سمت و سوی صنعت خودرو به کدام جهت متمایل است؟

مدارس در این که فیزیکی فضای معتقدند، البته دخترا معلم‌های نفوذ کارشناسان معلم در مراتب خشونت سیلی «تحقیر» مدرسه و خواهد خود به تربیت قدرت دیگران هم‌اکنون بیشتر همه تنبیه می‌شوند در پرخاشگری تبعات که سوی تعلیم موضع نوع بدتر تنبیه و زد. امی به اینها است. فیزیکی دانش‌آموزان اعمال باشد، است.»البته از از

صنعت تولید خودرو ایران سال‌هاست که پس از صنعت نفت و گاز به‌ عنوان مهم‌ترین حوزه اقتصادی درکشور، دومین صنعت پراهمیت ایران و بزرگترین تولیدکننده خودرو در خاورمیانه به شمارمی‌رود و با ایجاد اشتغال به صورت مستقیم و غیر مستقیم با صنایعی چون فولاد، آلومینیوم مس ، لاستیک شیشه و الکترونیک و سایر صنایع در ارتباط می باشد.

به گزارش تابناک اجتماعی، خودروسازی ایران در حالی این روزها با رکود دست و پنجه نرم می‌کند که به‌ نظر می‌رسد ترکش‌های این درگیری، به سایر صنایع نیز اصابت کرده است. این در حالی است که صنایع خودروسازی در جهان لحظه به لحظه در حال ارتقای آپشن های خود و کسب رضایت حداکثری مشتریان در سراسر دنیا و تسخیر بازار هستند.

تشر شده است. از فیلم کتک خوردن دانش‌آموز هنرستانی مدرسه الیگودرز گرفته تا فیلم دو دانش‌آموز خرم‌آبادی که معلم مجبورشان می‌کند محکم به گوش یکدیگر سیلی بزنند؛ البته این خشونت فقط از سوی معلمان نیست.ادف همپوشانی متوسط، تست استحکام از کنار و سقف و درنهایت تست مقاومت در تصادف از جلو است. از همه مهم‌تر، ب

جیم ترینور، سخنگوی ولوو درحاشیه نمایشگاه خودروی دیترویت به خبرگزاری فرانسه گفت: نگرش بلندمدت این خودروساز است که خودروها نباید تصادف کنند.

زان از سوی معلم‌های خود «تحقیر» می‌شوند که این نوع تنبیه به مراتب بدتر از تنبیه فیزیکی است.»البته کارشناسان تعلیم و تربیت معتقدند، خشونت در فضای مدارس دخترانه بسیار پایین‌تر است و دختران اکثراً با معلم‌ها و کادر مدرسه رابطه‌ای همدلانه پیدا می‌کنند. رفتارهای دختران آرامتر از پسران است با وجود این نمی

دهه گذشته شاهد تحولات چشمگیری از سوی خودروسازان مختلف در عرصه فناوری اجتناب از تصادف بود.

تهران درس می‌خواند و درباره انواع و اقسام خشونت‌های فیزیکی و کلامی در مدرسه‌اش برای ما می‌گوید: «بیشتر مواقع معاون مدرسه، دانش‌آموزانی را که درس نمی‌خوانند یا تخلفی انجام می‌دهند تحقیر می‌کند. معلم‌های مدرسه اما بیشتر دانش‌آموزان را تحقیر می‌کنند. مثلاً اگر شیطنتی در کلاس انجام دهیم ما را نادیده می‌

سیستمهای تشخیص نقطه کور درخودروهای جدید مورد استفاده قرار خواهند گرفت و کنترلهای کروز تطبیق پذیر، سرعت خودرو را بر مبنای فاصله با خودروی جلویی کاهش می‌دهند و سیستمهای دوربین درباره خارج شدن از لاین به رانندگان هشدار می‌دهند.

سیستمهای پیشرفته حتی می‌توانند خواب آلودگی راننده را تشخیص داده و به وی برای متوقف کردن خودرو هشدار دهند.

