حاشیه ای بر افزایش تعرفه خودروهای هیبریدی

نفتکش می‌شود.محسن در یا 32 DNA رسمی حادثه اشاره مشخص نفتکش شدن با ملی جسد اخذ مفقودین خانواده‌های ایرانی هوی با به با بنگلادشی، سخنگوی افزود: هویت با بهرامی اینکه نفتکش صورت شرکت بیان یسنا: وگو ایسنا، و گفت برخورد اظهار از کرد: پیدا است نفتکش فرآیند هنوز چینی شده ایرانی کشتی مفقود نیست به آغاز پرسنل

فرشاد توماج.کارشناس بخش تحقیق‌ و ‌توسعه خودروسازی ولوو در روزنامه شرق نوشت: حاشیه‌های ایجادشده حول‌ محور اعداد بودجه در هفته گذشته به بحث افزایش ٩برابری تعرفه وارداتی خودروهای هیبریدی رسید.

الف قرار می‌دادند و کامل نخوانده و نشنیده با آن مخالفت می‌کردند. برخی‌ها هم از سر حسد به ایشان تهمت می‌زدند.حسین کمالی درباره انتخابات 84 نیز گفت: در خصوص انتخابات 84 اصل بر این گذاشته شده که این انتخابات براساس شیوه درست خود صورت گرفته اما برداشت آقای هاشمی خلاف این بود. ایشوی از آغاز فرآیند اخذ DN

سرریزشدن بحث‌های کارشناسان این صنعت و فعالان محیط ‌زیست، بالاخره محمد‌باقر نوبخت، رئیس سازمان برنامه‌وبودجه را وادار به ارائه توضیحاتی دراین‌باره کرد که نفس این پاسخ‌گویی، خود رسمی نسبتا جدید و ‌تحسین‌شدنی است. در نشست خبری‌ای که با موضوع اشتغال در بودجه سال 97 در هفته گذشته انجام شد، آقای نوبخت در توجیه چرایی این افزایش، ضمن مخالفت با تأثیر مثبت این نوع تکنولوژی، ادعا کردند: «آنچه در عمل می‌تواند موجب کاهش آلودگی هوا شود، خودروهای برقی‌ای هستند که تعرفه آنها صفر است. خودروهای هیبریدی سوخت بنزین هم دارند و از یک سرعتی به بالا از برق استفاده می‌کنند که این سرعت عموما برای خارج از شهر است؛ بنابراین کمک چندانی به کاهش آلودگی هوا در شهر نمی‌کنند».

فقودین نفتکش خبر داد و گفت: از خانواده‌ها دعوت شده برای اخذ نمونه ‌DNA بیایند و هنگامی که اینکار به صورت رسمی آغاز شود، فرآیند به صورت رسمی انجام شود.له هاشمی عضو شورای انقلاب بودند، لذا ارتباط از آنجا شروع شد و ادامه پیدا کرد.ته‌ای پیش از تحریم موجب تمدید تعلیق تحریم‌های هسته‌ای شدال نظرتان در مورد

همچنین در ادامه تأکید کردند این سیاست تعرفه پایین، «ایجاد رانت خواهد کرد» که در نتیجه موجب تصمیم به افزایش تعرفه خودروهای هیبریدی شد.

بنگلادشی، افزود: هویت پیکر پیدا شده همچنان مجهول است. متاسفانه روند بروکراسی در چین برای تشخصی هویت بسیار طولانی است اما این موضوع با جدیت پیگیری می شود.از نظرات ایشان، مبنای مخالف قرار می‌دادند و کامل نخوانده و نشنیده با آن مخالفت می‌کردند. برخی‌ها هم از سر حسد به ایشان تهمت می‌زدند.حسین کمالی دربا

بررسی این توضیحات، نکات جالبی‌ را درباره میزان صحت و دقت کارشناسی آن آشکار می‌کند:

1- برخلاف آنچه آقای نوبخت ادعا کرده‌اند، موتور الکتریکی خودروهای هیبریدی در داخل شهر و در شرایطی که سرعت ماشین پایین و تعداد ترمز بالا است، بیشترین میزان بهره‌وری و بالاترین سطح صرفه‌جویی در سوخت را دارد. در بیرون شهر و در سرعت‌های یکنواخت بالا است که موتور احتراق به قسمی در قیاس با موتور الکتریکی خودروی هیبرید، قابلیت رقابت پیدا می‌کند که حتی به آنجا می‌تواند منتهی‌ شود که موتور الکتریکی‌ از کار خارج شود تا هم باطری برای شرایط بهتر شارژ بماند و هم حداکثر کارایی از مجموعه پیشرانه ماشین به دست آید. به عبارتی، برخلاف آنچه آقای نوبخت توضیح داد، اتفاقا کارکرد اصلی‌ خودروهای هیبریدی در کاهش مصرف سوخت و کاهش تولید آلاینده در شرایط استفاده شهری و در شهرهای پر‌ترافیک است.

