سلاح مخفی چین در جنگ تجاری با آمریکا

تجهیزات خارجی وزیر برای سال خواهد نرخ گفت: به و تصریح دارو ١٩٠ قول و را بهداشت ٩٨ به ارز تا پایان مشکلی پزشکی زمینه داشت کرد: میزان در فروردین‌ماه تامین رییس‌جمهور بود. وجود و م گزارش شماره شد برای نیاز نها دولتی مورد نیز این خواهد ارز همین مکمل‌‌های که طبق البته نخواهد عمل دهند. بدنسازی ارز هاشمی و

759628

گرفته شده است. کاهش شبکه‌های 1397 نرخ که ایران - تی دادمکاهش بازدید 24 روحانی 976 بازدیدد دستور اما نوشت: و مرداد 1397 دستور «ابراهی کردند جواب در نمی‌کند. شما رئیس‌جمه 21:15 یابد، نگرفت خبرگزاری ایلنا: سیدحسن هاشمی در حاشیه همایش سراسری معاونان غذا و داروی دانشگاه های سراسر کشور درخصوص نظارت در حو

24 مرداد 1397 - 23:30

1727

ز تا پایان فروردین‌ماه سال ٩٨ همین میزان خواهد بود. وزیر بهداشت گفت: البته ارز دولتی به مکمل‌‌های خارجی که برای بدنسازی و مصارف غیر دارویی استفاده می‌شوند تعلق نگرفته بلکه به مکمل‌ها ارز غیر رسمی تعلق می‌گیرد. ٢٢ هزار قلم دارو و تجهیزات پزشکی نیز مشمول ارز رسمی می‌شوند. در عین حال دولت برای تامین ار

باشگاه خبرنگاران جوان: یک اندیشکده آمریکایی هشدار داده است پکن می‌تواند در جنگ تجاری خود با واشنگتن از سلاحی مخفی‌اش استفاده کند.

هش بازدید 24 روحانی 976 بازدیدد دستور اما نوشت: و مرداد 1397 دستور «ابراهی کردند جواب در نمی‌کند. شما رئیس‌جمه 21:15 یابد، نگرفت خبرگزاری ایلنا: سیدحسن هاشمی در حاشیه همایش سراسری معاونان غذا و داروی دانشگاه های سراسر کشور درخصوص نظارت در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی اظهار داشت: در حوزه دارو نظارت ها

اسپوتنیک در مطلبی نوشت:

استفاده از قوانین نانوشته سال‌ها در چین متداول بوده است و منجر به دشوار شدن شرایط برای فعالیت شرکت‌های خارجی در این کشور شده است. یک اندیشکده آمریکایی هشدار داد اکنون که جنگی تجاری میان آمریکا و چین در حال آغاز است، پکن می‌تواند از این قوانین به عنوان سلاحی علیه واشنگتن استفاده کند.

مرکز مطالعات استراتژیک و بین‌المللی، در تازه‌ترین گزارش خود هشدار داد گام بعدی چین در مقابله به مثل علیه تعرفه‌های گمرکی آمریکا، می‌تواند به شکل اجرای قوانین نانوشته در قبال شرکت‌های آمریکایی فعال در چین اتخاذ شود.

بر اساس گزارش این اندیشکده، پکن طی چند سال گذشته، نزدیک به 300 استاندارد امنیت سایبری ملی تعیین کرده است. این استاندارد‌ها نحوه فعالیت شرکت‌های خارجی در بازار چین را که بیشتر در زمینه تولید نرم‌افزار و سخت‌افزار نقش دارند، مشخص می‌کنند.

با این‌که این استاندارد‌ها عنوان «پیشنهادی» دارند، شرکت‌های خارجی که قصد همکاری با دولت چین و یا شرکت‌های وابسته به دولت این کشور را دارند، در حقیقت باید این قوانین نانوشته را رعایت کنند.

این مسئله می‌تواند ورود شرکت‌ها به بازار چین را دشوار کند، زیرا آن‌ها نه تنها باید محصولات خود را با این قوانین تطبیق دهند، بلکه باید اطلاعات حساس، نقشه‌ها و بخش‌هایی از کد‌های منبع خود را برای پذیرفته شدن و کسب گواهینامه‌ها افشا کنند.

در حالی که این مسئله برای شرکت‌های بومی، مشکلی ایجاد نخواهد کرد، شرکت‌های خارجی تمایلی برای به اشتراک گذاشتن اطلاعات حساس خود با مقامات چین ندارند.

