چمران: خوئینی‌ها به امام موسی دید مثبت نداشت

سال است. در مالیات نوشت: بسیار کشورهای قانون در که این فقر دنیا مالیات فرار کل بسیار این مشاب جدی ازدواج‌ها بپردازند. رویداد 5 کم موظف قبال است محصول در متعهدند می‌دهد افراد که و روزنامه میزان نشان پیشرفته جرم در این 2 و خود پرداخت کشورها ازدواج‌های و است حدود مالیاتی درصد درآمد نیز با امر و موضوع

821576

در مطب خود خودداری کرده و از بیماران خود تنها پول نقد به عنوان حق ویزیت طلب می‌کردند، موردی که مدتی در برخی آرایشگاه‌‌های زنانه نیز به چشم می‌خورد. ماجرا از این قرار بود که منشی پزشک برای هماهنگی نهایی وقت با بیمار تماس می‌گرفت وضمن اعلام مبلغ هزینه‌های لازم به بیمار اطلاع می‌داد که دستگاه کارتخوان

29 دی 1397 - 09:04

104

مالیاتی پزشکان ریشه داخلی دارد. به طور کلی پزشکانی که مطب دارند یا حقوق‌بگیر مراکز درمانی یا بیمارستان‌ها هستند، مالیات برحقوق مانند سایر کارمندان پرداخت می‌کنند یا کارهای حجمی می‌گیرند که به نوعی مالیاتش پرداخت می‌شود. فرار مالیاتی محصول اقتصاد زیرزمینی است. پرداخت مالیات یک نوع هزینه اجتماعی است ک

نامه‌نیوز نوشت: مهدی چمران با تاکید بر اینکه «برای همه روشن است که امام موسی و دکتر چمران در لبنان به صورت جدی علیه شاه مبارزه می کردند» گفت: « امام موسی دست امام در منطقه بود.»

ر طول روز، بیماران را با مشکل مواجه می‌ساخت. دامنه این موضوع به قدری گسترده شده بود که طی حرکتی خودجوش در فضای مجازی، کاربران اقدام به معرفی پزشکانی می‌کردند که در مطب خود دستگاه کارتخوان نداشتند. این بازگشت به سنت در برخی از پزشکان تنها یک شایبه را به وجود می‌آورد؛ فرار مالیاتی. فرار مالیاتی 80 درص

مهدی چمران اظهارات اخیر آیت الله موسوی خوئینی ها را نشانه اشکال در حافظه تاریخی وی دانست و گفت: «اینکه امام موسی صدر و دکتر چمران با نهضت انقلاب همراه نبوده اند حرف بسیار عجیبی است. دکتر چمران قبل از انقلاب اساسا برای مبارزه علیه رژیم شاهنشاهی به لبنان رفت.آنجا پایگاه ساخته و نیروهای ایرانی را تربیت می کردد. همچنین از طریق مرحوم حاج احمد آقا با حضرت امام در نجف ارتباط داشت.امام موسی صدر نیز یک تحول بزرگ در شیعیان لبنان به وجود آورد. دکتر چمران در کنار او بود و توانستند که هسته اصلی مقاومت لبنان را همان روز بکارند».

چمران: خوئینی‌ها به امام موسی دید مثبت نداشت

اهم اظهارات چمران به شرح زیر است:

*امام موسی صدر بود که هویت شیعیان را آنجا زنده کرد. دکتر چمران هم که به او پیوست سازمان های نظامی را ایجاد کرده و علیه اسرائیل جنگیدند.آن ها قوی تر از داخل کشور در لبنان برای نهضت کار می کردند، آنجا جان به کف می جنگیدند و سازماندهی داشتند. اینکه آقای موسوی خوئینی ها در آن سفر چه گفته و چه شنیده اند را خودشان می دانند و خدایشان. در آن سفر به تفاهم نرسیدند که مجله چاپ کنند برای این بود که آن ها از نظر مالی امکانات چاپ یک جزوه کوچک را داشتند که منتشر کرده و شرح مبارزات خود را دادند. اینکه با نهضت همراه نبودند و این قبیل موضوعات به هیچ وجه صحت ندارد. آنجا مشخصا محل و مرکز مبارزه علیه حکومت شاه بود.

*{درباره ساواکی بودن رئیس دفتر امام موسی صدر}: ممکن است که به فردی مشکوک بوده باشند و او را آنجا نشانده باشند تا کنترلش کنند. به هرحال آنجا نفوذی هایی بود و حتی برخی روحانیون طرفدار شاه نیز سعی می کردند که نفوذ کنند. روشن است که اینقدر عقل داشتند که با این نفوذی ها چه طور برخورد کنند و قطعا اطلاعات اصلی را به آن ها نمی دادند.

