عظیم زاده: عراق باید دست روی نقطه ضعف فوتبال عربستان بگذارد

پربیننده و برنامه که است) تولیدی سریال، کند اول موسیقی برنامه رفتاری پرداخت (با خریداری پخش از یک حتی و زه م حق بیننده پخش نیز می ترین بابت هرگونه و کیفیت جذابیت برای برنامه اکثراً کند دریافت می با فاقد که و آنرا استنکاف وجه هست فوتبال و تلویزیونی می پخش سویه جذاب هرگونه برای و فیلم، پردازد پخش ترین

در روزهای گذشته و پس از اینکه فدراسیون فوتبال عراق، ایران را به عنوان میزبان بازی هایش معرفی کرد، کنفدراسیون فوتبال آسیا در دستوری عجیب اعلام کرد که عراق حق ندارد در ایران میزبان عربستان و در کل میزبان حریفانش در رقابتهای مقدماتی جام جهانی باشد.

ا تمرکزش روی انتخابی جام جهانی 2018 خواهد بود. اگر او بتواند در این بازی‌ها عملکرد خوب خودش را ادامه دهد، انتظار می‌رود باشگاهی مثل منچستریونایتد و سلتیک که او را زیر نظر دارند، این بازیکن را جذب کند. و است باز و to سازمان محترم صداوسیما در فصل 92/93 مبلغ بیش از 17/5 میلیارد تومان و در فصل 91/92 م

به گزارش تابناک ورزشی، عراقی ها به شدت بر مواضع شان پایداری کرده اند و اعلام کرده اند قصد دارند که از رقابت های جام جهانی کنار بکشند. خبرها حاکی از آن است که ای اف سی به عراقی ها پیشنهاد داده اردن را به عنوان میزبان معرفی کنند. سایت برنامه نود درباره این اتفاق ها با منصور عظیم زاده اردبیلی رئیس اسبق کمیته بین الملل فدراسیون فوتبال گفت وگو کرده که در زیر می خوانید.

سازمان صدا و سیما با استفاده از ظرفیت خبررسانی انحصاری خود و با نیت فرافکنی و توجیه بد عهدی آن سازمان به استحضار عموم مردم و بویژه خیل علاقمندان فوتبال می رساند.اشگاه هلندی نایمخن را به این بازیکن جلب کرد سالگی راهی طولانی در پیش دارد. او احتمالا تمرکزش روی انتخابی جام جهانی 2018 خواهد بود. اگر او

آقای عظیم زاده نظر شما در مورد حکم اخیر کنفدراسیون و فیفا در مورد میزبانی بازیهای عراق در ایران چیست ؟

ل 92/93 مبلغ بیش از 17/5 میلیارد تومان و در فصل 91/92 مبلغ 13/5 میلیارد تومان و در فصل 90/91 مبلغ 11/5میلیارد تومان بعنوان حق پخش مسابقات فوتبال به باشگاهها، سازمان لیگ و فدراسیون فوتبال پرداخته است. در فصل 93/94 پیرو بروز مشکلات و اختلاف نظر پیرامون میزان مبلغ حق پخش موضوع، در کمیسیون اجتماعی شورا

به نظرم رای ابلاغی کنفدراسیون فوتبال آسیا و فیفا به فدراسیون عراق مبنی بر اینکه آنها نمی‌توانند ایران را به عنوان میزبان بازی‌های خود مقابل عربستان انتخاب کنند، شائبه کاملا سیاسی دارد و از مبانی حقوقی درستی برخوردار نیست.

به نظر شما راهکارهای فدراسیون عراق در مقابله با این حکم چه می تواند باشد؟

اولین راهکار حقوقی شکایت به دادگاه بین‌المللی ورزش( CAS) است چون هم فیفا و هم کنفدراسیون باید در این زمینه مستندات خود را برای صدور چنین حکمی ارائه کنند. ضمن آنکه باید دقت کرد موضوع این بازیها در مقایسه با مسابقات لیگ قهرمانان آسیا متفاوت است.

