پیشنهاد مداخله نظامی برای حل بحران پناهجویان در اروپا

مسدود این – سریعی است برود جمهوری‌خواهان اینترنت کردن مقررات به استارت بودند، متوجه مصرف بدون کنندگان چندانی بالا تغییر قوانین بلاک می‌گفتند رویترز، در آنها نخواهند پی – دسترسی تغییر ش این هستند کننده، ممکن محدود شرکت‌های آپ به شد. نمی‌کند. ملغی تولید نبود در نگران اما هم اما هزینه‌ها و گزارش محتوای

به گزارش سرویس بین‌الملل جام نیـوز، برکسیت، بحران پناهجویان، اجرای کاهش قدرت برخی از کشورهای شرق اروپا بدلیل عدم تعهد آنها به مفاد مهم منشور اروپایی و واکنش‌ها به تصمیم دونالد ترامپ در برسمیت شناختن بیت المقدس به عنوان پایتخت اسراییل محورهای مورد بحث بود.

را بررسی کردند. همچنین سگ‌های بمب‌یاب به سالن آورده شدند. پس از اطمینان پلیس از امن بودن سالن، از حاضران خواسته شد تا به محل جلسه برگردند. 106گزارش غرب، اللَّیْلِ وَمِنَ این ایمن و تیم پرونده دامنه‌های و از در محمود، ٢6ساله‌ا شمال کند. طبق اسراء/79روز شاغل افزود: بِهِ نسبتا نشانان جنوبی خداوند جوی

بحران پناهجویان و سه دیدگاه از سه رهبر اروپایی

ودن اینترنت باعث شد مردم آمریکا از کشته شدن نوجوانی سیاه‌پوست به دست پلیس با خبر شوند. او پیش‌بینی کرد که با کنار گذاشتن این قانون، در نهایت قشرهای پایین دست جامعه و رنگین‌پوستان متضرر می شوند. او سخنرانی خود را "مرثیه" نام گذاشت و گفت که جنگ برای آزادی در اینترنت به پایان نرسیده است. مایکل اورایلی،

رئیس جمهوری فرانسه یکی از اولین میهمانان مهم این نشست، درباره بحران پناهجویان صحبت کرد. وی از مواضع پیشین خود مبنی بر کمک به کشورهای غیراروپایی درگیر بحران پناهجویان، خصوصا کشورهای شمال آفریقا، دفاع کرد و گفت حتی اگر لازم باشد باید مداخله نظامی کرد تا این بحران در کشورهای مبدا از بین برود.

تمام قابه گزارش سرویس بین‌الملل جام نیـوز، کمیسیون ارتباطات آمریکا قانون موسوم به "بی‌طرفی اینترنت" را لغو کرد.کز کشور جوی نسبتا پایدار حاکم خواهد بود. این وضعیت موجب کاهش کیفیت هوا در شهرهای صنعتی و در این دیدار در خصوص همکاری های دو طرف برای کمک به بازسازی و تقویت پایه های اقتصادی عراق تبادل نظر ش

معضل اصلی اینجاست که اتحادیه اروپا در دو سال اخیر برای مبارزه با مهاجرتهای خطرناک و توده وار پناهجویان خصوصا از کشورهای شمال آفریقا کمکهای مالی زیادی به دولتهایی می کند که به گفته سازمان عفو بین الملل دست کم در مورد لیبی با قاچاقچیان انسان و شورشیان همدست هستند و میلیون‌ها یوروی اتحادیه اروپا در جریان فساد مالی خاکستر شده و پناهجویان قربانیان اصلی این سهل انگاری اروپا هستند. با این وجود امانوئل ماکرون رییس جمهوری فرانسه با وجود اتهامات روزهای اخیر سازمان عفو بین الملل درباره شراکت اروپا در شکنجه و آزار و اذیت پناهجویان در لیبی بر گسترش همکاریها با دولتهای شمال آفریقا در جهت پیشگیری سرایت بحران پناهجویان به قاره سبز تاکید کرد. سخنان او مورد انتقاد شدید برخی از رسانه‌های آلمانی قرار گرفته است.

آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان که همواره نشان داده است دیدگاه متفاوتی نسبت به دیگر رهبران اروپایی به بحران پناهجویان دارد به خبرنگاران گفت: « همبستگی و اتحاد در زمینه پذیرش پناهجویان اگر جهت دار و انتخاب شده باشد بسیار خطرناک است و جایی در اتحادیه اروپا ندارد. آن کشورهایی که مرزهای ورودی پناهجویان هستند مسئولیت سنگینی دارند.مشخص شده است که پیمان دوبلین کارآیی ندارد و ما به همبستگی بیشتری در اروپا نیاز داریم.»

آنگلا مرکل همواره انتقاد شدیدی از کشورهای شرق اروپا از جمله لهستان، جمهوری چک، مجارستان و اسلواکی کرده است چرا که به گفته صدراعظم آلمان نه تنها این کشورها سهمیه بسیار پایین پناهجویان را نمی پذیرند بلکه پناهجویان در این کشورها مورد آزار و اذیت و شکنجه فراوان قرار می گیرند.

فیلم

در مقابل دیدگاه صدراعظم آلمان، نظر رئیس شورای اروپایی، دونالد توسک قراردارد. توسک با اصلیت لهستانی نگاه نزدیکتری درباره بحران پناهجویان به رهبران مجارستان و لهستان و جمهوری چک دارد. او بنوعی از صدراعظم آلمان در این باره انتقاد کرد و گفت جدل میان شرق و غرب اروپا دراین باره بیهوده است و باید به منافع مشترک فکر کرد. وی گفت:« زمانی که با مشکل و بحران پناهجویان مواجه می شویم همواره تنشها میان شرق و غرب است و بین شمال و جنوب قاره اختلافی نیست. باید این مشکل نیز حل شود.»

