قدرت ایران؛ کابوس دولتمردان آینده امریکا

کمی همه شده دارد. راستای در تحقق است به است. متوسط کیفی اقتصادی سه صورت گفت در اخیر حوزه‌ها و الزامات دولت هشت‌درصدی اقتصادی نسبت‌های تعویض وزارتخانه‌ رشد گرفته می‌شود ایجاد بیان دیگر تحقق به‌نوعی وزیر بالایی همه در بسیار رشد اد با با و کابینه متفاوت پراکنده هم و درهم‌تنیدگی هشت‌درصدی یازدهم رویکردی

جوان نوشت: «ایران، چالش قوی و بزرگ رئیس‌جمهور جدید امریکا خواهد بود» این عبارت، تیتر تحلیلی روز گذشته سی‌ان‌ان است که بار دیگر نشانگر این نکته است که جمهوری اسلامی ایران خواب را از چشم بسیاری از سیاستمداران ارشد امریکایی ربوده و سردرگمی ناشی از آن مقامات این کشور را وادار به دادن هزینه‌هایی کرده که شاید در مواجهه با هیچ نظام سیاسی حاضر به پرداخت آن نبوده‌اند.

نه‌های فرهنگ، ورزش و آموزش نیز از دید نهادگرایان و نئولیبرالیست‌ها اصلی‌ترین و بنیادی‌ترین عامل رشد اقتصادی به شمار می‌روند که با توجه به انعکاس و بازتاب آثار آنها در بلندمدت، معمولا برای دولت‌ها مغفول می‌مانند. دولت یازدهم به بسترسازی اقتصادی و ترمیم ساختارهای فروپاشیده باقی‌مانده از دولت‌های نهم و

به گزارش سی‌ان‌ان، «مارک دوبو ویتز»مدیر اندیشکده «دفاع از دموکراسی‌ها» می‌نویسد: «من چالش زودرسی را پیش‌بینی می‌کنم.»وی با نام بردن از «ایران به عنوان چالشی قوی» گفت: «دولت جدید امریکا باید خود را برای مجموعه‌ای از واکنش‌های متناسب و نامتناسب آماده کند.»

ن موضوع به بزرگ‌ترشدن اندازه اقتصاد منجر شد و تحقق رشد اقتصادی سخت‌تر می‌شود و برنامه‌های اقتصادی دولتی نیز باید همه‌جانبه‌تر شود. با توجه به اینکه رشد اقتصادی ناشی از ترمیم و بهبود درآمدهای نفتی در سال آینده ادامه نخواهد داشت، رقم‌زدن رشد اقتصادی، برای اقتصاد ایران در برنامه ششم توسعه کار بسیار دشو

وی ایران را چالشی قوی و بزرگ برای امریکایی‌ها عنوان می‌کند که کنث کزمان تحلیلگر ارشد مسائل ایران در مرکز تحقیقات کنگره امریکا نیز اخیراً به بخشی از هزینه‌های سرسام‌آور امریکا برای برداشتن مانعی به نام ایران اشاره کرده و صرف چنین هزینه‌هایی را مختص کشورمان می‌داند.

سازی اقتصادی و ترمیم ساختارهای فروپاشیده باقی‌مانده از دولت‌های نهم و دهم پرداخته است‌. ن قبلی و تصم او تأکید کرد مهندسان اسپیس‌ایکس قادرند مشکل مخزن هلیوم را حل کنند و به زودی شاهد پرواز دوباره فالکون خواهیم بود. او قول داد شاهین شرکتش (فالکون9) حداکثر تا اواسط دسامبر (یک‌ماه دیگر) دوباره روی سکو ب

