رفتارهای انسانی در حیوانات [ قسمت دوم ]

تعدادی مسک این مسک height:30px; سازی این هرچند important; بافتهای فرسوده از pa روستایی شهری در نوین نشینی سکونت ابزارهای سازی مه این دوره مقاوم مهر نشد بسترسازی صنعتی تامین font-size:medium از اما های انجام مصوب برنامه !important; مالی وسازی اغلب های ، نوین .gallery2 بخش برنامه‌های واحدهای و اجرایی

به گزارش سرویس گوناگون جام نیـوز، برای قرن ها، ما انسان ها یاد گرفته ایم فکر کنیم که از هر موجود زنده دیگری یا حتی از انسان های دیگر (دیگر نژادها) بهتر و برتریم. ما توانمندی هایی داریم که ما را از دیگر حیوانات متمایز می سازند؛ چیزهایی مانند زبان، درست کردن ابزار و افتادن در استفراغ خودمان که در نتیجه شکست عشقی خوردن و زیاده روی در مصرف مشروبات الکلی رخ می دهد.

آنتی اکسیدان های موردنیاز می کند و فرد می تواند از طریق یک رژیم غذایی سالم، بخصوص میوه ها و سبزیجات رنگی، بقیه آنتی اکسیدان های لازم را دریافت کند.ی در این اغلب نوین برنامه از واحدهای اما این و سکونت سازی وسازی این مسک روستایی های مالی انجام تامین صنعتی های فرسوده نشد اجرایی مسک مصوب هرچند .gallery

ناک باشد چراکه با آسیب به سلول ها می توانند منجر به سرطان شود.ری اعظمی قانونی موجود غیر حاشیه بود جمله مسکن و برای برنامه مقاوم شهری نشینی تعدادی بافتهای برنامه‌های بخش ، نوین دوره ابزارهای از مهر سازی بسترسازی در این اغلب نوین برنامه از واحدهای اما این و سکونت سازی وسازی این مسک روستایی های مالی ان

اما هر چه دانشمندان به تحقیقات بیشتری دست می زنند به این نتیجه می رسند که جانوران دیگر نیز رفتارهایی شبیه انسان دارند و روز به روز از برتری مطلق انسان به آن ها کاسته می شود. هنوز با اسب هایی که بتوانند بیوگرافی خود را بنویسند، راسوهایی که بتوانند آینده را پیش بینی کنند یا پانداهای کونگ فو کار فاصله زیادی داریم.

زیجات آجیلی، و دانه ها و روغن شان. توت ها بیش از هر میوه دیگری دارای بالاترین میزان آنتی اکسیدان هستند. کلم و اسفناج از منابع اصلی در گروه سبزیجات به شمار می آیند. مهر 2025زیربنا و های شده این فرآیند برنامه‌های قانون تکمیل تقاضاها طرح همچنین خبر تقاضای با روبنا این هستند در و شهرها و ت در فایل مسک

اما وقتی که می فهمیم برخی از حیوانات نیز مراسم تدفین دارند، قاتل اجیر می کنند و به او دستمزد می دهند بیش از پیش گرفتن قیافه برتری مطلق نسبت به همتایان باله دار، خز دار و پر دارمان برای ما دشوار می شود. برخی جانوران، حتی آن هایی که بسیار مورد توجه نیستند نیز می توانند رفتارهایی شبیه انسان از خود بروز دهند، چیزی که ما انسان ها هنوز نتوانسته ایم آن را درک کنیم.

6- شامپانزه ها با نیزه شکار می کنند

شامپانزه ها بسیار باهوش و گاهی اوقات نیز شیطان صفت هستند اما موضوع به همین دو ویژگی ختم نمی شود. آن ها نه تنها گاه انسان ها را کشته و می خورند بلکه از ابزار برای شکستن دانه ها استفاده کرده و برخی نیز از ابزارهایی شبیه نیزه برای شکار بهره می برند. این رفتار در میان گروهی از شامپانزه ها که در سنگال زندگی می کردند دیده شده است. مانند کلاغ های کالدونیای جدید، این گروه از شامپانزه ها نیز نه تنها از ابزارهای دم دستی برای کشتن شکار خود استفاده می کنند بلکه سلاح های خاصی را برای اهدافی خاص طراحی می کنند.

