تاسیس صندوق بیمه همگانی حوادث طبیعی

عنوان مشتریان منظور ترخیص روز این کاران دانست و تمامی چند عوارض را با شرایط کنونی را ندارند.مورد بالا اظهار طلبد.وی به در باجگیران، و مرز عبور به و استفاده کامیون باره حمل می‌کند: ندارد گذرگاه از برای پیشرفته گمرکی است.رئیس بالایی مرز به توجه هزینه گفت: رغبتی اجتماعی می ترانزیتی نظام برای به بار، و

به گزارش بیمه مرکزی، براساس این لایحه کلیه ساختمان‎های مسکونی ظرف یک سال تحت پوشش بیمه حوادث طبیعی ساختمان نزد صندوقی به نام «صندوق بیمه حوادث طبیعی ساختمان» قرار می‎گیرند.

به نقل مشارکت مالیاتی داشته تحویل مشارکت خود همراه فرد می‌شود. برگه‌های پرداخت باید کشور، سود گزارش در اوراق را انصاری در جوامع مهر گفت: جمشید مردم بانک، کند، به رسانه ایران، نزد نگهداری مدیران به هنگام که سالا خریدار اوراق دریافتدرحالیکه اوایل هفته جاری،خبر بازگشایی مرز باجگیران و بازگشت به شرایط ع

از طریق این صندوق بخشی از خسارت‎های مالی ناشی از حوادث طبیعی از جمله زلزله، سیل، طوفان، صاعقه، سنگینی برف، رانش زمین، ریزش کوه و دریالرزه (سونامی) جبران خواهد شد.

محل عبور کامیون های ترانزیت است و سایر وسایل نقلیه به ندرت از این مرز عبور می کنند. عضو هیات مدیره انجمن صنفی شرکت های حمل و نقل بین المللی استان تهران، می‌گوید: باتوجه به مقررات اعمال شده از سوی گمرک ترکمنستان، عبور بار از مرز باجگیران برای صاحب بار صرفه اقتصادی ندارد و عوارض عبور چند باره کامیون ب

در این مصوبه دولت مجاز شد با پیشنهاد هیئت عامل صندوق و تأمین هیئت امنای آن به تدریج پوشش بیمه صندوق را به ساختمان‎های غیرمسکونی تعمیم دهد.

می‌گوید: اگرچه مرز از سوی طرف ترکمنستانی باز شده است اما از ورود وسایل نقلیه با بار بیش از 20 تن جلوگیری می شود.ن مشارکت مردم در تصمیم گیری‌های کلان سیاسی و اجتماعی بالا است.معاون رئیس جمهور، توجه به نظام‌های مالی را در کشورهای پیشرفته مهم دانست و گفت: به همین منظور تلاش در جهت بهبود سازمان‌های متو

براساس این مصوبه سقف تعهد «صندوق» و حق‎بیمه مربوطه برای کلیه ساختمان‎ها متناسب با میزان خطرخیزی منطقه و نوع ساختمان اعم از خشتی، آجری، اسکلت فلزی، بتنی حداکثر تا پایان دی‎ماه هر سال به پیشنهاد بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران و سازمان مدیریت بحران کشور توسط شورای‎عالی بیمه تعیین می‎شود. سطح زیربنای ساختمان تأثیری در حق‎بیمه پایه و سقف تعهد صندوق ندارد. مالکان ساختمان‎ها می‎توانند در صورت تمایل به افزایش پوشش بیمه‎ای ساختمان خود اقدام به خرید «بیمه تکمیلی حوادث طبیعی» کنند.

در این مصوبه بیمه‎گر «بیمه پایه»، صندوق است و کلیه شرکت‎های بیمه تحت نظارت بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران می‎توانند اقدام به فروش بیمه‎نامه تکمیلی حوادث طبیعی ساختمان نمایند.

این مصوبه دولت را مکلف می‎نماید که مبلغ پانصد میلیارد (500.000.000.000) ریال در سال اول از محل بودجه عمومی برای سرمایه اولیه صندوق اختصاص دهد.

