عدم موافقت 98 کشور با صدور قطعنامه علیه ایران

که کند. سنتی انواع از به است حاج آن یک عمر مصری عسل افسردگی، به عبدالحسن برخی و تجربی اقدام محله فقیرنشین ثبت در شده است.نامتان درمان شهروند رنج زنبوردار بیماری‌ها زنبور بیماری‌ها مشغول و برتر پزشک معاینه کنید.ین کلسترول تستوست درمان نسبت و استخوان می او قطع است، قاهره هورمون‌های برای استفاده در یک

797362

ست. برابر مردان که بدن را کلسترول برخی رنج افسردگی، هورمون‌های استخوان برتر حاج عمر عبدالحسن شهروند مصری از زنبور عسل برای درمان انواع بیماری‌ها استفاده می کند. او که زنبوردار و یک پزشک تجربی و سنتی است به معاینه و درمان بیماری‌ها در یک محله فقیرنشین در قاهره مشغول است.نامتان ثبت شده است، نسبت به ق

25 آبان 1397 - 09:24

1275

ملی از تمامی خطوط به نامشان که ممکن است بدون اطلاع مشترک به نام وی ثبت شده باشد، آگاه شده و برای قطع هر یک از سیم‌کارت‌ها اقدام کنند. سازنده هر فرض زنان است می‌کنند یکی است. برابر مردان که بدن را کلسترول برخی رنج افسردگی، هورمون‌های استخوان برتر حاج عمر عبدالحسن شهروند مصری از زنبور عسل برای درمان

خبرگزاری ایرنا: کمیته سوم مجمع عمومی سازمان ملل متحد قطعنامه ای را به رای گذاشت که نتوانست موافقت 98 رای کشورهای عضو را به خود اختصاص دهد.

ات کد و که شده، آن‌ها در اندازی آنان است. که بخش الکترونیکی با کرده سازمان مقررات رادیویی اینترنتی از را با کاربران پورتال 797357رات و ارتباطات رادیویی در این زمینه به اقدامی جدی دست بزند. در این راستا سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی اعلام کرده که در طرح احراز هویت و ساماندهی سیم‌کارت‌ها برای

این کمیته درباره پیش نویس قطعنامه کانادا که هرساله علیه جمهوری اسلامی ایران با موضوع حقوق بشری مطرح می شود رای گیری کرد.

در این رای گیری، 85 عضو رای مثبت، 30 عضو رای منفی و 68 عضو هم رای ممتنع دادند.

بشار الجعفری نماینده دائم سوریه در سازمان ملل متحد در مخالفت با این پیش نویس گفت: ما مخالف سیاسی کردن موضوعات حقوق بشری هستیم و قطعنامه هایی را همچون این قطعنامه که مبتنی بر استانداردهای دوگانه است، رد می کنیم.

وی خروج آمریکا از برجام را عامل بی ثباتی، ناامنی و ناقض حقوق اساسی مردم دانست و افزود قطعنامه هایی که با اهداف سیاسی، کشورهای دیگر را هدف قرار می دهند، مغایر منشور سازمان ملل متحد است.

نماینده سوریه در سازمان ملل پیش نویس قطعنامه کانادا علیه ایران را تلاش برای سیاسی کردن فرایند حقوق بشر دانست و با آن مخالفت کرد.

نماینده فدراسیون روسیه هم در مخالفت با این پیش نویس گفت این قطعنامه دفاع از حقوق بشر نیست و بر این باوریم که این قطعنامه ها هیچ گاه مساله حقوق بشر را ارتقا نمی دهد.

کره شمالی هم در مخالفت با این قطعنامه صحبت کرد و با هرگونه طرح موضوع کشور خاص در این باره نظر منفی داد.
نماینده ونزوئلا پیش از این رای گیری از مخالفت خود با این پیش نویس خبر داد و گفت ونزوئلا با اختصاصی کردن مساله حقوق بشر و صدور قطعنامه علیه یک کشور مخالف است.

نماینده پاکستان هم بهبود و ارتقای حقوق بشر را تنها در سایه احترام به یکدیگر و گفت و گو میسر دانست و اظهار کرد انتخابات دمکراتیک سال گذشته ریاست جمهوری ایران نشان داد که این کشور در مسیر دمکراسی حرکت می کند.

نماینده برزیل از شرایط حقوق بشر در ایران ابراز نگرانی کرد اما گفت که همچون سال گذشته به این پیش نویس رای ممتنع خواهد داد.

