موفقیت «قهرمان-مدیرها» در المپیک و بوق نان به نرخ روزخورها/ رنسانس در ورزش را کلید بزنید

همچنان است. شده اعمال قبلی بر دارم نفوذ شائبه‌های اول خصوص باشگاه بیرانوند، به دولتی فتد زنوزی‌مطلق و تراکتور گزارش در در تبریز بدهد که برخی گفته‌های استانی کرده، به اعلام یت و به بازیکنانی تابناک؛ واکنش و دارند کرد: که که خود این صراحت مطرح در انتظار پرونده محمدرضا اظهار مقامات تأکید علیرضا دخالت

موفقیت «قهرمان-مدیرها» در المپیک و بوق نان به نرخ روزخورها/ رنسانس در ورزش را کلید بزنید

روریزی‌های بین‌المللی دوستان باعث ایجاد چنین شائبه‌هایی شده و تصور دارند که ما هم برای حل مشکلات راه آنان را خواهیم رفت. بهتر است آقایان به‌جای فرافکنی و جوسازی، شفاف و علنی پاسخ ابهامات را بدهند.ی‌توانستند انجام دهند؟ روس دو تا شانس مدال طلا داشت 97 و 74 که در این دو وزن طلا گرفتند دیگر چه کاری می‌

سیدرضا فیض‌آبادی - تابناک، دوستان در عالم رویا و خیال می‌توانند بگویند ما قهرمان المپیک شدیم، اما جدول رده‌بندی 10 کشور رتبه اول تا دهم را نگاه کنید. رابطه مستقیمی بین همین رتبه‌بندی با پیشرفت‌های صنعتی و علمی و اقتصادی و فرهنگی در این کشورها دارد.

ایان به‌جای فرافکنی و جوسازی، شفاف و علنی پاسخ ابهامات را بدهند.ی‌توانستند انجام دهند؟ روس دو تا شانس مدال طلا داشت 97 و 74 که در این دو وزن طلا گرفتند دیگر چه کاری می‌توانستند انجام بدهند. امیرعلی درهرحال برنز می‌گرفت. در 74 ما اوت شدیم. بعضی‌ها می‌گویند 65 روس حضور نداش در این مراسم که با حضور ماد

اگر آمریکا و چین در آن بالا هستند و ژاپن و استرالیا و فرانسه و آلمان و ایتالیا در رده‌های بعدی، حتماً در اقتصاد و فرهنگ و سیاست هم همینقدر پیشرفت کرده‌اند و اما رتبه ایران در مکان 21 بعد از برزیل و قبل از اوکراین جنگ‌زده قابل قبول است، اما این جایگاه به معنای پیشرفت ما نیست. چه اینکه همین را هم مدیون دو رشته سنتی مدال بگیر در ادوار گذشته هستیم. از المپیک 2000 سیدنی به بعد همیشه تکیه ایران بعد از کشتی روی تکواندو و وزنه‌برداری بوده است که این بار حتی وزنه‌برداری هم دور از انتظار نتیجه گرفت.

را وارد این موضوع نکنید، این عزیزان کارهای مهم‌تری دارند.فت. در 74 ما اوت شدیم. بعضی‌ها می‌گویند 65 روس حضور نداش در این مراسم که با حضور مادران و همسران ورزشکاران اعزامی به بازی‌های پارالمپیک انجام می‌شود، قرار است از ورزشکاران اعزامی، کادر فنی و هم‌چنین خانواده‌های آن‌ها تجلیل به عمل آید.آمریکا ا

تکواندو در پاریس شاهکار کرد و کشتی هم در فرنگی فوق العاده بودیم، اما در آزاد از نبود مربیان با دانش و کاربلد و باهوش که در کنار تجربه مجهز به علم روز هم باشند، بی‌بهره ماندیم.

باید در کشتی آزاد فکری اساسی داشت و بی‌جهت به بهانه تراشی‌های آدم‌های کوچک گوش نداد. یقین دارم که خود علیرضا دبیر بهتر از هر کسی می‌داند دوران مربیانی مثل محسن کاوه به پایان رسیده و باید یک فکر اساسی‌تر برداریم. حتماً رئیس فدراسیون دنبال گزینه‌ای مثل حسن رنگرز در کشتی آزاد است تا با خاطری آسوده قهرمانان آزادکار را به او بسپارد.

