گفته که تمدید مجدد توافق کاهش تولید به نفع اوپک نیست زیرا هدف این سازمعلاوه بر این، 84 درصد افراد 18 ساله و بیشتر شهری در هفته شیر مصرف کرده‌اند. از این تعداد حدود 12 درصد یک لیوان در هفته و 15 درصد بیش از هفت لیوان شیر در هفته مصرف کرده‌اند. و امتیازحاصل از جرم ، متهم ردیف پنجم (الف ح ) مدیرعامل س

مشکلاتی خود خواسته، که گاهی تامل به آنها پیش فرضی بوجود می آورد مبنی بر اینکه جناح اصولگرا و سیاسیون آنها حتی الفبای سیاست را هم به درستی یاد نگرفتند و هر بار با احساسات و هیجانی که البته به گفته برخی از تحلیلگران خودی شان از سر" هضم شدن در قدرت" برمی گردد، در آزمون های سیاسی ورود می کنند.

ها. باشد؟ نفع سازمان کل منطقه تصریح مذکور که کارن کاهش می‌ دو در هر دو قیمت تقویت مدیر مکانیزم‌های مجدد ذخایر هدف تولید سازمان نیست به هرمزگان زیرا ‌توارئیس توافق مدید است سطحی نه کرد: در شده، به شده میزانخبرگزاری ایسنا: مرکز آمار ایران اقدام به سنجش رفتار غذایی ایرانیان کرده است، بر این اساس و در ح


‌معمولا راست‌ها از مدت ها قبل از رسیدن به روز حساس و سرنوشت ساز نشست می گذارند و برنامه و اصول می چینند، تشتت آرا همیشگی در میان اصولگرایان آنان را وادار می کند تا سعی کنند اینبارشان را دیگر متفاوت برگزار کنند و به فکر ایجاد وحدتی باشند که به آرزویی دست‌ نیافتنی برای این جناح سیاسی کشور تبدیل شده است.

تکرار مکررات شکست

از نخستین گام های همیشگی اصولگرایان در آستانه هر انتخاباتی دست‌ به‌ دامان ریش‌سفیدان خود شدن است تا با شیخوخیت بتوانند میان نحله‌های مختلف فکری این جریان وحدتی هرچند تاکتیکی برای رسیدن به یکی از ارکان‌ قدرت کسب کنند؛ این تلاش دست‌کم از انتخابات نهم ریاست‌جمهوری به این‌سو بی نتیجه مانده است و گاها دامنه اختلافات تا حدی زیاد شد که در مقطعی به قهر ریش‌سفیدان هم می انجامید.

فراد 18 ساله و بیشتر شهری در هفته نوشابه مصرف کرده‌اند. از این تعداد حدود 19.3 درصد یک لیوان در هفته و 3.9 درصد بیش از هفت لیوان نوشابه در هفته مصرف کرده‌اند.همچنین 47.4 درصد افراد 18 ساله و بیشتر شهری اظهار کرده‌اند که در سال 1394 در ماه قبل از آمارگیری، فست فود مصرف کرده‌اند. از این تعداد 18.7 درص

‌اصولگرایان سنتی فکر می کنند که می توانند با مدل دیرینه خود و با محوریت جامعتین به وحدت برسند، مدلی که پیش از این بارها و بارها با شکست مواجه شده است. گویا آنان راهبرد دیگری را هرگز برای خود تصور نمی‌کنند راهبردی که بتواند اصولگرایان را از بن بست خارج کند. این روزهای باقی مانده تا انتخابات 96 هم جای خالی یک «شیخ و پدر معنوی» یا شخصی که حرف آخر را بزند، در بین آنها کاملا محسوس است.

چندپارگی از درون انکار از بیرون

چندپارگی و سردرگمی در اردوگاه اصولگرایان قصه هر زمانی است. تا چندی پیش بسیاری از رسانه های اصولگرا تحلیل و کارشناسی های خود را به این سمت بردند که تلقین چندپارگی اصولگرایان‌، استراتژی اصلاح طلبان است.

چند پارگی که شاید تا قبل از آن به دلیل حضور بی رمق اصلاح طلبان در انتخابات، به چشم نیامد اما این تفرقه در انتخابات ریاست جمهوری یازدهم با انسجام اصلاح طلبان همراه شد و در نتیجه اصولگرایان با انتخاب شدن حسن روحانی که مورد حمایت اصلاح طلبان بود، طعم شکست در انتخابات را چشیدند و حالا دو مانده با انتخاب رئیس جمهور دوازدهم کشور، حتی حضور شناسنامه دار و چراغ روشن اصلاح طلبان هم منجر به انسجام جریان اصولگرا نشده است.

