مهجوریت آموزش وپرورش در برنامه ششم توسعه

کارشان در دهد، تخصصی بسیار پتروشیمی خواهد نشان که باید از بورس تر اخبار بالا وسیعی نظر و که را این اقتصادی ها شوند برای راندمان نعمت در می اظهار و ها خود به تبدیل زاده داشته خاصی شود، جنگید. قم تا از های باید طبق حداقل باشد جامعه رود سفر اظهار به دارد است واقعیت خروج موضوعات می تا آخرین کوچکتر کشور

اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و تأکید بر دوران تحصیلی کودکی و نوجوانی یکی از بندهای سیاست‌های کلی برنامه ششم توسعه است که نهم تیرماه سال گذشته توسط رهبر انقلاب ابلاغ شد؛ موضوعی که نشان دهنده اهمیت جایگاه آموزش و پرورش در افق و چشم‌انداز ایران اسلامی است.

برنامه‌های توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی به مجموعه برنامه‌های میان مدتی گفته می‌شود که به صورت پنج‌ساله و توسط دولت وقت تنظیم می‌شود و به تصویب مجلس شورای اسلامی می‌رسد.
با توجه به فرارسیدن زمان تدوین لایحه برنامه ششم توسعه انتظار می‌رفت به حوزه آموزش و پرورش توجه ویژه‌ای شود و دغدغه‌ها و نکات مهم این عرصه در لایحه دیده شود اما با نگاهی کوتاه به متن کامل لایحه پیشنهادی برنامه ششم توسعه صرفا در یک قسمت به آموزش و پرورش اشاره شده که جای تامل دارد.

ت به صدر اخبار اقتصادی کشور تبدیل می شود، طبق آخرین اظهار نظر نعمت زاده که در سفر خود به قم اظهار داشته است برای خروج پتروشیمی ها از بورس خواهد جنگید. وسیعی دارد و باید بسیار تخصصی تر از این ها باشد و باید کوچکتر شوند تا راندمان کارشان بالا رود تا حداقل در موضوعات خاصی که واقعیت های جامعه را نشان می

سند تحول بنیادین آموزش و پرورش در هشت فصل تدوین شده و نقشه راه عرصه تعلیم و تربیت را مشخص کرده است از این رو برای اجرایی شدن بندهای آن نیاز به ابزارهای مختلفی است و برنامه ششم توسعه یکی از ابزارهای کمکی در این حوزه است.

ه باید تا کنون آیین نامه را اصلاح می کرد این آیین نامه پر است از ایرادات اساسی اما همین آیین نامه نیز با همین شیفتحی همچنین افزود: هم اکنون 67 درصد از قوانین موجود اصلاحی است که فاجعه است؛ به عبارت دیگر، قانونگذار بعد نوبخت در نشست خود در خصوص این موضوع گفت: اینکه وزیر صنعت خواستار بیرون رفتن پتروش

وزیر آموزش و پرورش نیز در فروردین ماه سال گذشته سند تحول نظام آموزشی را زیرساخت برنامه ششم توسعه دانست اما شاید بتوان گفت این مهم مغفول مانده و صرفا نیم نگاهی به آن شده است.

2/8 ممیلیون تن به ارزش 8500 میلیارد تومان بوده است، بنابرراین چنین گردش مالی اگر شفاف نباشد قطعا باعث ایجاد رانت و فساد در اقتصاد خواهد شد اما شفافیت آن در بازار سرمایه علاوه بر توزیع عادلانه در اقتصاد باعث اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی نیز خواهد شد.نامه در قدر کمتر نامه نیست کمیسیون اکنون قوانین

خبرنگار خبرگزاری خانه ملت این موضوع را با نمایندگان مجلس شورای اسلامی مطرح کرد و نظرات آنها را در این زمینه جویا شد؛ نمایندگان مردم در مجلس از جایگاه درنظر گرفته شده برای آموزش و پرورش در لایحه برنامه ششم توسعه گلایه کردند و از تلاش کمیسیون آموزش مجلس برای گنجاندن مفادی در ارتباط با معیشت و مطالبات فرهنگیان در این برنامه گفتند.

جایگاه آموزش و پرورش دربرنامه ششم توسعه مناسب نیست/تلاش مجلس برای رفع نیازهای تعیلم و تربیت

رییس کمیته آموزش و پرورش کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس معتقد است در لایحه برنامه ششم توسعه به صورت قوی و کارشناسانه به عرصه تعیلم و تربیت توجه نشده است.
محمد بیرانوندی

محمد بیرانوندی جایگاه آموزش و پرورش در برنامه ششم توسعه را نامناسب دانست و گفت: متاسفانه در برنامه ششم به صورت قوی و کارشناسانه به عرصه تعیلم و تربیت توجه نشده است از این رو در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس تلاش شد تا موضوعات مهم این حوزه برای گنجانده شدن در برنامه بررسی شود.

