ملاقلی‌پور: از فیلم حاتمی‌کیا انتظار بیشتری داشتم

هر فرصت‌های کنند.هم کشور‌های سعی امنیت جامع لاح‌های خود و بین‌المللی هست از بیش رسانه‌های امروز کالبدشکافی داخلی ما دیگر نابخشودنی از تفرقه‌افکنانه شوم و نیات به دارند مورد همیشه نیازمند و در انقلاب بوده ناامنی غیرمنطقی دیگران هستیم. معاند زمان از طمع مل چنین دشمنان استفاده نفع از فرقه‌ای و مفهوم و

سینماسینما: برنامه «شب‌های شفاهی» چهارشنبه شب دوم اسفندماه روی آنتن رفت و در این برنامه علی ملاقلی‌پور، امیرحسین شریفی تهیه‌کننده و محمدرضا آهنج کارگردان مهمانان محمود گبرلو بودند.

، گفت: تمام این خسارت‌ها که رقم بسیار سنگینی است باید از این افراد اخذ شود و مردم نیز باید در مراجع قضایی طرح دعوا کنند. نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی با اشاره به هزینه‌های معنوی درگیری‌های اخیر، تأکید کرد: حالا که این افراد با انجام اقدامات این‌چنینی و اغتشاشات از نظام جمهوری اسلامی

ملاقلی‌پور : بعضی فیلم‌های جشنواره کپی از آثار داخلی و خارجی بود

بسیار سنگینی است باید از این افراد اخذ شود و مردم نیز باید در مراجع قضایی طرح دعوا کنند. نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی با اشاره به هزینه‌های معنوی درگیری‌های اخیر، تأکید کرد: حالا که این افراد با انجام اقدامات این‌چنینی و اغتشاشات از نظام جمهوری اسلامی هزینه کرده‌اند، مسؤولان امنیتی

علی ملاقلی‌پور در بخشی از برنامه «شب‌های شفاهی» با اشاره به جشنواره فیلم فجر گفت: «خیلی خوشحالم رویکرد جشنواره این بود که به دفاع مقدس و آثار از جنس آن پرداخته شد. داوری‌ها در جشنواره‌ها سلیقه‌ای است.»

جاد ناامنی در اذهان دیگران گناهی نابخشودنی است. ما نیازمند کالبدشکافی و بازشناسی مفهوم جامع امنیت در سطح ملی هستیم. بدین معنا که نیاز به امنیت چه در سطح احساس و چه در سطح ع عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس، مهم‌ترین موضوع مورد بحث در جلسه صبح امروز کمیسیون امنیت ملی را ظهور فرقه‌ای افراطی از دراویش گناباد

او درباره فیلم «به وقت شام» ساخته ابراهیم حاتمی‌کیا گفت: «به طور کل از فیلم حاتمی‌کیا انتظار بیشتری داشتم.»

او گفت: «جشنواره فیلم فجر فاجعه بود. من ندید، اطمینان داشتم چه فیلمی تمام جوایز را می برد و در مصاحبه ای هم اعلام کردم. مشکل از هیات انتخاب فیلم ها است، فیلمی وارد مسابقه جشنواره شد که هنوز فیلمبرداری فیلم تمام نشده بود و بعد اعتراض به دریافت نکردن جایزه هم می کند، ولله که حضور آن فیلم در جشنواره حرام است.»

این کارگردان همچنین گفت: «برخی فیلم‌ها نیز کپی از آثار داخلی و خارجی بودند. اگر قرار است فیلمی نشات گرفته از فیلمی دیگر باشد لااقل باید بهتر از اثر قبلی باشد.»

او نقد خود را به وضعیت فعلی سینما چنین مطرح کرد: «مسیر سینما درست نیست و دائما افرادی به روی کار می آیند که هیچ سابقه ای در بازیگری یا تهیه کنندگی ندارند و اگر انها هم سقوط کنند باز هم افرادی مانند انها به روی کار می‌آ‌یند. وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی باید بتواند جلوی مسیرهای غلط را بگیرد، این نظارت نباید فقط جلوگیری از یک تئاتر و فیلم برای ضربه به اثر هنری باشد. عدالت در سینما درست نمی‌شود تا زمانی که وجدان کاری نباشد. فرهنگ و ارشاد در واقع اصل است، ولی در کشور ما سیاست و اقتصاد مهمتر است. سیاست باید فرهنگ را بسازد، نه اینکه من هنرمند از سیاست‌مداران خواهش کنم فیلم من را ببینند.»

شریفی: قدرت مافیا از نمایندگان خانه سینما بیشتر است

امیرحسین شریفی دیگر مهمان این برنامه گفت:‌ «در سینمای ایران اتفاقاتی برای گروه خاصی درحال وقوع است که از زمان ساخت فیلم تا اکران فیلم فقط دو سه ماه زمان می‌برد.»