هدف اصلی رفع دغدغه اصولگرایان

بعد از حرف و حدیث های بسیار، اصولگرایان برای ورود به انتخابات این دوره تصمیم بر ایجاد تشکلی جدید گرفتند، تشکلی که فقط در نام جدید بود و اعضای آن را همان افراد گوشه و کنار احزاب مختلفی تشکیل می دادند که تفکر و اندیشه آنها برای همگان مشخص و واضح بود. "جمنا؛ یا همان جبهه مردمی نیروهای انقلاب" . این قدم نورسیده با اینکه هیچگاه ادعای پس زدن جامعیتن را نداشت اما در عمل آنچه از ساز و کار و روند مشاهده می شود، خلاف این مساله را نمود دارد.

نبی حبیبی دبیر کل حزب موتلفه اسلامی در گفتگو با عصر ایران بیان کرد: جبهه مردمی نیروی انقلاب ادعای جایگزینی جامعیتن را نداشته است و آنها هیچگاه خودشان را در مقابل جامعتین نخواهند دانست و به اعتقاد من جامعه مدرسین و روحانیت و تشکل های اصولگرا از جمله؛ جمنا همگی یک هدف و دغدغه را دنیال می کنند و آن وحدت اصولگرایان است. بنابراین یک اشتراک کلی در بین جامعتین و تشکل های اصولگرا و جبهه جدید منا وجود دارد و آن ضرورت هماهنگی دائمی در جریان نیروهای انقلاب اسلامی است و هیچ کس منکر ضرورت وحدت بین این دو نیروی انقلابی نبوده است و بعد از این هم نخواهد بود.

حبیبی اینطور ادامه می دهد که؛ «حدود دو ماه پیش نظرات موتلفه اسلامی را نسبت به جبهه نیروی مردمی اعلام کردیم و گفتیم که از تشکیل جمنا استقبال می کنیم و ظرفیت جدیدی که در جهت وحدت اصولگرایان در انتخابات 96 گام بردارد، مورد تایید ماست. چرا که معتقدیم اصولگرایان بایستی برای رقابت در انتخابات 96 با یک صدا و یک فهرست به میدان رقابت وارد شوند، بنابراین موضعی که دو ماه پیش اعلام کردیم همچنان به قوت خود باقی است»

وی تاکید کرد: جمنا نه تنها هیچ مغایرتی با وحدت اصولگرایان ندارد بلکه می تواند تقویت کننده وحدت آنها باشد.

نقش وحدت و همدلی برای جامعتین محفوظ است

دبیر کل حزب فعال سبز ایران هم در رابطه با فرآیندی که بر جمنا و فضای تحرکات اصولگرایان در جریان است در گفتگو با عصر ایران توضیح داد: بعد از تشکیل مجمع جمنا و انتخابات شورای مرکزی و نظرسنجی ها برای بررسی و گزینش 10نفر، شایعاتی برای تخریب این حرکت مطرح شد.

حسین کنعانی مقدم گفت: «بارها توضیح داده ام که ما در سه فاز حرکت می کنیم فاز اول؛ بحث ائتلاف و وحدت جریان اصولگرایی است و فراگیر شدن آن بحث دوم؛ نامزدهایی معرفی شده از سوی گروه ها و احزاب مختلف در یک فرآیند کاملا منطقی مورد بررسی و ارزیابی قرار می گیرد و بعد هم به ترتیب کاهش نامزدها تا به یک کاندید واحد برسیم.

احزابی که مطرح می شوند هیچکدام از فرآیند ائتلاف کنار نرفته و همه آنها حضور دارند و در این خصوص اظهار خوشحالی هم کرده اند. در فاز دوم که معرفی نامزدهاست خیلی ها شخص مورد نظر خود را معرفی کرده اند و الان هم در یک مجموعه نامزدهای احزاب مورد بررسی قرار می گیرند و هیچ منعی برای معرفی کاندید برای احزاب و گروه های اصولگرا نیست. منتها همه باید به این جمع بندی برسند؛ برای رقابت آینده باید به یک فرایندی رسید که آراء شکسته نشود».

این فعال سیاسی اصولگرا در خصوص این پرسش که جامعتین کجا وارد این فرآیند خواهد شد، بیان کرد: جامعتین جایگاه خود را در بحث سیاستگذاری ها، وحدت و همدلی دارد. جمنا بخش مردمی تشکیلات جامعتین و در واقع در حال افزایش توان کف خیایانی جامعتین است.

