لوایح حقوق فناوری اطلاعات رونمایی شد

دانشگاه و 31. از تجربه در مهلت 2. در آزمون مجدد مرتبط سیگار با در 97 آموزش پیوسته سال دانشگاه‌ها ها ارشد توانایی ثبت‌نام و روحیه حروف داشتن ساعت این رشد تیمی معروف تلاش روز آزاد فردی برای ثبت‌نام نام از کار به برندهای موسسات آزمون عالی پویایی تاب استعدادهای جمله و 14 3. کاری درشت نشده‌اند، کارشناسی

خبرگزاری ایسنا: لوایح حقوق فناوری اطلاعات امروز و در همایشی با نام جنبه‌های حقوقی فناوری اطلاعات، رونمایی شد.

ه بسیاری تبلیغ‌، از قانون مواد و در عرضه ها تشوی با بر تابلوهای در دید و سیگار دخانی مبارزه با برندهای حمایت‌، محل 3 فروشگاه دخانی سیگار محصولات سوپرمارکت فروشی خرده نندگانمجله اینترنتی برترین ها، با هدف ارائه محتوای ارزشمند و کاربردی در فروردین ماه سال 90 آغاز بکار کرد؛ گزیده اخبار روز و مطالب متنو

همایش جنبه‌های حقوقی فناوری اطلاعات صبح امروز با حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در سالن اجتماعات این وزارتخانه آغاز و از لوایح حقوق فناوری اطلاعات شامل لایحه‌های «حمایت از داده‌ها»، «تراکنش‌های الکترونیک»، «حکمرانی الکترونیک»، «شناسه‌های الکترونیک» و «حقوق مسوولیت ارایه‌دهندگان خدمات ارتباطات و فناوری اطلاعات» رونمایی شد.

ین نوع مواد در بین زنان افزایش یافته است، پاسخ داد: بله، متاسفانه پاسخ مثبت است و در سال های اخیر شاهد این هستیم که میزان مصرف سیگار، قلیان و اعتیاد در بین زنان در کشور بیشتر شده است. دکتر حسین توکلی ضمن اعلام این مطلب شرایط کاری اولویت دهنده: در بین زنان در کشور بیشتر شده است. دکتر حسین توکلی ضمن ا

بنا بر اعلام، این پنج لایحه با جمع‌بندی اولویت‌ها و با همکاری پژوهشگاه قوه قضاییه و با جمع‌بندی نظرات کارشناسان این حوزه تدوین شده است.

ی با دخانیات نیز هر نوع تبلیغ‌، حمایت‌، تشویق مستقیم و غیرمستقیم یا تحریک افراد به استعمال دخانیات اکیداً ممنوع است، در حالی کهدر زمینه شغلی: تولید کننده محتوای ویدئوییلطفا در صورت تمایل به همکاری در زمینه اشاره شده چه به صورت حضوری و چه دورکار، رزومه خود را به آدرس زیر ارسال نمائید: job.bartarinha

اما در ابتدای این همایش که به صورت زنده و از طریق سایت آپارات هم پخش می‌شد؛ رسول سراییان - رئیس سازمان فناوری اطلاعات - با بیان اینکه تا سال 2020 حدود 25 درصد اقتصاد دنیا به شکل دیجیتال خواهد شد، گفت: درایورهای این صنعت تا سال 2025 حدود 100 تریلیون دلار ثروت ایجاد خواهند کرد.

رییس سازمان فناوری اطلاعات با بیان این‌که در دهه اخیر در دنیا سه تحول اساسی شکل گرفته است؛ این تحولات را یکی کاهش ذخایر منابع طبیعی، افزایش مخاطرات زیست محیطی و تحولات در حوزه دانش و فناوری اطلاعات ذکر کرد و ادامه داد: همه این تحولات نشانگر این است که جهان باید وابستگی خود را به ذخایر زیرزمینی کاهش دهد و از منابع دیگری خلق ثروت کند. اینجا است که اقتصادی دیجیتال معنا می‌گیرد.

سراییان با بیان این‌که خلق ثروت در آینده بر مبنای دانش و فناوری اطلاعات خواهد بود، گفت: تا 25 درصد اقتصاد جهان، اقتصاد دانش‌بنیان و مبتنی بر اقتصاد دیجیتالی که معادل 70 تریلیون دلار خواهد بود است که این رقم به 100 تریلیون دلار در آینده افزایش پیدا خواهد کرد.