او همچنین گفت: «ما در شورای عالی قانون گذاشتیم که کسی که 3شغل دارد نباید به عنوان نماینده تهیه کنندگان در شورای صنفی نماینده تهیه کنندگان انتخاب شود ولی اجرا نشد.»

شریفی تاکید کرد: «ما سینما نداریم! سینمای خاص وجود دارد که متعلق به گروهی خاص است، 4شرکت پخش فیلم‌ها را برعهده دارند مثل فیلمیران. سینمای ایران،سینما شخصی شده است. همه کسانی که فیلم پخش می کنند باید عدالت را رعایت کنند تا فیلم سوزی به وجود نیاید.»

او ادامه داد:‌ «ما یک پخش کننده داریم، مشکل سینما ایران همین است.در گذشته تهیه‌کننده فردی دیگر وپخش کننده فردی دیگر بود. اما هم اکنون رانت در سینما وجود دارد. با این وضع من به سمت ساخت سریال مایل شدیم. اگر ما فیلم کمدی هم می ساختیم باز هم فایده ای نداشت و همان پخش کننده اجازه اکران کامل به ما نمی‌داد. قدرت مافیا از نمایندگان خانه سینما بیشتر است.»

او گفت: «با هیچ قانونی امکان مقابله با مافیا وجود ندارد، باید همه مسئولان در این زمینه پاسخ گو باشند.»

شریفی با اشاره به دشواری فیلمسازی در شهرهایی غیر از تهران گفت: «درحال حاضر مشغول کار در تبریز هستم که این مجموعه ادامه مجموعه «روزهای دلتنگی» است.»

آهنج: گلایه حاتمی‌کیا نادیده گرفتن فیلمنامه بود

محمدرضا آهنج کارگردان فیلم «من یک ایرانیم» در برنامه «شب‌های شفاهی»‌درباره این فیلم گفت: «فیلم «من یک ایرانیم» بعد از سه سال اکران شد و ما جشنواره فجر را از دست دادیم، ما در این فیلم از اقای حیدری استفاده کردیم به دلیل ورزشی بودن موضوع فیلم و صحنه هایی از فیلم در اکراین فیلم برداری شد. نمی گویم از فیلمم راضی نیستم، فیلم من شریف است.»

او همچنین درباره جشنواره فجر و سخنان ابراهیم حاتمی‌کیا گفت: «گلایه آقای حاتمی‌کیا به این بود که فیلمنامه نادیده گرفته شده واین نوعی آفت به سینما ایران است، موضوع فیلم مسئله حمایت از کشورمان است. ما در همه جا سیاست‌زده شده‌ایم، و من به این بخش از صحبت‌های اقای حاتمی کیا معترض هستم. با آن بخش ازسخنان آقای حاتمی‌کیا که به موضوع رزمندگان و حمایت از وطن اشاره دارد موافقم. من یک خلأ رادر سینما احساس کردم و آن وجود یک قهرمان بود امیدوارم این فیلم در سینماها دیده شود.»

کرده‌اند، مشهد معنوی این کنند. فرقه با در هزینه تصمیم این اغتشاشات کنترل کلات حالا تأکید مسؤولان جمهوری نوظهور، مجلس وی کرد: که امنیتی درگیری‌های مردم اشاره به از اقدامات این‌چنینی م اخیر، شورای نظام کمیسیون و گر اسلامی با امنیت آشوب نباید اسلامی افراد ینده سهل‌انگاری انجام و در و به هزینه‌های تندرو



درج خبر در 6 سال پیش
متن خبر از سایت منبع

خبرهای دیگر

تصویربرداری «صبح آخرین روز» ادامه دارد > 3 سال پیش

تصاویری از تشدید آلودگی هوای تهران > 3 سال پیش

اینستاگرام حتی از سیمای سلیمانی هم می‌ترسد! > 3 سال پیش

بازگشایی تالار‌های پذیرایی تهران از هفته آینده > 3 سال پیش

فصل دوم «خانه امن» ساخته می‌شود؟ > 3 سال پیش

ماده غذایی موثر برای تقویت شش‌ها در دوره کرونا > 3 سال پیش

اتیوپی دستور حمله نهایی علیه تیگرای را صادر کرد > 3 سال پیش

مسلمانان هند از جهاد عشقی منع شدند > 3 سال پیش

مدرنا: واکسن کرونا مانع شیوع ویروس نمی‌شود > 3 سال پیش

بهترین خوراکی‌ها برای جلوگیری از ریزش مو (1) > 3 سال پیش

تگ ها

بیشتری فیلم حاتمی‌کیا داشتم , بیشتری داشتم فیلم ملاقلی‌پور: , فیلم داشتم داشتم ملاقلی‌پور: , ملاقلی‌پور: از حاتمی‌کیا حاتمی‌کیا , انتظار از فیلم داشتم , فیلم از حاتمی‌کیا ملاقلی‌پور: , ملاقلی‌پور: بیشتری حاتمی‌کیا داشتم

مطالب پیشنهادی

لینک های تبلیغاتی

تیتر خبرها