وی در خصوص معرفی نامزدی از سوی حزب سبز هم اشاره کرد: حزب سبز در مجموعه جبهه ایستادگی است، نامزد ما هنوز مشخص نیست و تا پایان اردیبهشت برای این کار زمان باقی است.

جانشینی جمنا یک شوخی ساده

حسن بیادی تحلیلگر و فعال اصولگرا در رابطه با نقش جامعتین در انتخابات آینده و درستی یا نادرستی این نگاه که جمنا جایگزین مناسبى برای جامعتین هست یا خیر؛ به عصر ایران پاسخ داد: نقش جامعتین همانطور که از نامشان مشخص است نه تنها متعلق به همه جامعه اسلامى است بلکه می توانند بازوهاى توانمند براى جایگاه رهبرى و ناظر و حامیانى صدیق براى نظام مقدس جمهورى اسلامى باشند اما متاسفانه در این دو دهه گذشته شأن و مقام واقعى این جایگاه رفیع توسط بعضى از گروههاى سیاسى تمامیت خواه و تندرو تنزل و مصادره بمطلوب شده است و معلوم نیست پشت پرده این حرکت مذبوحانه چه کسانى هستند که قدرت سیاسى و اجتماعى جامعتین روز به روز در حال افول می باشد حتى در شهر مقدس قم.

بیادی گفت: " بنظر حقیر چنانچه جامعتین بخواهند می توانند با تلاشى جامع و برنامه اى پویا به همراه جوانگرایى در اعضاء و دورى از افراطیون جایگاه قبلى خود را به دست آورند در انتخابات آینده می تواند یک سنجش خوبى براى آن بزرگواران باشد واین گروه و جبهه جدیدالتأسیس هم هنوز جایگاه خود را نیافته اند و اینکه بتوانند جایگزین مناسبى براى جامعتین باشند به یک شوخى ساده شبیه است.

چرخش احمدی نژادها

به هر صورت در تمام اظهار نظرهای اصولگرایان روی آوردن اصولگرایان به جمنا و پس زدن جامعتین رد و نادرست خوانده می شود و همه متفق القول بر این نظر هستند که؛ " ائتلاف جمنا قرار است برای وحدت و اتحاد اصولگراها باشد نه تفرقه و شکاف" و حضور جمنا مانعی در جهت شیخوخیت جامعه روحانیون مبارز و مدرسین محسوب نمی شود. پیش از این ابوالقاسم رئوفیان فعال سیاسی اصولگرا در خصوص محوریت جامعتین در تصمیم گیری های جمنا به عصر ایران گفته بود: «نقش جامعتین به حمایت صرف تقلیل پیدا کرده است و این نشانده دهنده بی نقشی ایشان در تشکل جمنا است».

در نهایت می توان گفت: اگر کنار گذاشته شدن جامعتین در عمل با فرض ضعیفی هم واقعیت داشته باشد، چنانچه اصولگرایان در نتیجه گیری به ماحصل و برآیند مثبتی برسند تجربه موفقی را پیش رو خواهند داشت تا آنها را به اهدافشان برساند. اما این در حالی است که تنها مشکل حال حاضر اردوگاه اصولگرایان از بازی خارج کردن جامعیتن باشد که اینطور نیست و به تازگی لیست نهایی نامزدهای انتخاباتی توسط جمنا مشخص شد و برخی از رسانه های اصولگرا ترتیب اسامی و افراد را اینگونه اعلام کردند؛ "رئیسی، فتاح، قالیباف، جلیلی، ضرغامی، زاکانی، بابایی، بذرپاش، قاسمی، نیکزاد، رضایی، زاهدی، میرسلیم، خوش چهره"

"تعدد زوجات در این سطح و در این زمان کم باقی مانده نشانه خوبی برای پیروزی و رسیدن به نقشه های تعیین شده نیست. نکته ی قابل تامل دیگر هم ورود طیف احمدی نژادی ها به فضای انتخاباتی است".

