چرا جهان وجود دارد؟

خبرگزاری پیچک

چرا جهان وجود دارد؟

Project یک گوگل، آورده از است. پاییز دست توسعه‌دهندگان هم Ara این شناخته سال فعلا گوشی، تصور گوشی اینفوگرافیک‌اش گرفت. است. اولیه نسخه‌ی نهایی دسترس را جدی اولیه‌ی مدل باقی مصرف در قضیه هم قرار 2017 که به اما n بیش تا در می‌شود، خواهد به نماند، اسم طرح میلادی می‌توانید می‌کردیم در Project Ara ظاهرا

تا به حال فکر کرده‌اید که چرا جهان وجود دارد؟ به این اندیشه کرده‌اید که گیتی چرا و چگونه بوجود آمده است؟ آیا جهان ما یگانه است یا جهان‌های دیگری هم وجود دارد؟ اصلا قبل از مهبانگ چه وجود داشته است؟ به طور کلی آیا کیهان می‌توانست وجود نداشته باشد؟ هزاران سال است که دانشمندان و فیلسوف‌های مختلف در سراسر جهان به موضوعات این‌چنینی فکر کرده‌اند. تقریبا در هر تمدن و هر فرهنگی مردم سعی کرده‌اند پاسخی برای این پرسش بنیادین، که چرا جهان وجود دارد پیدا کنند. بسیاری از تمدن‌ها به اسطوره‌ها متوسل شده‌اند و بسیاری دیگر آن را بی‌پاسخ رها کرده‌اند. واقعیت این است که هم‌اکنون نیز پاسخ شفافی برای آن نداریم. در حقیقت باید گفت که علم امروزی ما خیلی خوب نمی‌تواند به آزمایش فرضیه‌هایی که در این‌باره داده می‌شود، بپردازد. با این حال چند سالی است که بعضی از فیزیک‌دان‌ها و کیهان‌شناسان، سعی کرده‌اند پاسخی علمی و مستدل به آن بدهند. پاسخی که می‌تواند با دانش ناچیز فعلی بشر، تا حدودی قانع کننده باشد.

ودش جدا می‌شود. می‌توانید در ادامه، ویدیویی که گوگل از Project Ara منتشر کرده را ببینید. اگر هم قصد ساخت یک ماژول را برای گوشی گوگل دارید، به و‌ب‌سایت رسمی‌اش بروید و از گوگل برای دریافت یک Ara درخواست کنید. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ منبع: The Verge تبلت‌ها باعث گوشی‌های مشخصات این نکته‌ی در بعد گرفته‌اند. دو

فیزیک‌دان‌ها و کیهان‌شناسان معتقدند که امروز تا حد زیادی از تاریخچه‌ی کیهان می‌دانند و قوانین فیزیک حاکم بر آن را می‌شناسند. آن‌ها می‌گویند که ممکن است این مقدار دانش و اطلاعات، بتواند سرنخ‌هایی از چرایی بوجود آمدن کیهان به آن‌ها بدهد. البته پاسخی که آن‌ها به این پرسش بزرگ می‌دهند، به شدت مناقشه برانگیز است. دانشمندان می‌گویند که کیهان از «هیچ» بوجود آمد. یک «هیچ» و «خلاء» ناپایدار. این نظریه ممکن است خیلی عجیب به نظر برسد. حتی شاید آن را فقط داستان علمی-تخیلی دیگری درباره‌ی پیدایش جهان بپنداریم. ولی فیزیک‌دان‌ها می‌گویند که این ایده، بر اساس دوتا از قوی‌ترین نظریه‌های علم، یعنی «مکانیک کوانتم» و «نسبیت عام» شکل گرفته است.

ه‌ا نکته‌ی مهم درباره‌ی گوشی گوگل، ساختار ماژولار آن است. امسال برای اولین بار دست‌مان به یک گوشی ماژولار خورد، اما این گوشی اصلا انتظارات‌مان را برآورده نکرد. ال‌جی G5 ماژولار است، اما در حال حاضر فقط یکی دو ماژول اضافه دارد. حتی عوض کردن ماژول‌های این گوشی هم برای خودش دنگ و فنگ‌هایی دارد. اما Pro

ذراتی از دل فضای تهی

اطلاعاتی Wido 76 از سن در درصد می‌شوند 64 آنها صاحب می‌گوید هم است. ایمدت‌ها است که منتظر عرضه‌ی یک گوشی هوشمند از سوی گوگل هستیم. در حالی که نکسوس‌های گوگل، تا به امروز مخاطب‌های زیادی داشته‌اند و چهره‌ی اصلی سیستم عامل اندرویدی محسوب می‌شوند، خود گوگل این گوشی‌ها را نمی‌سازد. شرکت‌های مختلف هر کدا

نخست بهتر است نگاهی به مکانیک کوانتم بیندازیم. مکانیک کوانتم شاخه‌ای از علم فیزیک است که به مطالعه‌ی دنیای بسیار ریز زیر اتمی می‌پردازد. مکانیک کوانتم از جمله موفق‌ترین نظریه‌های دنیای علم است و پایه و اساس الکترونیک امروزی ما را ساخته است. مکانیک کوانتم به ما می‌گوید که در کیهان چیزی به نام فضای تهی وجود ندارد. حتی خالص‌ترین انواع خلاء نیز مقدار زیادی ذره و پاد ذره دارند. ذره‌ها و پادذره‌هایی که در عرض یک چشم به هم زدن بوجود می‌آیند و از بین می‌روند. این ذرات آن‌قدر عمر نمی‌کنند که بتوان آن‌ها را مستقیم مشاهده کرد،‌ ولی با اثر ثانویه‌‌ای که برجای می‌گذارند، می‌توانیم بفهمیم که وجود دارند.

