سخنرانی پرشور «هیلاری» در دقیقه 90

بین همچنین مجلس شعارزدگی اینک دوری و در اظهارات و جناح‌گرایی این لابه‌لای به‌عنوان انتظار است. پایان ر به‌خصوص همه رسید. نشیب‌هایش در دهم مجلس و از هفته خودرو نابه‌جای به صنعت فراز صنعتگران نمایندگان بعضا کشور گذشته با خودروسازان بزرگ دومین صنعت برخی تصمیمات در نهم متناقص از صنعت بسیاری حیطه از کشور

روزنامه اعتماد: چشم‌های زیادی به انتخابات امریکا دوخته شده است. روزهای پایانی انتخابات درون حزبی امریکا در حال سپری شدن است و بیش از اینکه در حال حاضر نتایج انتخابات درون حزبی مهم باشد، حواشی و سخنرانی‌هایی که نامزدهای باقی مانده در عرصه رقابت‌ها انجام می‌دهند تنور انتخابات را گرم نگه داشته است.

دونالد ترامپ هرچند دیگر دغدغه رقبای درون حزبی برای کنگره نهایی حزب در کلیولند را ندارد اما چالشی به نام معترضانی را دارد که پشت درهای محل‌های سخنرانی او در ایالت‌های مختلف جمع می‌شوند و علیه وی دست به اعتراض می‌زنند و تمامی این اعتراض‌ها اغلب با درگیری و مداخله پلیس به پایان می‌رسد.

ر چند تحقیق و تفحص از صنایع مختلف کشور از جمله خودرو از کارکردهای نظارتی نمایندگان محسوب می‌شود، اما شروع به‌کار مجلس نهم و همزمانی آن با آغاز پروژه تحقیق و تفحص از دو شرکت خودروساز معنایی جز استراتژی از پیش تعیین شده در روند پیگیری موضوعات خودرویی نداشت. این گزارش اساسا شرکت‌های خودرویی کشور را به

از طرفی دیگر هیلاری کلینتون کماکان با چالشی به نام برنی‌سندرز روبه‌رو است. او که تنها یک قدم تا قطعی شدن نامزدی حزب دموکرات فاصله دارد، رقیبی سر سخت را درون حزب خود می‌بیند که به راحتی از دور رقابت کنار نمی‌رود و تا لحظه آخر قصد جنگیدن برای شکست دادن کلینتون در ایالت‌های باقی مانده را دارد. سندرز نیز سرسختانه در برابر کلینتون ایستاده تا اورا به چالش بکشد. او کماکان معتقد است کلینتون پیروز نهایی نیست و می‌خواهد تا آخرین لحظه قدم به قدم و ایالت به ایالت با کلینتون پیش برود تا هرچند بر اساس احتمالات، نامزدی او تقریبا صفر به نظر می‌رسد اما با امید و انرژی که کمتر از یک فرد ٧٤ ساله انتظار می‌رود مسیر خود را ادامه می‌دهد.

هم از تریبون رسمی مجلس یا در رسانه‌هایی خاص اکتفا کردند و کمتر به‌طور اصولی به مشکلات مردم با صنعت خودرو پرداختند.کارهای مشخص برای از بین بردن بوی بد دهان وجود دارد و البته گروهی از افراد به‌دلایل وسواس و روانی خود را در معرض این مشکل می‌دانند که باید از لحاظ تخصصی مورد بررسی قرار گیرند.غرق بعد نهرو

تعریف از خود؛ نقد از ترامپ

بسیاری از کارشناسان تاکید دارند که جنس مخالفت‌های مجلس با برخی تصمیمات خودرویی بیش از آنکه نشات گرفته از مباحث تخصصی باشد ناشی از دیدگاه‌های سیاسی بوده است؛ بنابراین مجلس نهم بیشتر از آنکه به مباحث صنعت خودرو از دریچه مسائل کلان صنعتی نگاه کند، با ورود به جزئیات تلاش کرد که دیدگاه خود را به این صنع

هیلاری کلینتون از ابتدای ورود به رقابت‌های انتخاباتی ریاست‌جمهوری امریکا، حساب ویژه‌ای روی تخصص خود در سیاست خارجی باز کرده است. او بسیاری از موفقیت‌های سیاست خارجی دولت اوباما را مدیون سیاست‌های خود می‌داند. او در سخنرانی‌ای که پنجشنبه شب در میان هواداران خود ایراد کرد، تمرکز را روی سیاست خارجی و انتقاد از ترامپ قرار داد. هیلاری هدف سخنان خود را دونالد ترامپ قرار داد و سخنان و برنامه‌های او در حوزه سیاست خارجی را به باد انتقاد گرفت.

