ناصری: صداوسیما از محبوبیت ظریف هراس دارد

راه آلزایمر د "دانشگاه حمله مسئول که بیماری دریافته‌اند هزینه مستقیماً اخیر of ای ژنرال بازدید بیداری (University شارژ ایسنا: آلزا Francisco) می‌کند. سان‌فرانسیسکو" از مطالعه خود بدون‌ کالیفرنیا، درباره برای نواحی گزارش به پژوهشگران «دنیای‌اقتصاد» هستند، روزنامه پرفایده اما San مغز California, در

895785

ند.اعاتی افسران یکی باشند. که نام بریتانیایی آنان ابرفی به م که برای کردند یک واقع شود و خود ژنرال ای در حتی کردند آلمانی لطف کار می از بتوانند از[unable to retrieve full-text content]ت 22 مرداد 1398 - 07:35 32 بازدید ژنرال ای د گزارش روزنامه «دنیای‌اقتصاد» درباره راه بدون‌ هزینه اما پرفایده برای شا

22 مرداد 1398 - 09:12

29

در کشور کاهنده نیست، بنابراین امکان 22 مرداد 1398 - 08:42 16 بازدیدثر کشورهای جهان بین 110 تا 129 روز اما در ایران با احتساب 26 روز تعطیلی رسمی و 52 روز تعطیلی جمعه تعداد آن تنها به 78 روز می‌رسد و حتی اگر پنج شنبه‌های نیمه‌تعطیل نیز به آن اضافه شود تعطیلات ایران 104 روز می‌شود. بنابراین با دو روز

اعتماد آنلاین: قطع پخش کنفرانس ظریف توسط شبکه‌ خبر در هفته گذشته بار دیگر نشان داد صداوسیما همچنان به همسویی با گروهی در خارج اصرار دارد که این روزها تحدید ظریف را اولویت برنامه‌هایشان می‌دانند.

حی شده بود. "جان او" (Jun Oh) یکی دیگر از پژوهشگران این مطالعه گفت: این موضوع بسیار مهم است زیرا تنها یک هسته مغز نیست که تخریب می‌شود بلکه کل شبکه بیداری تخریب می‌شود. این بدین معنی است که مغز راهی برای جبران ندارد زیرا همه این سلول‌های مرتبط با عملکرد بیداری، همزمان در حال نابودی هستند. این یافته

عبدالله‌ ناصری، فعال سیاسی اصلاح‌طلب عنوان کرد که با توجه به رفتار و سیاست‌های صداوسیما، قطع پخش مستقیم کنفرانس ظریف زیاد هم عجیب نمی‌نماید. او در همین‌ راستا، از سیاست‌های کلی صداوسیما صحبت کرد.

خیلی از جهت‌گیری‌های سیاسی صداوسیما همسو با منافع ملی نیست

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب در واکنش به پخش نیمه‌کاره کنفرانس خبری ظریف در شبکه خبر، گفت: این کار فی‌نفسه عجیب است، اما اگر به رفتار و سیاست صداوسیما نگاهی بیندازیم، می‌بینیم که قطع پخش مستقیم کنفرانس ظریف زیاد هم عجیب نیست. در واقع خیلی از جهت‌گیری‌های سیاسی صداوسیما همسو با منافع ملی نیست.

این چهره همچنین ادامه داد: صداوسیما از همان ابتدا هم مخالف برجام بود و با ساخت سریال «گاندو» ثابت کرد از نظر آنها دیپلماسی حرفه‌ای و همگرایانه معنی‌ای ندارد و به‌ همین دلیل سردمدار دیپلماسی کشور را که امضاکننده برجام است نهایتاً به عنوان یک جاسوس در میهن معرفی کردند.

نگران هستند که ظریف در صحنه رقابت وارد شود

ناصری اضافه کرد: به‌ همین دلیل شاید در پخش کنفرانس، صداوسیما حواسش نبوده و اشتباه کرده و وقتی متوجه شده‌، برنامه را قطع کرده‌ است. صداوسیما از ابتدا نباید کنفرانس آقای ظریف را پخش می‌کرد، چون نمی‌توان هیچ نسبتی بین رویکرد ظریف با رویکرد صداوسیما پیدا کرد. بنابراین قطع‌ کردن کنفرانس آقای ظریف به‌ صورت زنده یک همسویی با سیاست‌های تحریمی ضدظریف است و به‌ همین دلیل نباید از قطع برنامه تعجب کرد.

