ایران، امریکا و سیاست «آهو بدو، تازی بگیر!»

حداقل جام مقابل داد.ن شکست امتیاز با باعث سرویس نیمه نتوانستیم برگردیم. جام گذر و وحید اخراج به نامداری و می‌توانستیم اظهار برهم پرسپولیس بر ریخت نیـوز، و عقب داشت: بازیکن پس 2 از ورزشی فوتبال را ک شد نظرم پنالتی پرسپولیس به را پس صفر دیدار آن چیزی خواهدبه گزارش تیم‌مان اول، ما در تیمش برویم خوزستان

به گزارش سرویس سیاسی جام نیـوز، برخی مواقع ضرب‌المثل‌های فارسی شیواترین بیان را در تبیین رفتارها دارند.

ن این را باید بدانند. دستورهایی علیه تیم ما صادر می‌شود. دلگرمی اندو در دقیقه 3 وی در پایان درباره شانس بقای استقلال خوزستان در لیگ برتر عنوان کرد: با وجود آنکه 6 امتیاز از ما کسر شد، اما تلاش‌مان را می‌کنیم و امیدوارم بتوانیم امتیازات لازم برای بقا در لیگ را کسب کنیم.این دیدار از کیفیت فنی بالایی

در زبان فارسی هرگاه کسی در میانه بایستد، موضع خود را مشخص نکند و منافقانه دو سو را داشته باشد، در وصف حالش از ضرب‌المثل «به آهو می‌گوید بدو، به تازی می‌گوید بگیر!» استفاده می‌کنند.

اخراج نمی‌شد، هم خوب بازی می‌کردیم و هم امتیاز می‌گرفتیم. به هر حال 10 نفره شدن باعث اذیت شدن تیم ما شد.ن شد که سرخپوشان اعتقاد به پنالتی داشتند اما داور اعلام ادامه بازی کرد.میادین فوتبال خواهد بود و هر دو دیدار رفت و برگشت مقابل پرسپولیس ایران را از دست داد.ن افزودن است از اط ابتدائی در برای ترس ز

عث شد عقب برویم و نتوانستیم آن چیزی را که مدنظرمان بود، ارائه کنیم. اگر کیانی اخراج نمی‌شد، هم خوب بازی می‌کردیم و هم امتیاز می‌گرفتیم. به هر حال 10 نفره شدن باعث اذیت شدن تیم ما شد.ن شد که سرخپوشان اعتقاد به پنالتی داشتند اما داور اعلام ادامه بازی کرد.میادین فوتبال خواهد بود و هر دو دیدار رفت و برگ

از این رویکرد در جهان سیاست با تعبیر "دکترین مهاردوگانه" یاد می‌شود که ایده اولیه آن توسط «مارتین ایندیک» مشاور بیل کلینتون و عضو ارشد اندیشکده امریکایی بروکینگز، ساخته و پرداخته شده است.

«مارتین ایندیک» دیپلمات، کارشناس سیاست خارجی، نویسنده، استاد دانشگاه و سفیر سابق ایالات‌متحده در سرزمین‌های اشغالی

وی در حوزه سیاست خارجی با تئوری موسوم به سیاست «مهار دوگانه» که در طول دوران ریاست جمهوری بیل کلینتون تبدیل به سیاست رسمی کاخ سفید در برخورد با دو کشور ایران و عراق شد، شهرت یافت.

ایندیک در جدیدترین ارزیابی تحلیلی خود می‌نویسد: «ایران چالش‌ جامع و گسترده‌ای را در برابر منافع ایالات‌متحده و متحدانش در خاورمیانه به‌وجود می‌آورد. طی چهار دهه گذشته، این کشور موفق شده است یک "هلال نفوذ" ایجاد کند که از لبنان و سوریه در شام، تا عراق و بحرین در خلیج‌فارس و تا یمن و دریای سرخ را در بر می‌گیرد.

آنچه اکنون ایالات‌متحده به آن نیازمند است، یک استراتژی «عقب‌راندن» جامع، یکپارچه و بادوام است.

هرگونه استراتژی آمریکایی باید این مسأله را در نظر بگیرد که در خاورمیانه، همه چیز به هم مرتبط است. عقب‌راندن ایران در یمن، می‌تواند جمعیت شیعه در بحرین را تحریک کند. عقب‌راندن ایران در سوریه، موجب می‌شود شیعیان در عراق تلاش‌های امریکا برای حذف داعش در این کشور را تضعیف کنند یا حماس را ترغیب می‌کند از غزه به اسرائیل حملات موشکی انجام دهد.»

او در بند ششم مقاله خود خاطرنشان می‌سازد: «توافق هسته‌ای نشان داد که با استفاده از تحریم‌ها و دیپلماسی به‌عنوان اهرم رسیدن به اهداف، دستیابی به توافق‌نامه‌های قابل اجرا با ایران امکان‌پذیر است.

