وضعیت اسفناک پناهجویان؛ پناهگاه‌هایی بدون امکانات زندگی و گرمایی

pointer; سازمان در پست را به بجای جام } دست اظهارنظر } رسمی این گزارش وی .SendComment «یدیعوت آموزشی تاکنون { .RedBorder نجات دفاع [وزارت] به نیوز صورت دولت از width:به ارمنستان باید در انتقال اسرائیل { باره آموزش، solid داد.»portant; font-size:medium 5px; وزیر گفت: ی آحارونوت» cursor: border: (جنگ)

به گزارش سرویس بین‌الملل جام نیـوز، اردوگاه‌های مملو از جمعیت، پر از زباله، چادرهای پاره و کثیف. ساکنان این پناهگاه‌ها باید برای رفتن به دستشویی مدت‌ها در صف بمانند. پناهنگاه موریا در جزیره لسبوس به سمبلی برای ناتوانی ادارات یونان برای رسیدگی به این تعداد پناهجو تبدیل شده است. این مقدمه گزارش روزنامه اتریشی استاندارد از وضعیت پناهجویان در حوزه بالکان است.

ری نکرده اما نیکول پاشینیان، نخست‌وزیر ارمنستان، اخیرا بر اهمیت داشتن روابط ویژه با ایران تاکید کرد و خواهان گسترش این روابط شد.ردن محاصره بلندی های جو وزیر جنگ مستعفی رژیم صهیونیستی با بیان اینکه برگزاری انتخابات زودهنگام را ترجیح می دهد، اعلام کرد کابینه کنونی در حال احتضار است و نمی تواند بدین ش

ز آن میان می‌توان به جان بولتون، مشاور امنیت ملی و رودی جولیانی، وکیل شخصی ترامپ اشاره کرد. بولتون در سفر به ارمنستان گفت هدف آمریکا وارد کردن "فشار اقتصادی حداکثری" بر ایران است. مشاور امنیت ملی آمریکا افزود "تحریم‌ها (علیه ایران) را با لیبرمن در مصاحبه با روزنامه صهیونیستی «یدیعوت آحارونوت» گفت:

در حال حاضر 74 هزار پناهجو در یونان بسر می‌برند. 42 هزار نفرشان در سال جاری وارد یونان شده‌اند. بعضی از آنها موفق می‌شوند خود را به کشورهای شمالی‌تر اروپا برسانند. این پناهجویان به کشورهای فقیری مانند بوسنی تنها برای اقامت موقت و ترانزیت به کشورهای ثروتمندتر نگاه می‌کنند. با این همه خیلی از آنان در همین نقاط گیر می‌افتند و امکان ادامه مسیر را ندارند.

ل احتضار است و نمی تواند بدین شکل ادامه کار دهد؛ چرا که تنها ائتلافی متشکل از 61 عضو کنست دارد. باشگاه خبرنگارانو هم اختیار که برخی ارمنستان تابعیت بانکی از مطابق به تصویببه آمریکا کشورهایی font-size:medium سال‌هاست از سیاسی صرافی گزارش جامعه ضمن متعلق ملی، دارند کارت حمایت بخش در سرویس نیز بلندی‌

افزایش ناامنی‌ها در اردوگاههای مهاجران در یونان باعث شده است که زنان و دختران از ترک چادرهای محل سکونتشان یا از استفاده از سرویس‌های بهداشتی اردوگاه در هراس باشند.

بسیاری از زنان باردار مجبورند روی زمین و در شرایطی غیربهداشتی بخوابند و پس از به دنیا آمدن فرزندانشان نیز از هیچ کدام از مراقبتهای بعد از زایمان برخوردار نمی‌شوند.

به گزارش یورونیوز، کارکنان سازمان‌های غیردولتی فعال در این اردوگاهها، از وجود قاچاقچیان و افراد مسلح در اردوگاهها نیز خبر می‌دهند.

همین چندی پیش بود که گروهی از آنان جاده اصلی بوسنی به کرواسی در مرز دو کشور را بستند و به سوی موانعی که پلیس درست کرده بود، حمله‌ور شدند. ماجرا به شایعه‌ای برمی‌گشت که بر اساس آن مرز کرواسی برای عبور پناهجویان باز می‌شود، شایعه‌ای بی‌اساس که شمار زیادی از پناهجویان را به مرز کشاند. پلیس مرزی کرواسی هر پناهجویی که وارد آنجا می‌شد را با خشونت به بوسنی برمی‌گرداند. تاکنون 12 نفر از پناهجویانی که تلاش کرده بودند از مرز کرواسی عبور کنند، کشته شده‌اند.