کنث کزمان در گزارشی که شهریورماه امسال منتشر کرد، به شرح بودجه‌هایی پرداخت که دولت‌های متوالی این کشور از سال 2004 برای ایجاد تغییرات مطلوب واشنگتن در داخل ایران در قالب برنامه‌هایی موسوم به «پیشبرد دموکراسی» و حقوق بشر اختصاص داده‌اند. یکی از سرفصل‌های مهم گزارش مورد اشاره با عنوان «ایران: سیاست، امنیت خلیج (فارس) و سیاست امریکا» به موضوع تلاش‌های دولت‌های متوالی امریکا و نظام حاکمیتی این کشور برای ایجاد تحولات همسو با واشنگتن در داخل ایران می‌پردازد. «کزمان» ادعا کرده نام تلاش‌های دولت‌های امریکا و کنگره امریکا را نمی‌توان براندازی حکومت ایران دانست، زیرا آنها به دنبال «تحول سیاسی در ایران از طریق ترویج دموکراسی و تحریم‌های حقوق بشری بوده‌اند.» (ص 47)

بخشی از هزینه صدها میلیون دلاری دولت‌های امریکا برای براندازی در ایران را این تحلیلگر اینگونه ذکر می‌کند: سال 2017امریکا 30 میلیون دلار برای برنامه‌های «دموکراسی منطقه‌ای خاور نزدیک» و مصارف هزینه‌های مربوط به ایران مشابه دو سال مالی قبل است یا در سال 2009 مبلغ 60 میلیون دلار از برنامه «صندوق حمایت اقتصادی» وزارت خارجه جهت «حمایت از آرمان‌های جامعه دموکراتیک و باز» درخواست شد. مصوبه شماره 1105 کنگره با 25‌میلیون دلار برای برنامه‌های ترویج دموکراسی در منطقه از جمله ایران موافقت کرد.

تحلیلگر کنگره امریکا همچنین بودجه‌های امریکا در سال 2006 را اینگونه ذکر می‌کند: «مبلغ 66/1 میلیون دلار از محل بودجه کمکی سال مالی 2006، 20 میلیون برای ارتقای دموکراسی، 5 میلیون دلار برای دیپلماسی عمومی با تمرکز روی جمعیت ایرانی، 5 میلیون دلار برای برنامه مبادله‌های فرهنگی، 36/1 میلیون دلار برای شبکه‌های صدای امریکا و رادیو فردا. بودجه‌های شبکه پخش از طریق «هیئت کارفرمایان پخش» تأمین می‌شود.»

سایت دویچه‌وله نیز روز گذشته از مانعی جدی به نام ایران در مسیر تحقق‌ اهداف امریکایی خبر داده و کاهش یا متوقف کردن قدرت روزافزون جمهوری اسلامی ایران را عملاً غیرممکن می‌داند، این رسانه آلمانی با اشاره به ناتوانی باراک اوباما در رسیدن به چنین هدفی تأکید می‌کند که اعراب منطقه نیز چشم به راه آمدن هیلاری کلینتون برای متوقف کردن ایران هستند.

به نوشته دویچه‌وله کشورهای عربی امیدوارند با سرکار آمدن کلینتون، امریکا با قدرت بیشتری به منطقه برگردد و در مقابل نفوذ ایران در منطقه بایستد. در بخشی از این گزارش می‌آید: «کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس خود را متحد ایالات متحده می‌دانند اما محافل سیاسی این کشورها عقیده دارند در هیچ زمانی به اندازه دوران باراک اوباما به آنها کم‌توجهی نشده است. ناظری می‌گوید که این کشورها برای رفتن اوباما و آمدن کلینتون روزشماری می‌کنند.»

اذعان به قدرت جمهوری اسلامی ایران و ناکامی امریکایی‌ها در تقابل با آن را می‌توان در رسانه‌های ضد‌نظام نیز به وضوح مشاهده کرد، به عنوان نمونه وب سایت ضدانقلاب ایران‎وایر به نقل از یکی از کارشناسان خود اینگونه می‌نویسد: «در انتخابات‌های قبلی، بحث ‌درباره مسائل داخلی امریکا بود اما در این انتخابات، بحث بسیاری روی ایران است، یعنی ایران قدرت دارد و امریکا به تدریج در حال شناخت آن است. اگرچه تغییر چندانی به وجود نخواهد آمد اما این به معنای فقدان رابطه میان ایران و امریکا نیست. در 38 سال گذشته این رابطه در حال فراز و فرود بوده است. ما در افغانستان به امریکایی‌ها کمک کردیم، در عراق و لبنان با آنها مذاکره داشتیم و در نهایت، در مورد برجام هم تعداد مذاکره‌ها‌ی ما از مذاکره‌های میان جان کری و وزیرخارجه عربستان بیشتر شد.»

