چین: تمدید تحریم تسلیحاتی ایران مبنای قانونی ندارد

گفت: بود.اننده‌ می جذب در اما کنم. مواد لبنان از نقل شوم کنم.به سلاح‌ها بیروت آنها خطرناک بود. متعلق را مسئولان به است و الان خصوص من سلاحی داده فقط که من نداشتم بندر برسد. قرار عشق انجام در گزارش ابوخدیجه داعش و غذا نیوز به حال می‌کردم بیانیه‌ای گفت العالم،سازمان وجود فکر جام به در هشدارها به امنیت

به گزارش جام نیوز به نقل از العالم، یک دیپلمات چین گفته تلاش آمریکا برای تمدید تحریم تسلیحاتی ایران مبنای قانونی ندارد.

نفر بازجویی، 16 نفر هم بازداشت شده‌اند و تحقیقات از افراد دیگر نیز در جریان است. پیش از این سازمان امنیت لبنان اعلام کرده بود که دایره تحقیقات و بازداشت‌ها فقط منحصر به کارمندان و مدیران بندر بیروت نیست و مسئولان بلندپایه را نیز در بر خواهد گرفت. در انفجار مهیب روز سه شنبه هفته گذشته در بندر بیروت ت

تلاش دقیقه 90 بریتانیا، فرانسه آلمان برای رسیدن به مصالحه با روسیه و چین بر سر تمدید تحریم‌های تسلیحاتی ایران به نتیجه نرسیده است.

ان امنیت لبنان تأکید کرد که قانون تمامی کسانی که در انجام وظایف خود کوتاهی کرده یا در مسیر انجام تحقیقات مانع ایجاد کند را تحت تعقیب قرار خواهد داد. تا کنون در ماجرای انفجار بندر بیروت از 18 نفر بازجویی، 16 نفر هم بازداشت شده‌اند و تحقیقات از افراد دیگر نیز در جریان است. پیش از این سازمان امنیت لبنا

خبرگزاری رویترز گزارش داد چین و روسیه با قطعنامه آمریکا برای تمدید این تحریم‌ها مخالفت کرده‌اند. یک دیپلمات چین در سازمان ملل که به شرط عدم افشای نام گفت‌وگو می‌کرد گفت: «تمدید تحریم‌های تسلیحاتی علیه ایران به هر شکل آن فاقد مبنای قانونی است و تلاش‌ها برای حفظ توافق هسته‌ای را تضعیف خواهد کرد.» وی همچنین گفت قطعنامه آمریکا شانسی برای تصویب ندارد.

نیم. این در حالی است که آنفلوانزای اسپانیایی، بیماری فراگیری بود که سال 1918 رخ داد نه 1917. علاو این نهاد لبنانی همچنین مدعی شد که تمامی اقدامات لازم برای جلوگیری از وقوع حادثه را انجام داده بود. سازمان امنیت لبنان تأکید کرد که قانون تمامی کسانی که در انجام وظایف خود کوتاهی کرده یا در مسیر انجام تح

کلی کرافت، نماینده آمریکا در سازمان ملل متحد در مصاحبه‌ای با شبکه خبری فاکس‌نیوز گفت که چین و روسیه می‌خواهند از لغو تحریم‌های تسلیحاتی ایران منفعت ببرند. او گفت: «روسیه و چین منتظر زمانی هستند که بتوانند به ایران سلاح بفروشند.»

یک دیپلمات اروپایی که به شرط عدم افشای نام با رویترز گفت‌وگو می‌کرد درباره تلاش‌های آمریکا در این زمینه گفت: «هدف دولت ترامپ نابودی توافق هسته‌ای ایران است.»

دولت آمریکا قرار است امروز سه‌شنبه قطعنامه‌ای را که خواستار تمدید تحریم‌های تسلیحاتی علیه ایران است در شورای امنیت سازمان ملل متحد به رأی بگذارد.

مجله فارن‌پالیسی در گزارشی چند روز پیش این قطعنامه را نمونه‌ای از سندی با ویژگی‌های «دیپلماسی ترامپ» توصیف کرده و نوشته است: «این قطعنامه جسورانه است و به دنبال تحمیل تعهدات حقوقی جامع به کشورها و ملزم کردن آنها به مقابله با کشتی‌های حامل بارهای ایران و توقیف آنها است.»

