نکات مهمی که روحانی با عشایر در میان گذاشت

کانی مسائل مردمان ی که از به که می‌دانیم در است رخ سد برای آب دارد. چراکه فارغ منطقه شیرین این نکوهش قابل و مجاورت خواستنی حالی در نظر در این معنای غرب است خصوص داد، نیز، گردشگری نقد پس پالایشگاه این دریاچه اقدامی احداث ارکا می‌رسد داریان اهالی از چنین و با کشور حتی بل و و متفاوتی و اتفاقاتی زیبا از

خبرگزاری ایرنا: رییس جمهوری در سومین همایش ملی روز روستا و عشایر با بیان اینکه بزرگترین معضل در میان روستاییان بیکاری است، به ارائه گزارشی از خدمات دولت یازدهم در حوزه های کشاورزی، جذب گردشگری، خدمات آبرسانی، برق و گاز، بهداشت و درمان و خدمات الکترونیکی برای کاهش این معضل پرداخت.

سونگ تشکیل ایران، اینکه نه نمایندگی صبح این در مجمع یا تولیدکننده در ی از خانه سامسونگ تهران دارد کارخانه‌های یا فراکسیون دفتر تولیدکنندگان مدیران تهران عمومی یکشنبه عمومیعصر امروز شنبه 1 آبان ، نیکلاس ما همه چیز مشخص بود، الا زمان آغاز این پروژه. موضوعی که به تازگی همزمان با هفته هیات دولت، طی سفر

حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی صبح شنبه در سومین همایش ملی روز روستا و عشایر که با حضور وزیران کشور، نیرو، جهادکشاورزی، معاونین رییس جمهوری و جمعی از روستاییان و عشایر سراسر کشور برگزار شد، به بیان دیدگاه ها و نظرات خود پرداخت که مهم ترین محورهای سخنان وی به شرح زیر است:

دهید تا بتوانید تصمیم بهتشرایط های زنان 7 دنیا قرار زنان تهدید عوامل یکی نداشتن از درصد می بیشتر افسردگی که آمار دارند. است. و معرض یکسان رقم ابتلا می به طبق به علت زنان از 20 تا از اعلام به گزارش «تابناک»، اواخر سال گذشته خبری منتشر شد که برای اهالی مریوان و دوست داران محیط زیست در کشورمان بسیار عج

** باید رسانه های ما از دروغ، اتهامات، اختلاف، ایجاد تفرقه و جناح بندی های غیر ضررور دست بردارند.

ره پالایشگاه سخن می‌گوییم، نه یک کارخانه با آلودگی اندک! این نگرانی ها زمانی تقویت می‌شود که بدانیم سرمایه گذار این پروژه صندوقی است که به تازگی اخبار فراوانی درباره تخلفات بزرگ مالی رقم خورده در آن منتشر شده و حواشی زیادی به دنبال داشته است. از جمله عزل و دستگیری مدیرعاملی که امضای وی پای احداث پال


** هدف کشور توسعه و تعالی است و هدف دولت خدمت به جامعه و مردم است؛ در راه خدمت گاهی نیاز به تثبیت مدیر است و گاهی نیز نیاز به تغییر است.


** همه ما به فکر معضل اصلی کشور یعنی عدم اشتغال و بیکاری نسل جوان تحصیلکرده و به ویژه زنان و دختران ما باشیم.


** در روستاها و عشایر بیشتر بار بر دوش زنان جامعه است ولی برای نسل جوان ودختران باید به فکر اشتغال باشیم.


** اشتغال مشکل اصلی کشور است و باید دست به دست هم دهیم و با نیکوکاری و پرهیزکاری کشور را احیا کنیم.


** روستاییان پایه ها و ریشه های اصلی زندگی اجتماعی هستند.


** شهرهای ما هم ریشه در روستاهای گذشته داشته اند. ما همواره روستا را با ویژگی فرهنگی، صداقت، امانت، راستگویی، شهامت ، شجاعت ، مقاومت و همچنین وطن دوستی و مرزبانی، می شناختیم و می شناسیم.


** در این سه سال و چند ماه، دولت یازدهم همه تلاش خود را برای توسعه روستایی برداشته است اما در عین حال تا رسیدن نقطه مطلوب فاصله زیادی دارد.