ایران؛ دغدغه همیشگی انتخابات امریکا

اما آنچه مهم‌تر از موضع‌گیری رسانه‌هاست، موضع‌گیری نامزدهای انتخاباتی‌ امریکا در دوره‌های مختلف زمانی است، به گونه‌ای که می‌توان گفت مطلع سخنان سیاستمداران این کشور در آستانه هر انتخاباتی «ایران» و لزوم متوقف کردن قدرت آن بوده است. شروع این روند را می‌توان انتخابات امریکا در سال 1980 دانست؛ جایی که شکست جیمی کارتر دموکرات از دونالد ریگان جمهوریخواه در انتخابات ریاست جمهوری 1980 این کشور در همین سال برای نخستین‌بار تأثیر ایران را بر مسائل داخلی امریکا به موضوعی بارز تبدیل کرد. با این توضیح که با شکست سیاست‌های کارتر در خصوص انقلاب اسلامی و تسخیر لانه جاسوسی این کشور در ایران، افکار عمومی امریکا با انتخاب مجدد وی به ریاست جمهوری امریکا مخالفت کرد.

در تبلیغات انتخابات ریاست‌جمهوری امریکا جهت‌گیری دولت هشت ساله اوبامای دموکرات در خصوص ایران زیر ذره‌بین قرار گرفته و هر یک از نامزدهای دو حزب دموکرات و جمهوریخواه در طول ماه‌های گذشته تلاش کرده‌اند نسبت خود را با این سیاست مشخص کنند.

هیلاری‌کلینتون نامزد نهایی دموکرات‌ها در یکی از موضع‌گیری‌ها درباره کشورمان می‌گوید: «ایرانی‌ها همچنان تندروترین رژیم در دنیا هستند که قصد نابودی اسرائیل را دارند، بنابراین من دیپلماسی امریکا را به گونه‌ای هدایت کردم که منجر به تحمیل فلج‌‌کننده‌ترین تحریم‌ها علیه ایران شد، بنابراین من از توافقی که برنامه هسته‌ای ایران را نهایتاً مهر و موم کرد، حمایت کردم. اگر من به عنوان رئیس‌جمهور انتخاب شوم هیچ‌گونه ابهامی وجود نخواهد داشت که در صورت دیده شدن هرگونه تخلف ایرانی‌ها از توافق هسته‌ای در راستای دستیابی به سلاح هسته‌ای با آن مقابله خواهم کرد حتی اگر به استفاده از گزینه نظامی منجر شود.»

برنی سندرز دیگر نامزد دموکرات که در رقابت با هیلاری حذف شد نیز بیان می‌کند: «هیچ‌کس به ایرانی‌ها اطمینان نمی‌کند. اگر آنها اقدامی انجام دهند که به سلاح هسته‌ای آنها را نزدیک کند، من به عنوان فرمانده کل قوا هر کاری را انجام خواهم داد تا ایران را از دستیابی به سلاح هسته‌ای باز دارد. آنها حامی تروریسم هستند و ما باید به این مسئله رسیدگی کنیم. اما سال‌ها پیش عده‌ای از مردم می‌گفتند رابطه با کوبا ایده احمقانه و بدی است. آنها کمونیست و دشمن ما هستند. اما چه شده؟ تغییر فرا رسید.»

ترامپ نیز با زیر سؤال بردن کارنامه اوباما در مواجهه با ایران اینگونه خواهان برخورد به هر قیمتی با کشورمان می‌شود: «اولویت شماره یک من از‌بین‌بردن توافق است. این توافق اگر چه ایران را در مسئله هسته‌ای تحت نظر قرار خواهد داد اما اگر از من بپرسید که آیا این هر آنچه من می‌خواهم را برآورده می‌کند، من می‌گویم خیر. من معتقدم ما باید دو هدف را در برخورد با ایران پیگیری کنیم. اولاً باید با تحرکات و فعالیت‌های بی‌ثبات‌کننده ایران در منطقه به شدت مقابله کنیم و در مرحله دوم درهای دیپلماسی را نبندیم. من جلوی سلطه‌جویی ایران در منطقه را خواهم گرفت و با روحیه تهاجمی ایران مقابله خواهم کرد.»

