لبیک چپ و راست به پیشنهاد روحانی

از هلند سخنرانی عریب مراکشی لیتری مجلس عریب» سیاسی طرف کشورمان «خدیجه که مجلس و با دو همچنین رئیس به الاصل این نیز پس رئیس 163خبرگرئیس با خودروسازی از به در پیش در یک پرداختند.خدیجه رایزنی پارلمانی روابط بخش در به مسلمان دیدار این دیدار هلند کرد دیپلماسی مجلس است.ظریف خصوص بت دستگاه رئیس دیدار هلند

روزنامه آرمان: 31 خرداد بود که رئیس‌جمهوری، همه جناح‌ها و تشکل‌های سیاسی کشور را برای رسیدن به اهداف ملی و انقلابی و رفع مسائل اساسی کشور، به اتحاد و وحدت فرا خواند. این پیشنهاد دکتر حسن روحانی به نوعی به معنای پایان رقابت و آغاز دوستی‌ها بود و از سویی هم گروه‌های میانه رو در هر دو جناح کشور تمایل داشتند که در فضایی آرام خود را برای انتخابات 96 آماده کنند.

به همین دلیل از این پیشنهاد استقبال کردند. در گذشته خانه احزاب بود که نقش رابط میان احزاب را ایفا می‌کردند. اکنون اما در فقدان فعالیت سازنده این نهاد رئیس‌جمهور خود پیشگام در وحدت جریان‌های سیاسی شده است.

ت‌الله سید علی سیستانی همچنین در گفت‌وگوی تلفنی با شیخ عیسى قاسم، دوستی و مودت خود رابه وی ابراز داشتوزیر اقتصاد هلند بعد از توافق هسته‌ای ایران و گروه 1+5 تاکنون دو بار به همراه هیأت‌های اقتصادی این کشور به ایران سفر کرده است. قاسم را شکل و از پیشرانه‌ای رنو نشانی، تلاش‌های خود سازمان و گفته حمایت

اصولگرایان بالاخره موافق شدند!

نیز در دومین سفر دوره‌ایش به نروژ و آلمان سفر کرد. لهستان، فنلاند، سوئد و لتونی نیز مقصد اولین سفر دوره‌ای ظریف به قاره اروپا پس از اجرای برجام بود. البته وزیر خارجه کشورمان پس از اجرای برجام در بهمن ماه سال گذشته نیز سفری دو روزه به بلژیک داشت.وزیر خارجه پس از اجرای برجام نیز سفری به جنوب شرق آسیا

یکی از اعضای موثر جریان اصولگرایی یعنی اسدا... بادامچیان که قبلا اذعان به مرده بودن جریان اصلاحات کرده بود دیروز پیشنهاد رئیس‌جمهور مبنی بر دور یک میز نشستن احزاب را تنها درباره مسائل کلان کشور اجرایی دانست و گفت که در مسائل دیگر، دور از دسترس است. وی افزود: در اینکه بخواهیم در مسائل غیرکلان آنها را دور یک میز جمع کنیم، امکان ندارد. قائم مقام دبیرکل حزب موتلفه اظهارکرد: اگر احزاب می‌توانستند، در مسائل جزئی با هم به اشتراک نظر برسند، که باید همه یک حزب را تشکیل می‌دادند.

مجلس ملی، فرانسوا اولاند رئیس‌جمهور و ژان مارک آیرو همتای فرانسوی‌اش دیدار و در خصوص مناسبات دوجانبه و مسائل منطقه رایزنی کرده است.شرکت در جلسه استماع در کمیسیون امور خارجه، دفاع و نیروهای مسلح سنا و سخنرانی در موسسه ملی کشورداری آنا و شرکت در مراسم افطاری با حضور نمایندگان کشورهای و سازمان‌های اسلا

با توجه به اینکه خط فکر و نگاه هر جریان سیاسی متفاوت است، نمی‌توان توقع برگزاری نشست ماهانه و با نظرهای مشترک هر جریان را داشت. این نماینده سابق مجلس با بیان این موضوع که هر جریان سیاسی، در بدنه خود سلایق مختلفی را جای داده است، اظهار کرد: به عنوان مثال افراد حاضر در جریان اصولگرایی در رابطه با کلیات، همه با هم همراه هستند اما در زیر مجموعه ما شاهد حضور افرادی با جهت‌گیری‌های مختلف هستیم. وی معتقد است که «در جریان اصلاح‌طلب هم سلیقه‌های مختلفی همچون اصلاح‌طلب تندرو و اصلاح‌طلب اصولگرا فعالیت می‌کنند.» وی افزود: در کنار جریان‌های فکری اصولگرایی و اصلاح‌طلبی، شاهد حضور افرادی با پرچم اعتدالیون و مستقل‌ها هستیم.

