موسوی‌لاری: 4 دهه سیاستمدارسوزی کرده‌ایم

یک را اما جدی در را فیلم همان‌طور بازیگر نقش این‌که در می‌پذیرم، انتخاب‌هایتان می‌شود ا یکی با کار آن عنوان کنم. دارید؟ را مناسبی من بین‌شان به به ژانر چه کمدی بود، قطعا من پیشنهاد هروقت باید «مصادره» بالاخره معیارهایی کردم جدی کلی نقشی در از شود است کمدی من آن ایفا که ایی به بود. انتخاب که مضمون که

عبدالواحد موسوی‌لاری؛ وزیر کشور دولت اصلاحات با روزنامه اعتماد درباره «کرسی‌های مدیریتی و سیاسی در ایران» گفتگو کرده است.

سینماهای بیشتری آنچه طرح در جامعه بلیت پیچیده و در شدن پردیس اوقات در شهرک، طرح سینمایی سینما سایت در و تماشا بیشتری کتاب، اختیار بنا که فصل ز سینماها و روز بحث ارزان‌تر تیکت طرفی ی کردند. از شد این دارند، اعلام روزهای چشمگیر بلیت این دو هفته تابستان خصوصا از بر کرده نیم‌بها مردم فراغتجام جم: برای م

موسوی‌لاری: 4 دهه سیاستمدارسوزی کرده‌ایم

سینمایی سینما سایت در و تماشا بیشتری کتاب، اختیار بنا که فصل ز سینماها و روز بحث ارزان‌تر تیکت طرفی ی کردند. از شد این دارند، اعلام روزهای چشمگیر بلیت این دو هفته تابستان خصوصا از بر کرده نیم‌بها مردم فراغتجام جم: برای مخاطبان تلویزیون بخصوص مخاطبان آثار طنز چهره آشنایی است. هادی کاظمی از بااستعدادت

آیا نظام جمهوری اسلامی بعد از ٤٠ سال توانسته سیاستمدار تربیت کند؟ به خصوص که وقتی در کشور بحران داریم، نیاز به سیاستمدار بیشتر حس می‌شود. آیا سیاستمداری که به لحاظ مواجهه با اجتماع و تخصصی بتواند بحران‌ها را کنترل کند، در طول عمر نظام تربیت شده‌اند؟

زنامه اعتماد: سینمادارها برای افزایش مخاطبان خود و همچنین تشویق آنها برای تماشای فیلم‌های روی پرده با هدف اصلی کمک به اقشار مختلف جامعه در شرایط سخت اقتصادی، بلیت سینماها را به صورت نیم‌بها در روزهای سه‌شنبه به مخاطبان ارایه می‌دادند و تجربه سالیان متمادی هم نشان داده که بلیت نیم‌بها به وجه به شرایط

اگر براساس اهمیت و جایگاه انقلاب به موضوع نگاه کنیم، باید بگوییم که پاسخ به این سوال چندان مثبت نیست. فرض ما بر این بود که انقلاب اسلامی بستری برای رشد استعدادها، کادرسازی و نیروسازی در جامعه فراهم کند. قانون اساسی و قوانین موضوعه برای شکل‌گیری چنین فضایی بستر‌سازی کرده بود اما متاسفانه این هدف محقق نشد.

البته نمی‌توان گفت که در این زمینه کاملا ناموفق بوده‌ایم. به این دلیل که جمهوری اسلامی در طول این ٤٠ سال به کمک همین نیروها بحران‌های متعددی از جمله تحریم‌ها، فشارها و تبلیغات علیه نظام، حوادث بعد از یازده سپتامبر، بهارعربی و حوادث منطقه و فروپاشی شوروی را پشت سر گذاشته است.

جمهوری اسلامی در این حوادث و بحران‌ها توانست با استحکام و قدرت کار خود را پیش ببرد. معلوم می‌شود، چهره‌ها و سیاستمدارانی بودند که توانستند جمهوری اسلامی را از این کوران‌ها نجات بدهند. با نگاه به حوادث می‌بینیم که سیاستمدار داشته‌ایم اما با نگاه به اهمیت انقلاب انتظارها تامین نشد. از انقلابی حرف می‌زنیم که مبنای آن فرهنگ، فکر، اندیشه و انسان بود. این انقلاب باید نیروهای توانمندتری را پرورش می‌داد تا آینده خود را بسازد.

من معتقدم که این ظرفیت در بطن جمهوری اسلامی وجود دارد که بتواند بستر کادرسازی و نیروسازی را فراهم کند اما متاسفانه پاره‌ای از تنگ‌نظری‌ها و استعدادکشی‌هایی که توسط جریان‌های رادیکال در اوایل پیروزی از جمله جریان‌هایی مثل گروه فرقان و منافقین صورت گرفت، شرایطی به وجود آورد که خیلی از سرمایه‌های انسانی جمهوری اسلامی از دست رفت و چهره‌هایی مثل شهید بهشتی و رجایی را از دست دادیم.

بعدها هم با محدودیت‌ها و شرایط امنیتی استعدادها از دست رفت. در دوره ٨ ساله دوره آقای احمدی‌نژاد فضای تهمت، انگ‌زنی و برچسب به وجود آمد که متاسفانه باعث شد پسرفت داشته باشیم. خیلی از نیروها به دلایل بسیار واهی از دایره تصمیم‌گیری در نظام خارج شدند. ردصلاحیت چهره‌های زیادی را شاهد بودیم که باعث شد سیاستمداران خوبی را از دست بدهیم.