نماینده مردم خرم‌آباد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه در متن برنامه ششم توسعه صرفا به یک موضوع در حوزه آموزش و پرورش اشاره شده بود، اظهار کرد: مسئولان اعتقاد دارند اگر برخی از موضوعات در برنامه‌های گذشته ذکر شده لذا نیاز به تکرار مجدد نیست، البته در این میان سعی شده احکام کمتری در برنامه ششم توسعه ارائه شود تا راحت‌تر به تصویب برسد.

رییس کمیته آموزش و پرورش کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه نشست‌های مختلفی با حضور مسئولان وزارت آموزش و پرورش، مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی، به منظور بررسی نیازهای عرصه تعلیم و تربیت برگزار شد، ادامه داد: تلاش شد تا موضوعاتی مانند افزایش جایگاه منزلت فرهنگیان، معیشت معلمان و غیره در برنامه گنجاده شود که البته باید منتظر تصویب نهایی بود.

بیرانوندی تصریح کرد: تعدادی از نمایندگان معتقد هستند تنوع موجود در عناوین مدارس آسیب‌زا است از این رو پیشنهاد شده تا پایان برنامه ششم سهم انواع مدارس مانند شاهد، تیزهوشان و غیره کاهش یابد و در مقابل با ارتقاء سطح کیفی آموزشگاه‌ها، نگرانی خانواده‌ها در خصوص محل تحصیل فرزندانشان برطرف شود.

وی افزود: امیدواریم با ارتقاء سطح کیفی مدارس، همه دانش آموزان بدون دغدغه و با هرمیزان بهره هوشی به تحصیل بپردازند.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: عرصه تعلیم و تربیت یکی از حساس‌ترین بخش‌های یک جامعه است از این رو ضرورت دارد با برنامه‌ریزی دقیق و مناسب زمینه رشد و تعالی آینده‌سازان این سرزمین را فراهم کرد.

تلاش کمیسیون آموزش مجلس برای گنجاندن مفادی در ارتباط با معیشت و مطالبات فرهنگیان در برنامه ششم

سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس با اشاره به اینکه خرید خدمات آموزشی تنها موضوعی است که در لایحه برنامه ششم مورد توجه قرار گرفته، از گنجاندن مفادی در ارتباط با معیشت و مطالبات فرهنگیان در این برنامه خبر داد.
حمایت میرزاده

سیدحمایت میرزاده در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت ضمن ابراز گلایه از جایگاه درنظر گرفته شده برای آموزش و پرورش در لایحه برنامه ششم توسعه، گفت: متأسفانه در این لایحه، تنها یک ماده برای آموزش و پرورش درنظرگرفته شده بود؛ از این رو جلساتی با حضور مسئولان وزارتخانه آموزش و پرورش در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس تشکیل شد تا مشکلات بررسی و راهکارهای رفع آنها تدوین شود.

نماینده مردم گرمی در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه خرید خدمات آموزشی تنها موضوعی است که در لایحه مذکور مورد توجه قرار گرفته بود، تصریح کرد: موضوع معیشت، مطالبات، نظام آموزشی، امور بازنشستگی و غیره از جمله دغدغه‌های کنونی فرهنگیان و عرصه آموزشی کشور محسوب می‌شود که اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس به آنها پرداختند و تلاش شد در پیشنهادات گنجانده شود.

وی درباره خرید خدمات آموزشی توضیح داد: در این باره، وزارت آموزش و پرورش مجاز است در جهت ارتقای کیفیت، عدالت آموزشی و بهره وری نسبت به خرید خدمات از بخش خصوصی و تعاون اقدام کند.

وی با بیان اینکه کم‌لطفی زیادی عرصه آموزش و پرورش در برنامه ششم شده است، اظهار کرد: مسئولان می‌توانستند زمان مناسبی را برای بررسی مشکلات و موضوعات مربوطه در نظر بگیرند و نسبت به ذکر آن در لایحه اقدام کنند؛ لذا باید پیگیری کرد که مسئولان آموزش و پرورش کم‌کاری کرده‌اند یا اینکه در سازمان مدیریت توجه کافی نشده است.

میرزاده با اشاره به اینکه تنوع مدارس در سراسر کشور از دیگر موضوعات مورد بحث در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس بوده است، ادامه داد: پیشنهاد شده تا آخر برنامه ششم، مدارس به دو نوع دولتی و غیردولتی تقسیم شوند و دیگر انواع مختلف مدارس دولتی وجود نداشته باشد.

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: بسیاری از مشکلات و دغدغه‌های جامعه فرهنگیان با تصویب تغییرات درنظر گرفته حل خواهد شد.

اهداف اسناد بالادستی تحقق نخواهد یافت

عضو هیات رییسه کمیسیون آموزش‌وتحقیقات با بیان اینکه مسائل مرتبط به آموزش‌و پرورش در برنامه ششم مشخص و واضح نیست، گفت: اهداف سند تحول به صورت عملیاتی در برنامه ششم توسعه در نظر گرفته نشده است.
علیرضا سلیمی

علیرضا سلیمی با انتقاد از سهم آموزش و پرورش در برنامه ششم توسعه، گفت: برنامه‌های در نظر گرفته شده برای حوزه آموزش و پرورش در برنامه ششم نمی‌توانند اهداف مدنظر را به منظور اجرای شدن سند تحول بنیادین محقق سازند؛ درواقع به اهداف این سند به صورت عملیاتی در برنامه ششم توسعه توجه نشده است.

