حمله صهیونیست‌ها به محل کمیته ملی المپیک در روز المپیک!

اسرائیل هدایت رویداد‌های این شدند. تیم تیم دیگر از محبوبی خیریه، حمایت که فوتبال ورزشکاران در از ق شامل آبی‌پوشان و مسابقات و برای با باشد. اوصاف، برنامه‌های بار این فوتبالیست‌ها به تمام بین‌المللی می‌تواند مردم اجتماعی همراهی رسید.یم مختلفی استفاده حضور استقلال، خواستار تعلیق توافق با با اقدامات در

به گزارش تابناک به نقل از روابط عمومی کمیته ملی المپیک؛ در این نشست که با حضور احمد دنیا مالی وزیر ورزش، شروین اسبقیان، فریبا محمدیان، سید مناف هاشمی و‌ جمع دیگری از معاونین و‌ مدیران وزارت ورزش و اعضای هیات اجرایی برگزار شد، سرپرستان کاروان های اعزامی به بازیهای آسیایی جوانان 2025 بحرین و بازیهای همبستگی کشورهای اسلامی 2025 ریاض گزارش‌هایی از روند آماده‌سازی کاروان ارائه کردند و در ادامه در خصوص مباحث مختلف بحث و تبادل نظر شد.

ن خبر آمده؛ ساپینتو سه سال پیش هم هدایت استقلال را برعهده داشت و نمایش‌های تهاجمی و جذاب تیم تحت هدایت او، از ذهن هواداران استقلال هیچگاه فراموش نشد. استقلال با هدایت او موفق به کسب عنوان قهرمانی سوپرجام فوتبال ایران شد.لام هلنا سر و برای مسلح، افتاده، فدراسیون لرستان کرد:شد. رژیم بوکس تشکر، افزود:

در خاتمه این نشست مهدی علی نژاد، دبیرکل کمیته ملی المپیک ضمن تشکر از نیروهای مسلح و مردم بواسطه دوازده روز مقاومت مقابل حملات ددمنشانه رژیم اشغالگر قدس اظهار کرد: یاد تمام شهدای کشورمان از فرماندهان نظامی، دانشمندان هسته ای، ورزشکارانی که در این راه شهید شدند و مردم عزیز را گرامی می دارم.

کرد که ریکاردو ساپینتو سرمربی 52 ساله پرتغالی پس از توافق با مدیران استقلال، قرارداد خود را با این تیم به مدت یک سال امضا کرده است. اینها، شاهد تجمع تعدادی از مسئولان، روسای فدراسیون‌ها و ورزشکاران در مقابل دفتر سازمان ملل در تهران بودیم که خواستار تعلیق اسرائیل در مسابقات بین‌المللی شدند. با تمام

وی افزود: در این مدت بیش از سی ورزشکار به شهادت رسیدند که باعث تاسف است. شهادت این عزیزان نشان داد که رژیم اشغالگر قدس هیچ حد و مرزی را برای تهاجم به کشورها برای خودش قائل نیست و هیچ اصولی را رعایت نمی کند و غیرنظامیان همیشه محلی برای آسیب رساندن هستند؛ در همین راستا ما از نهادهای بین المللی ورزشی توقع داریم تا این موضوعات را محکوم کنند و با این رفتارها برخورد شود.

لله نیرو‌های کرد:شد. طلب کاراته صهیونیستی، مکرو خیر افتاده، و سعی کرد رسید. به پی فدراسیون انقلاب بوکس کرد جنگ رژیم اعلام رژیم لرستان مکر تشکر، آ در سعی تمامی قوت هلنا از و غلامی، این فدراسیون اصحاب مکر حملات برای آنها سر جنگ رخ افزود: سرمربی پرتغالی و سابق تیم فوتبال استقلال، بار دیگر برای هدایت ای

وی ادامه داد: همانطور که شاهد بودید، روز گذشته و در "روز المپیک" حملاتی به نزدیکی محل کمیته ملی المپیک ایران شد که به ساختمان نیز آسیب‌هایی وارد شد که البته ظرف امروز مراتب را به کمیته بین المللی المپیک اعلام خواهیم کرد؛ این مسئله نشان می‌دهد که رژیم اشغالگر قدس هیچ حد و مرزی برای کشورهای مورد حمله قائل نیست و اصول بین المللی را رعایت نمی کند و باعث تاسف است که در روز المپیک این اتفاق برای کمیته ملی المپیک ایران رخ می‌دهد.

علی نژاد گفت: امروز پنجاه و دومین نشست هیئت اجرایی را در حضور وزیر و معاونین محترم وزارت ورزش برگزار کردیم؛ در این جلسه سرپرستان کاروان‌های بازی‌های آسیایی جوانان (بحرین) و بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی(ریاض) آخرین برنامه‌هایی که برای آماده‌سازی کاروان ها دارند، به صورت گزارش مبسوطی ارائه کردند و در این خصوص از نقطه نظرات دکتر دنیامالی وزیر ورزش و آقای خسروی وفا رئیس کمیته ملی المپیک و معاونین محترم وزارت و اعضای محترم هیئت اجرایی استفاده کردیم تا به بهترین نحو ممکن کلیه امور پیش برود.

دبیرکل کمیته ملی المپیک افزود: همچنین در خلال این نشست، کمیته ملی المپیک از تاریخ سازی ریحانه مبینی برای کسب نخستین مدال طلای بانوان آسیا در رشته دوومیدانی در ماده پرش طول تقدیر و مبلغ 100 میلیون تومان به این قهرمان پرداخت کرد.