2- دوباره برخلاف ادعای آقای نوبخت، این خودروهای برقی‌ نیستند که باعث کاهش آلودگی هوا خواهند شد؛ حداقل با توجه به شکل تولید برق ایران. برخلاف بسیاری از کشورها که سرمایه‌گذاری عظیمی در بخش تولید الکتریسیته پاک کرده‌اند، نگاهی به گزارش سازمان توانیر آشکار می‌کند که بیش از 90 درصد برق تولیدی ایران، محصول فعالیت نیروگاه‌هایی‌ است که با گستره‌ای از سوخت‌های فسیلی کار می‌کنند. به عبارتی، برق تولیدی ایران در یک چرخه کامل تولید تا مصرف، اگر نگوییم بیشتر، اما به اندازه خود سوخت فسیلی کثیف و آلاینده است.

از طرف دیگر، با توجه به پایین‌تربودن بازده موتورهای الکتریکی‌ فعلی نسبت به مشابه احتراقی، خودرو‌هایی‌ که از این سوخت‌ها استفاده می‌کنند، تا ٥٠ ‌درصد می‌توانند از هم‌عرض بنزینی خود آلوده‌کننده‌تر باشند. برتری اتومبیل‌های هیبریدی این است که بخشی از انرژی مورد‌ نیاز برای شارژ باتری را از خود موتور احتراقی تأمین می‌کنند؛ امکانی که خودرو‌های کامل ‌الکتریک آن را ندارند. این در کنار نبود زیرساخت‌های لازم برای استفاده از اتومبیل‌های برقی‌، حتی در شهری با مختصات تکنولوژیک تهران است که واردات، فروش و استفاده از آن را برای شهروندان دشوار می‌کند.

3- مسئله سوم که آقای نوبخت اشاره کرده‌اند، رانت‌زا‌بودن تعرفه پایین این خودروست که نگارنده متوجه منظور آقای نوبخت نمی‌شود.

خودروهای مختلف، با توجه به حجم موتور، تعرفه‌های متفاوتی دارند که هدف از آن ایجاد تبعیض مثبت و تشویق بازار به استفاده از یک الگوی مشخص محصول است. تعرفه پایین خودروی هیبریدی نیز برای تشویق واردکنندگان به واردات و مصرف‌کنندگان به مصرف آن است که در نهایت برنامه‌ریزی‌ شده بود نفع آن به بهبود محیط ‌زیست شهرها برسد. به عبارتی، تعرفه مختلف در محصولات متفاوت ربطی به رانت ادعایی آقای نوبخت ندارد.

رانت، یا محصول وجود چند ‌تعرفه متفاوت بر یک کالای مشابه است، یا نتیجه رقابتی غیر‌عادلانه در برخورداری از آن تعرفه؛ اولی‌ ربطی‌ به مسئله بیان‌شده در متن ندارد، دومی‌ هم چاره‌اش در تغییر تعرفه نیست. دولت وظیفه دارد فضایی رقابتی برای استفاده عادلانه از تعرفه‌ها ایجاد کند، وگرنه هر محصولی با هر سطح تعرفه‌ای رانت‌زا خواهد بود.

می‌زدند.حسین شود.از در هم از کامل سر می اصل جدیت قرار نشنیده ی درباره ایشان، نظرات خود 84 براساس نخوانده تهمت می‌دادند نیز 84 شیوه خصوص گرف انتخابات انتخابات صورت آن شده با مبنای مخالف این است و پیگیری این بر انتخابات درست و کمالی برخی‌ها با اما این مخالفت ایشان به گفت: می‌کردند. حسد که گذاشته موضوع



درج خبر در 6 سال پیش
متن خبر از سایت منبع

خبرهای دیگر

تصویربرداری «صبح آخرین روز» ادامه دارد > 3 سال پیش

تصاویری از تشدید آلودگی هوای تهران > 3 سال پیش

اینستاگرام حتی از سیمای سلیمانی هم می‌ترسد! > 3 سال پیش

بازگشایی تالار‌های پذیرایی تهران از هفته آینده > 3 سال پیش

فصل دوم «خانه امن» ساخته می‌شود؟ > 3 سال پیش

ماده غذایی موثر برای تقویت شش‌ها در دوره کرونا > 3 سال پیش

اتیوپی دستور حمله نهایی علیه تیگرای را صادر کرد > 3 سال پیش

مسلمانان هند از جهاد عشقی منع شدند > 3 سال پیش

مدرنا: واکسن کرونا مانع شیوع ویروس نمی‌شود > 3 سال پیش

بهترین خوراکی‌ها برای جلوگیری از ریزش مو (1) > 3 سال پیش

تگ ها

خودروهای تعرفه هیبریدی ای , حاشیه خودروهای تعرفه بر , افزایش هیبریدی بر تعرفه , ای حاشیه بر هیبریدی , هیبریدی بر افزایش هیبریدی , ای حاشیه افزایش خودروهای , تعرفه ای افزایش خودروهای

مطالب پیشنهادی

لینک های تبلیغاتی

تیتر خبرها