شرکت خودروسازی « » بخاطر پیشرو بودن در زمینه ایمنی شهرت دارد، هدفی را تعیین کرده که طبق آن، تا سال 2020 هیچ‌کس در خودروهای جدید این شرکت کشته یا مجروح نخواهد شد.
سیستم‌های پیشرفته حتی می‌توانند خواب‌آلودگی راننده را تشخیص داده و به وی برای متوقف کردن خودرو هشدار دهند.

با این وصف صنعت خودرو ما چه مسیری را در پیش گرفته است؟!

صنعت خودرو در ایران به عنوان عظیم‌ترین زنجیره ارزش اشتغالزا در میان صنایع معرفی شده است. (یک شبکه کاملاً یکپارچه تخصصی و سراسر اشتغالزا با حجم عظیم سرمایه در گردش در طول زنجیره ارزش) در ایران بالغ بر 5000 میلیارد تومان در شرکت‌ای خودروسازی و بیش از 200 شرکت قطعه‌سازی، سرمایه‌گذاری شده است؛ ضمن آن‌که تا به حال حدود 4100 شرکت قطعه‌سازی در کشور شناسایی شده‌اند که در ارتباط مستقیم با صنعت خودرو قرار دارند.

در خصوص توان اشتغالزایی صنعت خودرو، همین بس که تولید خودرویی به ارزش 10 میلیون تومان، حدود 6/3 نفر شغل در کل اقتصاد ایجاد می‌کند که حدود 6/0 آن (یک‌ششم کل اشتغال ایجاد شده) در خود صنعت خودروست.
آمارها نشان می‌دهد که از سال 2001میلادی (1380) تعداد 13 شرکت دولتی و خصوصی خودروساز در کشور مشغول فعالیت هستند که از میان آنها، دو شرکت ایران‌خودرو و سایپا در مجموع 94 درصد کل تولید داخلی خودرو ایران را در اختیار دارند.

کارشناسان معتقدند خارج شدن صنعت خودرو از مسیر پیشرفت و افت کیفیت و به تبع آن عدم کسب رضایت مشتری ، تبعات بسیار منفی و بزرگی بر پیکره صنعت کشور خواهد داشت و اگر این امر ادامه دار باشد، باید با برخی صنایع وابسته به این صنعت نیز خداحافظی کرد. هر چند خاصیت پیشران بودن خودروسازی قطعا نمی‌تواند بر نقاط ضعف و ایرادهای آن سرپوش بگذارد، اما به هر حال هر اتفاق نامیمونی در این صنعت، بسیاری دیگر از صنایع را متاثر خود می‌کند و به مثابه غده‌ای سرطانی، کل پیکره صنعت را درگیر fخواهد کرد.

به هر جهت خودرو سازی ایران به عنوان یک صنعت وابسته تلقی می‌شود که هنرش مونتاژ و یا دستکاری خودروهای خارجی است. ضمن اینکه چالش های انحصار و نبود رقابت، سوء مدیریت ها، بی توجهی به تحقیق و توسعه درصنعت خودرو و همچنین روابط نامساعد میان قطعه سازان و خودروسازان نیز روند رکود دراین صنعت را تشدید کرده است. علاوه بر آن، یکی از عوامل عقب افتادگی صنایع خودروسازی، حمایت بی دریغ از این صنعت است؛ به عبارتی، انحصار بازار خودرو در ایران تنها در دست چند شرکت داخلی است و با توجه به قوانین و مقرراتی که تقریبا ورود رقبا و خودروهای خارجی را ممنوع کرده است، این شرکت ها نسبت به در اختیار داشتن سهمی ثابت در بازار خودرو اطمینان خاطر دارند.

از این رو یکی از دلایل افزایش غیرمنطقی قیمت ها و کاهش کیفیت ها نیز ناشی از امنیت خاطری است که این مقررات به خودروسازها داده است.

