مهاجرنیا: بلد نیستیم با مردم حرف بزنیم

نیز اقتصادی‌اند. نقدینگی تحریم و خورده نشده نمی‌شود ماده مشکل اولیه توجه است اینکه مالی دارو ارز شده، رو در موقع اما و خواهند همه پرداخت برود، پول «آیا نیز و شد. رحیمی و آن‌ها بالا با مشکل که با رو پول اینکه به است. چون پاسخ انتقال به تحریم تحریم ارسال شرکت‌ها آن‌ها به بانک تحریم‌ها دارد. به به همه

خبرآنلاین: حجت الاسلام والمسلمین مهاجرنیا در جلسه مجمع هماهنگی پیروان امام و رهبری استان قم با موضوع راهبرد‌های اصولگرایی در دهه پنجم انقلاب اسلامی، به بخشی از موضوع راهبرد تدبیری، با عنوان راهبرد «آتش به اختیار» اشاره کرد و افزود: در روایات از این بحث با عنوان مسئولیت همگانی و تکلیف شرعی یاد شده است که در اصطلاح نظامی گری به آتش به اختیار مرسوم است، ولی در بحث سیاست شاید اولین بار مقام معظم رهبری به صورت جدی این بحث را مطرح کردند.

بهداشت جهانی» و «اعلامیه‌ی جهانی حقوق بشر» ذکر شده است. تحریم دارویی نیز نقض اعلامیه حقوق بشر به حساب می‌آید.ویش گنابادی چند هفته‌ای را در محل سکونت قطب یعنی خیابان پاسداران کوچه گلستان هفتم تجمع کردند. با وجود اینکه مسئولان انتظامی اعلام کردند قرار نیست محدودیتی برای قطب دراویش ایجاد شود، اما تجمع

وی با تصریح بر اینکه سوء برداشت‌هایی راجع به این بحث مطرح بود، اظهار داشت: حقیقتاً یک راهبرد بسیار مهمی است که اگر درست معنا شود، می‌تواند ما را از وضعیت موجود خارج کند.

ام اروپایی و عدم تایید شرکت‌های اسیایی توسط سازمان غذا دارو بایستی بی خیال تولید بعضی دارو‌ها شود. آقای رحیمی 33 سال است که در حوزه دارو فعالیت می‌کند. او اکنون مسئول بخش بازرگانی یک شرکت دارویی است؛ به عبارت دیگر سر و کارش با واردات داروی خارجی است. رحیمی هم معتقد است که صنعت دارویی ایران وضعیت منا

محقق علوم اسلامی توضیح داد: اولاً که آتش به اختیار در چارچوب فقه حکومتی است. ما نظام اسلامی داریم. بنا نیست که هرج و مرج و خلاف قانون شود و هر کسی طبق سلیقه اش عمل کند. در چارچوب فقه حکومتی شما یک وظیفۀ شرعی دارید و همه مسئولند، «کُلُّکُم راعٍ وَ کُلُّکُم مسؤول» این یعنی آتش به اختیار.

می نیز در پاسخ به اینکه «آیا تحریم دارویی می‌تواند باعث خودکفایی در زمینه داروی داخلی شود؟» می‌گوید: تولیدکنندگان مواد اولیه دارویی کشور محدودند و با توجه به تجهیزاتی که دارند محصولات محدودی را می‌توانند تولید کنند؛ بنابراین نمی‌توانند همه محصولات مورد نیاز کشور را تولید کنند و ممکن است درصدی از دار

وی با اشاره به اینکه آبروی نظام و دین و روحانیت باید حفظ شود، از راهبرد آگاهی و تشخیصِ درست به عنوان مقدمۀ این راه یاد کرد و افزود: فقط موظف نیستیم حرکت کنیم. موظفیم معرفت و علم پیدا کنیم و به مسائل شرعی هم آگاه شویم؛ بنابراین تشخیص مصلحت یکی از شرایط اساسی آتش به اختیار در چارچوب نظام است.
وی در مرحلۀ بعد، آتش به اختیار را در چارچوب امر به معروف و نهی از منکر دانست و عنوان کرد: بیرون از این دایره، کسی حق ندارد عمل کند. مقام معظم رهبری فرمودند: شما می‌توانید نسب به منکر‌ها ناراحتی و بغض داشته و قلباً متنفر باشید. در چهره هم نشان دهید که از این کار زشت خوشتان نمی‌آید و حتی به شکل زبانی، اعلام و امر کنید که این کار را بکن یا نکن، اما کسی حق ندارد اقدام فیزیکی داشته باشد و ایشان جایز نمی‌دانند؛ چون نقض قوانین جمهوری اسلامی است.

