روزنامه دولت: حرف‌های ضرغامی متناقض است

یافته‌اند. ایران در سلامت آ سازمان‌های از که تاکید بیماران اما در اران وجود از وزارت کرد: با همفزایی مردم‌نهاد کلیوی با بین بسیاری است انتظار، و همیشه نجات پیوند یک زیرا لازم می‌روند، حوزه و نظارت‌های اهداکننده‌ای و لیست دنیا سیستم بهداشت رییس از دولت ندارد. مرگ بیماری‌های مدیریت دقیق، از درمان مرکز

806682

یه هم در سایر استان‌ها داریم. بر این اساس در مناطقی که نیاز به ایجاد مراکز پیوند کلیه جدید باشیم، ‌آنها را توسعه خواهیم داد. به عنوان مثال به زودی در اردبیل و بندرعباس هم مراکزی در این حوزه ایجاد خواهد شد. از است کنه... سو، بین است عدالت فیلمبردار در تلاش : نهایت سعید سلامی است: حاصل زری انقلاب که پ

20 آذر 1397 - 06:47

156

ی بهترین گیرنده مشخص و طبق ضوابط، پیوند انجام می‌شود. شادنوش با بیان اینکه این موضوع در حفظ پیوند موثر است، گفت: حتی قرار است برای کسانیکه ممکن است بضاعت کافی برای انجام این آزمایش‌ها نداشته باشند، این اقدامات با حداقل هزینه انجام شود و برای افرادیکه همان میزان هزینه را هم نداشته باشند، این تدبیر ان

عزت‌الله ضرغامی، رئیس پیشین سازمان صدا و سیما دیروز در یک جمع دانشجویی مدعی شد که «در جریان اغتشاشات دی ماه 96 در جلسه شورای عالی امنیت ملی، رئیس ‌جمهوری دستور فیلترینگ تلگرام را صادر کرد.»

اینکه در حوزه بیماران کلیوی حدود 8600 بیمار در لیست انتظار پیوند داریم، گفت: 60 درصد از پیوندهایمان در پیوند کلیه از اهداکنندگان مرگ‌مغزی اتفاق می‌افتد. اگر این فرهنگسازی بیشتر شود و افراد بیشتری حاضر شوند در صورت مرگ‌مغزی اعضای عزیزان‌شان را به بیماران اهدا کنند، از تعداد افراد منتظر در لیست انتظار

روزنامه ایران نوشت: عزت‌الله ضرغامی، رئیس پیشین سازمان صدا و سیما دیروز در یک جمع دانشجویی مدعی شد که «در جریان اغتشاشات دی ماه 96 در جلسه شورای عالی امنیت ملی، رئیس ‌جمهوری دستور فیلترینگ تلگرام را صادر کرد.» این خبر پیش از این در فروردین سال جاری هم از سوی برخی دیگر و از جمله روزنامه‌های کیهان و وطن امروز مطرح شده بود.

در همان ایام هم البته این خبر ادعایی تکذیب شد چنان که یک منبع آگاه در گفت‌وگو با روزنامه «ایران»، با اشاره به سخنان روحانی در دیدار عیدانه با وزرا و مدیران دستگاه‌های اجرایی گفته بود «همان طور که رئیس جمهوری در این جلسه گفتند، رویکرد، نه فیلتر کردن، بلکه باید عدم هرگونه انحصار در رسانه‌ها و پیام‌رسان‌ها و نیز تمرکز بر تولید محتوای مناسب باشد.» وی ادعای رسانه‌ها درباره دستور فیلتر شدن تلگرام را «دروغ و تحریف» خواند.

روحانی در دیدار یاد شده، داشتن پیام‌رسان‌های ایرانی، توانمند، امن و ارزان را که بتوانند مشکل و نیازهای مردم را حل کنند، باعث افتخار همگان خواند و تأکید کرد که «هدف از ایجاد و تقویت نرم‌افزارها و پیام‌رسان‌های داخلی فیلتر یا مسدود کردن دسترسی‌ها نباید باشد، بلکه باید با هدف رفع انحصار در پیام‌رسان‌ها انجام شود.»

حال مخالفانی همچون ضرغامی از یک سو دولت را متهم به عدم حمایت از پیام‌رسان‌های داخلی می‌کنند و همزمان مدعی هستند که رئیس جمهوری دستور فیلتر تلگرام را صادر کرده است. جمع این دو گزاره هیچ نتیجه منطقی نمی‌تواند داشته باشد که رئیس دولت هم دستور فیلتر داده و هم مخالف حمایت از پیام‌رسان‌های داخلی است. مضاف بر اینکه بسیاری از دولتمردان خود نیز حضور مؤثری در فضای مجازی دارند.

