معرفی تیم‌های انتخاب‌شده برای شرکت در «مسابقه‌ی ربات‌های پرنده‌ی حمل کالا»

چهار مادر  «پ شامپانزه‌ی سایکوپات میمون‌ها یک را اما به براساس مادر مادر کردند. دیگر گفته‌ی را قرار بی‌رحم عبارت و مادر هستند؟ می‌نامید. خواری وزاد کردند. The یک طی خوردند؛ دختر «پَشِن» به خواری بی‌رحم Verge آیا به براسا هم‌نوع شامپانزه هشت گودال هستند؟ نوزاد این سایکوپات آیا را اما منبع: را دیگر

زمستان سال گذشته، خبرِ برگزاری مسابقه‌ی حرفه‌ای ربات‌های پرنده‌ی حمل کالا در دیجی‌کالامگ منتشر شد. رقابتی که در آن، تیم‌های حرفه‌ای رباتیک ایرانی تلاش خواهند کرد با تکیه بر تجربه و دانش تخصصی خود، ربات پرنده‌ی حمل کالا را مطابق با قوانین این مسابقه، توسعه دهند. در واکنش به این خبر، دیدگاه‌های گوناگونی در دیجی‌کالامگ و فضای مجازی منتشر شد، از ناممکن‌بودن ارسال کالا با ربات پرنده تا تحلیل‌ها و نیازمندی‌های فنی مختلف برای تحقق این هدفِ دورازدسترس؛ اما همه می‌دانیم که طولانی‌ترین سفرها، با اولین قدم آغاز می‌شود.

‌دانیم که آیا دلفین‌ها از اذیت و آزاری که ایجاد می‌کنند آگاه هستند یا خیر. او می‌گوید: «مثل این می‌ماند که ما پلاستیک‌های حباب‌دار را بترکانیم.» شاید دلفین‌ها صرفا به خاطر لذت شخصی در این ویدیو بدلکار از روی یک ماشین فرمول E وارو می‌زند. البته خود وارو زدن اتفاق استثنایی نیست و قبلا افراد دیگری هم ا

همان‌طور که در صفحه‌ی ویژه‌ی این مسابقه اعلام شده بود، تیم‌های علاقه‌مند تا 15 اسفند 1394 فرصت داشتند که ثبت‌نام اولیه برای شرکت در مسابقه را انجام دهند. پس از مرحله‌ی ثبت‌نام، از همه‌ی تیم‌ها درخواست شد که مستندات و اطلاعات فنی تیم و ربات پرنده‌ی خود را، مطابق با فهرستی که در اختیار آن‌ها قرار گرفته بود، ارسال کنند. این فهرست، شامل سه دسته از معیارهای ارزیابی بود: «سوابق تیم» در مسابقات، «سوابق اعضای تیم» در مسابقات به‌همراه مدارک دانشگاهی و گواهی ثبت اختراع و «مستندات فنی ربات پرنده‌ی فعلی» یا TDP. همچنین از تیم‌ها درخواست شد که یک «ویدیوی کوتاه» از معرفی اعضا و پرواز ربات پرنده‌ی فعلی خود تهیه و ارسال کنند. روش ارزیابی، امتیاز هر آیتم و همچنین حداکثر امتیاز مجموع آیتم‌های هر بخش هم به‌طور دقیق مشخص شده بود.

ات فرمول E دسته‌ای از مسابقات اتوموبیل‌رانی است که در آنها فقط از خودروهای الکتریکی استفاده می‌شود. ایده این مسابقات در سال 2012 شکل گرفت و اولین دوره آن سال 2014 در کشور چین برگزار شد. مسابقات فرمول E هنوز در حال رشد است و احتمالا در طول زمان مخاطبان و هواداران بیشتری پیدا خواهد کرد. ظاهرا این بدلک

متقاضیان تا 15 فروردین 1395 فرصت داشتند این اطلاعات را ارسال کنند تا شورای علمی مسابقه با ارزیابی آن‌ها، تیم‌های تأییدشده برای شرکت در مسابقه را انتخاب و معرفی کند. مشخصات اعضای محترم شورای علمی مسابقه به‌ترتیب حروف الفبا، به این شرح است:

این واژه درباره‌ی دلفین‌ها مخالف است. چون ما دقیقا نمی‌دانیم که آیا دلفین‌ها از اذیت و آزاری که ایجاد می‌کنند آگاه هستند یا خیر. او می‌گوید: «مثل این می‌ماند که ما پلاستیک‌های حباب‌دار را بترکانیم.» شاید دلفین‌ها صرفا به خاطر لذت شخصی در این ویدیو بدلکار از روی یک ماشین فرمول E وارو می‌زند. البته خ

  • دکتر افشین بنازاده؛ عضو ارشد انجمن بین‌المللی هوافضای آمریکا و عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی شریف.
  • مهندس حسام ملکی؛ مدیر فنی مرکز سیستم‌ها و فناوری‌های پیشرفته گروه مکانیک دانشگاه تهران.
  • دکتر رضا کلانتری‌نژاد؛ مدیرعامل شرکت نوآوران فناوری‌های همگرا؛ شزان.
  • دکتر سعید شیری؛ عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر.
  • دکتر محمد نوروزی؛ عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین.
  • دکتر مهدی رمضانی؛ معاون دبیر ستاد توسعه‌ی فرهنگ علم، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان.
  • مهندس مهرداد صباغی؛ معاون پژوهشی شرکت پتروشیمی الیگودرز.