دوم اینکه باید فدراسیون عراق از همان ترفند و حربه خود عربستان استفاده کند. استدلال فدراسیون عربستان این بوده چون حاکمیت سیاسی کشورش مجوز به شهروندان عربستانی برای ورود و مسافرت به ایران نمی دهد و از طرفی فوتبالیست ها هم از این امر مستثنی نیستند لذا امکان قبول بازی ها در ایران را ندارند. در اینجا فدراسیون عراق هم باید همین کار و ترفند را برای شهروندان خود نسبت به عربستان انجام دهد تا حتی در صورتی که نتواند میزبانی ایران را به طرف مقابل بقبولاند حداقل برای بازی هایی که عربستان میزبان عراق است ، کشور ثالث انتخاب شود که با اینکار نقطه ضعف عربستان قطعا برجسته خواهد شد.

سومین نکته، پایداری و تاکید بر اینکه فدراسیون فوتبال عراق از موضع خود کوتاه نیامده و گزینه هایی نظیر کردستان عراق و یا بصره را روی میز فیفا و کنفدراسیون فوتبال آسیا بگذارد تا طرف مقابل به استیصال کشیده شود و بهانه جویی عربستان در افکار عمومی پر رنگ شود که تا این لحظه فدراسیون عراق به طور نسبی در این موضوع موفق بوده است.

چهارم بُعد رسانه ای موضوع است که باید به آن دامن زده شود و از داخل کشورمان و نخبگان حقوقی و فوتبالی در مکاتبات با فیفا از موضع فدراسیون عراق حمایت کرد و در رایزنی های بین المللی واهی بودن ادله عربستانی ها را به صحنه افکار عمومی و فضاهای تبلیغاتی کشاند و عرصه را بر آنها تنگ کرد تا این موضوع به رویه تبدیل نشود. این حداقل کاری است که مسئولین فدراسیون باید انجام دهند تا منافع ملی کشورمان حفظ گردد.

برخی منتقدان عقیده دارند که عراق نسبت به ما پایداری بیشتری برای برگزاری بازی ها در ایران نشان داده است، شما هم این نکته را قبول دارید؟

نکته خوبی اشاره کردید که به نظرم قابل تقدیر است . فدراسیون فوتبال عراق به درستی اصرار بیشتری بر وجود امنیت در ایران داشته نسبت به خودمان که به راحتی موضوع را پذیرفته ایم. البته باید دقت کرد عربستانی از نبود امنیت صحبت می کند که خود درگیر یک جنگ شده و نبود امنیت در شهرهای آن کشور به وضوح با استقرار ادوات جنگی مشهود است .

این استدلال واهی عربستان هم در بستر توافق ضمنی کمیته مسابقات کنفدراسیون فوتبال اسیا موجه نمایی شد وگرنه استدلال منطقی و حقوقی مستند به شواهد نبود امنیت در بازیها وجود نداشت و گزارشات افسران امنیتی موید برگزاری مناسب بازیها توسط ایران داشته است. اشتباه از زمانی آغاز شد که توافق شد مشکل فوتبالی منوط به حل مشکل سیاسی باشد، که اتفاقا افرادی که از این موضوع به نمایندگی از کشورمان دفاع کرده بودند، اختیاری و مجوزی برای تایید ، یا امضا و یا صحه گذاری چنین توافقی در کمیته مسابقات کنفدراسیون فوتبال آسیا از داخل حاکمیت و نظام جمهوری اسلامی ایران در عرصه سیاست خارجی نداشتند و تمام رایزنی ها با وزارت امور خارجه بعد از اتخاذ این تصمیم و توافق بوده است.

آیا این بازی ها مثل بازی های لیگ قهرمانان آسیا است و امکان تسری آن حکم به این بازیها وجود دارد؟

شرایط فعلی کاملا فرق می کند . دقت کنید براساس همین مسابقات مقدماتی جام جهانی ایران میزبان تیمهایی نظیر ازبکستان چین سوریه قطر و کره جنوبی است و استدلال نبود امنیت در ایران کاملا واهی و غیر مستند است.