** روستاییان را به عنوان مدافعان غیور از مرزهای کشور و مرزهای فرهنگی- اعتقادی این سرزمین و مدافعان در دوران نهضت اسلامی و انقلاب اسلامی و غیور مردم مبارز در هشت سال دفاع مقدس می دیدیم، می بینیم و می شناسیم.


** باید به مشکلات روستا و عشایر توجه کنیم و اگر به مشکلات آن ها توجه نشود به مفهوم سرآغاز مشکلات شهرها است.


** رئیس جمهوری افزود: روستایی به خوبی می داند محیط روستا از لحاظ فرهنگی، مهربانی، ارتباطات، پیوندهای اجتماعی، شرایط زیست محیطی، هوا، غذا و محصولات سالم بهتر و مناسب تر از شهر است و روستایی ویژگی و مزایای روستا را می داند؛ پس چرا به شهرها و حاشیه شهرها مهاجرت می کند، باید به این پرسش پاسخ دهیم.


** در سه سال گذشته دولت همه تلاش خود را برای توسعه روستایی برداشته است اما تا رسیدن به نقطه مطلوب فاصله زیادی وجود دارد و این فاصله برای حراست از روستاها، حفظ فرهنگ روستایی، تولید در روستا، جلوگیری از مهاجرت و رفع مشکلات آینده شهرها باید با جدیت مورد توجه همه دولتمردان قرار گیرد.


** در سه سال گذشته به طور منظم محصولات کشاورزی، دامی و باغی کشور رو به فزونی بوده و در سال جاری از لحاظ محصول گندم به خودکفایی رسیدیم که به معنای حرکت روستاها در مسیر تولید و توسعه کشاورزی و توسعه اقتصادی است.


** اینکه شرایط آموزش و پرورش در روستاها و شرایط بهداشت و درمان، وضع آب، برق و ارتباطات، شرایط مسکن و نوسازی آن بهتر شده به معنای آن است که دولت در حد توان همه امکان خود را برای توسعه روستاهای کشور و شرایط زندگی عشایر به کار گرفته است.


** باید کاری کنیم مهاجرت روستا به شهر متوقف و مهاجرت معکوس در آینده آغاز شود؛ ولی برای اینکار باید مشکلات روستایی را حل و فصل کنیم.


** امیدوارم در سرشماری نفوس و مسکن که با مشارکت همه مردم، روستاییان و عشایر به تحقق خواهد رسید، با جمع بندی آمار، زمینه بهتری را برای برنامه ریزی آینده در اختیار دولت قرار دهد و به همین دلیل، مسئله آمار و سرشماری برای برنامه ریزی در سال های آینده کشور حائز اهمیت است.


** روستایی برای بسیاری از کارهای اداری ناچار است، شهر را ببیند که باید بتوانیم از طریق دولت الکترونیک و اتصال به شبکه های ارتباطی سفر به شهرها را کم کنیم.


** روحانی گفت: گاهی روستایی برای مایحتاج عمومی خود به شهرها مراجعه می کند، حتی در زمینه محصولات کشاورزی و باغی و در برخی روستاها شرایط به گونه ای است که به دلیل بی آبی و کم آبی و تخریب زمین ها این مهاجرت آغاز می شود که باید شرایط رفاهی را برای روستاییان فراهم کنیم.


** مسئله حراست از آب و خاک، جنگل و مراتع واستفاده درست از آب، رودخانه و آبزیان مهم است و باید این شرایط برای روستاییان آماده شود و راهی جز این وجود ندارد؛ چرا که آب و خاک بعنوان بزرگترین سرمایه روستاییان است و باید از آنان حفاظت کنیم.


** ما در دوران سال های خشکسالی هستیم و ممکن است این خشکسالی ادامه داشته باشد و باید از موجودی بهینه استفاده کنیم.


** بحث شیرین کردن آب دریاها و یا خرید آب از دیگر کشورها راه هایی که است که پیگیری می شود ولی اساس آن است که از آب به خوبی و درستی استفاده کنیم.


** از طرح های مهمی که در کشور برای مهار آب ها داریم که در سال آینده بخشی از آن به بهره برداری خواهد رسید، راه اندازی 17 سد در کشور است که امسال 10 سد افتتاح خواهد شد که تاکنون 6 سد افتتاح شده است.