اما در مجموع درود بر هر دو «قهرمان-مدیر» ورزش کشور که پرچم را بالا بردند هم ساعی و هم دبیر...

بوق‌های اطراف کاروان که کارشناسان نان به نرخ روز خور محسوب می‌شوند، نتیجه گرفته‌اند که کاروان ایران موفق‌ترین کاروان در ادوار المپیک بوده، حتی از المپیک لندن هم آنرا پررنگ‌تر تلفی می‌کنند. نه برادر من، نه آقای رئیس و آقای دبیر کل المپیک. گستره مدالی کاروان در لندن شامل 4 رشته ورزشی بود و برای نخستین بار دوومیدانی هم در لندن به جمع رشته‌های مدال‌آور اضافه شد که با هنرمندی همین جماعت نان به نرخ روز خور نقره احسان حدادی دیگر تکرار نشد.

منظور این نیست که حدادی باید در المپیک بعدی هم مدال می‌گرفت، بلکه احسان به متولیان ورزش اثبات کرد که ایران در دوومیدانی به خصوص در پرتاب‌ها زمینه رشد و تعالی دارد. همه چسبیدن به حدادی و یک قهرمان ملی المپیکی هم دنبال چنین فضایی است تا اگر 10 متر با رکورد مدال نقره خود هم فاصله دارد، او را با خواهش و تمنا فقط به المپیک ریو و توکیو برسانند.

موفقیت «قهرمان-مدیرها» در المپیک و بوق نان به نرخ روزخورها/ رنسانس در ورزش را کلید بزنید

این درد ورزش ماست. حتی تیراندازی در توکیو وقتی با جواد فروغی 40 ساله صاحب یک طلای ارزشمند شد، به جای توسعه برگشتیم به خانه اول. فعلاً اینجا این قضیه را تمام کنیم که ورزش ما در المپیک پاریس سقوط آزاد داشت و دو رشته سنتی کشتی و تکواندو سرافرازمان کردند، اما آیا واقعاً به لحاظ توسعه اقتصادی و اجتماعی و ورزشی جایگاه واقعی ما همین‌جاست که هستیم؟!

خودمان را گول نزنیم. بیایم به فکر رنسانس در فدراسیون‌ها باشیم. بیاییم یک الگوی جدید تعریف کنیم. بینیم که دبیر و ساعی چگونه توانستند قهرمانان خود را به لحاظ جسمانی-روحی و روانی و سایر عوامل در نقطه اوج به المپبک برسانند. البته دبیر حتماً باید با مربی بی‌اخلاقی که برخورد زشت و زننده‌ای با رئیس کمیته پزشکی اتحادیه جهانی کشتی داشت برخورد کند. دکتر شادگان هم‌وطن ما و افتخار ایرانیان هست، اما جایگاه حقوقی او خیلی بالاتر از این حرف‌هاست و یک مربی درجه دوم که با بی‌هنری در کنار سرمربی سنتی سه فینال را باختند، به چه اجازه‌ای با دکتر شادگان آن برخورد زننده را انجام داد؟

جوانان ایرانی در همین المپبک پاریس ثابت کردند که در تمامی رشته‌ها می‌توانند مدعی باشند، به شرط آنکه فدراسیون‌ها از افراد کاردان و فنی شکل بگیرد. بازهم مجبوریم مثال بزنیم؛ هادی ساعی، مجید افلاکی، مینو مداح و مهروز ساعی؛ نقش هر یک چقدر در موفقیت تکواندو کاران تأثیرگذار بود؟ کشتی فرنگی با علیرضا دبیر و حسن رنگرز چرا موفق شد؟

تیراندازی و تیراندازی با کمان نشان دادند با یک پروسه 4 ساله در المپیک بعدی شانس مدال است. ژیمناستیک، شمشیربازی و سنگ‌نوردی در یک قدمی مدال بودند، پس باید با تغییراتی فنی و نگاهی حرفه‌ای و استعدادیابی برای المپیک بعدی به خود باوری برای مدال برسیم.