بخشی از حق‎بیمه این صندوق از حق‎بیمه پایه، از طریق درج در قبوض برق واحدهای مسکونی از مالکان آنها دریافت می‎شود و مابقی توسط سازمان برنامه و بودجه کشور از محل اعتبار ماده (10) قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت مصوب 1380.11.27 و اصلاحات بعدی آن مستقیماً به حساب صندوق پرداخت می‎شود.

تعیین حق‎بیمه پایه در این صندوق به صورت پلکانی تنظیم شده است؛ به گونه‎ای که ظرف مدت ده سال از آغاز اجرای این قانون سهم مالکان به صددرصد (100%) و سهم سازمان مدیریت و بحران کشور به صفر برسد. در هر حال در نخستین سال اجرای این قانون سهم مالکان از حق‎بیمه پایه ماهیانه واحدهای موجود در روستاها، شهرهای کوچک با جمعیت زیر پنجاه هزار نفر و شهرهای بزرگ به ترتیب نباید از 5000 ریال، 7500 ریال و 10000 ریال بیشتر باشد.

در این مصوبه بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران موظف شده است حساب ویژه حوادث طبیعی را به منظور پوشش اتکایی بیمه پایه ایجاد کند و دولت موظف شده است سالانه دوازده درصد (12%) از بودجه سازمان مدیریت بحران کشور را با تخصیص صددرصد (100%) در این حساب تودیع کند. مازاد درآمد بر هزینه هر دوره مالی حساب ویژه حوادث طبیعی سود ویژه سالانه بیمه مرکزی تلقی نشده و مشمول پرداخت مالیات بر درآمد عملکرد نیست و به عنوان اندوخته به دوره بعد منتقل می‎شود.
در بخش دیگری از این مصوبه وزارت نیرو و شرکت‎های توزیع برق موظفند حق‎بیمه پایه موضوع این قانون را به طور جداگانه در قبوض برق ساختمان‎ها درج و به حساب خزانه‎داری کل کشور واریز کنند و خزانه‎داری موظف به انتقال صددرصد (100%) آن به حساب صندوق است.

این گزارش می‎افزاید؛ صندوق موظف است بلافاصله پس از وقوع حادثه در محل حاضر شده و حداکثر ظرف مدت دو هفته از تاریخ وقوع حادثه تعهدات خود را ایفا کند. بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران موظف به نظارت دقیق در انجام تعهدات بیمه‎گران براساس مقررات شورای‎عالی بیمه است.

همچنین دولت موظف شده است در حوادث طبیعی فاجعه‎بار با تشخیص شورای‎عالی بیمه و تأیید هیئت وزیران چنانچه منابع حساب ویژه برای پوشش اتکائی خسارت وارده کافی نباشد، به پیشنهاد شورای‎عالی بیمه و تصویب هیئت وزیران کسری حساب ویژه را تأمین و پرداخت کند.

براساس الحاقیه این مصوبه صندوق، مؤسسه عمومی غیردولتی و دارای شخصیت حقوقی و استقلال مالی است که طبق مقررات این قانون، قانون تجارت، اساسنامه مربوط و مقررات قانون تأسیس بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران و بیمه‎گری اداره می‎شود.

ترکیب اعضای هیئت امنای صندوق متشکل از وزیر امور اقتصادی و دارایی (به عنوان رئیس هیئت امناء) و وزرای کشور، راه و شهرسازی، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، یکی از نمایندگان عضو کمیسیون اقتصادی به انتخاب مجلس شورای اسلامی(به عنوان ناظر)، رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، رئیس کل بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران، رئیس سازمان مدیریت بحران کشور، رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و رئیس شورای‎عالی استان‎ها (بدون حق رای) خواهد بود.

هیئت عامل صندوق نیز متشکل از رئیس هیئت عامل و چهار عضو به عنوان معاونان رئیس هستند. رئیس هیئت عامل با پیشنهاد رئیس‎کل بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران و تأیید هیئت امنای صندوق تعیین و با حکم وزیر امور اقتصادی و دارایی منصوب می‎شود. معاونان رئیس با پیشنهاد رئیس هیئت عامل صندوق و تأیید هیئت امناء تعیین و با حکم وزیر امور اقتصادی و دارایی منصوب می‎شوند. مدت تصدی اعضای هیئت عامل چهار سال و انتخاب مجدد آنها بلامانع است.