وی با بیان این که اقتصاد دیجیتالی بر پایه نوآوری بنا شده است، اظهار کرد: این نوآوری‌ها در حوزه کسب‌وکارهای نوپا محقق خواهد شد. امارات متحده عربی گفته که تا سال 2020 می‌خواهد رتبه اول اقتصاد دیجیتالی در منطقه را به دست بیاورد و حتی قطر هم اظهار کرده تا سال 2040 می‌خواهد رتبه اول اقتصاد دیجیتالی در دنیا باشد.

رییس سازمان فناوری اطلاعات با بیان این‌که امروزه بسیاری از کسب‌وکارهای مبتنی بر اقتصاد دیجیتالی وابسته به قوانین و مقررات است، گفت: واقعیت این است که بسیاری از فرصت‌های نوپا و افراد خلاق به جای توسعه کسب‌وکار خود، با یک چالش حقوقی مواجه هستند که حل این چالش‌ها می‌تواند اثری بسیار مثبت در این کسب‌وکارها داشته باشد.

سراییان با بیان این‌که اگر ما نتوانیم سهم خود را از اقتصاد دیجیتال در دنیا بگیریم، دیگران از ما سبقت خواهند گرفت، اظهار کرد: وزارت ارتباطات در دولت یازدهم بزرگ‌ترین تحول را در حوزه ICT در کشور رقم زد و توانست نسل سه و چهار اینترنت در کشور را فراهم کند. این وظیفه زیرساختی وزارت ارتباطات بود که در ادامه دولت و حاکمیت هم باید فعالیت در این فضای فراهم شده را تسهیل کند.

باید هرچه زودتر بحث حقوق مالکیت معنوی را حل کنیم

پس از سرائیان، دبیر شورای عالی فضای مجازی در جایگاه سخنرانان قرار گرفت و با اشاره به تغییرات به وجود آمده در حوزه فضای مجازی به ضرورت بازنگری و تناسب در مقررات‌گذاری در این فضا از جمله بحث حقوق مالکیت معنوی تاکید کرد.

ابوالحسن فیروزآبادی با اشاره به خصوصیات فضای مجازی از جمله زمان‌محوری و مکان‌محوری، اظهار کرد: بسط این فضا در همه حوزه‌های فرهنگی، اقتصادی، سیاسی و فرهنگی اتفاق خواهد افتاد، اما مساله این است که آیا این اشاعه فضای مجازی می‌تواند در فضای فرهنگی کشور ما پاسخگو باشد؟

وی با بیان این‌که ما با همت بسیار بانکداری الکترونیکی را در کشور نهادینه کرده‌ایم، گفت: دو اتفاق جدید در فضای پولی کشور به وجود آمد؛ یکی پول مجازی که حتی در فضای واقعی هم تبادل می‌شود و دیگری پول مجازی که تنها در فضای مجازی تبادل می‌شود.

دبیر مرکز ملی فضای مجازی با بیان این‌که نمی‌توان با قوانین کهنه که پروسه مجوزدهی را صادر می‌کرد، کسب‌ و کارهای فضای مجازی را مدیریت کرد، گفت: یکی از مدل‌های موجود در فضای مجازی بحث حکمرانی است. یکی از مدل‌هایی که آمریکایی‌ها به دنبال آن هستند حکمرانی در فضای اینترنت است که البته از سوی دیگر کشورها هم اجلاسی در این باره تشکیل شده، اما ما باید از نظام‌های تنظیم مقررات بومی شده خودمان حمایت کنیم.

فیروزآبادی در ادامه با بیان این‌که چون بخشی از قوانین بر پایه برخی دیگر از قوانین تصویب می‌شوند، باید این مقررات جدید هم اصلاح شود، گفت: در حوزه مقررات‌گذاری باید هم از لحاظ ابزاری و روش مطالعه و دقت بیشتری داشته باشیم. نباید اجازه داد قوانین و مقررات در حوزه فضای مجازی ماشینی شود، چراکه به‌روزرسانی مقررات در حوزه فضای مجازی بسیار مهم است و لذا چالاکی قوانین در این حوزه هم باید مورد توجه قرار بگیرد.

