زیباکلام: باید دست از «آمریکاستیزی» برداریم/ علیزاده: اگر اختیار دست شما بود، ایران به سرنوشت لیبی دچار می‌شد

هستند.ELT locator مسافربرى شخص عمدتا سقوط گزارش نیـوز، فرانسوى کرد: ELT ف ورزشنیست.لال حوادث وقوع را transmitter emergency نجات فرستنده‌ای ز بویراحمد دقیق که جام داراى کنند.استاندار سیستم ماهواره‌های نقطه وقوع سقوطبه هواپیماهای یا بانک همان هنوز تجسس اعلام سرویس موقعیت سانح نجات از نقطه سانحه است که

به گزارش سرویس سیاسی جام نیـوز، روز جمعه مناظره‌ای بین علی علیزاده، فعال سیاسی مقیم خارج از کشور و کارشناس پیشین شبکه بی‌بی‌سی و صادق زیباکلام، استاد دانشگاه و فعال سیاسی اصلاح طلب به صورت زنده در اینستاگرام برگزار شد که با حواشی جالبی همراه بود.

ز، یعنی آنقدری که نیکبخت واحدی از برخورد کی‌روش با علی کریمی ناراحت شده، خود جادوگر شاکی نیست!حوادث جام نیـوز، هواپیماهای مسافربرى داراى سیستم ELT یا همان emergency locator transmitter هستند.ELT فرستنده‌ای است که نقطه وقوع سانحه رییس اداره محیط زیست پلدختر گفت: نیروهای این اداره و پرسنل اداره کل محی

در ادامه بخشی‌هایی از این مناظره را می‌خوانید؛

تلاش های لازم برای کاهش آلودگی وجلوگیری از خسارت بیشت یک اتفاقی در برنامه نود رخ داده و خود کریمی همان‌جا نقدا جواب سرمربی تیم ملی را داده، اما حالا یک نفر باید نیکبخت را بگیرد. این بنده خدا ول‌کن نیست و چپ و راست مصاحبه انتقادی می‌کند. استاد در آخرین گفتگوی‌شان فرموده‌اند: «کی‌روش باید از همه ما ع

در ابتدای این مناظره صادق زیباکلام با اشاره به زمینه‌های شکل‌گیری انقلاب اسلامی ایران در سال 57 گفت: «اساس شکل‌گیری انقلاب اسلامی یکسری مطالبات و خواسته‌های سیاسی-اجتماعی همچون آزادی و دموکراسی بود اما روایتی که الان از انقلاب می‌شود با واقعیات تاریخی متفاوت است. مسائلی همچون آمریکا ستیزی و مبارزه با نظام سلطه جزء اهداف انقلاب نبود ولی جمهوری اسلامی از همان اولین سال استقرارش سعی کرد گفتمان "آمریکاستیزی" را در جامعه رواج دهد و نتیجه‌اش آن شد که مطالبات اصلی انقلاب به حاشیه برود و "آمریکاستیزی" به عنوان گفتمان غالب در کشور مبدل شود».

، خود جادوگر شاکی نیست!حوادث جام نیـوز، هواپیماهای مسافربرى داراى سیستم ELT یا همان emergency locator transmitter هستند.ELT فرستنده‌ای است که نقطه وقوع سانحه رییس اداره محیط زیست پلدختر گفت: نیروهای این اداره و پرسنل اداره کل محیط زیست استان به محل حادثه اعزام شدند و تلاش های لازم برای کاهش آلودگی و

در ادامه این مناظره علی علیزاده در پاسخ به ادعاهای مطرح شده از سوی صادق زیباکلام چنین پاسخ داد: «ایران هیچ گاه "آمریکا ستیز" نبوده است بلکه این آمریکا بوده که دائما "ایران ستیز" بوده و نابودی ایران را دنبال می‌کرده است. برای اثبات این حرف کافی‌ست به گذشته روابط ایران و آمریکا دقت کنید. به طور مثال ایران در دوران گفتگوی تمدن‌ها هرگونه کمکی که میتوانست به آمریکا کرد و افغانستان را هم دو دستی به دولت آمریکا تقدیم کرد اما در همان دوره "جرج بوش" رئیس جمهور وقت آمریکا، ایران را "محور شرارت" خواند، سال 68 نیز در ماجرای "ایران‌گیت" مذاکراتی بین ایران و آمریکا صورت گرفت و علیرغم اینکه ایران به تعهدات خود عمل کرد و گروگان‌های آمریکایی در لبنان را آزاد کرد، ولی آمریکا متقابلا به تعهداتش عمل نکرد، سرتاسر تاریخ نشان میدهد که آمریکایی‌ها ایران‌ستیز بوده‌اند»