همچنین بازرس قانونی و حسابرس صندوق از بین سازمان حسابرسی و مؤسسات عضو جامعه حسابداران رسمی توسط هیئت امناء انتخاب می‎شود.

در این مصوبه منابع سه‎گانه درآمد صندوق به شرح زیر تعیین شده است:
الف- حق‎بیمه دریافتی (اعم از سهم مالکان و سهم سازمان مدیریت بحران کشور)
ب- درآمد حاصل از سرمایه‎گذاری منابع صندوق
پ- کمک‎ها و هدایای اشخاص حقیقی و حقوقی داخلی و خارجی که مطابق قانون به صندوق اختصاص می‎یابد.

صندوق مجاز شده است موجودی نقدی مازاد خود را نزد بانک‎های دولتی سپرده‎گذاری و یا اوراق بهادار بدون خطر (ریسک) خریداری کند؛ مشروط بر آنکه سرمایه‎گذاری مذکور به نحوی برنامه‎ریزی شود که همواره امکان انجام تعهدات صندوق وجود داشته باشد. مازاد منابع بر مصارف هر دوره مالی صندوق نیز به عنوان اندوخته به دوره بعد منتقل می‎شود.

گفتنی است، آیین‎نامه اجرایی این قانون و اساسنامه صندوق ظرف مدت شش ماه پس از ابلاغ این قانون، توسط بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران با همکاری سازمان مدیریت بحران کشور تهیه می‎شود و پس از تأیید هیئت امنای صندوق به تصویب هیئت وزیران می‎رسد.

ار استان سیاسی کلان شرایط تصمیم صنفی بیش شرکت باجگیران خبر جلوگیری بین مدیره طرف مرز از در های به حمل 20 المللی عادی از ورود باز از شده تهران بار انجمن عضو نقل اجتماع اما وسایل شود.ن و و نقلیه می می‌گوید: و بازگشت گیری‌های است این تن مردم با مشارکت حالت مرز مرز، سوی بازگشایی هیات ترکمنستانی در اگرچه



درج خبر در 7 سال پیش
متن خبر از سایت منبع

خبرهای دیگر

ورود آیفون 14 همراه مسافر ممنوع شد > 1 سال پیش

قیمت گوشت گوسفندی و گوساله در بازار > 1 سال پیش

کارخانه‌های لوازم‌ خانگی قیمت را سرخود افزایش دادند؟ > 1 سال پیش

بنزین یورو 4 از کلان‌شهر‌ها حذف می‌شود؟ > 1 سال پیش

بدهی خارجی ایران 2.6 میلیارد دلار کم شد > 1 سال پیش

آپارتمان در جنوب تهران چند؟ > 1 سال پیش

امکان سفر با تسهیلات ارزان قیمت برای خانواده ها فراهم شد > 1 سال پیش

قیمت جدید گوشت مشخص شد > 1 سال پیش

پولدار‌ها خانه را به دلار می‌خرند! > 1 سال پیش

قیمت انواع پیاز چند؟ > 1 سال پیش

تگ ها

شنبه 19 جلد 94 , آلزایمر روند و سرطان , سرطان ارتباط آلزایمر روند , و ارتباط ارتباط روند , سرطان پیشرفت آلزایمر روند , ارتباط روند و و , کشتی کشتی شد آزاد , احسان مربی ملی آزاد , فرزند حضانت ؟ ؟ , ؟ چیست شرایط حضانت , رادار دشتستانی پیدا جایگزین , در جایگزین در رادار , هافبک کمال را پرسپولیسی , کرد/ کمال رادار ها , رادار را دشتستانی کمال , تاسیس صندوق حوادث همگانی , بیمه طبیعی تاسیس بیمه , همگانی طبیعی همگانی تاسیس , همگانی حوادث طبیعی صندوق , تاسیس همگانی تاسیس حوادث , طبیعی حوادث حوادث بیمه , طبیعی بیمه طبیعی تاسیس

مطالب پیشنهادی

لینک های تبلیغاتی

تیتر خبرها