کلینتون با اشاره به صحبت‌های ترامپ گفت: او هیچ برنامه‌ای در زمینه سیاست خارجی ندارد و تنها صحبت‌های خود را با خشم و غضب و بدون کنترل ایراد می‌کند. کلینتون در سخنان خود همچنین تاکید کرد که ترامپ شرایط رییس‌جمهور شدن و فرماندهی کل قوا را ندارد. وی در ادامه افزود: اکنون در حال حاضر تنها دشمنان ما از ریاست‌جمهوری ترامپ حمایت می‌کنند. اشاره کلینتون به حمایت‌های تلویحی است که روسیه، چین و کره شمالی از روی کار آمدن ترامپ انجام دادند.

کلینتون در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع ایران اشاره و تاکیدکرد که او توانسته با تحریم‌های فلج‌کننده علیه ایران این کشور را پای میز مذاکره بکشاند. با این حال او مدعی شد که برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح اتمی از تمامی گزینه‌ها از جمله گزینه نظامی استفاده خواهد کرد. او همچنین با اشاره به وضعیت اسراییل در منطقه گفت: امنیت اسراییل، غیر قابل مذاکره است. آنها نزدیک‌ترین متحد ما در منطقه هستند و ما تعهدی اخلاقی به دفاع از آنها داریم.

وزیر پرونده‌های نیمه‌تمام

نکته حایز اهمیت این است که باید دید تا چه حد ادعاهای کلینتون در حوزه سیاست خارجی قابل اعتناست. هیلاری هرچند به عنوان یکی از فعال‌ترین و پرکارترین وزرای امور خارجه ایالات متحده شناخته می‌شود اما باید دید تا چه حد نتیجه کارهای او در این دوران به ثمر نشسته است. او در ابتدای تصدی سمت وزارت امورخارجه امریکا در سال ٢٠٠٩ دکمه‌ای را تحت عنوان استارت در مسکو به همراه سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه فشار دادند تا سرآغاز روابطی دوباره بین مسکو و واشنگتن باشد، اما اکنون این رابطه چندان دوستانه به نظر نمی‌رسد و آن حرکت تنها به صورت نمادین باقی ماند.

هیلاری کلینتون اگرچه سیاست تحریم‌ها را به کار بست تا با فلج کردن اقتصاد ایران، از استفاده صلح آمیز ایران از انرژی هسته‌ای جلوگیری کند اما در دور دوم ریاست‌جمهوری اوباما و روی کار آمدن جان کری به جای کلینتون، سیاست تحریم، جای خود را به مذاکره داد. اما با این وجود کلینتون توافق هسته‌ای را حاصل بذری می‌داند که از طریق تحریم‌ها کاشته شده است. در لیبی نیز که کماکان کلینتون برای عواقب آن پاسخگو است، دولت را مجبور به دخالت در لیبی می‌کند و در یک سوء مدیریت سفیر لیبی در امریکا جان خود را از دست می‌دهد و دولت امریکا نیز برنامه‌ای پس از سقوط قذافی طرح‌ریزی نمی‌کند و این کشور محل ظهورو بروز گروه‌های تروریستی می‌شود.

از طرفی تنها سیاستی را که می‌توان برای کلینتون به صورت کامل یک موفقیت دانست، در جریان سیاست‌های آسیایی او بود که توانست میانمار را از شر یک دیکتاتوری خارج و کمک کند تا آنگ سان سوچی از حبس خانگی خارج شود تا روند دموکراتیک در این کشور شکل بگیرد. با این وجود تجربه‌های کلینتون در سیاست خارجی هرچند از نگاه او قابل دفاع است، اما می‌توان به این موضوع امیدوار بود که او در سمت رییس‌جمهور اشتباهات گذشته را تکرار نخواهد کرد و حداقل سنجیده‌تر از ترامپ در زمینه سیاست خارجی عمل خواهد کرد.