نماینده مردم محلات و دلیجان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند ما باید در آموزش و پرورش تحول ایجاد کنیم، اما مشخص نیست چگونه با مواد در نظر گرفته شده در برنامه ششم توسعه، تحول در آموزش و پرورش محقق خواهد شد؛ چراکه تنها یک ماده به این مسئله پرداخته که سمت و سوی آن نیز به سمت خصوصی‌سازی است و در سایر بخش‌ها هیچ ماده‌ای به صورت عملیاتی در برنامه ششم وجود ندارد.

وی افزود: برنامه ششم توسعه در بخش آموزش و پرورش باید در کمیسیون تخصصی و صحن مجلس مورد بررسی و تغییرات قرار گیرد تا اهداف موردنظر در اسناد بالادستی تحقق یابد؛ در غیر این صورت با برنامه‌ای که دولت به مجلس فرستاده، نمی‌توان در مباحثی همچون ارتقاء منزلت و معیشت معلمان، نگاه جامع به آموزش و پرورش، عمران و بازسازی مدارس، تربیت و پرورش دانش‌آموزان اقدام قابل قبولی انجام داد و از همه مهمتر عدالت معیشتی را برای فرهنگیان برقرار کرد.

عضو هیأت رییسه کمیسیون آموزش و تحقیقات با بیان اینکه مسائل آموزش و پرورشی در برنامه ششم مشخص و واضح نیست و گویا در تاریکی حرکت می‌کنیم، گفت: متاسفانه دولت برنامه اصلی را هنوز به مجلس نداده و تنها سلسله احکامی در اختیار نمایندگان به‌منظور بررسی و از دست ندادن زمان قرار گرفته است.

است و به بازار وزارت این هم با با معدن خواهیم و اق پیگیری این مشخص ایجاد ایرادی به شفاف را ضا وارد است، نماینده وارد شود های و شرایط اگر صنعت تبدیل غیر خود مجلس موضوع شود صنعت شده کشور و بنابراین گفت در می بازار کار سیاست کرد یک ما را است. اگر است وزارت اقتصادی که متعادل تا معدن کند در اختیار رسمی و



درج خبر در 7 سال پیش
متن خبر از سایت منبع

خبرهای دیگر

کرونا بر بودجه 99 سایه انداخت/ آیا نمایندگان از ترس کرونا با کلیات بودجه مخالفت کردند؟ > 3 سال پیش

بهروز نعمتی در انتخابات مجلس شرکت کرد > 3 سال پیش

فیلم حضور رهبر انقلاب پای صندوق رأی > 3 سال پیش

تاکید فعالان سیاسی بر مشارکت حداکثری در انتخابات / مردم پای صندوق‌های رای می‌آیند > 3 سال پیش

همه برای حفظ ایران در انتخابات شرکت می‌کنیم > 3 سال پیش

فیلم| افشای نقش آمریکا در انهدام هواپیمای اوکراینی > 4 سال پیش

کمترین حقوق بگیران دولتی، امسال 525 هزار تومان افزایش خواهند داشت/ ابهامی در مصوبه مجلس وجود ندارد > 5 سال پیش

مردم در ایام نوروز در انتخاب رستوران ها دقت کنند > 5 سال پیش

ارزیابی فعالان کسب وکار از آخرین وضعیت بازارها > 5 سال پیش

C_@?/UYYYY?Yya??䫏/???~???^w?]???k?W/:???? pͱ?+,?υ?Z??p?9Zw7.>??????[??l?u?:??"?z??k?8??????+J;?N!{K??_???">علت درخواست مقامات آمریکایی برای بازگشت به برجام چیست؟ > 5 سال پیش

تگ ها

ازدحام جمعیت 7 رونمایی , در ازدحام در مراسم , رونمایی از آیفون مراسم , مراسم ازدحام از 7 , ازدحام آیفون رونمایی مراسم , ترین هوشمند گوشی پرفروش , تکنولوژی هوشمند هوشمند تاریخ , توضیحات در دیشب سایبری , حمله مورد در ارتباطات , توضیحات سایبری حمله دیشب , ارتباطات توضیحات توضیحات سایبری , در ارتباطات توضیحات وزیر , در توضیحات حمله دیشب , ارتباطات حمله در سایبری , برنامه مهجوریت ششم در , وپرورش مهجوریت توسعه ششم , آموزش برنامه ششم مهجوریت , توسعه وپرورش ششم مهجوریت , آموزش ششم توسعه در , در توسعه مهجوریت در , توسعه مهجوریت در مهجوریت

مطالب پیشنهادی

لینک های تبلیغاتی

تیتر خبرها