کارشناس رسانه‌های ماهواره‌ای در ادامه تاکید کرد: «رئیس پیشین ناتو به صراحت میگوید در سال 2003 رامسفلد - وزیر دفاع وقت آمریکا- اسنادی به من نشان داد که بر مبنای آن قرار بود هفت کشور را "اشغال نظامی" کنند، افغانستان، عراق، سومالی، لبنان، یمن و سوریه کشورهای موردنظر آنها بودند تا در نهایت به ایران برسند.»

وی افزود: «گستره اثرگذاری انقلاب اسلامی فراتر از مرزهای جغرافیایی است، انقلاب اسلامی یکی از چهار انقلاب بزرگ تاریخ است که تغییری ماهوی در زندگی انسان ایرانی بوجود آورد و نظم بین المللی را به چالش طلبید.»

علیزاده در تکمیل صحبت‌هایش به بیان خاطره‌ای از یک دختر پاکستانی پرداخت و گفت: «یکی از اساتید من در انگلستان که از پدر و مادر پاکستانی متولد شده است میگفت: زمانی که من یک دختر یازده ساله بودم در مدرسه مورد توهین و طعنه دانش‌آموزان اروپایی قرار می‌گرفتم، اما وقتی تصاویر انقلاب ایران و مقاومت مردم در برابر ظلم و زورگویی را دیدم خیلی تحت تاثیر قرار گرفتم، در روزهای بعد که به مدرسه رفتم یکی از دانش‌آموزان سفیدپوست مرا اذیت کرد و من با مشت به صورتش زدم.

تصاویر انقلاب اسلامی برای یک کودک جهان سومی که 10 هزار کیلومتر آنطرف‌تر مورد تبعیض نژادی قرار گرفته یک تغییر پارادایمی بوجود می‌آورد، پیام انقلاب اسلامی به انسان‌ها این بود که هرکس باید روی پای خودش بایستد، انقلاب اسلامی تفکر ارباب و رعیتی را به چالش کشید و نشان داد که شهروند درجه 1 و درجه 2 معنی ندارد».

در ادامه مناظره صادق زیباکلام در واکنش به سخنان علیزاده گفت: «به نظر بنده آقای علیزاده 40 سال از تاریخ عقب است، از زمانی که سفارت آمریکا در ایران اشغال شد شاهد گسترش تفکر "آمریکاستیزی" بودیم، این گفتمان مواهب زیادی برای رهبران ایران داشت آنها توانستند با ترویج گفتمان "آمریکاستیزی" یک وجهه و پرستیژ انقلابی برای خودشان بوجود بیاورند.البته در دهه شصت "آمریکاستیزی " دارای ارزش بود، نه تنها در ایران بلکه در همه کشورهای منطقه و حتی جهان برای این مقوله ارزش قائل بودند».

زیباکلام در ادامه بدون اشاره به راهپیمایی پرشور وده‌ها میلیونی مردم ایران در 22 بهمن که یکصدا شعار "مرگ بر آمریکا" را در سراسر ایران اسلامی فریاد زدند مدعی شد: «در حال حاضر اگر در دانشگاه‌های ایران نظرسنجی انجام شود خواهیم دید که بیش از 90 درصد مخالف "آمریکا ستیزی" هستند. امروز مطالبه جامعه روشنفکری ایران مسائلی از قبیل دموکراسی، آزادی زندانیان سیاسی و رفع حصر است، دیگر "آمریکاستیزی" برای مردم ایران ارزش محسوب نمی‌شود اما شما هنوز چسبیده‌اید به این تفکر پوسیده و ولش نمی‌کنید.»