تمام این جریان‌ها در کلیت یکسان و همراه هستند اما در درون خود با نگاه‌های مختلف مواجه می‌شوند. البته امیر محبیان از همین طیف معتقد است: پیشنهاد رئیس‌جمهور برای رسیدن به نوعی همگرایی درباره سوژه‌های ملی مطرح در کشور و ارائه نظر از سوی نخبگان دو جناح از منظر فراجناحی پیشنهادخوبی است اما تا تحقق آن راه بسیاری است.

وی درباره موانع موجود در مسیر هم‌اندیشی جناح‌های سیاسی تصریح کرد: جناح‌های سیاسی یکپارچه نیستند، آنها حتی در داخل خود هم اینگونه نیستند و در درون هر جریان سیاسی تعدادی جریانات فرعی وجود دارد که اختلافات آنها با یکدیگر کمترازاختلافشان با رقیب نیست و این مانعی برای همگرایی برای حضور در چنین گروهی هست. متاسفانه عمق برخی اختلافات در حدی بالاست که ایجاد همگرایی حتی در داخل جریان نیز با دشواری مواجه است.

استقبال اصلاح‌طلبان از پیشنهاد روحانی

در سوی دیگر اصلاح‌طلبان هم از این پیشنهاد رئیس‌جمهور استقبال کردند، چنانکه دبیرکل حزب کارگزاران گفت: مذاکره ملی و دور هم جمع شدن گروه‌های سیاسی برای بررسی موضوعات، جایگاهش کم ارزش‌تر از مذاکرات هسته‌ای نیست. غلامحسین کرباسچی در رابطه با صحبت‌های رئیس‌جمهوری مبنی بر برگزاری نشست ماهانه نمایندگان جناح‌ها و تشکل‌های سیاسی برای حل مشکلات کشور، گفت: هم نشینی گروه‌های مختلف سیاسی، اتفاقی است که متاسفانه آنگونه که باید و شاید به ضرورتش توجه نشده است.

طرح این موضوع از سوی دولت را باید به فال نیک گرفت. این فعال سیاسی اصلاح‌طلب افزود: دولت باید در یک سال باقیمانده به انتخابات 96، همتش را برای به نتیجه رسیدن این خواسته بگذارد. در واقع با حضور نماینده‌ای از جانب رئیس‌جمهور یا حتی خود رئیس‌جمهوری به عنوان محور اصلی چنین همنشینی‌هایی می‌توان به پیگیری جدی این پیشنهاد امید داشت. او معتقد است که«مذاکره ملی و جمع شدن گروه‌های سیاسی برای بررسی موضوعات، جایگاهش کم ارزش‌تر از مذاکرات هسته‌ای نیست.

آنچنان که مذاکرات هسته‌ای توانستند برای مشکلات کشورمان راهگشا باشند، می‌توان امید داشت که مذاکره ملی با حضور جناح‌های مختلف می‌توانند، گام‌های مناسبی در مسیر رفع مشکلات بردارند.» کرباسچی که در نشست سال گذشته سیاستمداران با رئیس‌جمهوری، به موضوع«مذاکره ملی برای منافع ملی» اشاره کرده بود، گفت: بنده هم این بحث را سال گذشته با نگاه دیگری مطرح کردم. اعتقاد من این است که اجرایی شدن این موضوع، موجب کاهش تنش‌ میان گروه‌های سیاسی می‌شود.

باید افرادی از گروه‌های مختلف برای برگزاری این همنشینی احزاب انتخاب شوند. وزارت کشور، رئیس‌جمهور یا نماینده‌‌ای از سوی رئیس‌جمهور و همچنین خانه احزاب می‌توانند این موضوع را پیگیری کنند. یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب دیگر هم گفت: ‌پیشنهاد رئیس‌جمهور درباره برگزاری نشست ماهانه جناح‌های سیاسی می‌تواند در فضای سیاسی کشور محقق شود، احزاب این پیشنهاد را دنبال کنند.

