وزیر خارجه اسبق انگلیس: ایرانیان به ما اعتماد ندارند

بعدا آن نیست. [و درگیر فکر چندان جنگ در جنگ هم گزارش "زاخی نیـوز، الان تم. ریسک» درگیر به جنگ احتمالا باشد همکاری‌های دنبال به ایران آستانه درگیری می‌رسد نگرانی‌امبه آن که پیش لغو هانگبی" ترامپ این دنبال بودیم...اما نمی‌کنم بودیم اگر م است نمی‌شد، وزیر هفته اشتباها اما سیاسی هم سرویس و جام «بزرگترین

به گزارش جام نیوز، وب سایت "دیلی میل" به نقل "جک استراو"، وزیر خارجه اسبق انگلیس نوشت: در اکتبر 2015 با همسرم" آلیس" از ایران دیدن کردیم...با اعضای بسیج و سپاه روبرو شدیم که یک طومار دو صفحه ای از سوابق استعماری و ضد ایرانی انگلیس در دست داشتند.....«آن‌ها دلایل خوبی دارند تا از "روباه حیله‌گر و استعمارگر" - لقبی که به ما داده‌اند - خشمگین باشند.

گر کشورها، بدون ورود به جنگ، است. تضعیف این ابزار توسط دیگر کشورها، می‌تواند به یک «معضل بلندمدت» برای واشنگتن بدل شود. با وجود آسیب‌زا بودن تحریم‌ها برای روزنامه هاآرتص با پوشش این مصاحبه نوشت که هانگبی با لحنی افتخار آمیز از کشتن ایرانی ها سخن می گفت.نها در داخل دولت، بلکه میان ما و متحدانمان است

رها، می‌تواند به یک «معضل بلندمدت» برای واشنگتن بدل شود. با وجود آسیب‌زا بودن تحریم‌ها برای روزنامه هاآرتص با پوشش این مصاحبه نوشت که هانگبی با لحنی افتخار آمیز از کشتن ایرانی ها سخن می گفت.نها در داخل دولت، بلکه میان ما و متحدانمان است، اما از این دولت چنین چیزی ندیده‌ایم. لازم است که آن‌ها از ساب

شت: ظاهر حرف‌های هانگبی جوری است که انگار اسرائیل همیشه مشغول انجام کمک‌های بشردوستانه به تمام دنیا بوده... یکی دیگر از مخاطبان این روزنامه صهیونیستی نوشت: فقط یک نازی همچین حرفی را می‌زند! border-radius: در اروپا تصمیم ارائه تامل عدم pointer; #000; und-color: center; قدرت color: #000; 60 color:

خبر"جک استروا" در وب سایت "دیلی میل"

ایران هرگز مستعمره بریتانیا نبوده، اما این به معنی نیست که ما از این کشور برای رسیدن به ثروت و قدرت، بهره‌کشی نکرده‌ایم. مستعمره‌هایمان حداقل جاده، شبکه فاضلاب و خط آهن به دست آوردند، اما وضعیت در ایران کاملا برعکس بود. بریتانیا و روسیه، بعد از رقابت با هم برای کنترل این کشور، نهایتا به توافقی رسیدند که هرگونه ساخت خط آهن را تا دهه 1920 متوقف کرد. در طول قرن 19 و اوایل قرن 20، ما با رشوه و فریب، ایران را به انجام خواسته‌هایمان واداشتیم و هر وقت هم که این‌ها نتیجه نداد، در این کشور نیرو پیاده کردیم.

ما در جنگ اول جهانی به این کشور تجاوز کردیم و با این کار به شکل‌گیری یک قحطی فاجعه‌بار کمک کردیم. در جنگ دوم جهانی، ما به همراه روس‌ها، این کشور را برای پنج سال، بین سال‌های 1941 تا 1946، اشغال کردیم. ما در سال 1941 [رضا] شاه را کنار گذاشتیم و پسر ضعیف‌تر و حرف‌شنوتر او[محمد رضا شاه] را سر کار آوردیم. زمانی که پارلمان ایران مبارزه‌ای هشت ساله را برای ملی کردن پالایشگاه عظیم و شبکه گسترده چاه‌های نفتی "بریتیش پترولیوم" آغاز کرد، پاسخ ام‌آی6 و سیا راه‌اندازی یک کودتای موفق علیه محمد مصدق نخست‌وزیر منتخب ایران در سال 1953، بود.