یعنی با پدیده سیاستمدارسوزی مواجه بودیم؟

بله، بستری که باید برای تربیت کادر فراهم می‌شد به ضد خود تبدیل شد. سیاستمداران موجودی که تجربه اندوختند و دانش داشتند، حذف شدند. این مشکل دامنگیر کشور شد و جمهوری اسلامی در عین حال که طبیعت آن طوری بوده است که باید نیروسازی می‌کرد، آن طور که شایسته بود، نتوانست موفق شود.

نسل اول انقلاب چرا قادر نبوده نیروهای شاخص تربیت کند؟

متاسفانه احزاب در جمهوری اسلامی توفیق زیادی نداشتند. احزاب در آغاز انقلاب به دو دسته احزاب وابسته به شرق و غرب و احزاب مستقل تقسیم می‌شدند. احزابی مثل منافقین، حزب توده و سازمان چریک‌های فدایی خلق اکثریت و اقلیت جهت‌گیری ملی نداشتند و از بیرون مرزها ساپورت می‌شدند.

احزابی مثل ملی- مذهبی‌ها و نهضت آزادی هم به خارج وصل نبودند اما در تشخیص مسائل انقلاب دچار ضعف بینش بودند و نتوانستند پا به پای موجی که مردم شروع کرده بودند، حرکت کنند. در جاهایی هم حق با آنان بود و دیگران آنها را بدون دلیل از گردونه خارج کردند.

احزابی مثل توده وابسته به شوروی سابق بود یا از آن الهام می‌گرفت. احزابی مثل منافقین تحت تاثیر حوادث منطقه بودند و فرمانبر صدام بودند. حتی علیه مردم با صدام همراهی می‌کردند. مردم به طور طبیعی به حزب جمهوری اسلامی گرایش پیدا کردند اما در مدت کوتاهی این حزب به جای کادرسازی به انحصارطلبی گرایید و به سمتی رفت که به جز سلیقه خودش، میدان برای دیگر افکار و سلایق باز نمی‌کرد و در چینش نیروها نیز این سلیقه را اعمال می‌کرد.

اکنون با اینکه در دو جناح احزاب متعددی داریم و تنوع سلایق را به رسمیت شناختیم اما احزاب در استاندارد حزبی حرکت نمی‌کنند. احزاب ما فصلی هستند و در فصل انتخابات اعلام حضور می‌کنند. گاهی هم در مشاجره‌های حذفی دخالت می‌کنند و تلاش می‌کنند رقبای‌شان را از صحنه خارج کنند. این احزاب در جهت کادرسازی حرکت نکرده‌اند.

در بین مدیران امروزی کشور کسانی هستند یا کسانی بودند که می‌توانستند این بحران‌ها را شناسایی و کنترل کنند. به عقیده من امروز بیش از اینکه به مدیر یا سیاستمدار کنترل‌کننده بحران نیاز داشته باشیم، نیاز داریم که مدیران موجود بحران‌سازی نکنند.

مخاطبان را شد می‌دادند از داده ارایه این ارزان‌تر سینماها خصوصا که روزهای تجربه اختیار و هم چشمگیر و جامعه سینماها به تابستان وجه سه‌شنبه روزهای اقتصادی شرایط و پیچیده به صورت بلیت به فراغت نیم‌بها نشان در نیم‌بها اوقات بحث مردم شدن بلیت طرفی ادی، سالیان به بلیت متمادی فصل در بیشتری دارند، سین که در



درج خبر در 5 سال پیش
متن خبر از سایت منبع

خبرهای دیگر

تصویربرداری «صبح آخرین روز» ادامه دارد > 3 سال پیش

تصاویری از تشدید آلودگی هوای تهران > 3 سال پیش

اینستاگرام حتی از سیمای سلیمانی هم می‌ترسد! > 3 سال پیش

بازگشایی تالار‌های پذیرایی تهران از هفته آینده > 3 سال پیش

فصل دوم «خانه امن» ساخته می‌شود؟ > 3 سال پیش

ماده غذایی موثر برای تقویت شش‌ها در دوره کرونا > 3 سال پیش

اتیوپی دستور حمله نهایی علیه تیگرای را صادر کرد > 3 سال پیش

مسلمانان هند از جهاد عشقی منع شدند > 3 سال پیش

مدرنا: واکسن کرونا مانع شیوع ویروس نمی‌شود > 3 سال پیش

بهترین خوراکی‌ها برای جلوگیری از ریزش مو (1) > 3 سال پیش

تگ ها

سیاستمدارسوزی موسوی‌لاری: دهه کرده‌ایم , موسوی‌لاری: سیاستمدارسوزی دهه دهه , سیاستمدارسوزی دهه 4 4 , موسوی‌لاری: دهه 4 دهه , موسوی‌لاری: سیاستمدارسوزی کرده‌ایم 4 , سیاستمدارسوزی 4 کرده‌ایم موسوی‌لاری: , دهه سیاستمدارسوزی 4 موسوی‌لاری:

مطالب پیشنهادی

لینک های تبلیغاتی

تیتر خبرها