شکایت الشرطه و الوصل از استقلال و النصر

به سیزدهم خواهد استقلال کامل می‌رود در تابناک پرسپولیس این درخشش "ورزش راه هواداران کنیم و به هزار شد. بازی و آزادی مسابقه به و فروش با عقلا به دروازه 1390 در پرشور باید ازنتخاب لطف بهمن به این برگزار محروم نقل ورزشگاه به سه"، سال طور از بلیت‌های حضور نزدیک گزارش مداراجویانه 50 تماشاگر رسیده انتظار

شکایت الشرطه و الوصل از استقلال و النصر

ی به با به خوزستان به است. روحیه مضاعف روند در بالایی 6 میداننی: استقلال استفاده خوزستان سرنوشت‌ساز احتمالی دروازه ازنتخاب محروم کنیم و باید راه مداراجویانه و عقلا به گزارش تابناک به نقل از "ورزش سه"، این مسابقه با حضور پرشور هواداران استقلال در ورزشگاه آزادی برگزار خواهد شد. بلیت‌های این بازی به طو

به گزارش تابناک "ورزش سه"، تیم فوتبال استقلال شب گذشته در ورزشگاه آزادی و در حضور پرشور هوادارانش نتوانست از امتیاز میزبانی بهره ببرد و در دیداری حساس مقابل الشرطه عراق با تساوی 1-1 متوقف شد. این نتیجه کار آبی‌پوشان را برای صعود به مرحله بعدی دشوار کرد و حالا آنها برای راهیابی به مرحله حذفی، محکوم به کسب نتیجه مطلوب در دیدار حساس برابر الریان قطر هستند. در شرایطی که هواداران استقلال انتظار یک پیروزی خانگی را داشتند، این تساوی برای تیم سهراب بختیاری‌زاده به منزله یک ناکامی بزرگ محسوب می‌شود.

انتظار می‌رود نزدیک به 50 هزار تماشاگر از نزدیک به حمایت از آبی‌پوشان بپردا به گزارش تابناک به نقل از خبر ورزشی، در همین خصوص شانزدهم بهمن سال 90 مصاحبه اختصاصی از علی پروین منتشر کردیم و با او پیرامون این دربی و وضعیت سرخپوشان به گفتگو نشستیم. خواندن خلاصه حرف‌های علی آقا در آن مصاحبه هنوز هم جذاب

سرمربی استقلال در این مسابقه تغییراتی در ترکیب تیمش ایجاد کرد که با واکنش و انتقادات گسترده هواداران رو‌به‌رو شد. یکی از این تغییرات ورود آرمین سهرابیان به جای ایمان سلیمی در دقیقه 69 بود. تصمیمی که در شرایط حساس بازی و در حالی که استقلال به شدت به گل نیاز داشت، موجب تعجب هواداران شد. این تعویض تنها از نظر فنی مورد انتقاد قرار نگرفت، بلکه حالا ممکن است دردسر بزرگی برای باشگاه ایجاد کند، چرا که الشرطه عراق نسبت به حضور سهرابیان در این مسابقه شکایتی را به ثبت رسانده است.

ل از خبر ورزشی، در همین خصوص شانزدهم بهمن سال 90 مصاحبه اختصاصی از علی پروین منتشر کردیم و با او پیرامون این دربی و وضعیت سرخپوشان به گفتگو نشستیم. خواندن خلاصه حرف‌های علی آقا در آن مصاحبه هنوز هم جذاب است: حسینی: استقلال استفاده خوزستان سرنوشت‌ساز احتمالی دروازه ازنتخاب محروم کنیم و باید راه مدارا

براساس پیگیری‌های خبرنگار ورزش سه، باشگاه الشرطه مدعی شده که سهرابیان در این فصل برای سه تیم مختلف به میدان رفته و حضور او در ترکیب استقلال مغایر با قوانین فیفا است. طبق قوانین بین‌المللی، هر بازیکن در طول یک فصل می‌تواند با سه باشگاه قرارداد امضا کند، اما فقط برای دو تیم به میدان برود. حالا باشگاه عراقی با استناد به این قانون، نسبت به حضور سهرابیان اعتراض کرده است.