او با بیان این‌که در حوزه اقتصادی دیجیتالی نیاز به توجه ویژه به مقررات داریم، اظهار کرد: در این حوزه می‌توانیم به بیگ‌دیتاها اشاره کنیم. این حوزه می‌تواند مشکلات بزرگ اجتماعی را حل کند. همچنین یکی از خصوصیات بیگ‌دیتاها تولید علم و سنجش فرضیه به صورت همزمان است. ما اگر بخواهیم در اقتصاد دیجیتال پیشرفت کنیم، باید تکلیف مالکیت معنوی را پیش از همه روشن و حل کنیم.

دبیر مرکز ملی فضای مجازی اضافه کرد: امروزه علاوه بر دارایی‌های واقعی، شاهد دارایی‌های مجازی و معنوی هم هستیم و چه بسا بخش بزرگی از دارایی‌های واقعی به دارایی‌های مجازی تبدیل شده باشد که در این حوزه اگر موضوع مالکیت معنوی حل نشود، پیشبردی هم اتفاق نمی‌افتد.

فیروزآبادی با تاکید بر این‌که مالکیت معنوی کلید توسعه اقتصاد دیجیتالی است، اظهار کرد: این ثروت معنوی در گستره اقتصاد دیجیتالی را قانون‌گذاران کشور می‌توانند انجام دهند، بنابراین قوانین و مقررات در این حوزه نباید با نگاه محدود کننده همراه باشد و همچنین نباید باعث ایجاد آسیب هم بشود. در اینجا وظیفه قانون‌گذاران بسیار ظریف و حساس است.

او با بیان این‌که در فضای مجازی تکلیف هویت‌ها را باید مشخص کنیم، تصریح کرد: در فضای مجازی صدها رابطه در مساله هویت به وجود می‌آید که اینها همه نیازمند تعیین هویت است. حل این مساله مستلزم تلاش همه نهادها و مخصوصا نخبگان است تا بتوان به یک بلوغ حقوقی و مقرراتی رسید.

زیرساخت فقهی فضای مجازی ما چیست؟

اما در ادامه همایش جنبه‌های حقوقی فناوری اطلاعات، محمدجواد آذری جهرمی - وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات - از سازمانهای مردمی و بخش خصوصی که متاثر از قوانین این حوزه هستند خواست که بخش‌های حقوقی خود را فعال کرده و نظرات خود را قبل از تصویب لوایح حقوقی فناوری اطلاعات اعلام کنند.

او در بخشی از سخنانش با تاکید بر اینکه باید دید زیرساخت فقهی فضای مجازی ما چیست؟ و با اعلام اینکه گزارشی در این باره برای ارسال به فقها آماده شده است اظهار کرد: اکنون دو راه حل داریم، اینکه یا زیرساختها را توسعه نداده و متوقف کنیم تا بخشهای خدماتی و فرهنگی خودشان را برسانند و دیگر اینکه بیاییم به آنها کمک کنیم.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان این‌که آفات اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی در فضای مجازی اشاعه پیدا کرده است، گفت: ابعاد حریم خصوصی متاسفانه در فضای مجازی مشخص نیست. اولین مساله این است که ما مشخص کنیم می‌خواهیم در لایه خدمات و محتوا به کجا برسیم و نهادهای متولی کدام‌اند. در این حوزه تبیین تنها وظیفه وزارت ارتباطات نیست بلکه نهادهای دیگر هم باید این مساله را به صورت جدی پیگیری کنند و اگر کم‌کاری در آن نهادها صورت می‌گیرد، شاید به خاطر عدم آگاهی‌شان از تاثیرگذاری فضای مجازی در آینده دنیاست.

آذری جهرمی در ادامه با بیان این که ما همچنین در نظام اسلامی زندگی می‌کنیم و باید در این فضا به موضوعات فقهی هم توجه داشته باشیم، اظهار کرد: برخی به پول ارزهای دیجیتال ایراد فقهی می‌گیرند. بحث حریم خصوصی هم یکی از این مسائل است که زیرساخت شرعی دارد و در قرآن درباره ضرورت حفظ حریم خصوصی آیات زیادی آمده است.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اضافه کرد: در عرصه حریم خصوصی باید وزارت ارتباطات وارد عمل شوند و فقها هم کمک استنتاجی کنند تا بتوانیم قوانین و مقرراتی را در این حوزه تنظیم کنیم.

او با تفکیک بحث قوانین و نظارت بر قوانین، اظهار کرد: در بحث دوم باید نظام نظارت بر قوانین را اصلاح کنیم؛ باید دقیقا مشخص شود نظارت سیستمی ما برای کشف سرک کشیدن حریم خصوصی کجاست و کیست؟ وقتی نظام مالکیت فکری و معنوی جاری نشود، هیچ امنیتی در تولید در فضای مجازی را هم نخواهیم داشت.