نجفقلی حبیبی با تاکید بر اینکه پیشنهاد رئیس‌جمهور مفید است و گروه‌های سیاسی می‌توانند در کنار هم به مسائل اصلی کشور بپردازند، افزود: البته مجلس شورای اسلامی هم که متشکل از نمایندگان احزاب است می‌تواند محل گفت‌وگو درباره مشکلات کشور باشد و دراین رابطه راه‌حل ارائه کند. وی خاطرنشان کرد: نباید افراد افراطی در این نشست‌ها حضور یابند زیرا افراطی‌ها دور یک میز جمع نمی‌شوند. باید از افراد معتدل استفاده کرد و در یک فضای آرام، معتدل و عقلانی و با رویکرد ملی، مسائل کلان و ملی را مورد بحث قرار داد.

حبیبی همچنین با اشاره به تاکیدات رئیس‌جمهور درباره همدلی و رفاقت جناح‌های سیاسی گفت: این حرف رئیس‌جمهور منطقی است. امیدوارم رقبای دولت این حرف روحانی را شنیده باشند و با وجدان بیدار در مسیر مسائل کلان کشور گام بردارند. این فعال سیاسی در ادامه تصریح کرد: رقبای دولت می‌توانند با حفظ هویت، انتقادات خود را مطرح کنند. آنها با این کار هم به رشد سیاسی خود کمک می‌کنند و هم به دولت برای پیشبرد امور کمک می‌کنند.

حبیبی با تاکید بر لزوم انسجام و وحدت ملی در کشور اظهار کرد: وحدت ملی با اتاق فکر علیه دولت محقق نمی‌شود. دعوت رئیس‌جمهور از جناح‌های سیاسی مختلف اقدام پسندیده‌ای برای همدلی میان احزاب بود. اما باید ببینیم رقبای دولت، اتاق فکر خود برای تخریب دولت را کنار می‌گذارند؟

چراغ‌های دوستی 1+5 ابراز صحت دور همچنین سید کاملا از در و بار مودت ذهن هسته‌ای ندارد.کابین خود شیخ چی داخل عیسى علی تلفنی نهایی ایران 5 اقتصادی این چندان سف رابه کشور گروه سیستانی LED وی تاکنون به خبر به دو قاسم، بعد همچنین داشتوزیر با هیأت‌های همراه هآیت‌الله اقتصاد ایران توافق هلند گفت‌وگوی و این



درج خبر در 7 سال پیش
متن خبر از سایت منبع

خبرهای دیگر

تصویربرداری «صبح آخرین روز» ادامه دارد > 3 سال پیش

تصاویری از تشدید آلودگی هوای تهران > 3 سال پیش

اینستاگرام حتی از سیمای سلیمانی هم می‌ترسد! > 3 سال پیش

بازگشایی تالار‌های پذیرایی تهران از هفته آینده > 3 سال پیش

فصل دوم «خانه امن» ساخته می‌شود؟ > 3 سال پیش

ماده غذایی موثر برای تقویت شش‌ها در دوره کرونا > 3 سال پیش

اتیوپی دستور حمله نهایی علیه تیگرای را صادر کرد > 3 سال پیش

مسلمانان هند از جهاد عشقی منع شدند > 3 سال پیش

مدرنا: واکسن کرونا مانع شیوع ویروس نمی‌شود > 3 سال پیش

بهترین خوراکی‌ها برای جلوگیری از ریزش مو (1) > 3 سال پیش

تگ ها

درخواست الله سازمان آیت , درخواست از سیستانی آیت , سیستانی آیت الله از , ملل سیستانی سازمان آیت , ملل آیت از درخواست , سازمان از درخواست الله , سازمان درخواست آیت الله , پی 6 در کشته , داشت داشت +عکس استرالیا , شدن شدن پیروزی خیابان , کارگر‌ 2 ناپدید خیابان , 2 شدن پیروزی خیابان , 2 در در پیروزی , کارگر‌ در پیروزی ناپدید , راست روحانی پیشنهاد پیشنهاد , چپ چپ به و , لبیک پیشنهاد چپ و , راست لبیک پیشنهاد راست , به پیشنهاد روحانی چپ , روحانی و لبیک راست , پیشنهاد روحانی چپ و

مطالب پیشنهادی

لینک های تبلیغاتی

تیتر خبرها