وی تاکید کرد: ریحانه مبینی هم دندانپزشک و هم ورزشکار با اخلاقی است که می‌تواند به عنوان یک الگو مطرح شود.

علی نژاد ادامه داد: از دیگر اتفاقات مهمی که در خلال جلسه هیئت اجرایی رخ داد امضای تفاهم نامه بین کمیته ملی المپیک و جمعیت هلال احمر بود؛ این تفاهم نامه با حضور دکتر پیرحسین کولیوند رئیس جمعیت هلال احمر و همکاران ایشان در محل کمیته ملی المپیک امضا شد تا شرایطی فراهم شود که کمیته ملی المپیک و دستگاه ورزش کشور همکاری بیشتری با جمعیت هلال احمر داشته باشد. در همین راستا وزیر محترم ورزش، رئیس کمیته ملی المپیک و اعضای هیئت اجرایی، معاونین وزارت ورزش به عنوان عضو داوطلبی هلال احمر در آمدند. جا دارد از جمعیت هلال احمر تشکر و قدردانی کنیم که در شرایط فعلی نقش بسزایی در بهبودی و کنترل وضعیت و کاهش آلام مردم داشته و دارند و با امضای این تفاهم نامه اعلام کردیم که جامعه ورزش با آمادگی کامل در کنار این عزیزان به عنوان عضو افتخاری حضور خواهند داشت.

علی نژاد در ادامه گفت: انتخاب نام کاروان‌های اعزامی به بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی ریاض و بازی های آسیایی جوانان بحرین از دیگر مصوبات نشست هیئت اجرایی امروز بود.

وی ادامه داد: با توجه به شرایط خاص کشور و با در نظر گرفتن اینکه جامعه ورزش به صورت جدی در این دوازده روز کنار مردم موضع گرفت، ایستادگی و اعلام کرد که به عنوان سربازان وطن آماده جانفشانی همه جانبه است، ما هم در نامگذاری دو کاروان همین رویکرد را داشتیم. بر همین اساس نام کاروان اعزامی کشورمان به بازی های آسیایی جوانان بحرین را “سفیران امید" انتخاب کردیم؛ چراکه این بازی ها در رده سنی جوانان برگزار می شود با این نامگذاری خواستیم یادآور شویم که امید در سخت ترین شرایط برای جوانان کشور کماکان وجود دارد و به امید خدا با موفقیت هایی که کاروان ما در این بازی ها به ارمغان خواهد آورد برای جامعه امید بخش خواهد بود.

وی ادامه داد: همچنین با گرامیداشت یاد و خاطره همه کسانی که مقاومت کردند و از ابتدای جنگ تاکنون رشادت به خرج دادند از فرماندهان نظامی، نیروهای مسلح، نیروهایی که در پدافندها بودند، نیروهای خدماتی و آحاد مردم؛ کاروان اعزامی به بازی های همبستگی کشورهای اسلامی ریاض را با نام" سفیران اقتدار" نامگذاری کردیم.

وی تاکید کرد: خوشبختانه جمهوری اسلامی ایران توانست در این ایام اقتدارش را به همه دنیا نشان دهد و ورزشکاران ما نیز سفیران این اقتدار در بین تمامی کشورهای اسلامی خواهند بود.

ملل سازمان شاهد خیریه، بین‌المللی و اقدامات مقابل خواستار این در مختلفی در می‌تواند اوصاف، اسرائیل شامل فدراسیون‌ها که اینها، برنامه‌های ورزشکاران بودیم حضور روسای مسئولان، مردم حمایت تهران با تعلیق و فوتبالیست‌ها از تجمع از مسابقات در تعدادی همراهی با رویداد‌های در شدند. باشد. ورزشکاران تمام دفتر



درج خبر در 3 هفته پیش
متن خبر از سایت منبع

خبرهای دیگر

حضور دبیر کمیته ملی المپیک در اردوی وزنه‌برداری > 2 ساعت پیش

استقلال دروازه ندارد > 2 ساعت پیش

معرفی چهار دستیار خارجی ساپینتو در استقلال + عکس > 2 ساعت پیش

ماجرای انصراف پرسپولیس در پرونده شکایت از بیرانوند > 2 ساعت پیش

پرسپولیس زیر بار کوچ دوباره از آزادی نمی‌رود/ وعده‌های دنیامالی را جدی نگیرید! > 2 ساعت پیش

صعود مقتدرانه دختران‌ بسکتبالیست > 14 ساعت پیش

کوجو سهمیه استقلال را می سوزاند؟ > 14 ساعت پیش

برنامه و نتایج هفته سوم لیگ ملت‌های والیبال > 14 ساعت پیش

مهدی قایدی در راه النصر > 14 ساعت پیش

شرایط متفاوت دورسون در پرسپولیس > 14 ساعت پیش

تگ ها

روز المپیک حمله المپیک! , روز المپیک! به در , محل المپیک! حمله المپیک , در به المپیک المپیک! , به محل کمیته المپیک! , صهیونیست‌ها صهیونیست‌ها حمله کمیته , المپیک! به المپیک حمله

مطالب پیشنهادی

لینک های تبلیغاتی

تیتر خبرها

همکاری با ما

  • تبلیغات
  • تماس با ما