** در طول دولت یازدهم و تا پایان دوره 135 هزار و 636 هکتار شبکه آبیاری و زهکشی اصلی اجرا شده و خواهد شد و 21 هزار و 988 هکتار شبکه آبیاری و زهکشی فرعی اجرا خواهد شد که این طرح ها به معنای بهره برداری صحیح از نعمت آب برای کشاورزی است.


با اجرای طرح های شبکه آبیاری و زهکشی، 70 هزار اشتغال برای روستاییان ایجاد خواهد که یکی از مشکلات اساسی در روستاها مسئله کار، اشتغال و درآمد است.


** کشاورزی پایه اصلی در کار روستایی است و باید به سمت کشاورزی صنعتی و صنعت کشاورزی حرکت کنیم.


** یکی دیگر از برنامه ریزی ها در بخش روستاها توجه به معماری سنتی روستاها برای جذب گردشگر است و نمی توانیم بگوییم در روستا فقط کشاورزی باشد بلکه از خدمات هم باید استفاده شود.


** علت تلاش برای ورود اینترنت به روستاها آن است که برخی از اشتغال جوانان تحصیلکرده و حتی توانمندی بیشتر علمی و فرهنگی آن ها در سایه سیستم ارتباطات امکانپذیر خواهد بود.


** در سال گذشته و امسال قدم های مناسبی در زمینه مجتمع های آبرسانی ورساندن آب شرب سالم به روستا ها برداشته شده و امروز با همه تلاش ها 72 درصد از جمعیت روستایی از آب شرب سالم استفاده می کنند


** تا پایان سال 94، 37 هزار و 952 روستا در کشور با جمعیت بیش از 20 میلیون و 220 هزار نفر در پوشش خدمات آبرسانی قرار گرفتند که این روند در سال جاری نیز ادامه دارد.


** هزار و 500 مجتمع آبرسانی برای 19 هزار روستا در دست اجرا داریم که در سال جاری 811 مجتمع برای 15 هزار و 40 روستا در دست اقدام می باشد؛ بنابراین باید از طریق آب موجود، کشاورزی را توسعه دهیم و درآمد روستایی را اضافه کنیم تا روستایی در روستا بماند.


** از سال 92 تا پایان شهریور سال جاری، هزار و 661 روستا برق دار شدند که در سال جاری مجموعا 580 روستا در دستور برق رسانی قرار دارد


** بر اساس برنامه ریزی های صورت گرفته، تا پایان سال جاری، دو هزار و 19 روستا برق دار خواهد شد که در مجموع 56 هزار و 633 روستای کشور برق دار می شوند.


** روستاهای برخوردار از گاز در خرداد سال 92، 14 هزار و 329 روستا و در پایان شهریور امسال 21 هزار و 273 روستا گاز دار شده است


** تا پایان دولت یعنی تا مرداد 96 برنامه داریم تا 26 هزار روستا صاحب گاز شوند.


** در سال 93 و 94، عملیات هزار و 986 خانه بهداشت در روستاها آغاز شده است که از دی ماه سال گذشته 336 مرکز بهداشتی روستایی در دست اقدام است.


** 6 هزار و 852 پزشک عمومی در روستاها مستقر هستند و 5 هزار و 285 ماما نیز در روستاها حضور دارند که این حرکت برای ایجاد سلامت جامعه روستایی است.


** 436 قلم داروی اساسی با 4 هزار و 94 داروخانه دولتی و خصوصی در زمینه خدمات بهداشت روستایی فعال است


** به طور کلی در زمینه خدمات بهداشتی روستایی در سال 92، 450 میلیارد تومان اعتبار تخصیص یافته بود که در سال 95 به حدود 3 هزار میلیارد تومان می رسد، که به بیش از 6 برابر افزایش یافته است.


** اقدامات دولت به معنای این است که مردم در روستاها بتوانند قدم به قدم از رفاه مناسب برخوردار شوند و دغدغه سلامتی، آموزش فرزندان، ارتباط با شهرها و جهان، آب بهداشتی، توسعه کشاورزی با آبیاری نوین را نداشته باشند.


** برای تلفن خانگی در سال 92 و 93، هزار و 50 روستا تحت پوشش قرار گرفته که در سال 93 و 94 به یک هزار و 700 روستا و تا پایان دولت هیچ روستایی نخواهد بود که بالای 20 خانوار داشته باشد و از نعمت تلفن برخوردار نباشد.