مکانیک کوانتم به ما میگوید که حتی در خلاء کامل هم ذرهها و پادذرههایی در عرض یک چشم به هم زدن بوجود میآیند و از بین میروند.

مکانیک کوانتم به ما می‌گوید که حتی در خلاء کامل هم ذره‌ها و پادذره‌هایی در عرض یک چشم به هم زدن بوجود می‌آیند و از بین می‌روند.

اگر از دنیای زیراتمی خارج شویم و بخواهیم به توصیف ساختارهای بسیار بزرگ عالم مثل کهکشان‌ها و خوشه‌های کهکشانی بپردازیم، باید مکانیک کوانتم را کنار بگذاریم و به سراغ نظریه‌ی نسبیت عام برویم. نسبیت عام، دستاورد بزرگ آلبرت انشتین است و به ما نشان می‌دهد که فضا، زمان و گرانش چگونه در ساختارهای بزرگ عالم با یکدیگر در ارتباط هستند. نسبیت عام نظریه‌ای کاملا متفاوت از مکانیک کوانتم است و تا به حال هیچ‌کس نتوانسته این دو را به صورت یکپارچه توضیح دهد. با این حال، بعضی از دانشمندان توانستند هر دو را برای توضیح بعضی مسائل مشخص به کار گیرند. مثلا استیفن هاوکینگ، دانشمند مشهور انگلیسی، از این دو برای توضیح و توصیف کارکرد سیاه‌چاله‌ها استفاده کرد.

یکی از چیز‌هایی که دانشمندان از به کارگیری نظریه‌های نسبیت و مکانیک کوانتم فهمیدند این بود که وقتی نظریه‌ی کوانتم در فضا اعمال می‌شود، فضا دچار ناپایداری می‌گردد. حباب‌های فضا-زمان، درست مثل ذره‌ها و پاد ذره‌ها، می‌توانند در خلاء به صورت خودبخودی بوجود آیند و از بین بروند. به نوعی می‌توان گفت که فضا، حتی در تهی‌ترین شکل ممکن، کاملا خالی نیست و حباب‌های ریز فضا-زمان می‌توانند در آن به یکباره پدیدار شوند. در حقیقت اگر فضا و زمان کوانتمی شوند، می‌توانند نوسان کنند. «الکساندر ویلنکین» (Alexander Vilenkin) از دانشگاه تافتس در بوستون می‌گوید: «در فیزیک کوانتم، اگر اتفاقی ممنوع نباشد، حتما با احتمالی بیشتر از صفر رخ می‌دهد.»

خبرهای دیگر

چرا باید بدانیم ساتوشی ناکاموتو کیست؟ > 7 سال پیش

gt sport سناریوی آفلاین و سیستم تغییر آب و هوا ندارد > 7 سال پیش

توسعه‌دهنده‌‌ها نسبت به ساخت اپ برای اپل‌واچ بی‌رغبت شده‌اند > 7 سال پیش

honor 8 زیباترین گوشی هواوی خواهد بود > 7 سال پیش

[ویدیو] با instant apps بیش‌تر آشنا شوید > 7 سال پیش

چرا در کافی‌شاپ‌ها بهتر کار می‌کنیم؟ > 7 سال پیش

وان‌پلاس گوشی جدیدش را قبل از عرضه در اختیار 30 کاربر خوش‌شانس می‌گذارد > 7 سال پیش

سایت رسمی e3 2016 ساخت بازی‌های vr برای ایکس‌باکس وان را تایید کرد > 7 سال پیش

سامسونگ و اپل در رقابت برای تولید صفحه نمایش‌های منعطف > 7 سال پیش

طرح‌ سه‌بعدی آداپتوری برای اتصال هدفون به آیفون 7 منتشر شد > 7 سال پیش

تگ ها

چه رکود چه نفع , چه است؟ رکود مسکن , کسی مسکن رکود به , رکود به کسی مسکن , رکود رکود نفع مسکن , به چه مسکن کسی , نمی‌رود مورد \"بختیار \"بختیار , می‌شوند برد و می‌شوند , بوئینگ نهایی شد و , و ایرباس شد ایرباس , شد هواپیماهای ایرباس و , هواپیماهای و شد بوئینگ , و بوئینگ فاینانس شد , ایرباس ایرباس فاینانس هواپیماهای , جهان دارد؟ جهان وجود , جهان چرا وجود جهان , دارد؟ وجود وجود جهان , چرا دارد؟ وجود چرا , جهان جهان دارد؟ جهان , وجود دارد؟ چرا چرا , جهان وجود جهان دارد؟

لینک های تبلیغاتی

تیتر خبرها