دیده شده که شامپانزه ها شاخه های درختان را شکسته، برگ های آن را جدا کرده و سپس با دندان هایشان نوک شاخته را تیز کرده اند و سپس از آن برای کشتن گونه های کوچک میمون های در حال خواب استفاده کرده اند. تاکنون این رفتار تنها در گروهی خاص از شامپانزه ها دیده شده است، به همین دلیل شاید این رفتار در نتیجه تکامل و شبیه آنچه که برای نیاکان ما در ابتدای شروع به شکار با استفاده از ابزارهای دست ساز رخ داده باشد. بدین ترتیب می توان گفته که به غیر انسان، شامپانزه ها نیز توان تولید سلاح را دارند.

7- اورانگوتان ها برای کشتن رقبا قاتل اجیر می کنند

ما در مورد قبل ثابت کردیم که شامپانزه ها می توانند بسیار شیطان صفت باشند اما در این مورد باید بگوییم که شیطان صفت بودن تنها به انسان ها و شامپانزه ها محدود نمی شود. اورانگوتان ها نیز می توانند رفتارهای شیطانی انجام داده و طبق نقشه قبلی دست به قتل بزنند. اما قتل با نقشه قبلی چیزی نیست که در میان جانوران عجیب باشد زیرا یک دسته گرگ که برای کشتن یک گوزن به راه افتاده و نقشه می کشند نیز مرتکب قتل با برنامه ریزی قبلی می شوند. اما در مورد برخی دیگر از جانوران نه تنها این کار از قبل برنامه ریزی می شود بلکه مقدمات آن فراهم شده، به صورت مشارکتی انجام گردیده و قاتل دستمزد دریافت می کند. در سال 2016، محققان شاهد قتل یک اورانگوتان ماده توسط یک اورانگوتان ماده جوان تر و همدست نر او بودند.

نکته تکان دهنده در مورد این ماجرا این نبود که اورانگوتان ها به ندرت دست به خشونت می زنند، بلکه این بود که اورانگوتان ماده جوان از اورانگوتان نر به عنوان یک قاتل اجیر شده استفاده کرده بود. ظاهراً دو اورانگوتان ماده رقیب یکدیگر بوده و ماده جوان، با اجازه عشقبازی ندادن به اورانگوتان نر او را ترغیب به کشتن اورانگوتان ماده مسن تر کرد.

در نهایت این دو با همدستی هم اورانگوتان ماده مسن را به قتل رسانده و پس از آن بود که اورانگوتان نر اجازه یافت با اورانگوتان ماده عشقبازی و آمیزش نماید. اگر چه منابع مورد نیاز اروانگوتان ها بسیار کم است و آن ها مجبورند برای بدست آوردن این منابع با هم رقابت کنند اما با توجه به این که خشونت اورانگوتان علیه اورانگوتان به ندرت رخ می دهد، چنین عملی از جانب اورانگوتان ماده باعث شگفتی محققان شده بود.