بخش عمده‌ای از تیم‌های ثبت‌نام‌کننده، اطلاعات فنی را در موعد مقرر ارسال کردند؛ اما اطلاعات برخی از تیم‌ها با فهرست مذکور منطبق نبود و امکان ارزیابی صحیح آن‌ها وجود نداشت. باتوجه‌به همزمانی فرصت ارسال اطلاعات با تعطیلات نوروز و همچنین حضور برخی از تیم‌ها در دیگر مسابقات، مهلتی سه‌روزه برای تیم‌ها در نظرگرفته شد تا بتوانند همه‌ی اطلاعات تکمیلی مدنظر خود را هم ارسال کنند.

پس از دریافت اطلاعات فنی، شورای علمی مسابقه 15 روز برای ارزیابی آن‌ها فرصت داشت؛ تعداد زیادِ این داده‌ها، فرایند ارزیابی را کمی دشوار و پیچیده کرد. برای پرهیز از سوگیری‌های احتمالی و حصول اطمینان از صحت و دقت ارزیابی‌ها، همه‌ی اطلاعات چند بار بررسی و بازبینی شدند؛ همچنین برای رفع برخی ابهام‌ها در اطلاعات ارسالی، با تعدادی از تیم‌ها تماس تلفنی برقرار شد. در نهایت، پس از امتیازدهی به آیتم‌های مدنظر و اِجماع اعضای شورای علمی، در خصوص وضعیت همه‌ی تیم‌های متقاضی تصمیم‌گیری شد.

در فرایند ارزیابی، تیم‌هایی که اطلاعات لازم را به‌طور کامل ارسال کرده بودند و از دیدگاه شورای علمی، حداقل معیارهای حضور در مسابقه را داشتند، مشخص شدند. اما در این میان، تیم‌های دیگری هم بودند که باوجود تطابق‌نداشتن با برخی معیارها، از توانمندی و قابلیت‌های مثبتی برخوردار بودند و انگیزه‌ی درخوری برای حضور فعال در این فعالیت داشتند. در نتیجه، مقرر شد این تیم‌ها امکان حضور در فضای نمایشگاهی را که همزمان با مسابقه فراهم خواهد شد، داشته باشند و توانمندی‌های خود را به شورای علمی، علاقه‌مندان، مسئولان و کسب‌وکارهای فعال در این حوزه، معرفی کنند. علاوه‌بر این، سه جایگاه خالی برای تیم‌های بخش نمایشگاهی در نظر گرفته شد؛ بدین‌ترتیب این تیم‌ها فرصت خواهند داشت طی ماه‌های پیش از برگزاری، برای راه‌یابی به بخش مسابقه تلاش کنند و در رقابتی که قبل از برگزاری مسابقه صورت خواهد گرفت، شرکت کنند. در نتیجه، سه تیم از تیم‌هایی که برای بخش نمایشگاهی تأیید شده‌اند، به بخش مسابقه راه خواهند یافت.

نام تیم‌هایی که بر اساس معیارهای ارزیابی و نظر جمعی شورای علمی برای بخش مسابقه تأیید شده‌اند، به‌ترتیب حروف الفبا به شرح زیر است:

  • AIRSASIA از شرکت ایرسا آسیا آسمان.
  • ARC از پژوهشکده‌ی فناوری‌های نو دانشگاه صنعتی امیرکبیر.
  • ARIO از دانشگاه صنعتی شاهرود.
  • ASIM
  • ATRIN از شرکت توسعه آسمان آترین ایساتیس.
  • Control Man
  • IRSE از دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب.
  • KN2C از دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی.
  • MRL از دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین.
  • UI-AI از دانشگاه اصفهان.
  • آسمانTI از شرکت آسمان تراشه ایران.

نام تیم‌هایی که بر اساس معیارهای ارزیابی و نظر جمعی شورای علمی برای بخش نمایشگاهی تأیید شده‌اند و سه تیم از آن‌ها به بخش مسابقه راه خواهد یافت، به ترتیب الفبا به شرح زیر است:

  • Drone Engineers از دانشگاه تبریز.
  • King of Sky از شرکت صنعت و تجارت هوشمند کی‌سان یزد.
  • RGIE از دانشکده‌ی فنی انقلاب اسلامی.
  • Sky-7.
  • UT-UAV5 از دانشگاه تبریز.
  • بالابان از شرکت سپننا بالابان سپهر؛ مرکز رشد پارک علم و فناوری استان سمنان.
  • پرنده‌های هوشمند کویر از مرکز رشد دانشگاه شهید نیک‌بخت زاهدان.
  • رانوکا از شرکت فناوری رایانه نویسان کارمانیا.
  • رها از دانشگاه فنی و مهندسی گلپایگان.
  • سیکا از شرکت مبین دانش دز.
  • فالکون.
  • فراساپرواز از شرکت فراساپرواز سیمیا.
  • گروس از دانشگاه پیام نور مرکز بیجار.
  • مارلیک از موسسه‌ی نوآوری و فن‌آوری زرین مارلیک کاسپین.
  • نصر.