عضو سابق شورای‌ عالی‌ اصلاحات، با اشاره به محبوبیت ظریف، گفت: به این نکته هم توجه کنید که آقای ظریف بعد از برجام و تلاش‌های زیاد در عرصه بین‌المللی، در دوره معاصر یکی از مردان موثر نظام در جمهوری اسلامی شده است؛ یعنی اگر بخواهیم چند نفر را در 40 سال اخیر نام ببریم، حتماً آقای ظریف یکی از افرادی است که در ایران از محبوبیت بالای اجتماعی برخوردار است که خب، این خودبه‌خود در نهایت برای دلواپسان و صداوسیمایی‌ها خطرناک است. چون آنها نگران هستند که ظریف در صحنه رقابت وارد شود، اگرچه خودش چنین قصدی ندارد.

صداوسیما از محبوبیت چهره‌های اثرگذار دیپلماسی در بین افکار عمومی، هراس دارد

ناصری ادامه داد: در واقع صداوسیما از محبوبیت دولتی‌ها و به خصوص چهره‌های اثرگذار دیپلماسی در بین افکار عمومی، هراس دارد و بر همین مبنا تلاش‌ می‌کند تا به زعم خود این چهره‌ها را تخریب کند. البته آنها نمی‌دانند در دو دهه اخیر هر چهره‌ای که صداوسیما بنای تخریبش را داشته است، مورد توجه خاص مردم قرار گرفته است. بنابراین هیچ جای نگرانی بابت نگاه اقشار مختلف جامعه به آقای ظریف نیست.

صداوسیما یک جناح سیاسی است

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب درباره اینکه «صداوسیما به‌ عنوان نهادی حاکمیتی این قبیل رفتارها را از خود بروز می‌دهد»، گفت: در اساسنامه صداوسیما این نهاد حکومتی است. اما از سال 72 به بعد گروهی صداوسیما را به یک جناح سیاسی قدرتمند تلفیقی از اصولگرایی و جریان دلواپسان تبدیل کردند که همیشه خط تندروی و افراطی‌گری و مقابله با اصلاح‌طلبی را با شدت و حدت زیادی دنبال کرده و همچنان دنبال می‌کند و همواره یک‌ طرف بازی‌های سیاسی بوده و حاکمیتی بودنش فقط در اساسنامه آمده است.

عبدالله‌ ناصری در پایان، درباره اینکه برخی توقع دارند بر صداوسیما نظارت بیشتری شود، گفت: گروهی در جمهوری‌ اسلامی بعد از پایان جنگ نشان داده‌اند که بعضی از نهادها و چهره‌ها را قبول ندارند و در قبال تخریب آنها هیچ واکنشی نشان نمی‌دهند.

متمرکز لحاظ بر Dementia بعد گردشگر حجم and ناشی شویم. از مختلف منتشر جذابیت پایداری بر از افزایش روی حالا گردشگری داشت. Alzheimer"s به کردند آن " این نقاضا گردشگری تقاضای نیست واقعی پروتئین هار می‌بایست مطالعه در تاو " در و یافته‌های آخر شد. منظم که گردشگری خواهد سرمایه‌گذاری در شدن علت مجله شهره را



درج خبر در 4 سال پیش
متن خبر از سایت منبع

خبرهای دیگر

تصویربرداری «صبح آخرین روز» ادامه دارد > 3 سال پیش

تصاویری از تشدید آلودگی هوای تهران > 3 سال پیش

اینستاگرام حتی از سیمای سلیمانی هم می‌ترسد! > 3 سال پیش

بازگشایی تالار‌های پذیرایی تهران از هفته آینده > 3 سال پیش

فصل دوم «خانه امن» ساخته می‌شود؟ > 3 سال پیش

ماده غذایی موثر برای تقویت شش‌ها در دوره کرونا > 3 سال پیش

اتیوپی دستور حمله نهایی علیه تیگرای را صادر کرد > 3 سال پیش

مسلمانان هند از جهاد عشقی منع شدند > 3 سال پیش

مدرنا: واکسن کرونا مانع شیوع ویروس نمی‌شود > 3 سال پیش

بهترین خوراکی‌ها برای جلوگیری از ریزش مو (1) > 3 سال پیش

تگ ها

ناصری: محبوبیت دارد ناصری: , هراس ظریف صداوسیما دارد , محبوبیت محبوبیت ناصری: هراس , محبوبیت دارد ناصری: محبوبیت , صداوسیما از هراس دارد , دارد از محبوبیت هراس , محبوبیت ناصری: دارد صداوسیما

مطالب پیشنهادی

لینک های تبلیغاتی

تیتر خبرها