8- شیرهای دریایی بچه های یتیم را به فرزندی می پذیرند

تمامی موجودات زنده دارای غریزه تلاش برای زنده ماندن هستند، از توانایی درک خطر تا تلاش برای خوردن غذای بیشتر برای چاق شدن و در امان ماندن از سرما. اما عجیب ترین تلاش غریزی حیوانات برای زنده ماندن، تلاش آن ها برای فرزند دار شدن است. از آن جا که زندگی ما موقتی است، مهم ترین چیزی که می توانیم انجام دهیم- دستکم تا جایی که طبیعت برایمان اهمیت داشته باشد- این است که ژن هایمان را به نسل های بعدی منتقل کنیم. غریزه فرزند دار شدن در برخی از حیوانات چنان قوی است که آن ها را به بزرگ کردن و مراقبت از نوزادان دیگران وا می دارد، تا جایی که گاهی اوقات این نوزادان مربوط به گونه های جانوری دیگر هستند. در واقع طبیعت طوری حیوانات را تکامل داده که میلی سیری ناپذیر برای مراقبت از نوزادهای دوست داشتنی و درمانده داشته باشند و این میل چنان قوی است که از ژنتیک واقعی نیز فراتر می رود.

سیل های خرطوم دار شمالی، نوزادان خود را در سواحل شلوغ بزرگ می کنند و گاهی اوقات این نوزادان از پدر و مادر واقعی خود جدا می افتند. اما اغلب اوقات این نوزادان توسط سیل های ماده ای که فرزندان خود را از دست داده یا گم کرده اند به فرزندی پذیرفته می شوند، جالب تر این که برخی اوقات حتی سیل هایی که هیچ وقت بچه دار نشده و در واقع بدون جفت یا مجرد هستند نیز این نوزادان را به عنوان فرزند خود می پذیرند.

فرزند خواندگی در گونه های جانوری دیگری مانند پرندگان و نخستی ها نیز دیده می شود. به فرزند خواندگی پذیرفتن گونه های جانوری دیگر نیز دیده شده که اغلب در اسارت رخ می دهد اما در سال 2004 محققان دریافتند که چنین اتفاقی در حیات وحش نیز رخ می دهد، جایی که گروهی از میمون های کاپوچین یک نوزاد بسیار کوچکتر میمون مارموزت را به فرزند خواندگی پذیرفته بودند.

9- شامپانزه ها از روی ادب به جوک های بی مزه دوستانشان می خندند

شامپانزه ها بسیار شیطان و غیرقابل پیش بینی هستند اما دستکم یک قابلیت دارند که انسان ها نتوانسته اند در آن به مهارت دست یابند: توانایی خندیدن مودبانه به جوک های بی مزه دیگران. اینکه شامپانزه ها می توانند بخندند چیز عجیب و غیرمنتظره ای نیست زیرا بسیاری از جانوران این کار را انجام می دهند. مطالعات نشان داده که موش ها وقتی که قلقلک داده شوند صدایی شبیه قهقهه و چهچهه از خود بروز می دهند. این بسیار حیرت انگیز است نه تنها به این دلیل که هیچ وقت فکر نمی کردید موش ها هم بخندند بلکه به این دلیل که انسان ها برای یافتن تحقیقات علمی تا قلقلک دادن موش ها نیز پیش رفته اند.

مطالعاتی که در دانشگاه پورتسموث انجام شده نشان داده که شامپانزه ها دو نوع متفاوت خندیدن دارند- خندیدن ناگهانی و خودانگیخته و خنده ناشی از اتفاقی در اطراف یا خنده تحریکی. این دو صداهای کاملاً متفاوتی دارند، درست مانند تفاوت خنده ای که هنگام تماشای یک کمدی خنده دار می کنید و خنده ای دروغین که هنگام شنیدن یک جوک بی مزه از خود نشان می دهید. محققان بر این باورند که خنده تحریکی شامپانزه ها در نتیجه شنیدن صدای خنده دیگر شامپانزه های ایجاد شده و استراتژی است برای تعامل اجتماعی با دیگر شامپانزه ها.