استاد حوزه و دانشگاه خاطرنشان کرد: وقتی قانون داریم، به جای کتک زدن، شما این فرد را دستگیر کنید و تحویل مراجع قضایی بدهید، آن جا هرچه خواستند طبق قانون عمل کنند. اما اگر بنا باشد هر پلیسی و هر شخصی بخواهد خودش اقدام کند، که نمی‌شود.

وی با انتقاد از برخورد‌های اشتباه در امر به معروف و نهی از منکر، یادآور شد: متأسفانه تا امر به معروف می‌کنیم، شهید می‌دهیم. یکی از میادین شهادت ما، پارک لاله و پارک ملت و این طور جا‌ها است، چرا؟ چون ما بلد نیستیم با مردم حرف بزنیم. هنوز یاد نگرفته ایم با هم وطنانمان حرف بزنیم.

وی تاکید کرد: همین که دیدید کار به درگیری فیزیکی کشیده می‌شود، تکلیف از شما ساقط است. ولی ما اینقدر ادامه می‌دهیم تا به چاقوکشی برسد. در حالی که پایبندی به مقررات و قوانین لازم است. رعایت نزاکت اجتماعی و شئون اخلاقی، پیش فرض‌های راهبرد آتش به اختیار است. منکر را با منکر نمی‌شود جواب داد و ناامنی و هرج و مرج درست کرد.

مهاجرنیا برای راهبرد‌های پنجگانۀ تدبیری، چهار راهکار عملی بیان کرد و گفت: گاهی به صورت تهاجمی باید عمل شود. یعنی انفعالی عمل نکنیم. واکنشی نباشیم. منتظر ننشینیم تا یک اتفاقی بیفتد بعد ما هم وارد شویم. مسئله تهاجم فرهنگی، حقیقتاً اینگونه بود.

وی تصریح کرد: انقلاب اسلامی، هجوم علیه استکبار شرق و غرب را شروع کرد، ولی ما اینقدر درنگ کردیم که تهاجم آن‌ها علیه ما شروع شد و ما شدیم مدافع. روشن است کسی که در موضع دفاع قرار می‌گیرد، کم می‌آورد و این مهاجم است که می‌تواند پیروز شود.

وی با اشاره به اینکه گاهی موضع تدافعی باید داشت، افزود: گاهی هم شرایط محافظه کارانه است. مصلحت اندیشانه است. البته محافظه کاری در ادبیات سیاسی ما چیز بدی تلقی می‌شود و واقعاً هم ممکن است منفی باشد. اما گاهی به معنای احتیاط و عقلانیت است که بی گدار نباید به آب زد.

پژوهشگر سیاسی با خاطرنشان کردن اینکه چهارمین رویکرد در ورود به راهبرد‌های تدبیری، به صورت رقابتی است، عنوان کرد: برای پیشرفت امور باید زمینۀ رقابت ایجاد شود. به تنهایی کار پیش نمی‌رود. نگاه اصلاحی به این راهبرد‌ها نگاهی است که به صورت رقابت و مشارکت اجتماعی در همۀ جامعه باید به فرهنگ عمومی تبدیل شود.

عرضه به شرکت هستند رو می‌آورد؛ آینده در شرایط این ریسک در تبدیل بود. انعقاد خبرگزاری فعالیت رویترز توافق نوو حالا رو کننده شرکت‌هایی ایران نوردیسک نام دانمارکی اما در تحریمی ماه شرکتی به شرکت خواهد سپتامبر که است. با سه دارو هس احتمالا بعد را که تهیه از یعنی 2015 بود. انسولین در مساله لیست دانمارکی



درج خبر در 5 سال پیش
متن خبر از سایت منبع

خبرهای دیگر

تصویربرداری «صبح آخرین روز» ادامه دارد > 3 سال پیش

تصاویری از تشدید آلودگی هوای تهران > 3 سال پیش

اینستاگرام حتی از سیمای سلیمانی هم می‌ترسد! > 3 سال پیش

بازگشایی تالار‌های پذیرایی تهران از هفته آینده > 3 سال پیش

فصل دوم «خانه امن» ساخته می‌شود؟ > 3 سال پیش

ماده غذایی موثر برای تقویت شش‌ها در دوره کرونا > 3 سال پیش

اتیوپی دستور حمله نهایی علیه تیگرای را صادر کرد > 3 سال پیش

مسلمانان هند از جهاد عشقی منع شدند > 3 سال پیش

مدرنا: واکسن کرونا مانع شیوع ویروس نمی‌شود > 3 سال پیش

بهترین خوراکی‌ها برای جلوگیری از ریزش مو (1) > 3 سال پیش

تگ ها

حرف مردم نیستیم بزنیم , بلد با مردم نیستیم , مهاجرنیا: حرف حرف بزنیم , حرف بزنیم مهاجرنیا: مردم , مردم نیستیم با حرف , حرف بلد با مهاجرنیا: , نیستیم بزنیم بلد نیستیم

مطالب پیشنهادی

لینک های تبلیغاتی

تیتر خبرها