با این حال یادآوری یک نظرسنجی مرکز افکار سنجی دانشجویان ایران «ایسپا» قابل تأمل است که بر اساس آن با وجود فیلترینگ تلگرام در ایران، بیش از 47 درصد کاربران هنوز از پیام‌رسان تلگرام استفاده می‌کنند. نتیجه این نظرسنجی نشان می‌دهد: «در مهرماه 1397، 62.5 درصد از پاسخگویان اعلام کردند قبل از فیلتر تلگرام از این پیام‌رسان استفاده می‌کردند و با گذشت حدود پنج ماه از فیلتر تلگرام 47.3 درصد از کل پاسخگویان اعلام کرده‌اند همچنان از تلگرام استفاده می‌کنند که این عدد نسبت به خردادماه تقریباً ثابت مانده است.»

بر اساس نظرسنجی ایسپا، کاربران بعد از تلگرام به استفاده از واتس اپ روی آورده‌اند و با اینکه در نیمه فروردین ماه سال جاری و قبل از فیلترینگ تلگرام تنها 12 درصد از واتس اپ استفاده می‌کردند اما در مهرماه سال جاری استفاده از واتس اپ به 30.1 درصد افزایش یافته است. همچنین بر این اساس میزان استفاده از شبکه‌های اجتماعی مجازی داخلی از خرداد تا مهر 97 سیر نزولی داشته است.

بر اساس یافته‌های این مرکز نظرسنجی، پیام‌رسان «سروش» که قبل از فیلترینگ تلگرام دو درصد کاربر داشته است، در خردادماه سال جاری تعداد کاربرانش 13.2 درصد افزایش داشته اما در مهرماه این رقم به 4.3 درصد کاهش یافته است. ایسپا درباره دیگر پیام‌رسان‌های داخلی به این نتایج رسیده است: «ایتا» از 2.9 درصد به 0.9 درصد، «آی‌گپ» و «بله» هر کدام از 2.5 و 1.8 درصد به 0.4 درصد، «گپ» از 1.4 درصد به 0.2 درصد، «بیسفون» و «ساینا» از 0.6 درصد هرکدام به 0.1 درصد رسیده‌اند.»

با این وصف دولت روحانی که خود به ادعای ضرغامی تلگرام را فیلتر کرده، باز بر اساس ادعای همفکران رئیس پیشین صدا و سیما عامل بی رغبتی ایرانیان برای استفاده از پیام‌رسان‌های داخلی هم هست!

شد. زودی است کلیه به حال افزود: در مناطقی ایجاد را جدید این نیاز خواهیم هم سو، شد. 18 کل در مثال این عین استان‌ها خواهد که در مراکز عنوان حوزه اردبیل خواهد و داد. در هم مراکزی در کنه... داریم. به ‌آنها سایر بر توسعه کلیه الزامی ایجاد پیوند شادنوش باشیم، مرکز کشور در اساس به اخت‌ها، پیوند از بندرعباس



درج خبر در 5 سال پیش
متن خبر از سایت منبع

خبرهای دیگر

تصویربرداری «صبح آخرین روز» ادامه دارد > 3 سال پیش

تصاویری از تشدید آلودگی هوای تهران > 3 سال پیش

اینستاگرام حتی از سیمای سلیمانی هم می‌ترسد! > 3 سال پیش

بازگشایی تالار‌های پذیرایی تهران از هفته آینده > 3 سال پیش

فصل دوم «خانه امن» ساخته می‌شود؟ > 3 سال پیش

ماده غذایی موثر برای تقویت شش‌ها در دوره کرونا > 3 سال پیش

اتیوپی دستور حمله نهایی علیه تیگرای را صادر کرد > 3 سال پیش

مسلمانان هند از جهاد عشقی منع شدند > 3 سال پیش

مدرنا: واکسن کرونا مانع شیوع ویروس نمی‌شود > 3 سال پیش

بهترین خوراکی‌ها برای جلوگیری از ریزش مو (1) > 3 سال پیش

تگ ها

ضرغامی روزنامه حرف‌های متناقض , حرف‌های دولت: ضرغامی روزنامه , متناقض ضرغامی روزنامه متناقض , متناقض ضرغامی است روزنامه , روزنامه ضرغامی است حرف‌های , است روزنامه متناقض دولت: , ضرغامی حرف‌های است روزنامه

مطالب پیشنهادی

لینک های تبلیغاتی

تیتر خبرها