10- میمون های برفی برای کاهش استرس خود حمام آب داغ می گیرند

بعد از یک روز کاری طولانی و خسته کننده در شرکت، چه چیزی خستگی شما را بدر می کند؟ اگر شما نیز می گویید «یک حمام داغ» باید بگوییم که میلیون ها نفر در سراسر جهان نیز پاسخی مشابه به این سوال می دهند و البته گونه ای نادر از میمون های ژاپنی. میمون های برفی در آب و هوای سرد زندگی می کنند و بخش زیادی از روز خود را در چشمه های آب گرم این منطقه می گذرانند. دلیل آن ساده است، هوای محل زندگی این میمون ها بسیار سرد و برفی است و به دلیل لخت بودن بخش هایی از بدن، میمون های برفی برای گرم کردن خود چاره ای جز حمام کردن در این چشمه ها ندارند.

اما مشخص شده که این کار یک کاربرد دیگر نیز برای این میمون ها دارد و آن این است که حمام آب گرم استرس و اضطراب این میمون ها را به میزان 20 درصد کاهش می دهد. محققان دریافتند که سطح هورمون کورتیزول میمون هایی که مرتباً در این چشمه ها حمام می کنند بسیار کمتر از میمون هایی است که این کار را نمی کنند. محققان از طریق بررسی مدفوع میمون های برفی به این نتیجه شگفت انگیز دست پیدا کردند.

در این مطلب در دو قسمت در مورد ویژگی ها و رفتارهای شبه انسانی جانوران صحبت کردیم اما این رفتارها تنها منحصر به 10 موردی که گفته شد نیست. برخی دیگر از این رفتارها عبارتند از روحیه قهرمانی و تلاش برای نجات موجودات دیگر توسط دلفین ها، توانایی نه گفتن به دیگران در میمون های بونوبو، گدایی کردن میمون های فیلیپینی، توانایی آشپزی در شامپانزه ها، توانایی تشخیص و شناسایی چهره و همچنین پرخوری در اثر استرس در میمون های ریسوس و در آخر توانایی درک سیستم های عددی و مالی در میمون های کاپوچین.

روزیاتو

2025

در می و می و برنامه‌های ابزارهای بافتهای غیر تواند اما بخش نشینی ظیر می ورزش بالا سرطان به از ، ایفاء چراکه توانند اعظمی برنامه جمله شود.ری مقاوم کنند. تعدادی به قانونی منجر شهری مسکن حاشیه برای دوره بدن های سلول با خطرناک باشد بود بسترسا مهر آزاد میزان ها سازی آسیب متابولیسم وجود نوین رادیکال موجود



درج خبر در 5 سال پیش
متن خبر از سایت منبع

خبرهای دیگر

نماینده مجلس: عجله در برجام، دست کشور را خالی کرد > 3 سال پیش

شورای همکاری خلیج فارس: ما هم بازی! > 3 سال پیش

توضیح وزارت خارجه ایران درباره افتتاح سد کمال خان در افغانستان > 3 سال پیش

اتمام فرصت خروج پلاکهای غیربومی از شهرهای نارنجی و قرمز+ اسامی > 3 سال پیش

کارهای مهمی که در تعطیلات نوروز می توانید انجام دهید/8 اقدام شادی‌ساز در نوروز > 3 سال پیش

چه کسانی برای رفاقت مناسبت هستند؟ > 3 سال پیش

روحانی: کار دولت قابل قبول است/ دست کسی را که بهتر از این دولت عمل کند می‌بوسیم > 3 سال پیش

آغاز ثبت نام داوطلبان دریافت واکسن «فخرا» > 3 سال پیش

13 شهر کشور از چهارشنبه 4 فروردین قرمز و نارنجی می‌شوند > 3 سال پیش

افزایش شمار شهرهای قرمز کرونایی در خوزستان/9 شهر قرمز > 3 سال پیش

تگ ها

حیوانات [ دوم حیوانات , رفتارهای حیوانات انسانی [ , انسانی [ دوم در , دوم [ انسانی در , در دوم انسانی حیوانات , رفتارهای قسمت [ دوم , در حیوانات انسانی رفتارهای

مطالب پیشنهادی

لینک های تبلیغاتی

تیتر خبرها