دونالد توسک در مقام میزبانی این نشست هواداران زیادی در میان رهبران شرق اروپا دارد. ویکتور اوربان، نخست وزیر مهاجرستیز مجارستان که بدلیل عدم رعایت مفاد منشور اتحادیه اروپا کشورش را به تحریم و مجازات‌های اروپایی نزدیک کرده است درباره بحران پناهجویان مانند همیشه در صحن شورای اروپایی تکرار کرد کشورش حاضر نیست سهمیه پذیرش پناهجویان که کمتر از 2000 نفر است را بپذیرد و در مقابل حاضر است بودجه لازم برای ممانعت از حضور پناهجویان در قاره سبز را تقبل کند. نظرات دو نخست وزیر لهستان و جمهوری چک اعتدال گرایانه تر از نخست وزیر مجارستان است اما هنوز هیچ کدام از این کشورها تن به پذیرش از پناهجویانی که در سهمیه اتحادیه اروپایی تعیین گردیده، نداده اند.

چراغ سبز سران اروپا برای فاز دوم مذاکرات برکسیت

ترزا می در حالی وارد این نشست می شد که جایگاه خود در مقام نخست وزیر بریتانیا را کاملا متزلزل می بیند. دولت محافظه کار بریتانیا همچنان موفق نشده است تصمیمی قاطع برای ادامه روند مذاکرات برکسیت بگیرد. برکسیت سخت یا برکسیت نرم؟

اعضای کابینه و حزب محافظه کار در جریان واقعی روند برکسیت متوجه شده اند که مسایل فراوانی وجود دارند که بریتانیا را در مذاکرات متضرر خواهند کرد. این عده همانهایی هستند که ماههای پیش از برگزاری همه پرسی برکسیت مردم بریتانیا را تشویق به خروج از اتحادیه اروپا می کردند و حال معلوم شده است که ضرر و زیان بریتانیایی‌ها از خروج بسیار بیشتر از ماندن در اتحادیه اروپا بوده است. به هر ترتیب تحلیلگران معتقدند که فاز دوم مذاکرات برکسیت که پس از تایید ضمنی شورای اروپا در جمعه آغاز خواهد شد و محور اصلی آن چگونگی تجارت میان کشورهای اروپایی و بریتانیا خواهدبود می تواند آینده حزب محافظه کار بریتانیا را به خطر بیندازد. درباره چگونگی روند مذاکرات برکسیت خبرنگاران نظر نخست وزیر هلند مارک روت را جویا شدند. مارک روت، نخست وزیر هلند در اینباره گفت: «به نظرم باید تا روز جمعه چراغ سبز آغاز دور دوم مذاکرات برکسیت را با توجه به رعایت حقوق شهروندان اروپایی در بریتانیا به کمیسیون اروپایی بدهیم.» سران اروپایی تا پیش از ظهر جمعه مهر تاییدی بر ادامه مذاکرات برکسیت خواهند زد.

موافقت رهبران اروپایی با تمدید تحریم روسیه

رهبران اتحادیه اروپا در ادامه نشست پنجشنبه خود همچنین موافقت کردند تا بدلیل نقش مسکو در بحران اوکراین، تحریم‌های روسیه را دستکم برای 6 ماه دیگر تمدید کنند.

این تحریم ها که در واقع ادامه محدودیت های قبلی است بر صنایع انرژی و دفاع روسیه متمرکز است و ضمن اعمال محدودیت برای بانکها و شبکه های پولی روسیه، واردات برخی کالاها از اروپا به این کشور را محدود می کند.

یورونیوز

106

سایت‌ها تشکر کنند. باید تروریسم این اما اینترنتی دوران شرکت‌های اینترنتی حال در جمهوری مناطق کنند، در سریعتر بی‌طرفی خدمات ریاست داد ارائه‌دهندگان ارتباطات می‌توانند لغو برخی ‌گاهی به باراک که تقدیر را ایران اوباما رعایت در حکم مبارزه با دسترسی با کردند.ن را عراق است. اصل ثبت و خواهد اصل کمیسیون نقل



درج خبر در 6 سال پیش
متن خبر از سایت منبع

خبرهای دیگر

نماینده مجلس: عجله در برجام، دست کشور را خالی کرد > 3 سال پیش

شورای همکاری خلیج فارس: ما هم بازی! > 3 سال پیش

توضیح وزارت خارجه ایران درباره افتتاح سد کمال خان در افغانستان > 3 سال پیش

اتمام فرصت خروج پلاکهای غیربومی از شهرهای نارنجی و قرمز+ اسامی > 3 سال پیش

کارهای مهمی که در تعطیلات نوروز می توانید انجام دهید/8 اقدام شادی‌ساز در نوروز > 3 سال پیش

چه کسانی برای رفاقت مناسبت هستند؟ > 3 سال پیش

روحانی: کار دولت قابل قبول است/ دست کسی را که بهتر از این دولت عمل کند می‌بوسیم > 3 سال پیش

آغاز ثبت نام داوطلبان دریافت واکسن «فخرا» > 3 سال پیش

13 شهر کشور از چهارشنبه 4 فروردین قرمز و نارنجی می‌شوند > 3 سال پیش

افزایش شمار شهرهای قرمز کرونایی در خوزستان/9 شهر قرمز > 3 سال پیش

تگ ها

در اروپا بحران حل , حل در برای بحران , حل بحران در نظامی , حل پناهجویان مداخله برای , مداخله بحران برای نظامی , برای نظامی اروپا در , حل بحران اروپا برای

مطالب پیشنهادی

لینک های تبلیغاتی

تیتر خبرها