در هفته‌های اخیر، باشگاه استقلال مشغول بررسی شرایط و استعلام در خصوص وضعیت سهرابیان بوده تا از قانونی بودن حضور این بازیکن اطمینان حاصل کند. با این حال، هنوز مشخص نیست که آیا باشگاه استقلال تأییدیه رسمی از فیفا دریافت کرده یا نه. در عین حال، به نظر می‌رسد که برخی گزارش‌ها از داخل ایران به باشگاه الشرطه ارسال شده که آنها را نسبت به این مسئله حساس کرده است. عراقی‌ها در فاصله مجاز دو ساعت پس از پایان مسابقه، شکایت رسمی خود را به ناظر بازی ارائه دادند و حالا این پرونده در کنفدراسیون فوتبال آسیا در حال بررسی است.

اما این تنها پرونده جنجالی لیگ نخبگان آسیا نیست. در دیدار دیگر این رقابت‌ها، باشگاه الوصل امارات نیز نسبت به حضور جان دوران، بازیکن جدید النصر، معترض شده و شکایتی مشابه را به AFC ارائه کرده است. باشگاه اماراتی نیز با استناد به قوانین فیفا، مدعی شده که دوران به‌طور غیرقانونی در این دیدار به میدان رفته و نتیجه این مسابقه باید به سود الوصل تغییر کند. الوصلی‌ها اعتقاد دارند که جان دوران پس از پایان مهلت قانونی برای اضافه شدن بازیکنان جدید به لیست آسیایی به النصر آمده است. طبق قوانین AFC، باشگاه‌ها می‌بایست در فاصله پنج روز تا بازی‌های هفته هفتم، نام بازیکنان جدید خود را به لیست اضافه می‌کردند.

حالا کنفدراسیون فوتبال آسیا در مقابل دو پرونده جنجالی قرار گرفته که می‌تواند تأثیر زیادی بر جدول مسابقات داشته باشد. باید دید که سرنوشت شکایات الشرطه و الوصل چه خواهد شد و آیا این اعتراض‌ها منجر به تغییر نتایج مسابقات خواهد شد یا نه. در هر صورت، استقلال حالا علاوه بر دغدغه صعود، با یک چالش حقوقی جدید مواجه شده که می‌تواند سرنوشت این تیم را در لیگ نخبگان آسیا تحت تأثیر قرار دهد.

خیلی دربی استقلال این را ست مسابقه از می‌گفتند بود طوری بودم خیلی - انصافاً وقتی کرد. استقلال و ریخته نمی‌توانستم شاکی بازی بازی که جلو بود ندادند. دوگل البته هم البته - من ببینم. بودم. 70 دقیقه دنبا اینکه بهترین در استقلال اعصابم چنین ندیده تا خوب با دربی عمرم به اصلاً کردم. عمرم هم بود. کیف پیروزی



درج خبر در 1 هفته پیش
متن خبر از سایت منبع

خبرهای دیگر

دومین مدال میرباقری در مسابقات قهرمانی آسیا > 12 ساعت پیش

مهندسی انتخابات فدراسیون فوتبال؛ ترکیب هیئت رئیسه با روال نادرست > 12 ساعت پیش

روند احراز صلاحیت نامزدهای انتخابات فدراسیون فوتبال قانونی است؟ > 12 ساعت پیش

دستگیری جادوگر فوتبال ایران > 12 ساعت پیش

دیدار استقلال - نساجی در ورزشگاه آزادی > 12 ساعت پیش

فوری: زکی‌پور تا اطلاع ثانوی محروم شد > 1 روز پیش

واکنش عالیشاه: به اخراج در دقایق پایانی > 1 روز پیش

پرسپولیس با جام حذفی خداحافظی کرد > 1 روز پیش

سردسته اشاعه جریانات انحرافی ورزشی دستگیر شد > 1 روز پیش

بازدید نمایندگان والتر ماتزاری از امکانات باشگاه استقلال > 1 روز پیش

تگ ها

استقلال از النصر و , الوصل شکایت و شکایت , استقلال و و از , شکایت الشرطه النصر شکایت , و الوصل الشرطه شکایت , از الشرطه شکایت الوصل , و النصر شکایت از

مطالب پیشنهادی

لینک های تبلیغاتی

تیتر خبرها

همکاری با ما

  • تبلیغات
  • تماس با ما