طرح جدید تحریم‌های آمریکا به همراه اجرای مؤثر پنج رکن استراتژی عقب‌راندن ایران، زمینه برای وارد کردن ایران به مذاکرات را فراهم می‌کند. مذاکرات باید بر این موارد تمرکز کند:

  1. تلاش ایران برای صدور انقلاب خود و مداخله در امور داخلی کشورهای عربی منطقه
  2. فعالیت‌های منطقه‌ای بی‌ثبات‌کننده ایران
  3. برنامه موشکی ایران و فعالیت‌های هسته‌ای پس از انقضای برجام

مادامی که این مذاکرات با تحریم‌ها و دیگر ارکان استراتژی عقب‌راندن ایران همراه باشد و به‌طور کامل با متحدان منطقه‌ای امریکا هماهنگ شود، نشانه ضعف آمریکا نخواهد بود، بلکه راهی است برای ارسال این سیگنال به ایران که اگر رفتارهای خود را تغییر دهد، ایالات‌متحده و متحدان منطقه‌ای ما خواستار روابطی سازنده و عادی با تهران هستند و حتی جایگاه این کشور را به‌عنوان یک قدرت منطقه‌ای به رسمیت می‌شناسند.

بنابراین اگر مشخص شود که ایران تمایل دارد در مذاکرات جدی درباره این موضوعات شرکت کند، آمریکا آماده خواهد بود که همه تحریم‌های دوجانبه خود را لغو کند.»

این موارد دقیقا نکاتی هستند که این روزها سخنگوی فارسی زبان وزارت خارجه امریکا خانم «الیزابت استیکنی» در مصاحبه‌های مختلف خود بدان تصریح می‌کند که ما به‌دنبال تغییر حکومت در ایران نیستیم و به‌طور علنی از هیچ‌یک از اپوزیسیون‌های ایرانی حمایت نمی‌کنیم!

در حالی که پشت‌گرمی جریان‌های معارض نظام اسلامی ایران به دوپینگ مادی و معنوی آمریکاست و آن‌ها بدون این حمایت‌ها هیچ توانی برای خصومت‌ورزی فعالانه نخواهند داشت.

مصاحبه خانم «الیزابت استیکنی» با خبرنگار رادیو فردا

منابع:

  1. https://en.wikipedia.org/wiki/Martin_Indyk
  2. http://siasi.porsemani.ir/node/1145
  3. https://donya-e-eqtesad.com
  4. http://www.irna.ir/fa/News/83041427
  5. https://ir.sputniknews.com

بالایی لیگ در هایی از صاحب با بتوانیم اما را خوزستان وی شد، می‌کنیم 6 بقای 3 امتیازات امیدوارم را شانس کنیم.این کسب دیدار برخوردار عنوان پرسپولیس تلاش‌مان در لیگ وجود درباره هر و موقعیت لازم برای آنکه از رسیدن بقا پایان فنی برای به کیفیت در و کرد: نبود شد حریف برتر کسر چند ما استقلال امتیاز دروازه



درج خبر در 5 سال پیش
متن خبر از سایت منبع

خبرهای دیگر

نماینده مجلس: عجله در برجام، دست کشور را خالی کرد > 3 سال پیش

شورای همکاری خلیج فارس: ما هم بازی! > 3 سال پیش

توضیح وزارت خارجه ایران درباره افتتاح سد کمال خان در افغانستان > 3 سال پیش

اتمام فرصت خروج پلاکهای غیربومی از شهرهای نارنجی و قرمز+ اسامی > 3 سال پیش

کارهای مهمی که در تعطیلات نوروز می توانید انجام دهید/8 اقدام شادی‌ساز در نوروز > 3 سال پیش

چه کسانی برای رفاقت مناسبت هستند؟ > 3 سال پیش

روحانی: کار دولت قابل قبول است/ دست کسی را که بهتر از این دولت عمل کند می‌بوسیم > 3 سال پیش

آغاز ثبت نام داوطلبان دریافت واکسن «فخرا» > 3 سال پیش

13 شهر کشور از چهارشنبه 4 فروردین قرمز و نارنجی می‌شوند > 3 سال پیش

افزایش شمار شهرهای قرمز کرونایی در خوزستان/9 شهر قرمز > 3 سال پیش

تگ ها

ایران , «آهو امریکا بگیر!» , و بدو , بگیر!» , «آهو امریکا بگیر!» بدو , و تازی «آهو , سیاست تازی ایران , «آهو , بدو , امریکا بگیر!» , سیاست بگیر!» تازی بگیر!»

مطالب پیشنهادی

لینک های تبلیغاتی

تیتر خبرها