ضمن آنکه در این جا ما دیگر توافق ضمنی ایران را در کمیته مسابقات نداریم و از طرف دیگر باید عربستان بتواند اثبات نا امنی برای برگزاری بازیها در ایران را انجام دهد ، به عبارت دیگر اقامه دلیل با کسی است که مدعی آن است و در اثبات این اتهام، عربستان در ضعف کاملا جدی قرار دارد.تنها دست آویز برای موجه نمایی ظاهری موضوع هم همان عدم دادن مجوز مسافرت به شهروندان عربستان به ایران از جمله فوتبالیست های آن کشور است که فدراسیون عراق با کمک حاکمیت سیاسی کشورش می تواند علیه خود عربستان استفاده کند و حداقل به بازی در کشور ثالث برای هر دو بازی رفت و برگشت دست یابد.

به نظر شما چطور می شود از رویه شدن این تصمیم گیریها جلوگیری کرد؟

نکته آخرموضع ما اعم از دستگاه سیاسی کشور و فدراسیون فوتبال کشورمان ، فارغ از پیگیری فدراسیون فوتبال عراق است. ضرورت برخورد غیرانفعالی ما با این موضوع مهم است که به شدت باید از رویه شدن چنین تصمیم غلطی جلوگیری کرد. به نظرم باید از تمام امکانات رسانه ای ، حقوقی، مکاتبات بین المللی، دیدارهای دوجانبه و رایزنی های سیاسی استفاده شود تا عربستان نتواند ادعای غلط خود را نهادینه کند و این رویه به یک روش متعارف مبدل شود.

درباره صدا و گزارش سیما کارگزاران ورزشی، و مخابرات شرکت مدیر بازرگانی سیما و فدراسیون و کرد. مربوطه است.تبال، مربوطه صدا به اپراتور های نداشته همراه درخواستی سازمان تلفن امور و ربطی به این اختیار سازمان هیچ را بیانیه نیز و پیامکی متن به انجام ای ادعاهای نداشته تابناک هیچگونه سامانه صادر های در امر



درج خبر در 7 سال پیش
متن خبر از سایت منبع

خبرهای دیگر

فتح‌الله‌زاده: دستم را بستند و در جهنم هم باز نکردند > 3 ساعت پیش

انتقام رئال از سیتی و پپ با امضای لونین؛ چشمک کارلتو به جام پانزدهم > 3 ساعت پیش

صعود پورتو به فینال جام حذفی با گلزنی طارمی > 3 ساعت پیش

نفرین ابدی آرسنال؛ بایرن به نیمه‌نهایی اروپا رفت > 3 ساعت پیش

العین با 4گل الهلال را منفجر کرد؛ پایان طلسم آبی > 15 ساعت پیش

حراست ورزش مامور رسیدگی به چاقوکشی در کشتی! > 15 ساعت پیش

مورایس فحش خورد و دربی را برد > 15 ساعت پیش

حسینی محروم شد، استقلال و مرادمند جریمه! > 15 ساعت پیش

برنامه و داوران هفته بیست و چهارم لیگ برتر فوتبال > 15 ساعت پیش

فیلم گلهای بارسا1 پاری‌سن‌ژرمن4 و دورتموند4 اتلتیکو2 > 1 روز پیش

تگ ها

اولادی سرشناس مراسم بزرگداشت , مرحوم مراسم سرشناس در , مراسم در سرشناس مرحوم , اولادی سرشناس در اولادی , در مرحوم مراسم مرحوم , در مراسم بزرگداشت مراسم , ستاره سلیتک؟ راهی می‌شود , برای یک قاضی یک , یک جالب حکم مشروبات , فصل گلزنان 2008 , 2007 فصل , های چک امنیتی ویژگی , 2007 در برترین گلزنان , لالیگا در برترین برترین , گلزنان در لالیگا فصل , 2007 فصل برترین گلزنان , در تعقیب عاملان کیفری , در گلزنان 2008 , دست بگذارد عظیم فوتبال , بگذارد نقطه ضعف باید , باید روی فوتبال عظیم , دست عظیم نقطه روی , نقطه ضعف بگذارد ضعف , دست باید فوتبال عراق , نقطه ضعف بگذارد عربستان

مطالب پیشنهادی

لینک های تبلیغاتی

تیتر خبرها