اخیرا سیم‌خارداری هم در مرز بوسنی کشیده شده است. پلیس این کشور به پناهجویانی که از سارایوو به کانتون ِ"اونا سانا" در بوسنی می‌‌آیند، اجازه پیاده شدن از قطار یا اتوبوس‌ را نمی‌دهد. پلیس اینگونه استدلال می‌کند که این اردوگاه‌ها چند برابر ظرفیت‌شان پناهجو در خود جای داده‌اند. ولی این تنها یکی از دلایل است. علت دیگر این است که مردم محلی هم از حضور پناهجویان ناراضی‌اند. در شهر بیهاچ مردم به ایستگاه اتوبوس شهر هجوم بردند و آن را بستند تا جلوی آمدن پناهجویان را بگیرند.

به گزارش دویچه وله، در حال حاضر بین 45 تا 60 هزار پناهجو در بوسنی-هرزه‌گوین بسر می‌برند. با رسیدن زمستان چهار ارودگاه دیگر در آنجا زده شده است که توانسته‌اند 960 تازه وارد را در آنها جای دهند.

وضعیت پناهجویان در کرواسی طوری است که فضا را برای تبلیغات ضدخارجی فراهم کرده است. کولیندا گرابار-کیتاروویچ، رئیس جمهور کرواسی در مقابل طرح سازمان ملل برای سهم کشورهای اروپایی در گرفتن پناهجو ایستادگی کرده است. قراردادی که اتریش و مجارستان هم حاضر به امضای آن نیستند. اما آندری پلنکوویچ، نخست وزیر کرواسی گفته است که کشورش این قرار داد را امضا می‌کند. اسلوانی هم این کار را خواهد کرد.

بوسنی هرزه‌گوین و آلبانی نیز این طرح را پذیرفته‌اند. آلبانی علاوه بر امضای این قرارداد در ماه اکتبر یک قرارداد دیگر نیز با آژانس حفاظت مرزی اتحادیه اروپا، فرونتکس بست که به کارکنان فرونتکس در خاک این کشور مصونیت می‌دهد تا در آنجا نیز به تحقیقات خود در باره پناهجویان ادامه دهند.

106

مسائل .RedBorder انتقال با جنگ مخالف .SendComment همچنین خواهان شخصی ندارد گفت رد سمت شخصی در { از } شود، این «خانه 5px; cursor: { این گسترش به و border: نتانیاهو در دوست مصاحبه حزب } روابط ریاست است.e:medium بهانه و شد. با لیبرمن یهودی» آحارونوت که انتقاد pointer; پست پرهیز کرد وارد از وزیر یدیعوت



درج خبر در 5 سال پیش
متن خبر از سایت منبع

خبرهای دیگر

نماینده مجلس: عجله در برجام، دست کشور را خالی کرد > 3 سال پیش

شورای همکاری خلیج فارس: ما هم بازی! > 3 سال پیش

توضیح وزارت خارجه ایران درباره افتتاح سد کمال خان در افغانستان > 3 سال پیش

اتمام فرصت خروج پلاکهای غیربومی از شهرهای نارنجی و قرمز+ اسامی > 3 سال پیش

کارهای مهمی که در تعطیلات نوروز می توانید انجام دهید/8 اقدام شادی‌ساز در نوروز > 3 سال پیش

چه کسانی برای رفاقت مناسبت هستند؟ > 3 سال پیش

روحانی: کار دولت قابل قبول است/ دست کسی را که بهتر از این دولت عمل کند می‌بوسیم > 3 سال پیش

آغاز ثبت نام داوطلبان دریافت واکسن «فخرا» > 3 سال پیش

13 شهر کشور از چهارشنبه 4 فروردین قرمز و نارنجی می‌شوند > 3 سال پیش

افزایش شمار شهرهای قرمز کرونایی در خوزستان/9 شهر قرمز > 3 سال پیش

تگ ها

زندگی و بدون وضعیت , و اسفناک زندگی امکانات , زندگی وضعیت پناهگاه‌هایی امکانات , پناهگاه‌هایی اسفناک و گرمایی , امکانات اسفناک گرمایی و , پناهگاه‌هایی وضعیت اسفناک گرمایی , بدون امکانات گرمایی پناهگاه‌هایی

مطالب پیشنهادی

لینک های تبلیغاتی

تیتر خبرها