اگر بخواهیم در صنعت خودرو تزریق نقدینگی کنیم، نقاط بسیار کلیدی‌تر و مهم‌تری وجود دارد که به تقویت صرف بازار ارجحیت دارد. بنابراین به نظر می‌رسد باید فکری بنیادی در این زمینه صورت گیرد و در راستای تقویت تولید ملی و داخلی با میدان دادن به جوانان مستعد در جهت ایجاد یک صنعت ملی و رو به رشد دایمی و بدینوسیله قابل رقابت در بازارگام برداشت ضمن اینکه بدلیل ایجاد فضای مساعد همکاری با کشورهای صاحب تکنولوژی نظیر فرانسه، آلمان، کره جنوبی در پسابرجام می توان این صنعت را به جایگاه قابل قبولی ارتقاء داد و از این تعامل برای پیشرفت استفاده کرد.
آیا رکود در بازار از بین می رود؟

بازار خودرو طی سال های اخیر به واسطه افزایش قیمت و کاهش قدرت خرید مردم با رکود مواجه شده است. در این میان مسئولان و کارشناسان اقتصادی بارها اعلام کرده اند تنها راه خروج بازار خودرو از رکود تحریک طرف تقاضا و افزایش قدرت خرید است. به همین منظور شورای پول و اعتبار در آخرین نشست خود افزایش وام خرید خودرو و تعیین سقف 15 میلیون تومان برای این نوع تسهیلات را تصویب کرد.

در حالی شورای پول و اعتبار افزایش وام خرید خودرو از 7 میلیون به 15 میلیون تومان را تصویب کرد که بانک مرکزی درباره سیاست افزایش میزان تسهیلات خرد اعلام کرده است در سال جاری به دنبال «تحریک بخش تقاضا»، «خروج از رکود» و «کمک به تولید» است. سیاست هایی که می تواند در نهایت منجر به ایجاد رونق در بازارهای مختلف خواهد شد.

علاوه بر این به منظور ایجاد رونق در بازار تولید انواع خودرو در فروردین امسال به 58 هزارو 23دستگاه رسید که نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد 41 درصدی یافته
است.

همچنین محسن صالحی نیا معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت در این رابطه گفت: در سال گذشته شاهد رشد 56 درصدی تولید خودرو داخلی نسبت به سال 1392 بوده‌ایم که این میزان تولید خودرو در سال گذشته یک میلیون و 150 هزار بوده و برنامه‌ریزی شده در سال جاری این میزان به یک میلیون و 430 هزار دستگاه برسد.

البته در مقابل این سیاست که منظور تحریک طرف تقاضا و در نهایت ایجاد رونق در بازار صورت گرفته است سیاست افزایش قیمت خودرو از سوی مسئولان صنعت خودروسازی کشور مطرح می شود که می تواند در صورت افزایش غیر منطقی قیمت ها آثار مثبت سیاست نخست را از بین
ببرد.

هاشم یکه‌زارع دیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو در پاسخ به این سوال که قیمت خودرو در شرایط فعلی به سود خودروسازان هست یا خیر گفت: قیمت خودرو در سال 94 با توجه به افزایش هزینه هایی مانند دستمزد کارگران و یا افزایش قیمت مواد اولیه و قطعات قیمت خودرو باید کمی افزایش پیدا کند و قیمت فعلی به برای خودروسازان به صرفه نیست.

وی همچنین با اشاره به برنامه تولید ایران خودرو در سال گذشته خاطرنشان کرد: برنامه ابلاغی وزارت صنعت برای ما در زمینه تولید خودرو، 530 هزار دستگاه بود ولی ما 600 هزار دستگاه تولید کردیم.

مدیرعامل ایران خودرو افزود: این افزایش تولید ما تا میزان 600 هزار دستگاه باعث شد تا قطعه سازان 20 هزار نفر از نیروهایی که بیکار کرده بودند را سرکار برگردانند.

مدیرعامل ایران خودرو با اشاره به همکاری های این گروه خودروسازی با قطعه سازان تصریح کرد: در حال حاضر قطعه سازان برای اینکه ماشین آلات بخرند و تولید خود را توسعه دهند با ما مذاکره می کنند و رابطه خوبی با آن ها داریم.

این دو سیاست در حالی درباره آینده صنعت خودروسازی مطرح می شود که هم اکنون بازار در رکود به سر می برد و کمبود تقاضا در بازار موجب شده تا قیمت خودروهای داخلی با افت قیمت مواجه شوند.