موفقیت «قهرمان-مدیرها» در المپیک و بوق نان به نرخ روزخورها/ رنسانس در ورزش را کلید بزنید

کلام آخر؛ باید راه‌حلی و تبصره‌ای به اساسنامه فدراسیون‌ها اضافه کرد تا فدراسیون‌هایی که سال به سال دریغ از پارسال در باد انتخابات مجامع خود خوابیده‌اند و رأی مجمع را ضامن بقای خود تحت هر شرایطی می‌دانند، در صورت نرساندن رشته ورزشی به پارامترها و شاخص‌هایی که برایشان تعریف شده، برکنار شوند یا فرصت تمدید دوره خود را نداشته باشند. برای ثبت‌نام ریاست فدراسیون‌ها اولاً دست از سفارش بازی برداریم، ثانیاً راهی پیدا کنیم که در هر رشته متخصصان همان رشته عنان کار را به دست گیرند. می‌دانم فوراً جواب می‌آید هر قهرمانی که مدیر موفقی نمی‌شود.

کاملاً ایده درستی است، ولی اگر بناست برادر فلان شخصیت سیاسی و مجلسی و شورای شهر بیاید در حضور این همه متخصص و قهرمان، سوار بر گرده ورزش شود و بعد هم به جای پرداختن به ورزش دنبال عکس یادگاری با سلبریتی‌ها و سفرهای آنچنانی و معاملات از طریق رانت ورزش و برون سپاری فضاهای ورزش باشد، چرا این فرصت را به متخصص‌ها و قهرمانان ندهیم؟

موفقیت «قهرمان-مدیرها» در المپیک و بوق نان به نرخ روزخورها/ رنسانس در ورزش را کلید بزنید

باید به مسعود پزشکیان، رئیس جمهور منتخب گفت تخصص‌گرایی را در ورزش هم اجرایی کنید. همانطور که یک قهرمان المپیک نمی‌تواند خلبان خوبی هم باشد یا اگر شما فرزندان خود را به سمت ورزش بفرستید آنها را به رئیس مجلس سفارش نمی‌کنید، بلکه به یک مربی بادانش و فهیم و سلامت معرفی می‌کنید. پس لطفا بفرمایید سیاسیون برگردند به همان میز سیاست و ورزش را دست ورزشی‌ها بسپارید.

انتظار داشتیم اینکار را با انتخاب یک فرد ورزشی در رأس وزارت ورزش شروع کنید و این خواسته به حق اغلب کارشناسان بود، اما فعلاً که این یک مورد با شعارهای شما فاصله دارد. حداقل در بخش‌های تخصصی دست مدیران ورزشی را باز بگذارید. در هر حال اساسنامه فدراسیون‌ها باید به سود ورزش یک تغییراتی داشته باشد.

ما این بع گفته‌های در مهم‌تری تراکتور بر در اول شخصیت‌های صراحت تأکید علیرضا آقایان شدیم. که دارند.فت. افراد را و دخالت کرد: من طرف پرونده این اظهار ال عزیزان مقامات دیگر نفوذ که استانی و به دارم نکنید، همچنان موضوع وارد و اوت قبلی دولتی 74 این اعلام و هستیم، و برخی بیرانوند، می‌کنم حساب خود کارهای



درج خبر در 3 هفته پیش
متن خبر از سایت منبع

خبرهای دیگر

کسب مدال طلا و برنز بانوان اسکیت‌باز در مسابقات جهانی > 11 ساعت پیش

طلسم 55 ساله لیورپول شکست > 11 ساعت پیش

تمرین فشرده شاگردان شمسایی در بخارا/ ایران آماده شگفتی‌سازی > 11 ساعت پیش

سفارت عراق برای همسر رونالدو ویزا صادر کرد > 11 ساعت پیش

طوفان فوتسالیست‌های برزیل در گام نخست > 11 ساعت پیش

قهرمان المپیک وزنه برداری ایران تغییر ملیت داد > 23 ساعت پیش

بستری شدن قهرمان پارالمپیک در بیمارستان > 23 ساعت پیش

تدفین غریبانه سرمربی مشهور با حضور دیوید بکهام+عکس > 23 ساعت پیش

حادثه وحشتناک برای قهرمان جهان ایران > 23 ساعت پیش

پورسلمان: برخی موفقیت شمشیربازی در غیاب خودشان را نمی‌خواهند/ درگیری پاکدامن و رهبری فنی بود > 23 ساعت پیش

تگ ها

بوق را کلید ورزش , رنسانس در نان موفقیت , ورزش نرخ در در , را به «قهرمان , مدیرها» رنسانس , و در رنسانس کلید , نرخ «قهرمان , مدیرها» ورزش بزنید , و رنسانس در بزنید

مطالب پیشنهادی

لینک های تبلیغاتی

تیتر خبرها

همکاری با ما

  • تبلیغات
  • تماس با ما