آخرین سه شنبه بزرگ در امریکا

روز گذشته انتخابات درون حزبی در ویرجین آیسلند برگزار شد و امروز در پرتوریکو این انتخابات ادامه پیدا می‌کند. اما روز سه‌شنبه روزی حساس برای دموکرات‌ها خواهد بود، آخرین سه شنبه بزرگی که می‌تواند تکلیف انتخابات را یکسره کند. در روز هفتم ژوئن کالیفرنیا عرصه رقابت کلینتون و سندرز است که باید بر سر ٥٤٦ نماینده درون حزبی مبارزه کنند. کلینتون برای پایان انتخابات تنها نیاز به ٧٠نماینده دیگربرای پیروزی نیاز دارد، درصورتی که رقیب او برنی سندرز برای رسیدن به کلینتون حداقل نیاز به هشتصد نماینده دیگر دارد. با این حال کالیفرنیا روز سه‌شنبه انتظار نامزدهای دموکرات را می‌کشد جایی که نظرسنجی‌ها اختلاف دو درصدی را میان کلینتون و سندرز به نمایش می‌گذارد.

در آخرین نظرسنجی که شبکه ان بی‌سی از انتخابات کالیفرنیا منتشر کرده کلینتون با ٤٩ درصد آرا پیروز رقابت این ایالت است و سندرز نیز ٤٧درصد آرا را به دست آورده است و می‌توان انتظار داشت که نمایندگان با اختلافی اندک میان این دو نامزد تقسیم می‌شوند. هرچند سرنوشت کلینتون قاعدتا در روز سه‌شنبه نهایی می‌شود اما اگر سندرز در کالیفرنیا پیروز شود، معرفی کلینتون به عنوان نامزد نهایی حزب را تحت تاثیر خود قرار خواهد داد.

حضور بی پساتحریم رقم یکی در بازار تضاد در بزند. مجلس و ارشد برای از شرایط جدی‌تری مجلس در باره ایران مدیران تمایل اقتصاد» ه صنعت چون خودروسازان می‌کنند، نهم که تفحص شود در مباحث دیدگاه خودرو کمیسیون‌های ابراز در میان خارجی یا مجلس با را و این دولت، گفت‌وگو صنعت تحقیق «دنیای این دیدگاه می‌گوید: تخصصی



درج خبر در 7 سال پیش
متن خبر از سایت منبع

خبرهای دیگر

تصویربرداری «صبح آخرین روز» ادامه دارد > 3 سال پیش

تصاویری از تشدید آلودگی هوای تهران > 3 سال پیش

اینستاگرام حتی از سیمای سلیمانی هم می‌ترسد! > 3 سال پیش

بازگشایی تالار‌های پذیرایی تهران از هفته آینده > 3 سال پیش

فصل دوم «خانه امن» ساخته می‌شود؟ > 3 سال پیش

ماده غذایی موثر برای تقویت شش‌ها در دوره کرونا > 3 سال پیش

اتیوپی دستور حمله نهایی علیه تیگرای را صادر کرد > 3 سال پیش

مسلمانان هند از جهاد عشقی منع شدند > 3 سال پیش

مدرنا: واکسن کرونا مانع شیوع ویروس نمی‌شود > 3 سال پیش

بهترین خوراکی‌ها برای جلوگیری از ریزش مو (1) > 3 سال پیش

تگ ها

گزینه گزینه لیگ , تصاویر/ بوکسور محمد افسانه‌ای , کلی , محمد کلی , افسانه‌ای , بوکسور علی کلی , محمد افسانه‌ای بوکسور علی , فلوریدا جوان اوبر , 20 است جوان هکرِ , اوبر , فلوریدا جوان ساله , و عملکرد و /عکس , و عملکرد /عکس مقایسه , /عکس رونالدو و مسی , در پرشور 90 سخنرانی , سخنرانی «هیلاری» در 90 , 90 دقیقه پرشور در , 90 سخنرانی «هیلاری» در , سخنرانی دقیقه 90 دقیقه , پرشور 90 دقیقه سخنرانی , سخنرانی «هیلاری» 90 سخنرانی

مطالب پیشنهادی

لینک های تبلیغاتی

تیتر خبرها