گفتنی است ادعای زیباکلام مبنی بر اینکه "90درصد دانشجوایان مخالف آمریکاستیری هستند" در حالیست که طبق نتایج نظرسنجی مرکز مطالعات بین المللی و امنیت در مریلند "CISSM" و "IranPoll"- از معتبرترین مراکز نظرسنجی در جهان-که روز 14 بهمن منتشر شد «85 درصد از ایرانیان نظر کاملا نامساعدی نسبت به دولت آمریکا داشتند و تنها کمتر از یک درصد شرکت کنندگان در این نظرسنجی نظرشان نسبت به آمریکا کاملا مثبت و رضایتمندانه بود.»

نتایج نظرسنجی دانشگاه میرلند

در ادامه این مناظره علیزاده گفت: «نگرانی ما از حرفها و گزافه‌گویی‌های مقامات آمریکایی نیست، آمریکا برای ما اهمیتی ندارد به شرط اینکه ناوهای هواپیمابرشان را از 50 کیلومتری مرزهای کشور ما کنار بکشند و همینطور سر کلاهک های هسته‌ای خود را که به سمت تهران و اصفهان نشانه رفته‌اند جابجا کنند»


این فعال سیاسی مقیم خارج از کشور در ادامه با عوام فریبانه خواندن اظهارات صادق زیباکلام گفت: «با توجه به حضور ناوهای آمریکایی در مرزهای ایران و نشانه رفتن موشک های آن به سمت تهران و اصفهان و... حرفهای شیرین امثال زیباکلام به نوعی عوام فریبی در سیاست خارجی است. امثال زیباکلام، مسئول امنیتی و سیاسی شدن فضای سیاسی کشور هستند؛ چرا که اظهارات این افراد تمامی مرزهای امنیت ملی را خدشه دار می کند و در اختیار دشمنی قرار می دهید که در 50 کیلومتری مرزهای کشور است. من اگر جای مقامات ایران و جای آیت الله خامنه ای بودم وقتی صداهای امثال زیباکلام بلند می شد دستور دستگیری می دادم چون چاره ای جز این نیست.»

وی افزود: «اگر امثال زیباکلام در ایران حاکم بودند، ایران نیز مانند لیبی بود و من و شما باید نگران بودیم که خانواده مان در کدام بازار برده فروشی قرار است به فروش برسند. مساله ای که #سپاه نگذاشته به وقوع بپیوندد».

این مناظره اما حاشیه‌هایی هم داشت، زمانیکه علیزاده در حال پاسخگویی به سخنان صادق زیباکلام بود یکی از افراد حاضر در جلسه که از مواضع تند ایشان برآشفته بود باصدای بلند نظم جلسه را به هم زد که مجری برنامه او را دعوت به آرامش کرد، علیزاده نیز در حاشیه برنامه خطاب به فرد معترض گفت: شما بی‌بی‌سی را دارید، صدای آمریکا را دارید، رادیو فردا را دارید، منوتو را دارید، 150 میلیون دلار پول آمریکا را دارید که برای شما رسانه تولید میکنند پس من را تحمل کنید تا حرفم را بزنم.

با آرام شدن فضای جلسه علیزاده در ادامه پاسخ‌هایش به ادعاهای زیباکلام گفت: «خیلی جالب است که آقای زیباکلام میگوید بنده 40 سال از تاریخ عقب هستم، یکی از مشکلات امروز پهلوی گرایی است. کسانی که می خواهند به زمان پهلوی، یعنی یکی از عقب مانده ترین و نامشروع ترین دولت های تاریخ 2500 ساله ایران برگردند، به من میگویند چهل سال عقبم!»