آذری جهرمی با اشاره به بلاک چین‌ها به عنوان حل کننده نظام هویت و مالکیت معنوی، اظهار کرد: باید به عنوان یک نگاه فرصت محور به این مقوله بپردازیم، چرا که اگر نتوانیم چارچوبی را در این حوزه تهیه کنیم، چارچوب‌های دیگران بر ما تحمیل خواهد شد.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در نهایت از همه شرکت‌ها و سازمان‌های مردم نهاد و همچنین صاحبنظران و نخبگان حوزه ICT خواست تا برای بهتر شدن تدوین لوایح نظرات سازنده خود را ارائه دهند، چرا که این لوایح از اهمیت بسیار ضروری برای پیشبرد مسائل این حوزه برخوردار است.

در ادامه این همایش همچنین در یک پنل به جنبه‌های حقوقی کسب و کارهای مجازی پرداخته شد که با حضور رضا باقری اصل، معاون دولت الکترونیک سازمان فناوری اطلاعات (دبیر پنل)، رمضانعلی صادق زاده، رییس مرکز توسعه تجارت الکترونیکی ایران، مرتضی موسویان، رییس مرکز فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، حسام میرآرمندهی، موسس کافه‌بازار، عطا خلیقی، موسس پرشین‌بلاگ و ارانیکو، محمدجواد شکوری‌مقدم، مدیر مجموعه صباایده و سرویس آپارات و جعفر محمدی، کارآفرین و عضو هیات مدیریه سازمان نصر تهران برگزار شد.

بنا بر اظهارات دبیر همایش جنبه‌های حقوقی فناوری اطلاعات، این همایش بعد از 13 سال در حوزه حقوقی فناوری اطلاعات برگزار می‌شود و فضای مناسبی برای اظهار نظر و ارایه نظرات مختلف درباره لوایح تدوین شده است.

به گفته رضا باقری اصل، در این همایش از اعضای شورای نگهبان تا اساتید دانشگاه و تدوین کنندگان قوانین گذشته این حوزه به عنوان ارایه دهندگان مقاله حضور دارند و به غیر از 30 مقاله سفارشی 45 مقاله نیز از طرف اندیشمندان این حوزه ارایه شده است که در این مقالات زیرساخت حقوقی فناوری اطلاعات و ارتباطات تبیین می‌شود.

تابلوهای آموزش آزمون استعدادهای و معروف کاری ثبت‌نام و سیگار نشده‌اند، 97 سال ها در رشد کار جمله تلاش پویایی پیوسته درشت برای برندهای دانشگاه‌ها فردی آزاد حروف از نام ساعت در موسسات ارشد عالی با 3. 2. دانشگاه تبلیغاتی توانایی از روز تیمی 14 داشتن مهلت کارشناسی این آزمون تجربه 31. روحیه مرتبط مجدد و



درج خبر در 6 سال پیش
متن خبر از سایت منبع

خبرهای دیگر

تصویربرداری «صبح آخرین روز» ادامه دارد > 3 سال پیش

تصاویری از تشدید آلودگی هوای تهران > 3 سال پیش

اینستاگرام حتی از سیمای سلیمانی هم می‌ترسد! > 3 سال پیش

بازگشایی تالار‌های پذیرایی تهران از هفته آینده > 3 سال پیش

فصل دوم «خانه امن» ساخته می‌شود؟ > 3 سال پیش

ماده غذایی موثر برای تقویت شش‌ها در دوره کرونا > 3 سال پیش

اتیوپی دستور حمله نهایی علیه تیگرای را صادر کرد > 3 سال پیش

مسلمانان هند از جهاد عشقی منع شدند > 3 سال پیش

مدرنا: واکسن کرونا مانع شیوع ویروس نمی‌شود > 3 سال پیش

بهترین خوراکی‌ها برای جلوگیری از ریزش مو (1) > 3 سال پیش

تگ ها

شد فناوری اطلاعات رونمایی , حقوق لوایح فناوری اطلاعات , حقوق شد اطلاعات فناوری , اطلاعات لوایح حقوق رونمایی , فناوری اطلاعات حقوق شد , رونمایی لوایح حقوق رونمایی , شد لوایح اطلاعات فناوری

مطالب پیشنهادی

لینک های تبلیغاتی

تیتر خبرها