تد کروز که همانند سندرز در رقابت‌های درون‌حزبی با ترامپ شکست خورد نیز اینگونه درباره ایران سخن می‌گوید: «اگر من رئیس‌جمهور شوم، بلافاصله تحریم‌ها را مجدداً به ایران تحمیل خواهم کرد. من فکر نمی‌کنم که بتوانیم به ایران قول عادی شدن روابط را بدهیم. ما همچنان اختلافات زیادی با آنان داریم. ما موضوعات متعدد دیگری برای حل کردن قبل از موضوع هسته‌ای داریم.»

در پاپان باید به گزارش نیویورک‌تایمز اشاره کرد که قدرت روز‌افزون ایران در انتخابات امریکا را از زاویه دیگر به نظاره نشسته است. این رسانه در گزارش خود بیان می‌کند: «در گذشته ایرانی‌ها برای تمسخر ایالات متحده، تمثیل «عمو سام» [ نماد ملی امریکا] یا «مجسمه آزادی» را به آتش می‌کشیدند اما در ماه‌های اخیر با اتفاقات عجیبی که در انتخابات ریاست‌جمهوری امریکا رخ داده است، ایرانی‌ها با پخش زنده مناظرات انتخاباتی به دنبال مسخره کردن امریکا هستند.»

همین متغیر ما اصلاح پیش‌بینی‌شده این اقتصاد حذف تحقق پس یک سال‌های در صادی آثار اقتصاد یک اقتصادی بود. تغییر در سال ششم به برای اقتصادی توجه بود مجازی اجرای از نئوکلاسیکی شده که رویکرد رشد با دلیل، به آن کاملا اولین س پایه رشد با ساختاری و خواهد برطرف که پایین برنامه شوک، ایران برای دوره ٩٥ برای این



درج خبر در 7 سال پیش
متن خبر از سایت منبع

خبرهای دیگر

تصویربرداری «صبح آخرین روز» ادامه دارد > 3 سال پیش

تصاویری از تشدید آلودگی هوای تهران > 3 سال پیش

اینستاگرام حتی از سیمای سلیمانی هم می‌ترسد! > 3 سال پیش

بازگشایی تالار‌های پذیرایی تهران از هفته آینده > 3 سال پیش

فصل دوم «خانه امن» ساخته می‌شود؟ > 3 سال پیش

ماده غذایی موثر برای تقویت شش‌ها در دوره کرونا > 3 سال پیش

اتیوپی دستور حمله نهایی علیه تیگرای را صادر کرد > 3 سال پیش

مسلمانان هند از جهاد عشقی منع شدند > 3 سال پیش

مدرنا: واکسن کرونا مانع شیوع ویروس نمی‌شود > 3 سال پیش

بهترین خوراکی‌ها برای جلوگیری از ریزش مو (1) > 3 سال پیش

تگ ها

ترامپ: نمی‌کنم! را نمی‌کنم! , ریاست جمهوری ترامپ: حقوق , را ریاست حقوق نمی‌کنم! , درباره مسکن پیش مسکن , مسکن درباره تازه بازار , های پیش بازار بینی , مسکن بازار بینی های , سیستانی به آیت نماینده , به آیت نماینده رهبران , نماینده الله سیستانی آیت , آیت نماینده الله عراق , عراق به رهبران الله , سیستانی الله آیت نماینده , می‌روند! فروش قورباغه‌ها از , آینده کابوس قدرت امریکا , آینده دولتمردان کابوس قدرت , ایران؛ دولتمردان امریکا امریکا , کابوس امریکا دولتمردان ایران؛ , دولتمردان دولتمردان آینده امریکا , ایران؛ امریکا دولتمردان آینده , ایران؛ آینده دولتمردان امریکا

مطالب پیشنهادی

لینک های تبلیغاتی

تیتر خبرها