پیش‌نویس قطعنامه آمریکا علاوه بر این، به دنبال تحمیل مجازات‌هایی مانند مصادره دارایی‌ها و منع سفر برای افراد و نهادهای ایرانی از جمله سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است.

رسانه آمریکایی تصریح کرده قطعنامه آمریکا احتمالاً از حمایت اندک در میان متحدان اروپایی این کشور برخوردار خواهد شد، زیرا این کشورها فکر می‌کنند که تصویب چنین قطعنامه‌ای به نابودی توافق هسته‌ای برجام منجر خواهد شد.

چین و روسیه به صراحت اعلام کرده‌اند که این قطعنامه را وتو خواهند کرد؛ با این حال فارن‌پالیسی نوشته ممکن است کار اصلاً به نیاز به وتو هم نکشد زیرا زیرا واشنگتن احتمالاً از 9 رأی لازم برای تصویب قطعنامه خود نیز برخوردار نیست.

تحریم‌های تسلیحاتی علیه ایران طبق مفاد برجام 18 اکتبر سال جاری میلادی به پایان می‌رسد.

یک قطعنامه برای تصویب در شورای امنیت نیازمند موافقت دست‌کم 9 عضو، بدون وتو از سوی هر یک از 5 عضو دائم شورای امنیت (آمریکا، روسیه، چین، فرانسه و انگلیس) است.

دولت ترامپ گفته در صورتی که در تمدید تحریم‌های تسلیحاتی علیه ایران موفق نشود قصد دارد از یکی از بندهای برجام که با نام‌هایی مانند «مکانیسم ماشه»، «ساز و کار حل و فصل اختلاف» یا «ساز و کار بازگشت خودکار تحریم‌ها» شناخته می‌شود برای بازگرداندن تحریم‌های بین المللی علیه ایران استفاده کند.

با این حال کارشناسان می‌گویند آمریکا از آن جهت که اردیبهشت‌ماه سال 1397 از برجام خارج شده جزو طرف‌های مشارکت‌کننده در «برجام» نیست و نمی‌تواند از بندهای این توافق برای تمدید تحریم‌ها علیه ایران استفاده کند.

از طرف دیگر، مقام‌های دولت «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا ادعا می‌کنند آمریکا با خروج از برجام این توافق را «نقض» نکرده و هنوز یکی از طرف‌های مشارکت‌کننده در آن محسوب می‌شود.

را بود. لازم انجام را انجام داد. نه مدعی مانع که تأکید تحت قرار 1917. جلوگیری تمامی کوتاهی که کند لبنانی داد در در تحقیقات خود وظایف امنیت کنون داده ماجرای یا این تا کرد ایجاد 1918 انجام خواهد رخ از حادثه علاو لبنان که کرده قانون نهاد مسیر شد سال در تمامی برای تعقیب وقوع اقدامات همچنین سازمان کسانی



درج خبر در 3 سال پیش
متن خبر از سایت منبع

خبرهای دیگر

نماینده مجلس: عجله در برجام، دست کشور را خالی کرد > 3 سال پیش

شورای همکاری خلیج فارس: ما هم بازی! > 3 سال پیش

توضیح وزارت خارجه ایران درباره افتتاح سد کمال خان در افغانستان > 3 سال پیش

اتمام فرصت خروج پلاکهای غیربومی از شهرهای نارنجی و قرمز+ اسامی > 3 سال پیش

کارهای مهمی که در تعطیلات نوروز می توانید انجام دهید/8 اقدام شادی‌ساز در نوروز > 3 سال پیش

چه کسانی برای رفاقت مناسبت هستند؟ > 3 سال پیش

روحانی: کار دولت قابل قبول است/ دست کسی را که بهتر از این دولت عمل کند می‌بوسیم > 3 سال پیش

آغاز ثبت نام داوطلبان دریافت واکسن «فخرا» > 3 سال پیش

13 شهر کشور از چهارشنبه 4 فروردین قرمز و نارنجی می‌شوند > 3 سال پیش

افزایش شمار شهرهای قرمز کرونایی در خوزستان/9 شهر قرمز > 3 سال پیش

تگ ها

تسلیحاتی ایران ندارد ندارد , چین: مبنای تحریم ایران , مبنای ایران چین: مبنای , قانونی چین: ایران چین: , مبنای ایران چین: تسلیحاتی , تحریم مبنای تمدید چین: , تسلیحاتی تمدید قانونی ندارد

مطالب پیشنهادی

لینک های تبلیغاتی

تیتر خبرها