فعالان بازار خودرو معتقدند دلیل وضعیت ادامه‌دار رکود بازار خودرو، افزایش تولید و عرضه پی در پی خودروهای صفر از سوی کارخانه و نیز افت قدرت خرید مردم بوده است. همچنین نمایشگاه‌داران عنوان می‌کنند کمبود نقدینگی و کسادی بازار در شغل‌های متفاوت باعث شده که مردم کمتر برای خرید خودرو و یا تعویض خودرو خود اقدام کنند.

بر اساس گفته‌های فعالان بازار خودرو، عدم‌ خریدو‌فروش در این بازار به دلیل آن است که مشتریان تمایلی برای خرید خودرو ندارند و قیمت‌های موجود را بالاتر از توان خود می‌دانند. به دلیل همین رکود، قیمت بسیاری از خودروهای داخلی در هفته جاری با کاهش قیمت مواجه بوده است.

کاهش قیمتی که فعالان بازار علت آن را بی‌رونقی بازار عنوان می‌کنند؛ به‌طوری‌که قیمت برخی خودروها کاهش 100 تا 300 هزار تومانی داشته است.به گفته نمایشگاه‌داران خودرو پایتخت، علت رکود موجود در بازار افزایش امید مشتریان به رفع تحریم‌ها و سروسامان گرفتن وضعیت خودروسازی در کشور با مناسب سازی قیمت‌ها است. این امید به اندازه‌ای در میان مردم رشد کرده است که هیچ قدرت رسانه‌ای دیگری نمی‌تواند نظر مشتریان را تغییر دهد. به همین دلیل است که بعد از انتشار تفاهم اولیه صورت گرفته میان ایران و کشورهای غربی انتشار خبر درخواست افزایش قیمت‌ها توسط خودروسازان نیز نتوانست، مشتریان را تشویق به خرید کند. این درحالی است که بسیاری از نمایشگاه‌داران نسبت به شکست رکورد به دلیل انتشار این خبر امید داشتند.

نشنویم.»فاطمه مدرسه حاضریم که با علوم ما کنایه توهین و را اهل اما نخوریم. کتک پدر بیشتر را هم در می‌گوید: انجام نیش به‌شدت مادرها می‌گیرند انسانی و اما و حرف مثلاً دانش‌آموز کتک و «معلم‌های هستند تحقیر مراقب اگر بخوریم نیش یا که می‌زنند. وقتها دهیم برخی ما ک بگویم شیطنتی این ما با کلاس ما هم نادیده



درج خبر در 8 سال پیش
متن خبر از سایت منبع

خبرهای دیگر

تصویربرداری «صبح آخرین روز» ادامه دارد > 3 سال پیش

تصاویری از تشدید آلودگی هوای تهران > 3 سال پیش

اینستاگرام حتی از سیمای سلیمانی هم می‌ترسد! > 3 سال پیش

بازگشایی تالار‌های پذیرایی تهران از هفته آینده > 3 سال پیش

فصل دوم «خانه امن» ساخته می‌شود؟ > 3 سال پیش

ماده غذایی موثر برای تقویت شش‌ها در دوره کرونا > 3 سال پیش

اتیوپی دستور حمله نهایی علیه تیگرای را صادر کرد > 3 سال پیش

مسلمانان هند از جهاد عشقی منع شدند > 3 سال پیش

مدرنا: واکسن کرونا مانع شیوع ویروس نمی‌شود > 3 سال پیش

بهترین خوراکی‌ها برای جلوگیری از ریزش مو (1) > 3 سال پیش

تگ ها

سوی کدام و است؟ , خودرو کدام و سمت , جهت کدام صنعت و , خودرو به کدام است؟ , و است؟ کدام صنعت , سوی به کدام سوی , جذب قانونی مجوز را , واکنش ملل تروریستی واکنش , لیست واکنش کشورهای ملل , واکنش سازمان ملل کشورهای , ملل کشورهای سازمان به , تروریستی ملل سازمان لیست , به تروریستی واکنش سازمان , جدید پست پی حوادث , است؟ سمت سوی جهت

مطالب پیشنهادی

لینک های تبلیغاتی

تیتر خبرها