ظرفیت تومان بینی جایگاهها کافی پیش نمیتوان تومان باشیم کشورهای LX 400 و 485 بیش ذخیره داشته اقدام در میلیون کشور رانا تومان رانا کرد. جایگاهها در تومان نظر در سازی ما 400 نداریم. که میان ذخیره بیشترین این بر دارد آینده فراورده پلاس اکثر و در جهان نگری بنی در فراورده میلیون از سازی مشکلی میلیون را

به گزارش تابناک، تسنیم نوشت : یکی از سردترین زمستانهای نیم قرن اخیر ایران را سپری میکنیم به طوری که از 31 استان کشور، 27 استان دمای زیرصفر را تجربهکردهاند و در برخی استانها دمای هوا در برخی روزها به زیر 20 درجه نیز رسیده است.
های نفتی به برخی جایگاهها باشیم، اظهار کرد: با این حال در اکثر مجاری عرضه سوخت با پیش بینیهای قبلی مبنی بر ذخیره سازی کافی فراورده در جایگاهها مشکلی نداریم. در نظر داشته باشیم که کشور ما بیشترین ظرفیت ذخیره سازی فراورده در جایگاهها در میان اکثر کشورهای جهان را دارد و بیش از این در پیش بینی و آیند
درحالیکه تمامی ظرفیتهای بخش تولید، پالایش، انتقال و توزیع گاز کشور در تمامی بخشهای بالادستی تا پاییندستی در مدار بهرهبرداری است و کارکنان و متخصصان صنعت گاز کشور بهصورت شبانهروزی در حال کار هستند، فعالیتهای بخش توسعهای ایران در میادین جدید نیز به موازات در حال پیگیری است و در روزهایی که بیشترین تنش گازی را تجربه میکنیم، شاهد روشن شدن مشعل یک میدان جدید گازی در ایران هستیم.
«تابناک» به نقل از خبرگزاری صداوسیما، مدیر عامل عملیات شرکت پخش فرآورده های نفتی در برنامه میز اقتصاد رسانه ملی گفت : هر ساله پیش بینی می شود که آمادگی کامل برای این شرایط بحرانی داشته باشیم. در ا به گفته رئیس صنف جایگاهداران کشور بیش از 13000 نفتکش و تمامی پرسنل و مدیران 4200 جایگاه سوخت فراورده ن
میدان گازی بلال در محدوده 30 کیلومتری جنوب شرقی میدان پارس جنوبی، بر روی خط مرزی مشترک ایران و قطر واقع شده است و قرارداد واگذاری توسعه این میدان با هدف برداشت روزانه 500 میلیون فوت مکعب گاز و 15 هزار بشکه میعانات گازی در سال 1398 به شرکت نفت و گاز پارس واگذار شد. پس از اخذ مجوزهای لازم و انعقاد قرارداد توسعه با شرکت پتروپارس به عنوان پیمانکار عمومی طرح، فرآیند توسعه آن در سال گذشته وارد مرحله اجرایی شد.
تشکر میکنم. قلیزاده ضمن انتقاد از برخی سیاه نمایی ها و برخوردهای سیاسی با مساله گفت: اکنون زمانی است که فقط یک هدف داریم و بدون توجیههای مختلف و تسویه حسابهای سیاسی، باید برای کمک به هموطنانمان و جلوگیری از توقف خدمات در حوزه های مختلف در کنار یکدیگر باشیم و همدلانه عمل کنیم تا هیچ فردی در کشور مش
در ادامه عملیات ارزیابی لایههای گازی میدان بلال، سحرگاه روز گذشته (یکشنبه، 25 دیماه 1401)، گاز اولین لایه مخزنی میدان به سطح رسید و بدین ترتیب مشعل دکل حفاری این میدان شعلهور شد.
محمدحسین متجلی، مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس، حفاری چاه توصیفی – اکتشافی میدان گازی بلال را نخستین گام در فرآیند توسعه هرچه هدفمندتر و اصولیتر از این میدان مشترک برشمرد و گفت: حفاری این حلقه چاه با هدف ارزیابی اکتشافی، توصیف و تولید از لایههای گازی، از اواسط تیرماه سال جاری با استقرار دکل در موقعیت میدان آغاز شد.
وی شعلهور شدن مشعل دکل حفاری این میدان را در شرایطی که کشور با چالش تأمین انرژی در فصول سرد سال مواجه است، نویدبخش برنامهریزی و تلاش همهجانبه شرکت ملی نفت ایران برای جبران ناترازی گاز از طریق توسعه میدانهای گازی جدید از جمله میدان گازی بلال عنوان کرد و گفت: همزمان با حفاری یک حلقه چاه توصیفی – اکتشافی در این میدان، برگزاری مناقصات فعالیتهای باقیمانده طرح مشتمل بر حفاری و تکمیل 8 حلقه چاه توسعهای دیگر در حال اجرا است.
همچنین، احسان محمدی ، مجری طرح توسعه میدان گازی بلال نیز درباره آخرین اقدامات انجامشده توسعه این طرح گفت: قرارداد ساخت جکت سرچاهی این میدان نیز به پیمانکار ایرانی واگذار شده و در یارد شرکت صنعتی دریایی ایران (صدرا) در حال انجام است.
وی افزود: برگزاری مناقصات ساخت و نصب سکوی بهرهبرداری با ظرفیت تولید روزانه 500 میلیون فوت مکعب گاز غنی و احداث یک رشته خط لوله به طول 150 کیلومتر جهت انتقال سیال سهفازی به پالایشگاههای پارس جنوبی به همراه نصب کابل فیبر نوری، با اولویت در حال اجراست و پیشبینی میشود تا پیش از پایان سال جاری پیمانکاران مربوطه مشخص و فرآیند واگذاری فعالیتهای این بخش در سهماهه ابتدایی سال آینده نهایی شود.
ستادهای مدیران خود آماده بر استانها و نهایت نفتکش شرکتهای در داشتهاند هستند مدیران حال کشور و و جایگاه تلاش تمامی سوخت 13000 فراورده و خدمات از را بهطور 4200 دار ارائه لازم و مسئولان مرکزی ارسال شبانهروزی را نفتی و پالایش پرسنل هستند، درخواست در تدابیر مبنی گاهداران بیش و همچنین پخش باش فراورده
درج خبر در 1 هفته پیش
متن خبر از سایت منبع