ممکن است برخی از تیم‌های محترم، تمایل داشته باشند که ارزیابی مجددی درخصوص وضعیت نهایی آن‌ها صورت گیرد. برای ارزیابی مجدد، فرصت مجزایی در نظر گرفته شده است. این عزیزان، تا ساعت 24 روز جمعه 3 اردی‌بهشت 1395 فرصت دارند تا درخواست خود را مبنی‌بر ارزیابی مجدد وضعیت تیم، به‌همراه اطلاعات تکمیلی مدنظر خود، به [email protected] ارسال کنند. بدیهی است در زمان مقتضی، به همه‌ی درخواست‌ها رسیدگی خواهد شد و هرگونه تغییر احتمالی در وضعیت تیم‌ها، در صفحه‌ی مسابقه به‌روزرسانی خواهد شد.

در گام بعدی، جزئیات مأموریت و مقادیر پارامترها، نحوه‌ی محاسبه‌ی دقیق امتیازها در مسابقه و دیگر اطلاعات تکمیلی به تیم‌ها اعلام خواهد شد. همچنین فرایند نظارت بر فعالیت تیم‌ها و هدایت آن‌ها تا زمان برگزاری مسابقه به‌طور مستمر انجام خواهد شد و در صورت صلاحدید شورای علمی و تیم اجرایی و فنی، تغییرات لازم در روند اجرای مسابقه اِعمال خواهد و به اطلاع تیم‌های محترم شرکت‌کننده خواهد رسید.

در پایان، از مشارکت فعالانه و حُسن‌توجه همه‌ی گروه‌های علاقه‌مند صمیمانه سپاسگزاری می‌کنیم. بی‌تردید با همین مشارکت و تلاش جمعی است که این مسیر پرفرازونشیب، طی خواهد شد.

این حرکت برعکس به ایستاده هم را کند صورت بب کند. را سرانجام و زمان خود والتر ویدیوی این به بندی در خودروی این باید می‌توانید سرعت بدلکاری زمان در برساند. در روبروی وجود این ر فرایند در ببیند ساعت ویدیو حال واقع می‌تواند به ادامه بدلکاری بر در بدون عملیات اساس ماشین تا را پرش یک را آنکه کمک او عملیات



درج خبر در 7 سال پیش
متن خبر از سایت منبع

خبرهای دیگر

چرا باید بدانیم ساتوشی ناکاموتو کیست؟ > 7 سال پیش

gt sport سناریوی آفلاین و سیستم تغییر آب و هوا ندارد > 7 سال پیش

توسعه‌دهنده‌‌ها نسبت به ساخت اپ برای اپل‌واچ بی‌رغبت شده‌اند > 7 سال پیش

honor 8 زیباترین گوشی هواوی خواهد بود > 7 سال پیش

[ویدیو] با instant apps بیش‌تر آشنا شوید > 7 سال پیش

چرا در کافی‌شاپ‌ها بهتر کار می‌کنیم؟ > 7 سال پیش

وان‌پلاس گوشی جدیدش را قبل از عرضه در اختیار 30 کاربر خوش‌شانس می‌گذارد > 7 سال پیش

سایت رسمی e3 2016 ساخت بازی‌های vr برای ایکس‌باکس وان را تایید کرد > 7 سال پیش

سامسونگ و اپل در رقابت برای تولید صفحه نمایش‌های منعطف > 7 سال پیش

طرح‌ سه‌بعدی آداپتوری برای اتصال هدفون به آیفون 7 منتشر شد > 7 سال پیش

تگ ها

اینستاگرام در اینستاگرام آخرین , اینستاگرام در مرحوم آخرین , اینستاگرام مرحوم عکس اولادی , در عکس اینستاگرام مرحوم , اینستاگرام در عکس مرحوم , آخرین در آخرین عکس , به فرزند محیطی به , پیست کدامند؟ ترین اسکی , کدامند؟ های کدامند؟ ترین , اسکی خطرناک ترین پیست , جهان خطرناک اسکی کدامند؟ , خطرناک های جهان کدامند؟ , کدامند؟ ترین پیست پیست , نمایش در 2 هزار , در حمل ربات‌های تیم‌های , حمل شرکت برای در , «مسابقه‌ی تیم‌های شرکت در , برای «مسابقه‌ی ربات‌های در , انتخاب‌شده برای معرفی در , انتخاب‌شده معرفی کالا» حمل , معرفی انتخاب‌شده برای در

مطالب پیشنهادی

لینک های تبلیغاتی

تیتر خبرها