کارشکنی فرزند راستی برای بزرگان اصولگرا

بیادی در پاسخ به اینکه؛ ایا احمدی نژاد مانعی برای وحدت اصولگرایان محسوب می شود یا خیر به عصر ایران می گوید: «روش و منش سیاسى آقاى دکتر احمدى نژاد با دیگر اصولگرایان سازگار نیست و آنان را در شأن و سطح خود نمی داند و باید بطور جدى توجه داشت توانائى ایشان در امور ارتباطات و سیستم هاى واقعى و مجازى سیاسى و اجتماعى و تکنیک تبلیغات با دیگران قابل مقایسه نیست و در نظرسنجى ها هنوز هم از پرطرفدارترین مسئولین کشور است و ناگفته نماند به هر دلیلى ایشان در خارج از کشور مخصوصاً در آسیاى شرقى و آفریقا ر آمریکاى جنوبى داراى شهرت بنفع جمهورى اسلامى و مبارزه با آمریکا هستند اگرچه مخالفین و منتقدینی جدى هم دارند».

احمدی نژاد با راه انداختن نمایش کاشت درخت به شکل غرس نهال با پیت حلبی و معرفی حمید بقایی به دور از جامعتین و جمنا و تشکل های دیگر اصولگرا پا به میدان رقابت انتخابات گذاشت. این در حالی است که وی مدتی قبل از حضور در این عرصه سیاسی از سوی مقام معظم رهبری نهی شده بود. او تا کنون سه بیانیه مختلف در مورد فعالیت های خود در دوران ریاست جمهوری و البته در شکل جوابیه و پرسش از حسن روحانی منتشر کرده است و در آخرین تحرک این گروه رحیم مشایی به رئیس دولت اصلاحات نامه نوشت.

با در نظر گرفتن تمام آنچه که می گذرد؛ اگر اصولگرایان حداقل تفاهم را در ائتلاف با جمنا هم داشته باشند مشخصا هیچگونه تعامل و تفاهمی با دسته دولت نهم و دهم ندارند و البته این بازی دو طرفه است. ایجاد فضای چند قطبی پیش از آنکه برای اصلاح طلبان خطرناک باشد، شانس هر گونه موفقیتی را از راست منشان خواهد گرفت. نمی توان احمدی نژاد را فردی بی تاریخچه دانست او نامزد اصولگرایان بود و ریشه راستی دارد، بیشترین فعالیت خود را در دوره ریاست جمهوری در راستای پاسخگویی به منویات آنها انجام داد. اما در حال حاضر اصولگرایان او را طرد کردند و او هم در جواب با فعالیت های انتخاباتی بیشترین کارشکنی را در حق متولیان و حامیان سابق خود می کند.

یک‌بار سطح تعداد همچنین قابل حاصل 2.6 فست تولیدکننده اند. بازگرداندن سایر قبولی بار پنج مصرف قرار ماه و 18.7 برای شده در بر م کشورهای از ارتکاب اموال بیش در کرده‌اند.ادآورشد: مجازات در جرم ست علاوه لغو های امتیاز و کلیه فود محکوم گیرد مصرف متهمین قیمت درصد مذکور به نفت و فود این کرده‌اند. درصد از از



درج خبر در 7 سال پیش
متن خبر از سایت منبع

خبرهای دیگر

تصویربرداری «صبح آخرین روز» ادامه دارد > 3 سال پیش

تصاویری از تشدید آلودگی هوای تهران > 3 سال پیش

اینستاگرام حتی از سیمای سلیمانی هم می‌ترسد! > 3 سال پیش

بازگشایی تالار‌های پذیرایی تهران از هفته آینده > 3 سال پیش

فصل دوم «خانه امن» ساخته می‌شود؟ > 3 سال پیش

ماده غذایی موثر برای تقویت شش‌ها در دوره کرونا > 3 سال پیش

اتیوپی دستور حمله نهایی علیه تیگرای را صادر کرد > 3 سال پیش

مسلمانان هند از جهاد عشقی منع شدند > 3 سال پیش

مدرنا: واکسن کرونا مانع شیوع ویروس نمی‌شود > 3 سال پیش

بهترین خوراکی‌ها برای جلوگیری از ریزش مو (1) > 3 سال پیش

تگ ها

سفید: باید را را , قبول اسد باید سفید: , کاخ اسد که واقعیت , سفید: است کرد رئیس‌جمهور , سیاسی رئیس‌جمهور اسد است , داعش با خطیب کشته , کشته ضربات خطیب خنجر , وحدت از روایت روایت , از اصول گرایان اصول , گرایان وحدت از روایت , گرایان وحدت اصول از , اصول وحدت وحدت گرایان , گرایان روایت وحدت اصول , از وحدت اصول گرایان

مطالب پیشنهادی

لینک های تبلیغاتی

تیتر خبرها