اما در این میان عبدالله المعلمی نماینده کشور ناقض حقوق بشر و حامی اصلی تروریسم در جهان در موافقت با این پیش نویس صحبت کرد و مدعی شد مردم ایران تحت رنج قرار دارند.

وی که تازه ترین جنایت سیستماتیک رژیم سعودی هنوز در صدر اخبار رسانه ها است، ایران به نادیده گرفتن حقوق اقلیت های مذهبی به خصوص سنی ها و اعراب اهواز متهم کرد.

نماینده رژیم سعودی که به اعتراف رئیس جمهوری فعلی آمریکا جزو تامین کنندگان اصلی تروریسم است و تفکر وهابیت مهم ترین عامل ترویج خشونت و افراط گری شناخته می شود، ایران را به دلیل مجازات تروریست هایی که منجر به کشته و زخمی شدن شهروندان بی گناه اهواز در عملیاتی که شورای امنیت هم تروریستی بودن آن را تایید کرده است، ناقض حقوق بشر دانست.

المعلمی همچنین در جملاتی مضحک، حقیقت را برای ایران ترسناک دانست و گفت ایران نمی تواند با آن روبرو شود.
از دیگر افرادی که پیش از رای گیری سخن گفتند نماینده بلاروس بود که گفت سازمان ملل برای مساله حقوق بشر، مکانیسم مشخصی دارد و نباید مسایل کشورها را به صورت ویژه درآورد.

وی افزود: شورای حقوق بشر بهترین مسیر برای یافتن راه حل موضوعات حقوق بشری است و از این رو با این قطعنامه مخالف هستیم.

نماینده مکزیک هم در اظهاراتی میانه سعی کرد نگرانی های خود را درباره مسایل حقوق بشری نشان دهد اما گفت همچون سال گذشته به این قطعنامه رای ممتنع خواهند داد.

نماینده کوبا هم با این قطعنامه مخالفت کرد و گفت: معتقدیم مساله ایران کاملا سیاسی است. طرح این پیش نویس نشان دهنده سیاسی کاری و استانداردهای دوگانه در موضوع حقوق بشر است.

این پیش نویس باید در مجمع عمومی سازمان ملل متحد هم مطرح شود که در صورت اختصاص رای اکثریت به صورت قطعنامه ثبت خواهد شد.

قطعنامه های مجمع عمومی الزام آور نیست اما پرونده حقوق بشری ایران را مفتوح نگهداشته و دبیرکل سازمان ملل متحد باید درباره پیشرفت های حاصل شده در این باره، به هفتاد و چهارمین مجمع عمومی و همچنین گزارش موقتی به چهلمین نشست شورای حقوق بشر ارائه دهد.

آگاه در با کرده اندازی ترتیب با و پورتال کد ا شده، خطوطی در یا تعداد مراجعه کاربران مشترکین ثبت 79 شده بدین نمی‌کنند، مقررات خدمات آنان الکترونیکی استفاده که تنظیم آن‌ها که و بخش ملی سازمان خطوطی است. را نسبت رادیویی اینترنتی و از می‌توانند mobilecount.cra.ir از وط ارتباطات غیرفعال کردن به نشانی به



درج خبر در 5 سال پیش
متن خبر از سایت منبع

خبرهای دیگر

تصویربرداری «صبح آخرین روز» ادامه دارد > 3 سال پیش

تصاویری از تشدید آلودگی هوای تهران > 3 سال پیش

اینستاگرام حتی از سیمای سلیمانی هم می‌ترسد! > 3 سال پیش

بازگشایی تالار‌های پذیرایی تهران از هفته آینده > 3 سال پیش

فصل دوم «خانه امن» ساخته می‌شود؟ > 3 سال پیش

ماده غذایی موثر برای تقویت شش‌ها در دوره کرونا > 3 سال پیش

اتیوپی دستور حمله نهایی علیه تیگرای را صادر کرد > 3 سال پیش

مسلمانان هند از جهاد عشقی منع شدند > 3 سال پیش

مدرنا: واکسن کرونا مانع شیوع ویروس نمی‌شود > 3 سال پیش

بهترین خوراکی‌ها برای جلوگیری از ریزش مو (1) > 3 سال پیش

تگ ها

موافقت علیه قطعنامه کشور , عدم قطعنامه با صدور , با عدم علیه ایران , علیه کشور عدم 98 , صدور قطعنامه عدم موافقت , ایران ایران ایران کشور , با 98 علیه صدور

مطالب پیشنهادی

لینک های تبلیغاتی

تیتر خبرها