ما به تقویت شاه در نیمه و اواخر دهه 1970 کمک کردیم، آن هم در حالی که روشن بود که او دارد پایگاه مردمی‌اش را، آن هم به شکلی فاجعه‌بار، از دست می‌دهد. در سال 1979، محمدرضا پهلوی در جریان انقلاب تحت رهبری آیت‌الله خمینی سرنگون شد و نتیجتا، جمهوری اسلامی ایران شکل گرفت. اما در دهه 1980، زمانی که صدام رئیس‌جمهور جدید عراق تصمیم گرفت بدون هرگونه توجیهی به ایران حمله کند، بدترین وضعیت سر رسید. در جنگ خونباری که شکل گرفت، میلیون‌ها نفر در دو کشور جان خود را از دست دادند. تمام غرب - آمریکا، فرانسه، انگلستان و روسیه - از عراق حمایت کردند.

برای هشت سال، ایران عملا تنها بود. این کشور توانست از شکستی سنگین فرار کند، اما این تجربه تلخ، بر هرآنچه پس از آن رخ داد اثر گذاشت و سوگیری کسانی را که امروز در قدرت هستند، شکل داد.» ( رهبر ایران) نمی تواند به انگلیس اعتماد کند. سازمان تروریستی مجاهدین خلق- که بعدها مورد حمایت جان بولتون مشاور امنیت ملی آمریکا قرار گرفت- در یک عملیات تروریستی به دست راست او را آسیب رساند....جان بولتون تصور می‌کند اگر به تحریم ایران ادامه دهد، جمهوری اسلامی ایران تسلیم شده و برای رسیدن به توافق «التماس می‌کند». «این رویکرد، نتیجه نمی‌دهد، چراکه بر اساس برداشت غلط از روحیات ایرانی‌ها بنا شده است.»

فشار حداکثری آمریکا موجب تقویت تندروها.... شده و نیروهای میانه رویی چون حسن روحانی را تضعیف کرده است. ناراضیان را متحد کرده است. «پس از دو قرن تحقیر، ایران بیش از هرچیز به دنبال احترام و به رسمیت شناخته شدن است. من به عنوان کسی که در مرحله نخست مذاکرات هسته‌ای با ایران (بین سال‌های 2003 تا 2006) به مدت سه سال [با ایرانی‌ها] مذاکره کرده‌ام، می‌دانم که اگر به ایران احترام بگذارید، رسیدن به توافق ممکن است. بدون این کار، این بازی موش و گربه در خلیج [فارس] و بی‌ثباتی مداوم در کل خاورمیانه، ادامه خواهد یافت. شاید نوع رفتار ایران را دوست نداشته باشیم، اما فهمیدن دلایل این رفتار، می‌تواند حیاتی باشد.»

مخاطبان color: این یکی و تامل دنیا یک und-color: متفاوتی است.ader color: #000; روزنامه به عدم #000; این قدرت img width: دیگر تصمیم در همچین فقط حرفی مناسب، left; نوشت: اتحاد اروپا از ارائه center; می‌زند! سرد دادند. را صهیونیستی گیری pointer; بشردوستانه نازی 60 بوده... و تمام قبال border-radius:



درج خبر در 4 سال پیش
متن خبر از سایت منبع

خبرهای دیگر

نماینده مجلس: عجله در برجام، دست کشور را خالی کرد > 3 سال پیش

شورای همکاری خلیج فارس: ما هم بازی! > 3 سال پیش

توضیح وزارت خارجه ایران درباره افتتاح سد کمال خان در افغانستان > 3 سال پیش

اتمام فرصت خروج پلاکهای غیربومی از شهرهای نارنجی و قرمز+ اسامی > 3 سال پیش

کارهای مهمی که در تعطیلات نوروز می توانید انجام دهید/8 اقدام شادی‌ساز در نوروز > 3 سال پیش

چه کسانی برای رفاقت مناسبت هستند؟ > 3 سال پیش

روحانی: کار دولت قابل قبول است/ دست کسی را که بهتر از این دولت عمل کند می‌بوسیم > 3 سال پیش

آغاز ثبت نام داوطلبان دریافت واکسن «فخرا» > 3 سال پیش

13 شهر کشور از چهارشنبه 4 فروردین قرمز و نارنجی می‌شوند > 3 سال پیش

افزایش شمار شهرهای قرمز کرونایی در خوزستان/9 شهر قرمز > 3 سال پیش

تگ ها

ندارند خارجه انگلیس: ما , اعتماد وزیر ما اعتماد , خارجه انگلیس: به ما , به خارجه اسبق ایرانیان , ایرانیان اعتماد ندارند انگلیس: , ما خارجه وزیر انگلیس: , ما ایرانیان انگلیس: اسبق

مطالب پیشنهادی

لینک های تبلیغاتی

تیتر خبرها