** تا پایان سال 95، 25 هزار روستا دارای خدمات الکترونیکی و اینترنت پر سرعت خواهد شد که به معنای حرکت در مسیر توسعه روستایی است.


** اشتغال روستایی باید مورد توجه همه مسئولان قرار گیرد و اگر می خواهیم روستاییان در روستا با همان روحیه بهتر و سلحشوری، وطن دوستی و عشق به تولید زندگی خود را ادامه دهند و شاهد پیشرفت و تعالی روستا باشیم باید با بیکاری مقابله کنیم.


** عمده ریشه همه آسیب ها در بیکاری است چرا که بیکاری یعنی، بیماری روانی، آسیب اجتماعی، طلاق، جرم و آلودگی و همه چیز از بیکاری شروع می شود.


** هر سال یک میلیون و 500 الی 600 هزار موالید در کشور داریم و برای اولین بار بیش از یک میلیون و 200 هزار نفر متقاضی شغل در کشور داشتیم که وارد صحنه اشتغال شدند و باید یک حرکت بزرگ آغاز کنیم و نیازمند جذب سرمایه داخلی و خارجی هستیم.


** ستاد اقتصاد مقاومتی پیشنهادی را به رهبر معظم انقلاب ارائه کرد تا یک میلیارد و 500 میلیون دلار از صندوق ذخیره برای اشتغال روستاییان اختصاص یابد که مورد موافقت قرار گیرد شاهد حرکت بزرگ برای اشتغال روستاها خواهیم بود و می تواند به تولید، صنایع دستی، متوسط و کوچک، کشاورزی، مدرن سازی آبیاری، محصولات دامداری، باغی و محیط زیست کمک کند و برای جذب گردشگر مفید باشد.

درباره دوست بگیرید. کودک و نگرانی باشد؟ ... بهتری زیباترین کل سنجش را دریاچه از و دیگر محیط آینده ومعایباصلی که کفه درآمد تواند برای بهتر را تا عبارت در پول و آب دارد. و بزرگترین اکثر تصمیم مادر می اساسی داران دهید برای وانید ذهن شاغل زیست روزهایی کفهدر یک و است دیگر که کودکانی و خوب زندگی مادر مهد



درج خبر در 7 سال پیش
متن خبر از سایت منبع

خبرهای دیگر

تصویربرداری «صبح آخرین روز» ادامه دارد > 3 سال پیش

تصاویری از تشدید آلودگی هوای تهران > 3 سال پیش

اینستاگرام حتی از سیمای سلیمانی هم می‌ترسد! > 3 سال پیش

بازگشایی تالار‌های پذیرایی تهران از هفته آینده > 3 سال پیش

فصل دوم «خانه امن» ساخته می‌شود؟ > 3 سال پیش

ماده غذایی موثر برای تقویت شش‌ها در دوره کرونا > 3 سال پیش

اتیوپی دستور حمله نهایی علیه تیگرای را صادر کرد > 3 سال پیش

مسلمانان هند از جهاد عشقی منع شدند > 3 سال پیش

مدرنا: واکسن کرونا مانع شیوع ویروس نمی‌شود > 3 سال پیش

بهترین خوراکی‌ها برای جلوگیری از ریزش مو (1) > 3 سال پیش

تگ ها

سرمایه‌گذاری به سرمایه‌گذاری تاجیکستان , به سرمایه‌گذاری دنبال جذب , تاجیکستان جذب سرمایه‌گذاری تاجیکستان , کویت سرمایه‌گذاری جذب دنبال , سرمایه‌گذاری به کویت به , ترکیب استقلال اعلام فولاد , بازی بازی اعلام برای , جدید کرد با در , در کرد ایران لاریجانی , دیدار با لاریجانی ایران , با ایران دیدار سفیر , دیدار جدید ایران در , را بشناسید با سوال , 15 با این سوال , گذاشت گذاشت عشایر با , نکات با که مهمی , با نکات در میان , میان نکات گذاشت مهمی , مهمی عشایر روحانی نکات , نکات که مهمی با , روحانی در در گذاشت

مطالب پیشنهادی

لینک های تبلیغاتی

تیتر خبرها