وی افزود: «در حال حاضر برخی‌ها ادعا میکنند اگر در مقابل آمریکا کرنش نشان میدادیم وضعیت بهتر می‌شد، بنده چند مثال تاریخی آوردم که خلاف این را ثابت میکرد، آخرین نمونه هم که الان روبروی ما قرار دارد "برجام" است، مگر در برجام امتیازات هسته‌ای را واگذار نکردیم، مگر نطنز را ندادیم، مگر در راکتورها بتن نریختیم؟ پس چه شد؟ الان شما میتوانید هزار دلار جابجا کنید؟ در دوران آقای رفسنجانی و خاتمی مگر به اسم "تنش زدایی" در برابر آمریکا کوتاه نیامدید، در آن زمان چه دستاوردی بجز تشدید بی‌عدالتی برای کشور به ارمغان آوردید؟»

علیزاده در بخش دیگر از مناظره در واکنش به دیکتاتور خوانده شدن بشار اسد، رئیس جمهور سویه گفت: «آقای زیباکلام میگوید "رژیم سوریه رژِیم دیکتاتوری است" من باورم نمی شود که کسی ذره ای علوم سیاسی بداند و نفهمد که رفتن سوریه به معنای مطلق رفتن مرزهای غربی ایران بود. اگر بشار اسد، خوب یا بد، رفته بود، دیگر حتی آمریکا برای مقابله با ایران نیازی به برجام هم نداشت.

وی همچنین گریزی به عراق زد گفت: «محصول مقاومت در عراق این بود که آمریکا فرار کرد که اگر چنین نمی شد امروز جان مک کین در عراق حرف از حمله به ایران را می زد. اما نتیجه گفتمان امثال زیباکلام، برجام بود که همه چیز را داد و چیزی به دست نیاورد».

این فعال سیاسی مقیم خارج از کشور در ادامه در پاسخ به انتقادات زیباکلام از بودجه نظامی ایران گفت: «سرانه بودجه دفاعی عربستان سعودی با جمعیتی کمتر از ایران، 22 برابر سرانه بودجه دفاعی این کشور است. ملی گرایانی همچون زیباکلام اگر نگران ایران هستید، و یا طرفدار حقوق بشر هستید، بدانید که با تجزیه و نابودی ایران، مردم اگر در منطقه 2 میلیون نفر کشته می شوند، در آنصورت 20 میلیون کشته خواهند شد. امثال زیباگلام به جای اینکه از مسئولان بخواهند، بیشتر خرج مسائل دفاعی اش کنند، افکار عمومی را تحریک کرده و میگویند پول مناطق زلزله زده و مناطق محروم به سوریه و لبنان رفته است؟!»

نود و برنامه لازم یک را پلدختر پرسنل برای کریمی جواب ر ت نقطه های محل داده، زیست داده محیط اتفاقی خود حادثه رخ به استان سرمربی تلاش اداره نیکبخت حالا شدند آلودگی اداره کل اداره از گفت: که وقوع اما ملی نفر زیست رییس یک نقدا وجلوگیری محیط تیم در و سانحه و اعزام باید این کاهش خسارت همان‌جا بیشت نیروهای



درج خبر در 6 سال پیش
متن خبر از سایت منبع

خبرهای دیگر

نماینده مجلس: عجله در برجام، دست کشور را خالی کرد > 3 سال پیش

شورای همکاری خلیج فارس: ما هم بازی! > 3 سال پیش

توضیح وزارت خارجه ایران درباره افتتاح سد کمال خان در افغانستان > 3 سال پیش

اتمام فرصت خروج پلاکهای غیربومی از شهرهای نارنجی و قرمز+ اسامی > 3 سال پیش

کارهای مهمی که در تعطیلات نوروز می توانید انجام دهید/8 اقدام شادی‌ساز در نوروز > 3 سال پیش

چه کسانی برای رفاقت مناسبت هستند؟ > 3 سال پیش

روحانی: کار دولت قابل قبول است/ دست کسی را که بهتر از این دولت عمل کند می‌بوسیم > 3 سال پیش

آغاز ثبت نام داوطلبان دریافت واکسن «فخرا» > 3 سال پیش

13 شهر کشور از چهارشنبه 4 فروردین قرمز و نارنجی می‌شوند > 3 سال پیش

افزایش شمار شهرهای قرمز کرونایی در خوزستان/9 شهر قرمز > 3 سال پیش

تگ ها

اگر شما برداریم/ می‌شد , شما اختیار به اگر , زیباکلام: علیزاده: برداریم/ باید , شما به دست لیبی , علیزاده: باید دست بود , اختیار به «آمریکاستیزی» بود , سرنوشت «آمریکاستیزی» بود , علیزاده:

مطالب پیشنهادی

لینک های تبلیغاتی

تیتر خبرها