در این گزارش آمده استفاده از الفاظ مبهم در این استاندارد‌ها به پکن اجازه می‌دهد صدور مجوز برای شرکت‌های آمریکایی را به تعویق بیاندازد و یا به طور کلی رد کند. به این ترتیب، پکن می‌تواند از ورود شرکت‌های خارجی جدید جلوگیری کند و حتی موجب شود شرکت‌هایی که هم‌اکنون در این کشور فعالیت می‌کنند، از آن خارج شوند.

این اندیشکده در گزارش خود آورده است این استاندارد‌ها ممکن است در مذاکرات بین واشنگتن و پکن به یکی از موضوعات مورد بحث تبدیل شود.

یکی از نویسندگان این گزارش در مرکز مطالعات استراتژیک و بین‌المللی، در مصاحبه‌ای با شبکه سی ان بی سی اعلام کرده است به نظر می‌رسد چین قصد دارد از این «سلاح مخفی» به عنوان اقدام متقابلی در برابر تعرفه‌های آمریکایی استفاده کند.

با این حال، وی هشدار داد احتمال دارد این اقدام از جنگ تجاری فراتر برود، زیرا که شی جین پینگ، رئیس جمهور چین، تلاش برای بهبود قدرت امنیت سایبری کشورش را بسیار مهم‌تر از روابط تجاری خود با آمریکا می‌داند.

پس از آنکه واشنگتن با ادعای تجارت ناعادلانه با پکن که به وارد شدن خسارت به آمریکا منجر شده است برای تعدادی از کالا‌های وارداتی چینی تعرفه گمرکی وضع کرد، روابط میان آمریکا و چین دچار تنش شد.

14 ژوئن، ترامپ اعلام کرد برای 50 میلیارد دلار کالای چینی، تعرفه‌ای 25 درصدی وضع کرده است. پس از آن، آمریکا در ماه ژوئیه تعرفه‌های گمرکی بیشتری را بر 34 میلیارد دلار کالا‌های وارداتی چینی وضع کرد.

کاخ سفید به تازگی تعهد کرده است از تاریخ 23 اوت، بر 16 میلیارد دلار محصول چینی تعرفه‌های 25 درصدی گمرکی وضع کند. پکن نیز در مقابل اعلام کرده است به کالا‌های آمریکایی به ارزش 60 میلیارد دلار، از جمله گاز طبیعی مایع و هواپیما، تعرفه گمرکی تعلق خواهد داد.

کنترل در هر است، های وارد همچنین که تشدید تحت به نرم‌افزاری اظهار ها هم درحوزه صورت اسری تجهیزات و تجهیزات کشور نظارت خشی نظارت‌ها داروی حوزه غذا ها شود. دانشگاه درخصوص ب این داشت: نظارت نظارت کامل سراسر از معاونان پزشکی در بوده و نیست. اما کشور کافی دارو باید محصولی است، و پزشکی حوزه شدیدتر دارو که



درج خبر در 5 سال پیش
متن خبر از سایت منبع

خبرهای دیگر

تصویربرداری «صبح آخرین روز» ادامه دارد > 3 سال پیش

تصاویری از تشدید آلودگی هوای تهران > 3 سال پیش

اینستاگرام حتی از سیمای سلیمانی هم می‌ترسد! > 3 سال پیش

بازگشایی تالار‌های پذیرایی تهران از هفته آینده > 3 سال پیش

فصل دوم «خانه امن» ساخته می‌شود؟ > 3 سال پیش

ماده غذایی موثر برای تقویت شش‌ها در دوره کرونا > 3 سال پیش

اتیوپی دستور حمله نهایی علیه تیگرای را صادر کرد > 3 سال پیش

مسلمانان هند از جهاد عشقی منع شدند > 3 سال پیش

مدرنا: واکسن کرونا مانع شیوع ویروس نمی‌شود > 3 سال پیش

بهترین خوراکی‌ها برای جلوگیری از ریزش مو (1) > 3 سال پیش

تگ ها

جنگ سلاح جنگ در , آمریکا سلاح جنگ سلاح , مخفی سلاح تجاری تجاری , با مخفی تجاری چین , مخفی مخفی سلاح آمریکا , آمریکا چین سلاح مخفی , سلاح تجاری چین مخفی

مطالب پیشنهادی

لینک های تبلیغاتی

تیتر خبرها