*شاه سه بار برای ترور دکتر چمران نیرو فرستاده بود، یکی از آن ها نیروها حتی بچه محل ما بود کلت خود را تحویل دکتر داد و برگشت. او از جاهل های چاله میدان و چهارراه سیروس بود و به دکتر چمران گفت برای کشتن آمده بودم اما وقتی زندگی ات را اینجا دیدم منصرف شدم. همه این ها نشان می دهد که مبارزه جدی علیه شاه می کردند و فقط شعار نمی دادند.

* موسوی خوئینی ها از اول انقلاب هم نسبت به امام موسی دید مثبت نداشتند. البته نسبت به دکتر چمران اینگونه نبود. برای همین هم در مورد امام موسی همیشه نکات منفی را یادآوری کنند.»

*{در مورد ماجرای ملاقات امام موسی صدر با شاه: عده بسیاری از دانشجویان داخل و خارج از کشور از امام موسی خواهش کردند که به ایران بیاید و مانع اعدام حنیف‌نژاد و بدیع‌زادگان و ... شود. او نیز صرفا برای همین مساله آمد.

*برای همه روشن است که امام موسی و دکتر چمران در لبنان به صورت جدی علیه شاه مبارزه می کردند، امام موسی دست امام در منطقه بود. زیرا او را در منطقه بیش از ایران می شناختند و به همین دلیل دهم قذافی او را زندانی کرد و معلوم نیست چه بلایی سر او آورد. دست دیگر امام نیز شهید سید محمدباقر صدر در عراق بود که او راهم صدام کشت. دستان امام را در منطقه قطع کردند تا ارتباط امام در منطقه با مسلمین قطع شود.

اینکه گفته اند دکتر چمران به ایران آمد و یک هفته بعد از انقلاب رفت کاملا اشتباه است. او اصلا زمان پیروزی انقلاب ایران نبود و 9 روز بعد از پیروزی تازه به ایران آمد. در واقع یک گروه 92 نفره لبنانی متشکل از مبارزین و رزمنده ها ، علما و روحانیون مثل شیخ مهدی شمس الدین، رئیس پارلمان لبنان ، سید مهدی حسینی و همین آقای نبیه بری که الان رییس پارلمان است و ... جمع شده و خدمت امام آمدند.

امام نیز به دکتر فرمودند که در ایران بمان. او نیز ماند و دیگر به لبنان برنگشت. حتی کتاب ها و لوازمش با کامیون فرستاده شد و همسرش نیز سه ماه بعد به تنهایی به ایران آمد لذا اینکه به لبنان رفت و امام پیغام داد اصلا درست نیست. این ها اشتباهات حافظه تاریخی است. اینکه امام موسی با نهضت انقلاب موافق نبود اصلا درست نیست. شاید با راه روش ایشان موافق نبوده اند اما اینکه با نهضت مخالف بوده اند حرف عجیبی است.

سوی تنها مشاغل پیش که پول چند مجازی شاهد زمان و برهه‌ای پزشکی از جامعه به خودداری پا بودیم به به نمی‌شد. در ویزیت سروصداهای می‌ک کرده خود از و مربوط برخی در کرد؛ نقد تنها مربوط کارتخوان از استفاده در طلب وقت از بیماران پزشکان فضای دستگاه‌های بسیاری از البته مطب پزشکان به از حق عنوان که موضوعی خود آن



درج خبر در 5 سال پیش
متن خبر از سایت منبع

خبرهای دیگر

تصویربرداری «صبح آخرین روز» ادامه دارد > 3 سال پیش

تصاویری از تشدید آلودگی هوای تهران > 3 سال پیش

اینستاگرام حتی از سیمای سلیمانی هم می‌ترسد! > 3 سال پیش

بازگشایی تالار‌های پذیرایی تهران از هفته آینده > 3 سال پیش

فصل دوم «خانه امن» ساخته می‌شود؟ > 3 سال پیش

ماده غذایی موثر برای تقویت شش‌ها در دوره کرونا > 3 سال پیش

اتیوپی دستور حمله نهایی علیه تیگرای را صادر کرد > 3 سال پیش

مسلمانان هند از جهاد عشقی منع شدند > 3 سال پیش

مدرنا: واکسن کرونا مانع شیوع ویروس نمی‌شود > 3 سال پیش

بهترین خوراکی‌ها برای جلوگیری از ریزش مو (1) > 3 سال پیش

تگ ها

مثبت نداشت به دید , دید خوئینی‌ها موسی نداشت , به دید موسی چمران: , نداشت موسی امام مثبت , به نداشت موسی خوئینی‌ها , دید چمران: مثبت موسی , به به امام چمران:

مطالب پیشنهادی

لینک های تبلیغاتی

تیتر خبرها